Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Mostanában az elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlásokat legkésőbb a tranzakciót követő 15. napon téríti vissza automatikusan a Curve rendszere (ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi), de egyes esetekben már a kilencedik napon elindul a visszatérítés. Ha 15 nap után sem történik semmi, érdemes panaszt tenned. Ha írsz a supportnak, a visszatérítési folyamat talán meggyorsítható: az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines), de készülj arra, hogy kérni fognak valamilyen igazolást/bizonylatot arról, hogy a tranzakció sikertelen volt, és arra is, hogy képernyőmentéseket újabban nem fogadnak el elutasított internetes vásárlásokról. Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzsó
csendes tag
Nálam is ez volt.Először leírtam a problémám,válaszlevelében FAQ linkeket küldött.Újabb levél,leírom,hogy köszi ezeket már olvastam,Az appot is újra raktam már 3-szor.Visa Electron debit kártyám van. Erstés,de ezt nem közöltem vele(mármint melyik bank kártyája.)Nahh válasza:adjam meg az első 6 és az utolsó 4 kártyaszámot.Megtettem.Ekkor másik ügyintéző válaszolt:
Thanks for getting in touch and I'm sorry for the miscommunication.
At the moment, we only offer support for Mastercard and Visa cards.
Rest assured, we are working to add support for other card schemes such Maestro and Visa Electron in the future but just to manage your expectations, we don't yet have a timeframe on this.
I'm sorry for any inconvenience this causes.
Have a great day and if there's anything else we can help with, please let us know.
Best wishes,
Ciaran
Team Curve
Szóval nem mindegy ki az ügyintéző.Azt közlik,hogy Maestro-val nem lehet,de azt már nem,hogy egyes Visa Electronnal sem lehet regelni.
Ez csak ennyi türelemjáték után derült ki. -
emeritus
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest