Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
10 év? Soha többé, ez volt a tulipánmánia teteje. Tényleg, ezt észrevette már valaha valaki, hogy ez amúgy pont ugyanolyan? Ez sem jó semmire, nincs mögötte semmi. Ráadásul ez még környezetszennyező is.
Nem csoda, hogy az a gonosz Trump és Elon támogatja.
Most annyira dühös lettem, hogy majdnem kiöntöttem a starbucksos lattémat. -
törölt tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Nézd, a "Mibe tegyem a megtakarításaimat?" topic nagytudásúi, akik az évi 5%-ra bontják a pezsgőt, még csak most kezdenek "szerencsézni", "szerencsejátékfüggőzni" nort_on pozícióira, lassan már-már belekényszerítik, hogy bocsánatot kérjen, amiért abszolút outperformol mindenkit a topic-ban.

Ahogy redditet olvastam, a kiszámoló blogos gyökerek is most tartanak ott, hogy lottószelvényhez hasonlítgatják a dolgot ilyen "ackchyually" mém jelleggel. Valószínűleg ha a pozícióimat látnák, elsírnák magukat és rám akarnák adni a zubbonyt. Ezek az emberek még mindig nem ismerték fel a nyilvánvalót, még mindig idő kell nekik. Látniuk kell, ahogy már az "iskolázatlan, hülye szomszéd, hülye gyereke" is tolt egy 10x-et egy macskás coinon. Szóval a hírtenger a 100k-s BTC-ről szerintem még mindig inkább csak katalizátor, a hírek, aminél el kell gondolkozni szerintem inkább olyanok, hogy "200$-nyi mémcoinból lett új ház, új autó (új, modell feleség?
). Az előző ciklusok alapján a BTC csúcs 2025 vége környékén jön, DE érdemes észben tartani, hogy a Pi Cycle Top legutóbb 2021 áprilisban jelzett be, nem év végén, és gyakorlatilag double top volt akkor. Lehet olyan, hogy most valamikor az év első felében van BTC top, év végén meg dead cat? Minden lehet, ki nem zárnám, de ez lenne az első ilyen alkalom. Emellett rengeteg alt év elején, február-májusban tolt topot 2021-ben, év végén pedig csak dead catet, közben nyáron meg erős down volt mindenben. Van olyan alt, ami totál elhal idő előtt, most is volt már ilyen rengeteg.Sejtem, hogy nem feltétlenül pontosan így fog történni most is, de miért ne indulnék ki hasonlóból, amellett, hogy azért odafigyelek a részletekre.
Szóval, hogy mikor szállj ki, az a portfóliódtól, a coinjaidtól, a kockázatvállalásodtól, a következő hetek/hónapok történéseitől függ. Érdemes figyelni bizonyos mutatókat, az embereket, gyakorlatilag mindent. Megfontolandó egy pont után a fokozatos profitszedés is, és az is, hogy totális cashout, ha nagyon sok dolog sejteti azt, hogy a topot látod, vagy akár annyi is, hogy az összeg már meghatározó neked és nem szeretnél túlontúl kapzsi lenni. Én úgy látom, hogy ez az a periódus, amikor azért inkább kicsit kapzsibb lennék, mint nem.

-
Frozen
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Sokan annak hiszik magukat aztán mikor beragadnak egy szinten akkor jön a sírás. Volt korábbi bullnál is ilyen hogy a vége felé belefomozot aztána zota is lehet benne van
. Még szerencse mindenki tudja mi a trend én azért csak ovatoságra intek és nem unszolok másokat mikor vegyenek ezt nekik kell érezni. De akkor érdemes venni mikor ath alatt vagyunk bőven (ath ár 20-40% kb)nem amikor annak 80-90% körül billeg az árfolyam....
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Lehet, hogy azzal kezdődik, hogy esik a tőzsde, de amikor a FIAT pénzeszközökben inog meg a bizalom (pl hogy lassan belefulladunk a dollárhegyekbe), akkor mindennek az ára elszáll, és az infláció megállíthatatlan lesz (ebben az esetben a BTC ára tényleg a holdra megy). A kérdés bennem egyedül annyi, hogy a jenki államcsőd orvosolható-e úgy, hogy a dollár nem bukik.
-
törölt tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Engem nem érdekel egyik "propaganda" sem. Amikor már a tényeket és a valóságot is annak tartjuk, az már siralmas. Mindenki tudja, hogy az amerikai bankrendszerrel baj van, rendszerszintű gondok. A dollárral úgyszintén - kincs ami nincsből idézve, egy halom rongyos papír. Nincs mögötte fedezet. Az olaj és az adta az erejét, hogy ezt használták, ismerték el sokan a világon, ez viszont egyre látványosabban esik vissza fog visszaesni a továbbiakban is. Ez pedig Amerikára nézve rengeteg problémát jelent. Nem a világbirodalmi státusz elvesztése lesz a legnagyobb gondjuk hanem az, hogy egyáltalán létezni fog-e még Amerika.
Így ha a krioptokat konkurenciaként kezelik az sem meglepő. Általános vélekedés, hogy veszélyes a bankrendszerre, a pénzrendszerre.
Aki hiszi aki nem nem sokat érdekel.

#18595 Frozen
Voltak cikkek, hogy iráni és egyéb pénzek ügyletek átmentek. Én nem tudom, mi volt mi nem volt. de Az sem lepne meg ha egy Binance dolgozó sem tudná. Ott az DTX a bedőlésig, sőt csak utána derültek ki inkább dolgok. Még a legbententebebbek sem feltétlenül tudtak róla. Lehet alapja, lehet csak kavarás. Bármi lehet." érkezik egyik walletből a másikra xy összeg azt valahogy le kell igazolni honnan van mikor kiveszed"
Az átlag embernek. Az Ukrán frontról olyan eszközök tűnnek el, hogy csak néznél. Maga a CIA beszél róla, hogy elég komoly % eltűnik a fegyvereknek. Nem újdonság ez, mindig is így volt. Utána a titkosszolgálatnak rengeteg ideje, pénze megy rá, hogy ezeket vissza vásárolja, vagy likvidálja. Sokkal bonyolultabb a világ, mint azt itt sokan gondolják.#18595 Frozen
Egy biztos, amióta van kripto még nem volt válság a világban, most kiderül mit ér. Az is tény, hogy tokenizálódás stb a cél. Maga a dolog nem fog eltűnni, még ha át is alakul. Azt, hogy egy egy bálna mit csinál nem tudom, azt sem mikor szedte meg magát. Lehet bőven plusszban van. És azt sem tudjuk kié milyen pénz mire van szánva.Az árfolyam esését - érdekes módon a bankválság fordította meg. A háborús és a piaci környezet nagyban nem változott. Lehet ez is egy cél, hogy ne ide menekítsék az emberek a pénzt.
#18599 Esztán74
Nekem van, kell? -
t72killer
titán
válasz
Agyrák666
üzenetére
Nono, nézz csak rá a 10+évet lefedő eurhuf grafikonokra. Kormányzati cél a gyenge Ft, mert ennyit ér az alatta folyamatosan szétlopott gazdaság.
Tény, a tegnapi árfolyam egy extrém csúcs, és visszaerősödhet akár 380ig is pár hétre, de ez jövőre 99+%, h a 4-500 sávban fog mozogni. Harmatgyenge, árstopokért remegő országról van szó...
#17093: +1. De a következő korrekciónál az összes Ft-omat vmi másra váltom. Ennél a kripto is jobb...
-
proof88
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Kérdés, megéri-e ~13% nyereségért eladni valamit, ami folyamatosan drágul.
Mert az EUR a BTC-vel ellentétben évekre visszamenőleg folyamatosan drágul a HUF-fal szemben. Ezért nincs olyan, hogy nem éri meg EUR-t venni. Ha ma veszed, akkor is nagy eséllyel jól jársz ha fél év múlva visszanézel. Szép dolog néhány hónap alatt 13% nyereséget elérni, csak ne nézzük hülyének már azt aki most vált, mert ők is előrébb lesznek fél év múlva azokhoz képest akik most sem váltottak. -
nort_on
senior tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Ha van Binance kártyád, akkor euróra válts a kriptót és töltsd fel a Revolut-ot vele. Ez ingyenes. De nem mindenkinek működik, nem tudom, hogy miért...

Ha nincs, akkor meg BUSD-re válts, azt utald ki FTX pro-ra, ott váltsd át euróra és utald ki Revolut-ra. Ez szintén ingyenes, leszámítva a BUSD>EUR 0.02% maker fee-t.
-
LuckyL
őstag
válasz
Agyrák666
üzenetére
nem mondanám azt hogy nincs, inkább úgy fogalmaznék, hogyha felmegy a részvény árfolyama, akkor minden bizonnyal elteszik a profitot, nem nő a fedezet, ha viszont csökken, akkor 100% alá megy
ehhez hogy gondot okozzon elég komoly bank run kellene a tether hodlerek részéről
a gondot inkább az információ hiánya jelenti, ami nélkül nem lehet a pontos kockázatot felmérni
én hoszútávra inkább az ust-t használom, elég jó kamatot is ad a terra stationben
viszont azért ezt sem lehet kockázatmentesnek tekinteni
ha lehet biztosra menni cryptoban akkor talán az usdc lehet a "legbiztosabb" ott megvan a dollár fedezet
hátránya az usdt nek és az usdc-nek, is hogyha úgy tartja úri kedvük, esetleg erre felkérést kapnak hatóságtól, akkor simán el tudják venni a pénzedet -
Z_A_P
addikt
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Képzeljétek el, hogy:
A kriptopiac túl van a nehezén a Kraken elemzése szerint.
Most még egyelőre bi(r)ka piac van. Irány a vágóhíd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Később életveszély lesz majd ilyen 50k felett belépni. Mindenki felett ott fog lebegni a májusi példa, azt meg saját bőrén senki nem szereti megtapasztalni.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Persze, úgy igen, viszont akkor és ott úgy nézett ki számomra, hogy az a pont nem lesz tartós felfele menet, tévedtem.
Be lehetett volna szállni egy kicsit később is, de ahogy a többiek is írták, úgy nézett ki, hogy ez a nyár a pangás időszaka lesz és nem várható ekkora ugrás.Elég jó pénzt hozott volna, ha eddig kitartok, bár valószínű, hogy hamarabb kiszálltam volna.
Mindegy, ez van, utólag könnyű okosnak lenni.
Kb. dupláztam volna a betett pénzt, ami nem lett volna kevés,mondhatni 2-3 évvel csökkentette volna a jövőben lakástörlesztőt
. -
Freddycom
őstag
-
-
celf
őstag
válasz
Agyrák666
üzenetére
szerintem is egy aspergeres autista majom, de amugy amit az anonymus mond igaz, h. nelkule talan meg sokkal messzebb lennenk a fosszilis energiahordozoktol valo elszakadastol.
de az urutazasos dolgait nem feltetlen ertem. sztem az mar ilyen burn outos, milliomos/milliardos, a valosaggal regen elvesztette a kapcsolatot cimu ego trip. mint a Virgin Galactic is meg a John Carmack hulyesege. utobbi pl ahelyett, h. szepen keszitene a jo kis gamekat, amihez ert legalabb. vagy lehet ha a cryptoba invesztalna az agyi kapacitasait, hamarabb eljonne a BTC-Salvation..
-
BeLucZ
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Igen, ő milliárdosként könnyen dobálózik a szavakkal és igen lehet azt mondani, hogy mindenki a saját felelősségére fektetett be, de akkor is tudta jól, hogy mennyi emberrel ki fog baszni és mennyi emberi sorsot tönkre fog tenni, csak gondolom pont leszarta. Ez a környezetszennyező duma is annyira képmutató, bár ez lenne a világ legnagyobb problémája, hogy a bitcoin bányászat mennyi energiát zabál fel.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Haha
Nem baj, szivassák csak meg egy kicsit, jó sok dolgozó kisembert tett tönkre ténylegesen és itt most nem a magamfajta siránkozókra gondolok, hanem akiknek tényleg az életük múlott ezen és fektettek bitcoinba a kis megtakarításaikból, mert mondjuk kicsit szerettek volna kitörni az igából.... De hát szerintem Musk nem gondol bele ilyenkor a szavai/tettei következményébe, hanem jó mókának tartja azt, hogy rángatja össze vissza a piacot, élvezi a figyelmet úgymond 
-
celf
őstag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Egyertelmubb? En tudom, n. mit szeretnek. Meg belerakni, csak kvazi hangosan gomdolkodom, h. ez a vonat lassan elmegy.
Azert nem ertettem, h. mit ertesz az alatt h. 42-43-ig hozza sem szabad nyulni, mert akkor te ezek szerint kivarsz, h. magasabban legyen es ott fogsz eladni, h. profitot hozzon.
Tok lenyegtelem amugy.Mas: botokrol mi a velekedesetek? Copy trading?
-
Freddycom
őstag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Köszi, nagyjából ezzel számolok. :D
Tudsz olyan kriptot mondani, ami a legutóbbi bull run idején nagyot ment, sokan láttak benne fantáziát, de az utána következő bear market idején nullára redukálódott az értéke és a következő ciklusban sem támadt fel, eltűnt a süllyesztőben?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem csoda, hogy az a gonosz Trump és Elon támogatja.
Most annyira dühös lettem, hogy majdnem kiöntöttem a starbucksos lattémat.

Van egy pár ilyen