- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ma kb. hat fizetésből kettő sikertelen volt. Mindkettő OBI. Ráadásul két áruház. Fura. Revolut fizikaival tudtam fizetni.
-
zerodot
aktív tag
Mindig a kiválasztott kártyát terheli, igen, (egyelőre?) nincs kereskedőhöz rendelhető fix kártya vagy hasonló beállítás. Ezt hivatalosan a GBiT hivatott kezelni jelenleg, vagyis ha nem a megfelelő kártya lett terhelve akkor a tranzakciót
3090 napon belül át tudod tenni kézzel a kívánt kártyára. (Viszont magyar bines kártyáknál ez most problémás, csak 5000 huf-ig engedi a rendszer.)
Push notif jön minden tranzakcióról, így van. -
almi
senior tag
Sziasztok!
Ma regisztráltam egy Curve fiókot, úton van a kártyám.
Egy Revolut és egy Raiffeisen kártyám van egyelőre mögötte.
A fix havidíjak levonása, mint pl. Netflix, Google, stb., hogy működik? Mindig arról a kártyáról vonja le, amelyik éppen ki van választva, amelyikkel utoljára fizettél?
Leginkább a Revo-t használom vásárlásra, de néha előfordul, hogy a Rafival is történik kártyás tranzakció. A számlacsomagomnál a kártyás vásárlás sms értesítése nem igyenes, így ezt gondoltam kiváltani Curve-el. Ha jól gondolom, az alkalmazás Push notival jelezni fogja, ha történt a Rafi kártyámról vásárlás, igaz? -
Caldera
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #7281 üzenetére
Ha van fizikai Revo kártyád akkor nem sok értelme van Curve mögé tenni. Nekem nincs Revo-hoz fizikai, így a virtuálist a Curve-vel használom (+egy OTP vituális van mögötte).
-
JóGéza
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #7293 üzenetére
Itt olvastam én is ;-) . Örülök, hogy tudtam segíteni.
Szerk.:
A kártya nevébe beírtam, hogy Euro. -
JóGéza
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #7288 üzenetére
Én azt csináltam, hogy a Curve-nél beállítottam a Revolutot, hogy Ft-ban terhelje, és hozzáadtam a virtuális Revolut kártyát is, azt viszont Euróra állítottam. Így szükség esetén kicsivel egyszerűbb/gyorsabb a váltás a kettő között.
-
Somatom
veterán
válasz
Azt nem tudom, hogy másnál mitől népszerű. Nálam a kp felvételi limitjei miatt. Tízszer annyit lehet felvenni sarcmentesen, mint a Revoval.
-
zerodot
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #7284 üzenetére
Igen, a Revolutra, ott nem számít, mert a fentebb leírt sorrendben használja a zsebeket.
A Curvenél számít, az abban a pénznemben fogja terhelni az adott kártyát, amire azt beállítod a Curve appban. Ha ez eltérő a fizetés pénznemétől, akkor a Curve megcsinálja a pénzváltást, ha ugyanaz, akkor csak terheli 1 az 1-ben. -
zerodot
aktív tag
válasz
Igen, ha azt akarod, hogy ne a Curve váltson, akkor állítgatni kell sajnos. Nekem is hiányzik egy No FX opció.
A hibával kapcsolatban nézd meg, mit ír a Curve a tranzakció részleteiben. Ha tényleg a Curve váltott és forintban terhelt, akkor azt látni fogod ott, mindkét értéket és az árfolyamot is.
Viszont ha a Revolut a HUF zsebből váltott EUR-t, akkor a terhelés mégiscsak EURban kellett hogy érkezzen, szóval a Curve az elvárt módon működött.
-
sajtos365
tag
válasz
mAtThEw0319 #7284 üzenetére
Használd csak simán a Revo kártyád, ha úgy nincs probléma.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
zerodot #7283 üzenetére
Akkor arra mi a rejtély megoldása, hogy a németországi vásárlásom 16€ Curve kártyával (Apple Pay), a mögötte levő Revolut kártya aktiválva, EUR bőven volt rajta (kb a 6x annyi mint amennyit fizettem) és mégis HUF-ként terhelte meg a kártyám?Tisztán emlékszem, hogy még a terminál is EUR összeget írt ki.Téves riasztás, elnézést.. nem is értem. Tuti, hogy mikor fizettem, akkor a HUF zsebben láttam az átváltást. De már az EUR zsebben látszódik a fizetés. Lehetséges, hogy automatikusan korrigált?
Elnézést tényleg...#7283 zerodot "Az nem számít, hogy az appban melyik pénznem van épp kiválasztva, az csak a nézegetéshez van."
A Revolutra gondolsz?
A Curvenél számít, hogy mire van állítva a kártya? -
zerodot
aktív tag
válasz
sajtos365 #7279 üzenetére
A Revolut appban nem lehet semmi ilyesmit állítani. Először a beérkező terhelés pénznemében próbál levonni, ha abból nincs elég, akkor a regisztrációs országod pénznemében (forint), ha abból sincs, akkor egy olyanból, amiből a legtöbb van a revo kontódon.
Az nem számít, hogy az appban melyik pénznem van épp kiválasztva, az csak a nézegetéshez van. -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
sajtos365 #7279 üzenetére
Foggalmam sincs hol lehet átállítani..
de hát ha ennyit kell vele szórakozni.. akkor ez nem nekem való. Ennyi erővel, akkor fizethetnék a Revolut kártyával...
#7280 Somatom A Revolut nekem sem csinált még ilyet. Előtte lévő nap a Revoluttal (Apple Payen keresztül) fizettem franciában egy benzinkúton, EUR zsebből vont. Szóval a Curve lesz a ludas..
Amúgy ezt minden egyes alkalommal át kell állítani?
Ha eu-ban fizetek valahol akkor át kell állítanom majd ha magyarban vagyok akkor meg vissza HUF-ba? Nem értem, hogy lett népszerű ez az alkalmazás... Hát miért nem döntheti el a Revolut, hogy miből vonjon? Vicc..
-
sajtos365
tag
válasz
mAtThEw0319 #7278 üzenetére
... és € volt az alapértelmezett a Revolut appban?
-
sajtos365
tag
válasz
mAtThEw0319 #7276 üzenetére
Revolut alkalmazásban € pénznemet tedd alapértelmezetté, de még akkor is elképzelhető, hogy a Revolut érzékeli melyik országban fizetsz a kártyáddal és az adott ország pénznemével fizet először majd ha az elfogy akkor vált a következő számodra kedvező pénznem egyenlegedből.
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még a Curve felhasználók között. Revolut és a hazai bankommal használnám az alkalmazást.
Mai nap fizettem 16€ -t a Curve kártyámmal: Revolut kártya volt aktiválva. Az alkazásban a kártya beállításánál EUR-t adtam meg mégis a forint zsebemből váltott át 16€ -t, miközben volt az EUR zsebben is bőven...
Két kérdés: ezt így hogy, miért!?!?! Hát akkor minek tudom kiválasztani, hogy milyen pénznemben van a kártyám, ha nem is abból vonja az összeget??? -
sajtos365
tag
válasz
Somatom #7272 üzenetére
Köszönöm a segítőkész válaszokat.
Igen Magyarországi OTP Euro ATM-ből szeretnék felvenni, mert 200 euro-ra lenne szükségem, pénzváltóknál asszem csak kp-t fogadnak el, akkor már mindegy ha eurot veszek ki, mármint ha nincs nagy költsége.
Akkor elvileg a Forintot devizaközép közelében fogja váltani a Curve, úgy mint online vásárlásoknál. -
JóGéza
aktív tag
válasz
sajtos365 #7270 üzenetére
Euronet ATM-ből?
-
sajtos365
tag
Euro ATM-ből mennyi az euro kivét költsége?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
zerodot #7265 üzenetére
iszonyu idegesito. mert teszem azt, nalam a sajat accountommal fut a mobilbank, de akkor is mi tortenik? vasarolna az amugy sajat kartyajaval a neten, aztan nekem jonne a push, hogy hagyjam jova
nagyon sokat lehetne beszelni errol, de sajnos senki nem fog tud meggyozni arrol, hogy ennek volt barmi ertelme
-
sajtos365
tag
Nem tudok fizetni WU-nál a kártyával, Barion sem fogadja el, ha ez így megy akkor lassan semmire való lesz.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
MrPeekaboo #7261 üzenetére
pont most adtuk hozzá a feleségem frissen kézbesített erste társkártyáját a curve accountjához. hát ez a hitelesítés egy téboly: már az appon belül feljön a hitelesítő felület, ahova (az ersténél) be kell írni egy nyolcjegyű, sms-ben küldött kódot, meg a netbank aktuális belépő jelszavát. na, de ez társkártya, szóval az sms az én telefonszámomra jött, és az én netbankos belépő jelszavam kellett. micsoda ....ság!
ki lehetne váltani mobilbankos hitelesítéssel, de speciel mindkettőnk telefonján az ő erstés netbankja van beállítva, mert nekünk így jó. iszonyatosan feleslegesnek érzem, hogy ennyire megbonyolították ezt, miközben eddig is elég kevés kártyás visszaélés volt
-
pictigjis
Topikgazda
automata kutra es cukraszdara megadtam a valaszt, ott lehet olyan mcc, amit atalakit a curve. ellenben az ettermes mcc-k egyiket sem alakitja at, szoval ott a konkret etterem valoszinuleg rossz mcc-t hasznal, amire az erstenek valoszinuleg van egy leprogramozott listaja, hogy erre meg arra az mcc-tol fuggetlenul megadja (mint most a hibas beallitasu soroksari ikeaban is). mivel a curve a kereskedo neve ele teszi a CRV* karaktereket, igy a fixen leprogramozott erstes lista ezt nem tudja figyelembe venni
obi-s mcc-t meg nem teszteltem, de igy fogom, koszi
-
MrPeekaboo
senior tag
Érdekesen működik ez a PSD2-es azonosítás ha Gránit bankkártyát adok hozzá. Fel akartam venni a kártyát, erre kérte a banktól érkező SMS-ben a 296,37 HUF terheléshez tartozó banki kódot. Ezt beadtam, viszont mivel online jelszót is beállítottam korábban, így ezt is kérte. Erre nem emlékeztem már és 2x rosszat adtam be. Ekkor mindig kérdezte előlről az SMS kódot is. Közben a Gránit app-ban töröltem az online jelszót, majd beállítottam egy újat, de mire visszatértem a Curve app-ba, addig megjelent valami tájékoztató szöveg, majd amikor azt továbbnyomtam már kérte a terhelésnél (550? HUF) lévő CRV kódot. Kvázi megerősítés nélkül hozzáadta a kártyát. Vagy az kavart be, hogy időközben kitöröltem az online jelszót és bent voltam az app-ban, így azonosítottam az online vásárlást és továbbengedett vagy itt valami biztonsági hiba van. A két eltérő terhelési összeg is érdekes, mert az első meg sem jelent a számlainfóban, csak a második.
-
fabrik
csendes tag
Üdv !
Aldi automata benzinkút nem ad ( OMV-s blokkot dob ki )
Néhány cukrászda nem ad, néhány étterem nem ad !
OBI nem ad !!!Ezek mindegyike közvetlenül erste max kártyával ad !
Tesztelve !
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy mi van olyankor, ha Aliról érkezik/érkezne refund, de a Curve mögé tett bankártyámat megújítottam, így amelyikről fizetve lett az már érvénytelen. Sajnos elfelejtettem, hogy kapok visszatérítést a napokban és beaktiváltam az újat, a régi (amelyikről fizettem) így inaktív lett. Ilyenkor hogyan működik a dolog? Nem egy nagy összeg, de nem kizárt, hogy sajnos lesz még pár refund...Curve appból nem töröltem a régi kártyát, de nyilván arra már nem fog megérkezni.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
pictigjis #7255 üzenetére
ezek közül az első három érintheti az erste maxos négy százalékokat, curve-vel négy helyett egy jár
5941 -› 5999 (sportboltok, pl. decathlon)
5542 -› 8999 (automata benzinkutak)
5441 -› 5999 (édességbolt, egyes cukrászdák)8099 -› 8999 (magánegészségügyi szolgáltatások)
5462 -› 5999 (pékségek)
7230 -› 7299 (fodrászatok, szépségszalonok) -
pictigjis
Topikgazda
konkretan hol nem kapsz?
a curve nehany mcc-t atalakit. nem fogsz kapni curve-vel erste forintot
- decathlon
- automata benzinkutilletve jelenleg valoszinuleg a soroksari ikeaban sem, ahol minden terminal 5999-re allitodott at. kozvetlenul megadja az erste igy is, curve-on keresztul nem (de ez az ikea hibaja)
-
fabrik
csendes tag
Nekem erste max van a curve mögött és egy csomó helyen nem ad visszatérítést ott ahol eddig ha simán a hitelkártyával vásároltam akkor adott. Mi lehet ennek az oka ?? Illetve tapasztalt valaki hasonlót ?
Nekem a curve kivonaton csak általános ikonok vannak ami utal a vásárlás jellegére, de mcc kódok nincsenek. Van vmilyen trükk amivel láthatók az mcc kódok ? -
norrberth
addikt
válasz
SzabóTamàs90 #7251 üzenetére
Nem sajnos.
Vagyis de! egyszer sikerült.Aztán töröltem a fiókok alól.
És sehogy nem tudtam utána már visszatenni.Ezért se értem..
Ha ment 1x gond nélkül.
Utána mi lett? És a TW nél dettó ez a helyzet. -
pictigjis
Topikgazda
válasz
Oliverda #7209 üzenetére
többé-kevésbé nekem is megírták most ugyanezt (a 30 font/90 nap metalról még nincs hír/döntés)
I'm glad to say the issue with your payments declining has now been identified and fixed by our Engineering Team and you should be able to use your Curve to complete payments as normal.
Regarding the other issues you've been experiencing (with the "Go Back in Time" feature), these are still being investigated by the Team and we will give you an update on this as soon as possible.
-
Blamazs
senior tag
válasz
huliganboy #7244 üzenetére
Ma lidl-ben fizettem. Elsőre nem volt ok, de nem terhelt be semmit. Másodikra jó lett GPay-en keresztül.
-
LógaGéza
veterán
Megérkezett a kártyám, applikációban rámegyek, hogy Activate Card, kéri az utolsó 4 számjegyet, beírom, és kidobja, hogy ellenőrizzem, hogy enyém-e a kártya, és hogy Európában állították ki... Ezzel mit tudok tenni a supporton kívül?
-
István89
tag
Limitek nekem októberben még látszódtak és regisztráció véglegesítése után kb 2 hétig láttam is, akkor még 185 000 volt a napi limit. Sokaknál össze vissza van, nem hiszem, hogy újoncoknál jelenik meg ez rosszul, akkor nekem se jelent volna meg 2 hétig jól.
Olvastam itt a jó híreket, hogy megoldották a problémákat a magyar kártyákkal, és gondoltam kipróbálom, de korai volt részemről az öröm vagy lehet még túl hamar próbálkoztam. 4 próbálkozás volt, ebből 2 online és 2 Gpay-en keresztül, 1-1 sikertelen fizetés mindkét oldalon. Ráadásul a sikertelen Gpay fizetést szokás szerint terhelte is, viszont pozitívum, hogy az egyik online fizetés ~8 000 Ft összeg volt.
-
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #7235 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy ez a szitu. Csak az a fura, hogy az első után egyszer fizettem és a következőnél megint kellett neki. Mondjuk, az a második 15 rugó fölötti volt. Majd figyelem, hogy mikor kéri megint.
-
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
huliganboy #7230 üzenetére
ez is egy nagyon gyakori hiba mostanában sajnos. itt kéne látnod a konkrét limitjeidet (napi, havi és éves, bár a középső jelenleg ki van lőve néhány usernél. a feleségemnek ezzel szemben továbbra is van olyanja, szóval elég nagy a szórás abban, mit mutat az a menü. az, hogy semmit nem mutat, az viszont hiba)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
huliganboy #7228 üzenetére
csak ez a szöveg jön be? semmi más nincs ott? card limits -› see details (ha van)
-
huliganboy
addikt
válasz
PitareNeyba #7227 üzenetére
-
PitareNeyba
újonc
válasz
huliganboy #7219 üzenetére
Az appban a kártyalimitre mutat Neked valamit/bármit?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
huliganboy #7224 üzenetére
neked kell kiválasztanod három üzletet az appban, ezekben 90 napig egy százalék visszatérítést kapsz
az egy százalékokat a curve cash egyenlegen írják jóvá fontalapú elszámolással (100 curve pont = 1 font)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
huliganboy #7222 üzenetére
hihetetlen, hogy akkor ilyet kaphattál, nagyon vigyázz rá
-
Tegli
újonc
Sikerült ma befizetnem vele a CASCO-m. Igaz ez nem jelent semmit, mert ezt novemberben is sikerült
Az igazi teszt majd egy bolti vásárlás lesz.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
huliganboy #7219 üzenetére
mekkora mázlid van! október végén rendelve ezek szerint uk bin-es kártyát kaptál
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja követem a topicot, és folyamatosan bizonytalanodtam el az idő folyamán
2020 október végén rendeltem egy blue kártyát, pusztán kiváncsiságból és a mobilfizetés lehetőség miatt. Az aktiválás nem sikerült a kártya utolsó 4 számjegyével, folyamatosan hibát dobált, így 2020 december 05. napján írtam a supportnak.
2020 december 10.-én kaptam egy üzenetete az ismert selfi, szemig azonosításhoz, amit meg is csináltam és jeleztem is nekik.
2020 december 20.-án ismét írtam nekik, de semmi válasz.
2020 december 29.-én ismét írtam nekik, erre 2021.01.05. napján érkezett válasz, mely szerint látják és 1 napon belül javítják a dolgot.
2020.01.06. napján tudtam aktiválni az alkalmazásban a kártyát, melyet a gpay is beszippantott!
Eddig az alábbi vásárlásokat folytatttam:
Kártyás vásárlás: 3 db
Mobil NFC: 5 dbLegkisebb érték 380 HUF
Legnagyobb érték: 28K HUFEgyelőre mind sikeres volt!
Dupla levonás a netbankomban nem látszik!
Plusz költség levonása nem látszik.
Eurofamily (Ecofamily) terminál kérdezte meg, hogy GBP nemben kívánok fizetni, a többi helyen nem volt kérdés, és a pirossal ezt el is utasítottam.Kb ennyi, remélem így is marad, mert itt párótoknak eléggé cinkes a helyzet így én is tartok ettől.
Üdv
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Blamazs #7216 üzenetére
hany ilyen alkalom/nap volt, amikor ilyen elmenyed volt? szerintem nem sok a uk bin-es kartyaval. mi, magyar kartyasok tudjuk, milyen az, amikor szarul mukodik a curve
januar ota raadasul meg azok is jobban mukodnek, szoval nem tudom, mire varsz
abszolut 100 szazalekos hibamentessegre soha, semmilyen kartya nem (lesz) kepes
-
Oliverda
titán
válasz
pictigjis #7212 üzenetére
Jelenleg ráfizetéses a helyzetük. Nem csak neked ajánlottak fel pénzt kompenzáció gyanánt, hanem azoknak is, akik valamelyik havidíjas csomagban vannak. Ennél nagyobb motiváció nem kell. Gondolom, a kezdetekkor fontra írtak meg mindent, most pedig alapvető kódokhoz kell hozzányúlni, ami egy pénzügyi szolgáltatásnál nem triviális.
-
-
Oliverda
titán
válasz
pictigjis #7203 üzenetére
Erre értettem, hogy a probléma valószínűleg mélyebben gyökerezik, mintsem, hogy gyorsan meg lehessen oldani. Gondolom, elég sok panaszt kapott és kap emiatt a support, ezért kétlem, hogy alacsony prioritású lenne.
Amúgy ezt most kaptam:
"The Engineering team have identified and resolved the issue that was causing certain Curve cards with Hungarian BINs to decline. Now that this has been fixed, these cards should work as usual again!
We’re still looking into the HUF currency issue and will hopefully have an update on this soon too."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged