Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Mostanában az elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlásokat legkésőbb a tranzakciót követő 15. napon téríti vissza automatikusan a Curve rendszere (ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi), de egyes esetekben már a kilencedik napon elindul a visszatérítés. Ha 15 nap után sem történik semmi, érdemes panaszt tenned. Ha írsz a supportnak, a visszatérítési folyamat talán meggyorsítható: az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines), de készülj arra, hogy kérni fognak valamilyen igazolást/bizonylatot arról, hogy a tranzakció sikertelen volt, és arra is, hogy képernyőmentéseket újabban nem fogadnak el elutasított internetes vásárlásokról. Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bbsofficial #5298 üzenetére
"... netes rendelés visszatérítése miért Curve cashbe folyt be ma? Még sosem volt ilyen."
Normális. Kicsit olvass vissza! Ez most egy ideig így fog működni...(#5297) Williamgrant
" ... közben telefont váltottam ... "
Mit vettél? -
Oliverda
félisten
válasz
Williamgrant #5297 üzenetére
Lépj be a jelszóval.
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok!
nekem most sikerült beállítani a Google Payhez a Curve kártyámat, aktiválódott az NFC-s fizetés.
más: egy netes rendelés visszatérítése miért Curve cashbe folyt be ma? Még sosem volt ilyen. -
Ezer éve nem használtam a curve kártyám, közben telefont váltottam. Most az újon megadom a mail címem, azt írja oda kapok egy magic linket, de soha nem jön meg. A mail szervert magam üzemeltetem, oda nem jött semmi. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy felejtsem el az accountom?
-
arus12
csendes tag
Üdv! Ilyet tapasztalt valaki? Kártya hozzáadás után (tranzakcióban lévő kódot beírtam) úgy indul az APP, hogy kéri a CVV-t majd azt mondja, hogy rossz a kártya lejárati dátum amit beírtam... Innentől kezdve semmit nem tudok tenni. Újra telepítettem, írtam a supportnak, 1 hónapja ez van. Support válasza:
For some banks, they require an even higher level of verification for you to use your card with Curve again. This is most likely why you’re seeing “incorrect CVV” even though the CVV is correct.
És új kártyát sem tudok hozzáadni. -
balinlin
senior tag
-
st6969
őstag
válasz
gery2123 #5288 üzenetére
Megkaptam a linket, így 5 napra rá, hogy bejelentettem...
Nekem a Revolut-os virtuális kártya van hozzáadva. Most azt kéri, hogy töltsem fel az adataimat (személyi, selfie...), és egy EU-ban kiadott NEM prepaid kártyát. Ezek szerint nem elegendő, hogy a Revolut virtuális kártya van hozzáadva? Egyelőre nem akartam mást...
-
st6969
őstag
Az applikáción belül írtam a supportnak pár napja, hogy nem tudom aktiválni a kártyámat. Semmit nem reagáltak (leszámítva az autoreply üzenetet), ezért tegnap újra írtam, de már kevésbé udvariasan. Erre sem reagáltak, már autoreply sem jött...
Tényleg ennyire komolytalan ez a cég? Vagy ennyi egy ilyen probléma átfutási ideje náluk?
Vagy inkább email kellene írni?! -
zerodot
aktív tag
Nem értem a PayPal logikáját, de én nem is nagyon használom, haragszom rájuk a sunyi lehúzásaik miatt, amit az árfolyamváltással csinálnak. Nem lehet fixen beállítani, milyen pénznemben terhelje a kártyaimat, mindig visszaáll úgy, hogy ők csinálhassák a pénzváltást jó kis felárral. Magát a beállítást is körülményes megtalálni, jól elrejtik, rendszeresen átrakják máshová és ilyesmik...
(#5280) HunBade
Szerintem hivatalosan ez tilos. A gyakorlatban vagy fog működni vagy nem
(Nekem van egy olyan kártyám berakva, ami bár az enyém, de kicsit másképp van ráírva a nevem... Egyelőre működik)
-
HunBade
csendes tag
Sziasztok!
Próbálkozott már vki olyannal hogy más kártyatulajdonos kártyáját adta meg a Curve appban? Gondolok itt arra, hogy tesóm Curve kártyája alá raknánk be az én hitelkártyámat.
Lehet ilyet? -
Zugi
aktív tag
válasz
zerodot #5254 üzenetére
Érdekes, nekem a PayPales fizetések refundjai eddig mindig a PPen landoltak, a PP nem küldte tovább az alatta lévő kártyára...
Pedig így történt, ahogy a Paypal ezt jelezte is. A tegnap dél felé történt jelzés után, ma reggelre megérkezett a Curve-ra a visszatérítésem a Curve Cash kártyára. A visszatérítés összege EUR-ban volt, de ezt a Curve már GBP-be váltotta. Ezt én egyből átnyomtam Revolutra és ott Ft-ra átváltva utaltam is vissza a hazai bankszámlámra.
Persze ennyi erőből én sem értem miért nem csak a Paypalra érkezik meg az összeg, hogy ott férjünk hozzá. Az gyorsabb is lenne, mint várni 1 napot, amíg a bankkártyára ér.Pár hete egyébként a Paypaltól kérelmeztem egy csomagvisszaküldési visszatérítést, ami viszont Paypalra érkezett Ft-ban. Igaz az máshova nem is tudott volna, mert előzőleg nem a Paypallal és mögé rakott bankkártyával volt kifizetve.
-
st6969
őstag
válasz
st3v3np3t3r #5272 üzenetére
-
natë
nagyúr
Simple-höz simán hozzáadtam a Curve-öt, jól sejtem, hogy tudok is fizetni vele paypass?
-
hyper83
tag
Koszi mindenkinek a valaszt, akkor meg kell varnom amig megerkezik a kartya.
-
Sify
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #5272 üzenetére
Csak a kártya aktiválása után jelenik meg. Meg kell várni a kártyát.
-
st6969
őstag
válasz
hyper83 #5270 üzenetére
Nincs ilyen, hogy digitális kártya. Írja a Curve valóban, meg itt is az összefoglaló, de nincs. Egyszer biztos lesz. Lehet, hogy holnap, vagy majd 2 hónap múlva...
Én megkaptam szűk egy hét alatt a fizikai kártyát. Nem lehet regisztrálni. Több, mint 2 napja, hogy írtam a supportnak, nem reagálnak semmit. Enyhén szólva megrendült a bizalmam... -
hyper83
tag
Sziasztok,
Regisztraltam en is egy promo koddal (ingyenes fizikai kartya kuldes), de addig nem tudom hasznalni a Curve-ot amig meg nem kapom a fizikai kartyat mert aktivalni kell az utolos 4 digittel. Ha jol tudom digitalis kartya is ingyenes mindenkinek, de sehol nem talalom az appban, ahol ezt aktivalni tudnam. Tudnatok segiteni, masnal is igy van?
Koszi!Udv
-
zerodot
aktív tag
válasz
kleinguru #5266 üzenetére
Ja, elég sok minden változott
Itt van a tegnapi update: [link], fölötte a régebbiek.
Elvileg a jövőben majd lesz több pénznem a Curve Cashben, nemcsak GBP. Addig, ha valaki veszteséget szenved refundkor a megkerülhetetlen pénzváltás miatt, írjon a supportnak.FAQ:
Top Trending Questions from our Customers:
When can I expect my refund? – All refunds (before and after the #Wirecardgate) are being released today. You should see the money on your Curve Cash Card balance, to pay using these funds, select your Curve Cash before making a payment.
What if I don’t want my money on my Curve Cash Card? – We thought this might come up. This is the fastest way for us to get your money back to you, so you can spend it. The additional functionalities we’re building will allow you to move this money to a payment card, so if you don’t want your money on your Cash Card, it doesn’t need to stay there. For the moment, we ask you for patience and to use Curve Cash as if it were your payment card.
Are refunds added to my Curve Cash Card done in GBP? – Yes, for the time being, but we are working to update this. We’ll make sure it won’t count towards your limits, nor carry any fees. Please do contact us if you see this happening so we can rectify it -
Sziasztok!
Korábban ha kaptam visszautalást, akkor az apoba belépve megkérdezte, hogy hova kérem a pénzt. Most barionos volt a fizetés, keresem merre lehet a pénz (amit visszautaltak 62.760,-HUF), erre ott van a cash számlán £-ban.
Ez normális így? Változott valami? Vagy írjak a supportnak, hogy az eredeti összeget kérem forintban
-
kanyi51
senior tag
Van 1.43 font a Curve kártyán, hogy lehet azt Revolutra áttenni? eddig azt mondta hogy 1 font alatt nem lehet, és most se lehet? Rendes bekéröt küldtem, de a legvégén megtagadta hogy nincs annyi( pedig pont annyi van)?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Én most csak próbaképpen szerettem volna egy payment link-et generálni (közvetlen kapcsolatnak nem akartam csak úgy pénzt küldeni
), de nem jött össze. Pedig a kártyát használom, és most - igaz még csak pár perce - de vettem fel komolyabb összeget is ATM-ből. Talán holnap ...
-
Kobe
veterán
Kiveve amikor nem mukodik az egesz mert hiaba van mar revolut accountod es hiaba szerepelsz a kuldo fel telefonkonyveben megfelelo telefonszammal, a linkre kattintva az azonnali atvitel helyett egy budosnagy "Kerjuk regisztraljon a Revolut szolgaltatasra" opcio fogad.....
-
Agony
aktív tag
A Curve Cash-es visszatérítés kapcsán friss tapasztalat, hogy amikor bevezették épp volt egy folyamatban lévő refundom 185 GBP értékben. A forrás kártyán landolt is 160 GBP én meg írtam a cégnek, hogy ez kevés lesz mire ők írták, hogy ők bizony refoundoltak mindent, várjak türelemmel.
Aztán jött a lent is linkelt Curve -ös levél, amiben tájékoztatnak az új folyamatról és belépve a Curve-be látom, hogy valóban ott figyel a 25 GBP a Curve Cash kártyán.Azt nem tudtom hogy ment a vételár két irányba, de ha esetleg hasonló felemás szituban találjátok magatokat, akkor érdemes előtte ellenőrizni a Curve Cash kártyát, mert lehet oda került. Én utána nyomtam belőle egy Revolut feltöltést, úgyhogy ezzel le is nulláztam a Curve Casht, aztán a jövőben figyelek rá, hogy ne kavarjon be.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Ixion77 #5250 üzenetére
Ezzel pont sikerült belefutnom egy hülyeségbe, mert egy normál bankkártyás online fizetéshez képest a Revolut extra adatokat is kér azon a fizetési linken, mint pl. irányítószám (wtf???), amit sikerült rosszul beírnom, így a Revolut elutasította a tranzakciót. A Curve viszont simán ráterhelte a Curve Cashre az összeget, így ott azóta is nulla az egyenlegem és várom, hogy a support megoldja.
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi!
... és Neked is emeritus!
... közben meg is találtam.
" ... nincs Revolut accountja, ezesetben átirányít egy oldalra, ahol bankkártya adatok megadásával megvalósul a fizetés ... "
Ennek van magyar felülete?(#5254) zerodot
" ... a PayPales fizetések refundjai eddig mindig a PPen landoltak ... " - jogos, ott a pont!
Vagyis nem a Curve-nél v. a mögötte lévő kártyán fog landolni a visszatérítés. Legalábbis nálam is így történt legutóbb (mondjuk akkor még "sima" virtuális OTP-s kártyával fizettem, de ez a sztorim, ill. a kimenetel szempontjából mellékes) -
zerodot
aktív tag
Érdekes, nekem a PayPales fizetések refundjai eddig mindig a PPen landoltak, a PP nem küldte tovább az alatta lévő kártyára...
De ha azt írják, visszatolták a Curve-re, akkor valóban a Curve Cash "kártyán" kellene megjelennie. Ha 1-2 napon belül nem lesz ott, szerintem írj a Curve supportnak. -
st6969
őstag
válasz
<Adamsky> #5252 üzenetére
Ez egy Revoluton működő, egyébként remek dolog. A lényege, hogy egy fizetési link létrehozásakor te megadod, hogy mennyi pénzt szeretnél kapni. Erre a Revolut app generál egy egyedi linket. Ezt továbbíthatod bárhogy (sms-ben, Mesengeren, stb...). Aki megkapja, rákattint. 2 eset lehetséges: nincs Revolut accountja, ezesetben átirányít egy oldalra, ahol bankkártya adatok megadásával megvalósul a fizetés (gyakorlatilag egy weben keresztüli bankkártyás fizetés). A másik eset, ha van Revolut accountja, ezesetben a fizetési linkre (pénzbekérő linkre) kattintva, az összeg elfogadásával azonnal átmegy a pénz.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#60252516 #5248 üzenetére
Magyarán a "Curve Cash"-ben landol a pénz, ahonnan majd, - ha elkészül ez a funkció - át lehet tenni bármelyik kártyára. Addig viszont csak fizetéskor használható fel, ha jól értem. Utóbbi is csak akkor, ha az ott lévő összeg nagyobb, mint a fizetendő. Javítsatok ki, ha tévedek! Ja, és a cikk második felében lévő automatizmus - miszerint bármilyen vásárlás esetén első körben a "Curve Cash"-t használja - is még fejlesztési fázisban van.
-
törölt tag
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok, hátha valaki volt már hasonló helyzetben, hogy ilyenkor mire számítsak: Ebay-en Paypallal vásároltam egy terméket, de refundot kértem.
Kérdésem az lenne, hogy az így visszautalandó összeg hogyan fog nekem megérkezni, ha Paypal alá Curve kártyám volt rakva, az alá pedig egy magyar Raiffeisen-es kártya. Ezen a láncon végigmegy és a Raiffeisen-es kártyámra automatikusan rákerül az összeg? Bekavarhat -e a Curve használata ebben az esetben, mert arra nyilván nem tud pénz kerülni?A Paypalon megjelent az az infó, hogy, "Visszatérítve ide: Mastercard CURVE "
Egyelőre sem a Curve-n, sem a Raiffeisen számlámon nem látok semmi változást. -
ACE-
addikt
válasz
SzabóTamàs90 #5244 üzenetére
Hogyne lenne közöd? Az a bank fogadta el a kártyád, és ha hiba volt, az hibázott.
-
ACE-
addikt
válasz
SzabóTamàs90 #5237 üzenetére
A kártyaelfogadó banknál. Ha nem tudod melyik az, akkor a saját bankodnál, és ők megkeresik a kártyaelfogadó bankot. Elvileg náluk látni kell hogy a "cetlire" elutasítás ment, és azt is hogy az elutasítás ellenére levonta az összeget.
-
hard74
senior tag
Január óta használom a Gpay-Curve combót hiba nélkül. Ma viszont volt egy eluzasított vásárlásom pennyben. Érintés után a Gpay fellvillant, mint amikor ok a dolog, de a terminál azt írta elutasítva.Kifizettem az OTP-s kártyámmal(ez van a Curve mögött is), viszont az OTP-s kártyáról 2x van levonva. Curve appban "Declined" a státusz.
Otthon eltavolítottam Gpay-ből a Curve kártyát, majd újra hozzá adtam gond nélkül, de még nem próbáltam ki, működik e. -
fravik
tag
válasz
SzabóTamàs90 #5237 üzenetére
Nem sok értelme van sajnos reklamálni, mert mire 30+ napon belül egyáltalán elkezdenek foglalkozni az ügyeddel már rég vissza fogod kapni a pénzedet (ami ugye még mindig csak zárolva van). Amint a tranzakció végigment az egész láncon, lesz egy olyan zárolás, amire nem érkezik igény, ezt automatikusan vissza fogod kapni. Max 2 hetet mondanék, de ez legtöbbször néhány nap alatt meg szokott történni.
Az alap hibás működést viszont nem értem sajnos, ilyennel még nem találkoiztam és Lidl-ben sem szoktam vásárolni. -
kiki1976
csendes tag
Nekem is megjott 6 nap alatt. Azonnal aktiválás sikerült. Gpay is egyből beallitva.
Azóta már online vásárlás, paypassos vásárlás is sikeres.
Minden OK működött -
LordRajZoL
aktív tag
Nekem se ment.
Elsőre kuldtek egy linket hogy toltsem fel a papirjaim. Nem működött. Rá egy hétre irtam nekik hogy még egy próba azt vágom szét a kártyát. Kb 5 perc válasz. Működő link. Kártya oké -
st6969
őstag
Természetesen nem sikerült aktiválnom a tegnap érkezett kártyát. Nem fogadja el az app az utolsó 4 számjegyet (email cím, telefonszám verified státuszban van, tehát minden rendben).
Az app-ban látszik is, hogy egy pillanatra felvillant valami hibaüzenetet, de elolvashatatlan, olyan gyorsan el is tűnik, tehát még ez is bug-os...
Olvastam az összefoglalót, nem egyedi a probléma...írtam a supportnak, meglátjuk, mit reagálnak... -
<Adamsky>
nagyúr
Meg tudom valahol nézni, hogy milyen címmel regisztráltam? Revolut alatt ez "egy kattintás", de Curve alatt nem találom. A neten keresgélve csak annyit találtam, hogy hogyan lehet megváltoztatni (írni kell a support-nak). Én viszont csak ellenőrizni szeretném, hogy az állandó v. ideiglenes lakcímemet adtam-e meg.
-
-
ACE-
addikt
Hétvégén automata kútnál tankoltam Curve fizikai kártyával. A foglalást rendben levonta a mögötte levő Gránit kártyáról, majd tankolás után a kisebb összeget is. Azonban a 15ezret nem oldotta fel. Azóta is ott van a Gránit számlatörténetben. Viszont a Curve számlatörténetben nem is látszik... szóval van még azért gond. Gondolom 1 hét után majd feloldódik, de addig a 15ezer foglalásban van, nem tudom használni...
-
balinlin
senior tag
válasz
Oliverda #5229 üzenetére
Jogos, nem figyeltem rendesen a vesszőket. 5375 9000.
UK bin azóta ki is derült mert használtuk ATM-ben és az nagylelkűen gbp-re akarta váltani :)Az újra kiküldetett kártyával annyi volt még, hogy nem az elsőnél megadott pin kódot kapta az újragyártott kártya. Megváltoztatás után viszont az appban is átíródott rendesen.
-
xcsabo
senior tag
Szintén.... És muxik az in store....
-
pictigjis
Topikgazda
továbbra is 8999-es mcc kóddal dolgoz fel mindent a curve, így hiába próbálsz 4 százalékot kapni a kiemelt kategóriákban, nem fog menni
csak blablabla van (vagy semmi)
This is a temporary problem caused by the process of moving away from Wirecard and rest assured, the team is working hard to get the correct MCCs back up and running as soon as possible.
-
eastsider
nagyúr
Valaki rendelt már kártyát a wirecardos átállás óta ?
-
<Adamsky>
nagyúr
Gyere át, ide: Google Pay használata Magyarországon
-
natë
nagyúr
sziasztok, mától nem tudom a Gpay-ben beállítani alapértelmezettnek a Curve kártyát, declined nonstop. Eddig simán ment. Mi a probléma?
"can't complete setup for contactless payment"
-
zerodot
aktív tag
válasz
geryboro #5216 üzenetére
card issuer - saját maguk
card processing - GPS
merchant acquirer - Checkout.com
Részletek itt az "If not Wirecard then who?" alatt. -
zerodot
aktív tag
Úgy tudom a Curve jelenleg (a Wirecard átállás óta) nem küldi át az MCC kódokat, így a bankod nem tudja megfelően kategorizálni a tranzakciókat. Többen is panaszkodtak már a fórumukon; nem tudni mikor javítják ki.
https://community.curve.app/t/credit-card-merchant-categories-not-working/23463 -
Zoli68
újonc
Sziasztok!
07.01-én vásároltam az aboutyou.hu-n és a Rossmanban a Curve kártyámmal, ami mögött az Erste Max volt beállítva. A 4%-os visszatérítési kategória nálam a divat, drogéria és a benzinkút.
Az Erste 1%-os visszatérítést adott. Mit tennétek? -
xcsabo
senior tag
Újra van gbit.... 🤪
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #5210 üzenetére
Mivel a Revolut kártyát androidos mobillal csak a Google Pay-en keresztül a Curve kártyával tudom használni és hogy ne kelljen állítgatnom az alapértelmezett fizető appot a GránitBank és a Google Pay között, állándóan mikor másik kártyával akarok fizetni, így abból a hirtelen felindulásból követtem el azt, hogy a Curve kártyához hozzárendeltem a Gránitos kátyám, így csak az appon belül kell átállítani a terhelendő kártyát, ami egyszerűbb és gyorsabb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #5208 üzenetére
Nm.
Bár én nem pont ezt javasoltam. Azt hittem a Curve és a Revolut között van valami gond. Mondjuk miután írtad, hogy a Gránitossal sem ment a GPay + Curve, én még biztos megpróbáltam volna közvetlen a kártyával is, de utána a köv. lépés tényleg a GPay.
A lényeg, hogy meglett a hibaMondjuk jó lenne tudni, mi okozta ...
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #5199 üzenetére
Nekem simán megy, igaz a fizikai kártya paypass fizetéssel
-
xcsabo
senior tag
Új üzenet jött. Azt írja ha jól értelmezem, hogy a refundok a curve cache-re jönnek.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #5203 üzenetére
... akkor biz. simán lehet, hogy csak újra fel kellene venned a Curve-be a Revolut-ot, mert ha jól értem GPay-Curve-Revolut nem ment, míg direktben a Revolut kártya, igen.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #5201 üzenetére
Nálam a címváltás a Revolut-on okozta a galibát. Ezt azért nem gondoltam volna ...
Most, az imént, - hogy újra felvettem a Revolut-ot a Curve mögé - újra működött (és még a vásárlási előzmények is megmaradtak).A Foxpost-nál próbáltad közvetlenül Curve kártyával is, vagy csak GPay-en keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest