- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dobolan #18197 üzenetére
Egyreszt
1) nem kell befizetni ennyi penzt (max a 10%-at, de vszeg annyit sem, es nem o fizeti be, hanem erre szakosodott biztositok, akik aztan a szulei hazara, etc. terhelik a jelzalogot)
2) nem valtja ki magat, hanem szabadlabon vedekezhet a targyalas ideje alatt
3) az eltunt penzt jo esellyel nem ellopta, hanem elvesztette (kockaztatta, es a nyereseget akarta maganak, de nem jott be) -
xy.zsolt
őstag
válasz
szabi__memo #18193 üzenetére
ennyit arról, hogy veszik palira a Világot
-
r3dsnake
nagyúr
Van olyan váltó, amit tudok paypallal is topupolni?
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123 #18191 üzenetére
-
fireman123
őstag
válasz
TigerDzsó #18190 üzenetére
a kriptó még mindig vadnyugat, ezért bármi megtörténhet bármelyik tőzsdével bármikor (ugye nem látunk a könyveikbe és a stabilcoinok amúgy is egy időzített bombák a tetherrel az élen),.....ha a binance esetleg bedőlne, akkor a kriptotél valszeg meghosszabbodik jópár évvel. Nyilván minimális az esélye, hogy pont akkor dől be amikor éppen beutalsz és veszel kriptót, ...persze egyik tőzsdén sem szabad parkoltatni pénzt, coint, csak amivel napi szinten kereskedsz....én kiküldtem mindent ledgerre
-
TigerDzsó
tag
válasz
dobolan #18188 üzenetére
dobolan és xy.zsolt
Mintha hallottam volna a Binance-el kapcsolatos likviditási gondokról, de nem követem a témát, ezért is fordultam inkább a topikhoz.
Ez onnantól, hogy entert nyomsz a beutalásra addig ameddig a kiutalást indítod binance-ról max 15-20perc
Igazából én is így gondoltam, hogy ez egy elég gyors folyamat és működnie kellene probléma mentesen, de biztos, ami biztos alapon gondoltam rákérdezek. -
xy.zsolt
őstag
válasz
TigerDzsó #18187 üzenetére
Ez onnantól, hogy entert nyomsz a beutalásra addig ameddig a kiutalást indítod binance-ról max 15-20perc. Úgy érted a kérdést, hogy pont ez alatt az idő alatt dől-e be a binance? A közelmúltból tudjuk, hogy bármi bármikor bedőlhet, de ha így is lenne akkor is mekkora az esélye, hogy pont abban a 15-20 percben lesz mikor a pénzed éppen ott van.
Ha mégis megtörténik akkor rohadt nagy peched van.....de erre azért jelen szituban nem számítanék.
-
TigerDzsó
tag
Mit gondoltok, EUR beutalás majd crypto-ra váltás és tovább utalásra jelen helyzetben lehet a Binance-et használni? Biztonsági szempontból érdekel a kérdés.
-
spkkill
tag
válasz
fireman123 #18185 üzenetére
Ez az én véleményem, nem akarok meggyőzni senkit. Meglátásom szerint semmit nem tudnak az egészről az emberek, csak továbblapozták. A tagokra meg csak legyintettek, hogy ilyen partneségeket rengeteg projekt fel tud mutatni. Idén indult be az egész, az első DEX. Mikor megvettem az első tokeneket nem volt olyan oldal sem még ahol a chartot meg tudtam volna nézni, csak a walletben láttam az aktuális értékét.
Az ethert mondjuk tuti tolni fogják, mert a merge után végre nagy részét megszerezték a nagy cégek. -
fireman123
őstag
válasz
spkkill #18184 üzenetére
Akár jó befektetés is lehet, ..........de "Hedera lesz a következő Ethereum és még technológiában is porig alázza" színtű kinyilatkozás eléggé bátornak tűnik
....és erről a csoda dologról a kripto közösségek semmit sem tudnak?
...hangsúlyozom, hogy pesze minden megtörténhet és az ellenkezője is...láttunk már sok coint ami felfutott pedig csak egy vicc volt, aztán vissza a mélybe vagy meg is szűnt....
-
spkkill
tag
válasz
#01110937 #18183 üzenetére
Minden ilyen alt -90 körül van. Ezek a cégek a Hedera irányító tanácsának a tagjai, nem szimpla partnerek. Mindegyik cég valamit fejleszt is Hedera-ra. Gyors, olcsó és rendkívül alacsony energiaigényű a hálózat. Hedera lesz a következő Ethereum és még technológiában is porig alázza. Egy 3 éves videóból: "Azért választottuk a Hedera-t mert sem az Ethereum, sem az IOTA és egyéb startup-ok nem tudtak olyan teljesítményt és szoftver architektúrát biztosítani mint ők."
-
törölt tag
válasz
spkkill #18182 üzenetére
egy éve ért 100 ft-ot, meg most ér 16 ft-ot (0,04$)... coincash-en 54 helyen áll... azt írja a honlap, hogy a "3. generáció"... hát ha így lesz akkor egyszer talán sokat érhet...
neked van? hiszel benne? Látom nagy cégek vannak feltüntetve... de annyira nem értek hozzá, hogy mennyire lehet komolyan venni...
-
spkkill
tag
válasz
#01110937 #18178 üzenetére
A DLT a Distributed Ledger Technology, melyet a Hedera is használ. Az Ethereumhoz szerencsére semmi köze technikailag. Érdekesség, hogy a magyar törvénymódosítási javaslatban is csak a DLT alapú tokenizált értékpapírok minősülnek pénzügyi eszköznek. Tehát a classic blokklánc alapú eszközök nem szerepelnek benne.
-
törölt tag
válasz
spkkill #18174 üzenetére
A DLT az etherium, ha jól értem, vicces akkor, hogy a bitcoin kerülne árucikk kategoriába, és elvileg azaz értékesebb, aranyhoz hasonlóbb...
Idővel úgyis kiderül mi lesz...
Coincash valószínűleg nem olcsó dolog, viszont talán egyszerűbb... ha mindenképp ilyesmivel akarsz foglalkozni járd körül a témát előtte szerintem.
egyébként Binance-re regisztrálni segítőd adataival... az sem hétköznapi eset...
Ugye később van még bevallás egyéb dolog... -
methox1991
lelkes újonc
Binance vagy a coincash en érdemesebb bitcoint venni majd a közeljövőben. mivel nekem nincs bankkártyám igy egy családtagsegitségére szoroluk. Coincash reg nagyjából megvan es elfogadnak eurot es kb 5 szazalekot mondanak díjként. BINANCE nal.eurot valtani kell forintra utana betenni szamlara aztan kitudja meg bank binance.
Utanna torolnem a segitom profialjiat egybol amikor se profit se veszteség nen keletkezett. Źc jj -
válasz
Drizzt #18170 üzenetére
a tokenizált részvény azt jelenti hogy a blokkláncon tudod adni venni a részvényt, nem kell hozzá bróker, megspórolod a díjait
vannak persze hátrányai is, nem tudom pl hogy az esetleges osztalékod hogyan kapod meg, illetve nyílván ha elveszted a privát kulcsod akkor bajba vagy
továbbá szavazati jog sem jár velenehéz megmondani mit hoznak a következő évek, utólag fog kiderülni
-
Drizzt
nagyúr
válasz
spkkill #18168 üzenetére
Nem kell sok idő, hogy a bankban az ügyintéző megkérdezze "Milyen NFT-t adhatok a kártya mellé?" ,"Esetleg az új tokenizált részvény befektés nem érdekli?".
És ezeknek a dolgoknak mi értelme van? Milyen NFT-t akarna bárki is kapni a kártyája mellé és minek? Nekem NFT-t akarna adni egy banki ügyintéző, biztos azonnal kifordulnék a bankból. Mit jelent a tokenizált részvény befektetés?#18169 LuckyL: "nem kell hogy crypto legyen az amibe befektetsz, lehet részvény, ingatlan, gyűjtői dolgok, bármi amihez értessz és szeretsz vele foglalkozni (vagy akár saját vállalkozás is lehet)"
Okés. De nincsen ezek közül egyik sem, amivel szeretnék foglalkozni. Valamint te az elmúlt 10 évből indulsz ki, amikor erős QE volt. Ilyen időszakban az említett dolgok valóban szálguldanak. Most viszont valós esély van rá, hogy tartós QT jön. Ilyenkor teljesen más a leányzó fekvése. Amikor újraindul a QE, akkor ezekbe a dolgokba jó lesz újra fektetni, addig szerintem erősen kérdéses. -
válasz
Drizzt #18167 üzenetére
én nem jöttem árfolyammal
nem kell hogy crypto legyen az amibe befektetsz, lehet részvény, ingatlan, gyűjtői dolgok, bármi amihez értessz és szeretsz vele foglalkozni (vagy akár saját vállalkozás is lehet)
aki nem fektet be az örökre bérrabszolga leszkonkrétan a bitcoinra , én msot el nem kezdem nézegetni a 10 éves chartot, de gyanítom lettek volna akkor is időszakok amikor minuszban lettél volna, aztán látjuk mi alakult belőle
nem adok én tanácsot, nem is érdekel mit csinálsz, csak megemlítettem hogy bár 10 éve ne így gondolkodtam volna mint te most -
spkkill
tag
válasz
Drizzt #18167 üzenetére
Nyilván rengeteg jó lehetőség volt. Én adtam el ingatlant háromszoros áron is például. Én személy szerint a technológiai hátteret és a lehetőséget látom, ezért vagyok kitartó. Szerintem sokan meg fognak lepődni az elkövetkező években, hogy mennyire el fognak terjedni a crypto-k. Persze itt a jelenlegi pénzügyi rendszerrel való össze fonódásokra gondolok. Nem kell sok idő, hogy a bankban az ügyintéző megkérdezze "Milyen NFT-t adhatok a kártya mellé?" ,"Esetleg az új tokenizált részvény befektés nem érdekli?". Egy nemrég megjelent interjúból idézve: "Sőt a blokklánc-technológia már a bankok ajtaján kopogtat, ezt felismerve a Magyar Nemzeti Bank is elindította a maga programját, amiben kiemelt szerepet vállaltunk. Annyit elárulhatok, hogy a kriptovalutákhoz szükséges eszközpark és szaktudás már a holdingon belül is megvan."
-
Drizzt
nagyúr
válasz
LuckyL #18165 üzenetére
En egyaltalan nem bantam meg. Csomo ugyanolyan dolog volt, amivel sokat lehetett volna nyerni, meg tobb, amivel meg bukni. Csak azokkal nem szokas peldalozni annyit. Nagyon szepen hangzik ez, hogy ha 10 eve Btc-t vettem volna, akkor milyen gazdag lennek. De mi lett volna, ha 1 eve veszek? Akkor szepen nezhetnem a harmadolodast es remenykedhetnek, hogy egyszer valaha visszamegy annyira, mint amennyiert vettem. De egyebkent ha 5 eve vettem volna, akkor is 4 evig minuszban lettem volna. Nekem meg az a lenyeg, hogy ne legyek minuszban rovid idore sem. A megtakaritasaimra szuksegem lesz rovid tavon, nem vallalok felesleges kockazatokat.
Fundamentumokkal meg egyikotok sem jott, csak arfolyammal. Ez kapasbol sokat elmond. Ugyanezen alapon bankodhatnek azon is, hogy miert nem vettem Tesla reszvenyt. De semmi ertelme, mert annak is megvolt siman a csod kockazata is elegge sokaig. Szerintem kockazatos eszkozbe nem erdemes most penzt rakni, amig nem fejezodik be a QT. Akkor majd erdemes lesz. De akkor sem a kriptora lonek. -
spkkill
tag
válasz
LuckyL #18165 üzenetére
Ne is mond. 2013 elején már felfigyeltünk a BTC-re egy barátommal. Aztán egyikünk sem mert pénzt beletenni. Nekem lett volna rá elég jó kis tőkém. Azt mondta vegyek párat, tegyem el egy 4-5 évre minimum, ne foglalkozzak vele. "Nem tudom megmagyarázni csak vedd meg." Persze nem vettem, mert nem értettem. Később párszor olvastam címekben, hogy bizony a crypto lufi kipukkant. Ilyenkor elégedetteny nyugtáztam, hogy mégsem vagyok hülye.
Közben eltelt pár év, barátom nézegeti a telefont, hogy 40.000$ a BTC.
Ne tudjátok meg mennyire bánom. Most a Hedera-val kapcsolatban van olyan érzésem, hogy minnél többet fel kell halmoznom belőle. Hatalmas potenciált látok benne.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Árpi001 #18162 üzenetére
Általában véve akkor, amikor valamilyen elmozdulás van, vagy botrány. Szoktam nézni az árfolyamokat. Beszállni biztos nem fogok, túl nagynak ítélem a kockázatát. Olyan belső értéket meg nem látok benne, ami engem meggyőzne. De a részvényekkel is hasonlóan vagyok, nézem az árfolyamokat érdeklődésből, de nem akarok részvényt venni. Viszont részvényem már volt, mert néha kapok. Meg ott látom a valós fundamentumokat. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kriptónak semmilyen fundamentuma nincs. De az én szememben azok a fundamentumok rétegigényeket elégítenek ki, a kriptók értékeltsége meg alapvetően abból fakad, hogy azt gondolják a vásárlók, hogy ez hosszú távon remek befektetés lesz nekik, mert mindig magasabb lesz az árfolyam.
Most kíváncsian nézem a Binance sorsát. -
fireman123
őstag
Saját névre, címre rendeltem 2017-ben a Ledgertől a nano s-t, érintett voltam/vagyok az adat szivárgásban (annak idején le lehett ellenőrizni egy adatbázisban, hogy csak az emailed vagy a többi adatod is kikerült-e, mivel két lépcsőben történt a szivárgás)...nekem elvileg csak az email címem volt érintett, annyit észleltem az egészből, hogy a következő pár hónapban kaptam néhány kamu adathalász emailt, hogy ide neg oda kattintsak a ledgerem biztonsága érdekében
, és utána már biztonságban lesz a coinom
, ....kb. olyan komolyságú volt mint a felbontott/visszazárt dobozban lévő cetli, ....aki egy picit is tájékozott/tudatos az ilyen dolgokban nyilván nem dől be ezeknek (mint ahogy folyamatosan mindenhonnan jönnek adathalász emailek azoknak is akiknek köze sem volt ledgerhez) , ....aztán szépen elcsendesedett a dolog, nem jött több ilyen ledgeres email...
-
törölt tag
-
fireman123
őstag
válasz
Fradipuma #18149 üzenetére
Nekem is voltak ilyen apro összegek sokféle coinban (főleg amelyekhez még bányászattal jutottam hozzá az elmúlt 4,5 évben), de az ftx csőd után nem akartam semmit tőzsdén tárolni, így az aprókat átváltottam btc-be, eth-ba és mentek ki ledgerre a többi mellé, a nagyobb tétel amit nem támogat a live (rvn), az saját walletjében pihen a következő bull runnig ...már ha lesz még olyan
-
Fradipuma
tag
Értem köszönöm szépen! Nagy részben Bitcoinom van meg Solana-m Vet.be meg a többiben csak pár10-20 dollár körül, de akkor beszerzek egy ilyen Ledgert! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
fireman123
őstag
válasz
Fradipuma #18146 üzenetére
persze, vissza lehet utalni binance-re, ugyanúgy kell mint bármely más utalás esetén....a felsoroltakból a Vet-et nem támogatja a Ledger Live, de össze lehet kötni valahogy a Vet saját walletjével (de azt nem vágom, de biztos tud valaki segíteni.....én csak live által támogatott coinokhoz használom, így pl. a ravent saját walletjében tárolom, mivel azt sem támogatja közvetlenül a live) ...igazából nem a ledgeren vannak a coinok (hanem a blokkláncon), csak a ledger segítségével tudsz hozzáférni
-
Fradipuma
tag
válasz
k1raly #18141 üzenetére
köszönöm a válaszokat! Dilettáns kérdés, de nem nagyon vágom, szóval ha a ledgeren van a coin, és szeretném majd visszautalni binance, hogy vissza váltsam dollárba, majd kiutaljam magamnak kártyára az megvalósítható ezzel a nano S-el? ( Solana,BTC,Eth,Vet,Mana,Dot lenne rajt)
-
spkkill
tag
Nekem a Nano S-ben az egyetlen csalódás a memória mérete volt. Nem tudtam, hogy ilyen kicsi.
-
Ryder1
senior tag
válasz
Fradipuma #18140 üzenetére
Ledger támogatott coinok
Ledger walletek összehasonlításaArra figyelj, hogy mindenképp a hivatalos oldalukról rendeld.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Fradipuma #18140 üzenetére
Hello, csak annyira bonyolult mint egy sima küldés bárhová. Szóval semmi extra nincsen benne, de utána csak akkor tudod kivenni a coint ha nálad van fizikailag a ledger. Mivel ugye ilyenkor nem közvetlenül a ledgerre kerül a coin, csak a egy másik walletra amiből a ledgerrel tudsz utalni, ezt sokan rosszul tudják.
Az aktuális utalási díjak vonatkoznak rá, solana pár napja 0.01sol volt, avax is ugyanennyi bár ahhoz kell egy külső wallet is. Eth most 0.3$ körül van. -
Fradipuma
tag
Sziasztok! Gondolkodom egy ledger nano s beszerzésén a mai bizonytalan helyzet kapcsán. A portfòliòm nagy része solana, bitcoin, ethereum és még pár kisebb coin. A kérdésem az lenne, hogy a ledgerre mindegyik coint ki tudom küldeni vagy csak adott coinokat lehet. Illetve mennyire bonyolult a ledgerre valò áttétel, illetve majd a visszautalás ha egyszer netán eljön az idő?
? Válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
spkkill #18134 üzenetére
Pedig mindenki penzbol el, es vegso soron penzt akar csinalni a vallalkozasaval.
> a többiek pedig rezzenéstelen arccal fejlesztenek tovább.
tul sok Clint Eastwood filmet neztel
azt senki nem viseli jol, amikor azt latja, hogy mondjuk eddig 5 eve volt elkezdeni nyereseget termelni, de most ez lement 3 honapra, es fogalma sincs, hogy fog odaerni -- az embereket fizetni kell, nincs mese
-
spkkill
tag
válasz
Frozen #18135 üzenetére
Sok dolog van ami nem kézzelfogható mégis nagyobb értékkel rendelkezik mint egy kézzelfogható dolog. A fizetésem sem egy kézzel fogható dolog amíg digitális egyenlegről át nem váltom fedezet nélküli készpénzre bizonyos mennyiség felett pedig fizetek is érte. Elgondolkodtató kérdés ez is.
-
Frozen
addikt
válasz
spkkill #18134 üzenetére
csak ezeknek a fejlesztéseknek sincs értelme ,mert a pénz eltűnik és erre majd előbb utobb mindenki ráfog ébredni,hogy nem biznisz. Bőven elég ha a nagy bálnák egyszer gondolnak egyet és kiveszi a pénzt egyszerre vagy egy időben ,úgy beszakad utána minden mint a húzat és mindneki bukik akik ezek alatt van. Hogy ez az idő mikor jön el azt senki nem tudja ahogy azt sem mikor megyünk fel és mikor le. Viszont az egész egy nagy zsákbamacska és a végtelelnségig nem fog menetelni egy olyan dolog ami nem kézzel fogható bármit is programoznak le a háttérben egy egy token/coinnál.
-
spkkill
tag
Biztos lehetsz benne, hogy vannak akik élvezik és kihasználják a lehetőséget.
Azok a pénzek amiket a web3-ba fektettek, már rég bent vannak és nem a tokenek árfolyamát pumpálták meg vele. A gyenék és a kamu projektek hullanak, a többiek pedig rezzenéstelen arccal fejlesztenek tovább. -
Frozen
addikt
Inkább a nagy kérdés továbbra is az,hogy a nagy cégek emberek akik betolják a btc-be (kriptoba) a pénzt az egyik napróla másikra eltünik a semmibe.Oké hogy majd egyszer felmegyünk meg majd sokat fog érni ,de addigra megint sokat kell hogy belepumpáljanak és egy idő után a világ pénze sem lesz elég a pumpáláshoz. Ha pedig nem raknak bele pénzt a befektetők akkor megy a lecsoba,mert a bányász csak ki fog venni, a nagyobb cégek is simán csőd bemehetnek. És tulajdonképpen itt jön megint az a képlet,hogy nem szabad mindent belerakni egybe és csak annyival beugrani amit az ember elbukik nem fáj. Azért bent vagyok egy csaoportban ahol több tíz millióval dobáloznak páran azért ekkora összeget mondjuk elbukni nem tudom,de szerintem mindenkinek fájna. Egy ismerösömnek van 1,5 millió euroja a számlán és pl 30 ezer eurora még ő is azt mondja hogy sok....
-
spkkill
tag
válasz
fireman123 #18120 üzenetére
Nem lesz itt semminek vége. Élvezik ezt a medvepiacot a nagy szereplők. Van idejük betárazni, fejleszteni. Rengeteg cég dollár 100 milliókat öl a web3-ba és nem véletlenül. Szerintem a halvingot célozzák meg ők is a megfelelő piaci hangulathoz. Durva dolgokat fogunk látni szerintem, bár nem biztos, hogy mindenki ízlésének meg fog felelni. Ha az intézményi dolgokat nézzük ők sokkal jobban hajlanak a DLT felé. Gyorsabb, olcsóbb és alacsony energia igényű.
-
-
janos1988
addikt
Nem tudjátok vagy nem hallottatok valamiféle új szabályozást a kriptóval kapcsolatban kis hazánkban jövőre? Tervez valami módosítást a kormány? Vagy marad a 15% adó? Vagy valószínű, hogy még nem lendül fel nagyon a piac addig nem nyúl hozzá?!
Amúgy meg készüljetek, vasárnap kezdődik egy nagyobb fellendülés, de csak néhány napig fog tartani...
-
válasz
csaba951 #18119 üzenetére
néztem twitteren de ez egy régebbi -talán 2018 körüli- ügy felmelegítése
én nem tartok pénzt CEX-en ha nem muszáj, de nem olvastam semmi olyat amiért félnék használni a binance-t
ettől függetlenül az óvatosság nem árt
pl a kucoin kereskedő robotjait használtam korábban, nagyon jó ROI-t hoztak, de erről jelen helyzetben lemondtam inkább -
xy.zsolt
őstag
válasz
fireman123 #18120 üzenetére
óóóh dehogy csak máshol lesz a játszótér....a crypto marad. szerintem
-
csaba951
veterán
Crypto Problems Grow: Binance Might Face Money-Laundering Charges
Úgy látszik ideje Binance-ról is kivonni a pénzt. -
-
szabi__memo
nagyúr
-
válasz
#55665408 #18101 üzenetére
én tudom mit akarsz ezzel a bitcoin mixer dologgal, de szándékosan nem reagálok rá
egyrészt nem szabad a topikban illegális módszereket megvitatni, másik pedig, azt látom nem vagy tisztában az alapokkal, nem ismered a ledgert, nem tudod hogy tárold biztonságosan a cryptot amit venni akarsz
ebből lesz majd a nagy szívás, hogy elveszted az egészet
tanulj, próbáld ki kisebb összeggel, vegyél egy ledgert mielőtt számodra jelentős pénzt beletolsz
itt nincs kihez fordulni ha elveszted a cryptot, egy rossz döntés és volt-nincs, ahogy a southparkban láttuk -
törölt tag
válasz
#55665408 #18092 üzenetére
Én előszór jól körüljárnám a témát ha nem vagy nagyon képbe... nem kevés őpénz ez ahhoz, hogy elveszítsd...
Coincash.eu elég szép%-al dolgozik... és kitelező kiutalni a kriptot ők nem tárolják...
Azt is érdemes lehet megnézni melyik drágább ez vagy Binance-ről a kiutalás. gyanítom előbbi...Adózni nyereség után kell (ha visszaváltod rendes pénzbe euró, dollár, forint). Ahhoz, hogy meg legyen a 15%-os adó, (ha pl idén veszed) jövőre be kell vallani). Ha jövőre veszed, majd csak 2024-ben kell bevallani. És 2 évig él ez a kedvezményes adózás, ha jól emlékszem...
-
törölt tag
-
nort_on
senior tag
válasz
Másik opció a fentieken túl, ha az adózás meg az "ellopás" a parád, és ha a magyar adótörvények szerint (nem) adózol, és nem kell a pénz 1+5 évig, akkor buy&hold stratégiára valamelyik hazai bróker (ERSTE vagy KBC) és TBSZ számla ajánlott, és valamelyik kriptó ETF (BTC +ETH). A minimum 7-8 eurós díj miatt kb 2 ezer eurós pakkokban érdemes venni, de legalább 3-4-500 ezerért, hogy ne legyen aránytalanul nagy a költség. Ezzel 1+5 év után adómentes lesz, és adminisztrálni sem kell a befektetéseidet. Bónusz, hogy 100k eurós BEVA is van.
Tornado cash, erre gondolsz, mint mixer?
-
fireman123
őstag
válasz
a feljelentés mint halottnak a csók, esélytelen, mindenképpen vegyél hardvertárcát, hogy ne lehessen ellopni a coinokat, ....áruld már el mi az a bitcoin mixer?
....5 éve kriptózom de még nem hallottam ezt a kifejezést
....regisztrálj a binance-n, csináld meg a KYC-et és majd akkor utalj be amikor kb. venni is akarsz, eurót sem parkoltatnék sokáig egy tőzsdén sem, ...lásd FTX esete, pedig az a 2. legnagyobb volt, sosem lehet tudni melyiknél mi megy a háttérben (ki lop, ki nem ...és még a hackről nem is beszéltünk, ami a tőzsdén van azzal nem rendelkezel, nincs nálad a privát kulcs)
-
törölt tag
válasz
LuckyL #18093 üzenetére
Igen fiatot szeretnék utalni , persze nem a mostani arfolyamon mert szerintem is megy meg lejebb , azt szeretnem hogy ha eljon az ideje es utalnek akkor ne akadjon megy a vasarlas mert papirokat kérnek es az is ido , de akkor gondolom van elore igazolás is . A bitcoin mixert nav miatt kerdeztem ha esetleg lenne nyereség de pont akkor elopnák osszes coinom es atnyomva a tolvaj bitcoin mixeren hogy nyoma vesszes teljesen akkor is adoznom kellene 15 szazalekot? ( firemantól megkaptam erre a választ köszönöm ) feljelentést kell.amugy tenni ilyenkor ? 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest