Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz Ryder1 #19434 üzenetére
Főleg, hogy a SOL-t azért nagyon temették annak idején.
Ez volt a visszatartó erő nálam is. Végül is 40-et zsákoltam be 2022 végefelé, 12.5 EUR átlagáron. Mai fejjel sokkal többet kellett volna venni, és főleg akkor, amikor még lentebb volt az árfolyam. Ez egyébként akkor is motoszkált benne, csak tényleg nem volt jó híre a SOL-nak, és azért 500 euró az pont 500-zal több, mint amit szívesen elveszít az ember (lásd pl. a LUNA nullázódást.)
Ennek a negyede eladva 110-en, most meg ülök és nézek, hogy akkor hova tovább, és mennyire legyek kapzsi. De igazából nagy csodát nem várok, szóval nyilván nem ebből lesz lambó.
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19893 üzenetére
Nagyon szívesen választanám, de annyira nem vagyok képben és nem szívesen zargatok senkit ilyenekkel. Fogalmam sincs, mennyi időbe telne ez, most úgy néz ki: A metamaskomban ott a PLU, binance-t létrehoztam és a verify is OK. Jelenleg így állok, ha valakit fel tudnék hívni, hogy elmondja mit csináljak így a gép előtt, az lenne a tökély, de ilyet nyilván senkitől nem várhatok el. Egyelőre próbálok rákeresgetni a módszerre, amit leírtál. Persze lehet, hogy az uniswaphoz nem kell binance sem, csak azt már korábban létrehoztam.
[ Szerkesztve ]
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19895 üzenetére
Köszi az utsó pontig eljutottam, de akkor reggel fogom csinálni az utolsó pontot. Illetve ha ezeket elfelejti, ha nem most csinálom, akkor reggel csinálom az egész sort. Hát jó, hogy ezt leírtad, ebből kb semmire nem jöttem volna rá magamtól - nyilván. Azt még meg tudod mondani, hogy ezt hogy csináljam? "csak a swapra elég fee kell metamaskra" Ehhez hol és mit csináljak? Szerk: egyelőre insufficient PLU balance-t ír, gondolom, a gas fee miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19905 üzenetére
Köszi, közben láttam, hogy engedné is a váltást. Reggel csinálom akkor, ahogy tanácsoltad. Utána, ha a tárcámban csak ETH lesz, akkor honnan utaljak hogy a legjobb, hogy a Revo-re kerüljön? Illetve - ez egy opcionális kérdés - ahogy néztem, lesz kb 0.003 ETH-em. Azért váltom át PLUból mindenképp, mert ez a PLU valami fos, amikor elkezdtem Plutusozni, tavaly júniusban, akkor kb 8 EUR volt egy PLU, most, 3.9. Van értelme ETH-et tartogatnom? Ez a pénz nekem kb játékpénz, a vásárlásaim után kaptam PLUkban. Nyilván nem vagy jós, illetve senki nem tudja, de lehet, hogy érdemes lenne tartogatni. Mindenesetre ha kiutalnám Revora akkor azt honnan tegyem és hogy?
-
kwzatz
őstag
válasz Ryder1 #19924 üzenetére
Nem vagyok babonás, de nem kísérteném itt a sorsot egyelőre. Amúgy szerintem össze lehet rakni a kommentjeimből, de kb. 3-ra tuti le lehet szűkíteni. Ha el is találja valaki, nem fogok rábólintani. Ha kiszálltam, elmondom. (aztán együtt nézem a topic-kal, ahogy megy még egy 5x-et )
Egyébként nem segítene. Már most egészen más vétel lenne (nem mondanám, hogy rossz, mert akkor ugye már most kiszállhatnék ), annak ellenére, hogy még most is mennek pengébb emberkéktől félig-meddig vicces/komoly predikciók innen 20-100x-ekre. Aki még nem ismeri, szerintem max. pár hónapon belül ismerni fogja. Szvsz logikus, az elmúlt ciklus után majdhogynem magától értetődő következmény, óriási mindshare-e van cryptón túl is, és ahogy írtam, szvsz az egyik új top narratíva top coinja.Én azt mondanám, hogy hiba leírni a memecoinokat.
Frozen: Én 2018-2020 között pakoltam bele annyit, amennyi nem hiányzott, azóta "hízlalom", külön kezelem minden mástól. Szvsz felelőtlenség is egyből irdatlan nagy összeggel indulni (az ember anyagi helyzetéhez mérten) több okból is.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
BaLee
addikt
válasz Ryder1 #20245 üzenetére
Szerintem nem kevés.
Itt egy idén februári ábra:
Az, hogy ETF-ekben egy millió db BTC van az semmit nem jelent, mert ezek az ETF-ek nem egy cég kezében vannak hanem rengeteg ország rengeteg alapkezelői közt oszlik szét. És ez ha a 16 millió BTC-t vesszük alapul akkor is csak 5-6%.
A Blackrock jelenleg a legtöbb BTC-vel rendelkező vállalat 357,736 BTC-vel rendelkezik jelenleg. Az bizony a 16 millióhoz képest is alig több, mint 2%... -
esde
tag
válasz Ryder1 #20303 üzenetére
Köszi! Binancem volt, akkor itt folytatom. Még akkor foglalkoztam kriptóval mikor még hitelesíteni se kellett nagyon semmit, most egy személyi/lakcím és hasonlók után innen a binanceról már lehet hazai bankszámlára küldeni? Vagy ahhoz is kell hogy fogadjam a coint?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs