Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Drizzt
üzenetére
[Részletes szavazási eredmény:]
"Assessment of Investing in Bitcoin"
Mellette: 0.55%.
Tartózkodott: 0.43%
Ellene: 99.02% -
-
törölt tag
válasz
Drizzt
üzenetére
Hat ez durva, szvsz semmit sem valtoztat a Bitcoin jovojen hogy Biden v Trump lesz-e az elnok.
Trump is csak ingyen szavazatszerzes miatt mondja, hogy tamogatja, de semmilyen legislation valtozast nem hozna a hatalomra kerulese.
Mar van spot ETF, legalisan mukondek a kripto tozsdek, sztem nincs pozitiv meglepetesre lehetoseg.
Ha azt mondana, hogy lehetseges lesz adot fizetni Bitcoinban, vagy valamilyen modon incentivizalna a vallalatok egymas kozotti elszamolasat Bitcoinban, azt mondanam igen, egy Trump gyozelem feljebb tornazna az arfolyamot.
Ilyesmi dontesek nincsenek kilatasban. -
LuckyL
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
a tokenizált részvény azt jelenti hogy a blokkláncon tudod adni venni a részvényt, nem kell hozzá bróker, megspórolod a díjait
vannak persze hátrányai is, nem tudom pl hogy az esetleges osztalékod hogyan kapod meg, illetve nyílván ha elveszted a privát kulcsod akkor bajba vagy
továbbá szavazati jog sem jár velenehéz megmondani mit hoznak a következő évek, utólag fog kiderülni
-
LuckyL
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
én nem jöttem árfolyammal
nem kell hogy crypto legyen az amibe befektetsz, lehet részvény, ingatlan, gyűjtői dolgok, bármi amihez értessz és szeretsz vele foglalkozni (vagy akár saját vállalkozás is lehet)
aki nem fektet be az örökre bérrabszolga leszkonkrétan a bitcoinra , én msot el nem kezdem nézegetni a 10 éves chartot, de gyanítom lettek volna akkor is időszakok amikor minuszban lettél volna, aztán látjuk mi alakult belőle
nem adok én tanácsot, nem is érdekel mit csinálsz, csak megemlítettem hogy bár 10 éve ne így gondolkodtam volna mint te most -
spkkill
tag
válasz
Drizzt
üzenetére
Nyilván rengeteg jó lehetőség volt. Én adtam el ingatlant háromszoros áron is például. Én személy szerint a technológiai hátteret és a lehetőséget látom, ezért vagyok kitartó. Szerintem sokan meg fognak lepődni az elkövetkező években, hogy mennyire el fognak terjedni a crypto-k. Persze itt a jelenlegi pénzügyi rendszerrel való össze fonódásokra gondolok. Nem kell sok idő, hogy a bankban az ügyintéző megkérdezze "Milyen NFT-t adhatok a kártya mellé?" ,"Esetleg az új tokenizált részvény befektés nem érdekli?". Egy nemrég megjelent interjúból idézve: "Sőt a blokklánc-technológia már a bankok ajtaján kopogtat, ezt felismerve a Magyar Nemzeti Bank is elindította a maga programját, amiben kiemelt szerepet vállaltunk. Annyit elárulhatok, hogy a kriptovalutákhoz szükséges eszközpark és szaktudás már a holdingon belül is megvan."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest