- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
juhú, nem sokáig tartott a 100 százalékos fizetési arány: 16500-as online fizetés az unionnál, declined a szokásos nincs fedezet szöveggel (persze mögöttes kártyára beterhelve, biztos, ami biztos)
szóval NEM, a magyar bin-es kártyákon még ez a rohadt litvániába "költözés" sem segített
nemigazba.meg. mazochista vagyok, de ennyire nem
-
pictigjis
Topikgazda
pedig nekem szintén ma reggel, szintén aldi, szintén apple pay, és sikeres volt (6500) - engem is meglepve
na persze a magyar bin-es kártyák a back in time-ot még mindig nem tudják 5000 felett, pedig reménykedtem abban, hogy az lt-be költözéssel párhuzamosan ezt is megjavítják. nyilván még mindig nem elég fontos, hogy gebedjenek meg!
-
balco
aktív tag
Ma reggel Aldi, applepayen keresztül: decline.
De most legalább nem terhelte meg a kártyát mögötte.
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen -
ssgt1981
senior tag
Lassan kët éve használom az UK bin-és kártyámat lényegében napi szintem, amiből kicsit több, mint egy éve megy a GP fizetés. Ezen idő alatt két sikertelen tranzakció volt.
A problémám, hogy lassan elérem az éves 10.000 fontos limitet, hogy lehet ezt nulláztatni? -
pictigjis
Topikgazda
válasz
pictigjis #6977 üzenetére
a magyar és uk bin-es kártyáknál van különbség az elutasítások lefutásában is... ez most jól látszott az egy percen belül elutasított mindkét kártya esetén. a magyar bines kártyánál szokás szerint végigfutott a tranzakció, azaz a sikertelen sparos vásárlás 5300 forintja le lett könyvelve és jött az azonos összegű visszatérítés is ugyanazon a napon. a uk bines kártya sikertelen tranzakciója viszont azóta is csak zárolásban van, nem érkezett rá tényleges terhelés, vagyis előbb-utóbb feloldódik magától
érdekes dolgok ezek
-
vrsptr
aktív tag
Köszi én is így gondoltam, azt még sose használtam, nem is tervezem.
Valaki erre az elutasításra és PIN kérésre megoldást tud javasolni? Vagy csak az adott nap lehetett ez? Valami olyan is rémlik nekem, hogy néha kell fizetni a fizikai Curve kártyával, nem elég állandóan a GPay-el. Legközelebb kipróbálom azzal.
-
fil
őstag
-
vrsptr
aktív tag
válasz
olizatriznyá #7088 üzenetére
Na, Curve-t 1 éve használok, ezalatt rajta keresztül fizettem vagy 1,7-1,8M-t. Talán 2x volt elutasított fizetésem eddig. Tegnap viszont 2x akartam vele fizetni üzletben GPay érintősen (11 és 22ezer Ft) és a terminálok PIN kódot kértek, de nem lehetett megadni PIN-t a terminálon. Elutasított egyik helyen 050, másik 054 válasszal. Nem vont le összeget se. Alkalmazásban DECLINED. Végül fizettem a mögé rakott magyar bankkártyával. Most viszont lett Transferwise kártyám és szerintem arra utalok alkalmanként pénzt és ott átváltok a kívánt pénznemre előre. Az lenne a kérdésem van-e értelme a Curve mögé berakni a Transferwise kártyát ha már úgy is előre váltok pénzt a fizetendő pénznemre?
-
olizatriznyá
tag
válasz
pictigjis #7083 üzenetére
Elképzelhető, csak jó lenne tudni az okát pontosan. Nekem,mint írtam is, csak egy kártya van mögötte. Én a társkártya vásárlását akartam ezzel megúszni ingyen, de ebben egyáltalán nem lehet megbízni. Most akkor mindig legyen az embernél kp, hogy ne kullogjon el a vásárolni kívánt cucc nélkül, mert nem ment ez a vacak?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Nyitnék egy Curve accountot, valaki tudna küldeni egy promo kódot?
Köszönöm! -
pictigjis
Topikgazda
válasz
olizatriznyá #7082 üzenetére
szuper, akkor magyar banki szerencsetlenkedes lehetett inkabb
-
olizatriznyá
tag
Most próbáltam vele netes fizetést. Egy 200 és egy 1050Ft-ost is sikerült. Nem regisztráltam újra a mögötte levőt.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
olizatriznyá #7080 üzenetére
ahogy oliverda is irta korabban, o is limites uzenetet kapott az apptol, de valojaban a bank dobta el a tranzakciot do not honour hibakoddal. ezert gondoltam, hogy egy ujrahitelesites segithet
viszont egy kartyanak valoban lennie kell mindig. nincs mas, amit be tudsz meg tenni curve ala? revolut virtualis pl.?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
olizatriznyá #7078 üzenetére
ha meg egyszer elofordul ugyanez, talan meg lehet probalni a mogottes kartya torleset a curve-bol, majd hozzaadni ujra, ugymond ujrahitelesitve a kartyat
-
balinlin
senior tag
válasz
Daywalkerke #7074 üzenetére
Csak akkor próbálkozzon vele, ha van annyi pénze a próbálkozásra, ami nem gond ha pár napig (extrémebb esetben hetekig) nem hozzáférhető számára.
Miért számítana ha nem magyar, hanem tw kártya van alatta? -
pictigjis
Topikgazda
válasz
Daywalkerke #7074 üzenetére
a curve blue az ingyenes csomag. a curve black a fizetos (10 eur/ho), de az atm limiteket nem befolyasolja nehany egyeb elony mellett
es senkit nem akarok lebeszelni semmirol, probalja meg nyugodtan, de en a curve helyeben ugy fuggesztenek fel egy csak maximalis kpfelvetelt generalo uj usert, mint a huzat. az atm felvetel a legkoltsegesebb mulatsag a fintechek szamara, az pedig tokmindegy, hogy magyar bank vagy a transferwise kartyajat teszi moge
emellett azert riziko, ha a kivalo magyar bines kartyaval megy az atm-hez, beuti a 74 ezret, amit zarolnak is a kartyan, aztan megis elutasitotta valik a tranzakcio. sok ponton bukhat az elkepzeles, de proba-szerencse
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
olizatriznyá #7073 üzenetére
ez lehet a mogottes kartya online vasarlasos koltesi limitje, nem? januar 1-tol minden hiba forrasa ketes sajnos
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
pictigjis #7072 üzenetére
Rákérdeztem ismerősömnél és ő a Curve-t nem magyar hanem a Transferwise által adott bankkártyával használná, mert a Transferwise által adott havi 70e Ft-os ingyenes készpénz felvétel neki kevés, tehát Curve neki kizárólag csak készpénz felvételre kellene.
Ezzel (Transferwise kártya) is akkor lehet gond vagy ez csak a magyar bankok által adott kártyáknál van?
Curve-nál a fizetős Blue kártyánál is ugyanannyi a limit mint az ingyenes csomagnál, illetve a fizetősnél is ilyen szigorúak vagy ez csak az ingyenes csomagra vonatkozik?
Limitnél én ezt találtam a Curve weboldalán:illetve az alábbi ehhez kapcsolódó weblinket:
Ezek szerint ha jól értelmezem napi max 74.000HUF vehető fel ATM-ből, illetve a második weblinken olvasható, hogy ingyen havi max. 10 készpénzfelvétel lehetséges (felette 0,5GBP-t ír készpénzfelvételenként), tehát akkor az ingyenes Curve kártyával havi max. 740.000HUF vehető ingyenesen fel, a kérdés már csak az (mert erről nem találtam weboldalukon semmit), hogy a fizetős Curve Blue-nál is ugyanezek-e a limitek, illetve, hogy a Fair use-nál említett 0,5GBP-n felül van-e egyéb költség az ingyenes Curve kártyánál ha a havi 10 ingyenes készpénz felvételen felül még vesz-e valaki fel készpénzt, illetve, hogy a 10. ingyenes készpénz felvétel után is ugyanez a 74.000HUf marad-e a napi maximum limit ami naponta felvehető.
-
olizatriznyá
tag
Nekem kisebb fizetéseim voltak csak a dec. elsejei sikertelen fizetés óta, amikor is elutasított fedezethiányra hivatkozva, de 2 napig azért a bank zárolta a pénzt. Azóta 5-6 ezer Ft-nál többel nem próbálkoztam, és nem is volt baj a mai napig. Ma egy 850Ft-os fizetésnél viszont olyan indokkal utasított el, hogy elértem a spending limitet.
Idén még nem használtam, és a héten is csak egy 3500Ft-os fizetésem volt. A limiteket az appban én sosem látom, üres az oldal.
Mi a jó franc van ezekkel? -
pictigjis
Topikgazda
válasz
Daywalkerke #7071 üzenetére
azt, hogy a magyar bines kartyakkal vagy teljesulnek a tranzakciok vagy nem, de ez par oldal visszaolvasasa utan kiderul
lehet, javult a helyzet azzal, hogy "london gb" helyett "vilnius lt"-re valtozott a fizetesi lokacio, de az is lehet, hogy nem, ehhez meg nem telt el eleg nap az evbol. semmilyen szolgaltato nem fogja szeretni, ha valaki azonnal az elmeleti legnagyobb kpfelvetelt celozza meg
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
balinlin #7067 üzenetére
"Most elég sok baj van a curve-vel, főleg újabban kiadott kártyák esetén."
Ezen pontosan mit értesz?
Akkor is gond van az ATM-es készpénz felvétellel ha ismerősöm megcsinálja a teljes hitelesítést okmányaival?
Más hasonló szolgáltató esetleg van mint Curve amivel lehet ATM-ből ingyenesen vagy nagyon kedvező áron készpénzt felvenni? -
Oliverda
titán
Tegnap nálam is volt egy ilyen, ráadásul a kiválasztott kártyán nyoma sem volt próbálkozásnak, az első backup kártyán (Revolut) akadt meg. Az üfsz. szerint rossz hibaüzenet ment ki, valójában a bank utasította el "Do Not Honour" válasszal a tranzakciót.
Azóta kilőttem a backup kártyákat és ma már flottul ment az eddigi egyetlen webes fizetés. A tranzakciós lista is azonnal frissült, nem kellett perceket várni, mint korábban.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Daywalkerke #7066 üzenetére
az ujabban kiadott, elozo magyar bines kartyammal nekem az osszes kiserletem lyukra futott atm-ben, penzt nem kaptam, de az osszeg nehany napra zarolasra kerult. lehet persze abszolut veletlen is, de en erre inkabb nem alapoznek semmit. azt meg amugy se ajanlanam, hogy egybol kp-t kezdjen felvenni esz nelkul, ez nem lenne tul johiszemu felhasznalas, es a risk engine is siman bejelezhet ra azonnal (joggal)
-
balinlin
senior tag
válasz
Daywalkerke #7066 üzenetére
Most elég sok baj van a curve-vel, főleg újabban kiadott kártyák esetén. Én inkább nem ajánlanám.
Az új ügyfeleknek más limitek vannak ha jól emlékszem, ha nem csinál history-t, akkor kevésbé is várható hogy emelkedik ez a limit. Tehát ha csak kp és már azonnal, akkor az nem biztos hogy a legjobb megoldás.
ATM szempontjából nem találkoztam egyik magyar bank ATM-je esetén sem különbséggel. Euronet (és tsai, ha vannak) kerülendők. -
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm érdeklődik, hogy ha most regisztrálna a Curve ingyenes Blue csomagra akkor havonta maximum mennyi Ft-ot tudna a fizikai Curve kártyával díjmentesen ATM-ből kivenni, illetve ha ezt a díjmentes határt elérte akkor e felett milyen díjjal lehet további készpénzt (Ft) ATM-ből felvenni?
Ezen kívül szeretnék még érdeklődni azoktól akik gyakran vesznek fel ATM-ből Curve kártyával készpénzt (Ft), hogy melyik bank ATM-jeit ajánlják, melyik amelyik ATM-jénél mindig problémamentes a Curve kártyás készpénz felvétel? -
tahepa
senior tag
Lehet hülyeség de eddig nekem is csak virtual kártya volt a Curve-hez hozzáadva és addig nem ment a hitelesítés de amikor hozzáadtam pluszban egy fizikai kártyát utána azonnal ment a Curve kártya hozzáadása a GPAY nfc fizetéshez...ismétlem ez lehet hülyeség és csak véletlen az egybeesés.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7061 üzenetére
"Eszembe jutott eltörni ezt a kártyát ... "
Nem biztos, hogy beljebb lennél egy magyar BIN-es kártyával.
Én pedig abban nem vagyok biztos, hogy használnám-e , ha újra be tudnám tenni GPay alá
A bizalom már elég rég elillant. Most a Revolut-ot használom mindenre (is) teljes megelégedéssel. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Amire eddig nem kaptam választ, hogy az SMS-nek mikor is kellene jönnie. Anno, mikor először felvettem a GPay app-ban a Curve kártyám (GPay még Mo.-n sehol), jött SMS. Most ugyanúgy próbálkozva folyton ez történik.
SMS-ig el sem jutok. Mielőtt megkérdeznéd, a Curve tud a problémáról, állítólag nem egyedi eset, és dolgozik rajta ... nagyon dolgozik rajta. -
tahepa
senior tag
válasz
<Adamsky> #7056 üzenetére
Több mint egy éves free kártya. Egyszer már volt hozzáadva de volt egy malőr a telefonommal és ujra kellett csinálnom. ( elszállt a rendszer és mentésem nem volt...ujra kellett csinálnom mindent...az ember ne piszkáljon el semmit a fejlesztői menüben
) Curve app telepítve volt , GPay telepítve a Play áruházból. Virtual CIB visa kártya van hozzáadva a curve appban. Gpay appban addtam hozzá az NFC-hez a Curve kártya. Eddig nem jött meg sms-ben az aktiváló kód..és most egyszer csak megjött. Művelet elvégezve az app elfogadta a curve kártyát fizetésre. Most már csak a proba hiányzik..szerintem holnap azt is megejtem.
Több napja próbálkozom és most egyszer csak végig tudtam csinálni.
Account services alatt nem próbálkoztam..nem is tudom mi az
Remélem minden kérdésre válaszoltam. -
tahepa
senior tag
Érdekes..most sokadik próbálkozásra engedte újra hozzáadni a Google Pay-hoz a Curve kártyámat. Az SMS is megjött a Curve-től.
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #7052 üzenetére
Mától nálunk is minden kártyán - mind GB bines - LT lett a lokalizáció.
Több tranzakciónk is rendben volt, egyet kivéve, ami egy közműszolgáltatói számla volt a webfelületükön fizetve. A fizetés rendben lezajlott még délelőtt, most meg este a mögöttes hitelkártya forgalmát nézve úgy tűnik, mintha egyszer elvitték volna és 2x meg jóváírták ...
Amúgy mi 2020. május óta használjuk a Curve kártyákat minden fizetésünknél Garmin órákkal, webfelületen online fizetés. ATM-ből KP felvételre a fizikai kártyákat. Havi ~130db tranzakció és elenyésző gond volt eddig velük. Kop-kop.
-
KMT
addikt
Sziasztok!
Valamikor november elején rendeltem meg az app-ból a kártyát (új felhasználóként). Azóta semmi. Ez mennyire "normális" manapság?
-
WiZARD
addikt
Én Paypalon próbáltam Curve-vel fizetni, és nem sikerült. (OTP-s kártya van mögötte)
Curve-ben azt az üzenetet kapom, hogy elértem a költési limitem, pedig rohadtul nem... -
vnorbi
aktív tag
válasz
Gabesz984 #7044 üzenetére
Gyanús, hogy most a Simple-nél van a gond. Nem Curve kártyával, de én is próbáltam máshol online fizetni, ahol szintén a Simple a kártyaelfogadó, jóváhagyás megtörtént mobil appban, amit még érzékelt a fizetőfelület, de aztán a visszairányítás közben elakadt.
Mávinformon amúgy ki szokták írni, ha van ilyen gond, de ma még nincs kinn. Még biztos alszanak.
-
Gabesz984
tag
Sziasztok! Próbáltam Simplellel fizetni vonatjegyet. Curve van rögzítve mögötte OTP + Cetelem kártya. Tegnap minden ok volt. Tudom, január van, be is van minden állítva a smartbankban is, hogy használni tudjam a kártyákat az interneten. Tranzakció OTP esetén sikertelen Cetelem kártya ok. Mindent megnéztem kipróbáltam sehogy sem sikerül. Szerintetek mi lehet a gond? Curve alkalmatlan az OTP-vel vagy OTP környéken kellene keresgélnem? Más tudott fizetni? Köszönöm előre is.
-
niklebi
senior tag
válasz
pictigjis #7038 üzenetére
Ebben a konkrét esetben lehet, hogy neked van igazad. Az Erste Banknál lévő számla szerződésemben az van beállítva, hogy 2000 Ft feletti minden a számlán történő pénzmozgásról a bank köteles sms-ben értesíteni. Régebben még emailt is küldött, de azt megszüntette. A kártya a számlához tartozik így meg is kapom az sms-ket ha én fizetek, de azt is ha nekem "fizetnek" utalnak. Eddig legalább is minden nekem utalt összegről kaptam értesítést. Amióta a Curve kártyát használom azóta a fenti összeg alattiakról is kapok értesítést ha avval fizetek. A Curve nekem most először utalt vissza, és ez az első amiről nem kaptam. Mivel erre vártam nem is néztem utána, hogy visszautalták e a pénzt.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
zsola400 #7035 üzenetére
szerintem akar lehet is, de a google-nel ki tudja
a curve forumon pont megy egy ilyen tema, hogy a brit adohivatal is most tette buntilistara ezt a tartomanyt, csak felarral lehet fizetni vele, es ez a fejlemeny esetleg a google-nel is elallithatott valamit. de ez csak tipp. a commercial besorolasu kartyakra mas koltsegszabalyok vonatkoznak, egyes bankkozi dijak ezeknel magasabbak lehetnek
-
zsola400
aktív tag
válasz
pictigjis #7030 üzenetére
Az enyém 5375 9100 kb. 300 kártya használatból 2x volt gond egy dupla levonás és egy elutasítás volt. Egy gondom van vele, sokáig Gpay alatt használtam hibátlanul de egyszer nem engedte hozzáadni és azóta sem tudom hozzáadni, amióta megy Rev. a Gpay alatt inkább ezt használom.
-
niklebi
senior tag
Most részletesen átnéztem a banknál a kártya használatot. 18.-kán utalták vissza a pénzt, a banknál meg 23.-kán írták jóvá. Mivel minden pénzmozgásról ami meghaladja a 2000 ft-ot értesítést kellene kapnom így nem is néztem meg a banknál, hogy vissza utalták e, mivel vártam az értesítést. Tehát semmi gond!
-
niklebi
senior tag
December első hetében vásároltam a Youtube-on 1 hónapra tagságot egy online koncertre. Google Pay-el fizettem. A koncertet az adott országban a Covid19 miatt dec.27.-e helyett január 31.-re halasztották így a Youtube visszautalta a befizetett összeget, ami azóta is szép zöld színnel látszik a Curve alkalmazásban. Ez dec. 18.-kán történt. Most akkor írnom kellene nekik, hogy ugyan utalják már vissza az összeget, vagy ezt a pénzt fogják megint elutalni, amikor megint kifizetem a most már 2 hónapi tagságra ami ugyan annyiba kerül.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
gzbotii #7022 üzenetére
uk bin mar csak ilyen
azok sem hibatlanok, de ha pont akkor/aznap nem fizetsz vele, amikor vannak gondok, hibatlannak tunhet
irtam mar en is, hogy az en uk bines kartyam is kvazi hibatlanul mukodott, 1000+ tranzakciobol egy elutasitasom volt, ezert gondoltam anno, a magyar bin csak meg jobb lehet
ezt a hibat azota sem tudtam megbocsatani magamnak. marmint nyilvan nem a vilag vege, de egy jol mukodo szolgaltatast elcsereltem rosszra, ez okoz nemi -hm- hianyerzetet
-
madrac
senior tag
válasz
pictigjis #7019 üzenetére
Már több alkalommal írtam nekik, amivel annyit sikerült elérni, hogy az egyik tranzakció után kaptam visszatérítést, a másik után nem, hiába hívtam fel a figyelmüket, hogy mindkét tranzakciót térítsék vissza, mert a valódi fizetés a saját bankkártyámmal történt meg. Nyilván a saját bankom számlatörténetét is megszoktam nézni, hogy mi újság. Saját bankomnak is írtam már, hogy jó lenne, ha visszaszereznék a pénzemet, de így ünnepek alatt ők is csesztek reagálni. Egyelőre kivárok. Ha jövő hét végéig nem történik semmi érdemi, megint írok Curve-nek. Nem nagy összegről van szó, de akkor se nyúljanak már le...
-
pictigjis
Topikgazda
attól még, hogy a pénzt nem lopják el, a kártya szar. ez ténykérdés
de hogy lehet, hogy még nem kaptad vissza a pénzedet? valószínűleg újra kell írnod, rég elsüllyedtek a levélhalomban, nem fogják maguktól újra elővenni. muszáj lesz megírnod újra, hogy ekkor meg ekkor volt sikertelen, a curve által mégis sikeresnek könyvelt tranzakciód. erre megírják majd, hogy a kereskedői terminál nem küldte el nekik a sikertelen üzenetet, de majd most akkor refundolják
vagy nem lehet, hogy csak a számlatörténetben nem láttad a kérdéses tétel jóváírását? én már megszoktam, hogy a curve-ös szarságok miatt napi szinten ránézek minden mobilbankos appra...
-
pictigjis
Topikgazda
-
pictigjis
Topikgazda
fuggoben mindig csak par darab van. nekem mindig visszajon a penz, a levonas es a jovairas konyvelese azonos napon tortenik
az elozo, wirecardos rendszer alkalmas volt a zarolas feloldasara, a most hasznalt checkout.com viszont nem kepes erre. minden tranzakcio vegigmegy: ha zarolas utan dobjak el a kartyat, ahogy az mindig tortenik, abbol terheles lesz, de azonnal elindul a refund is. mindenki szamara egyszerubb lenne, ha a foglalast szuntetnek meg, de ebben a curve-os jatekban ok is szeretik szopatni magukat
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
<Adamsky> #7012 üzenetére
engem reszben a kivancsisag hajt. mivel hitelkartya van a curve mogott, a folyton levegoben logo tetelek inkabb a bank penzet jelentik, es a nagyobb hitelkeret miatt nem zavarnak sok vizet
es ha nem probalkozom, azt se tudom meg, ha megjavitjak a magyar bines kartyak back in time hibajat. az egesz curve lenyege nekunk ez lenne
a sajatomat igy is sokkal ritkabban hasznalom, mint eddig, mi tenyleg mindent curve-vel fizettunk
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pictigjis #7011 üzenetére
" ... én szeretem szopatni magam ... " - ez felér egy coming out-al. Csak nehogy rájöjjenek a Curve-nél, hogy Te ezt még élvezed is, mert akkor a végén még pénzt fognak érte kérni
Egyébként én nem oly' rég megmondtam, hogy ide már lassan csak a mazochista járnak -
pictigjis
Topikgazda
én szeretem szopatni magam, ma is kettőből egy a mérleg
omv 4400 huf igen, 15 perccel később pizza hut 4990 huf nem. a uk bin-essel utóbbi tranzakció simán sikerült
-
Blamazs
senior tag
válasz
pictigjis #6996 üzenetére
Most írtak megint, van remény azért még :
I'm sorry you were charged in error. This happened because the merchant only sent an authorisation request for the transaction and didn't follow up with a message to say that the transaction failed, which meant Curve unknowingly processed the payment anyway.I've now refunded the failed transaction. In these instances, the transaction would have reversed automatically after 10 days, but since you've been in touch, I've been able to speed up the process. You should see the amount we charged reflected back in your bank account in the next 1-2 working days, but depending on your bank it might take up to 5 days.
Csak az az érdekes, hogy sikertelen authorizáció után miért veszik le mégis a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged