Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz spkkill #18089 üzenetére
Szerintem meg nincs jelentősége ki és miért dölt be egy adott coin ,várható volt a cryptó tél idején hogy sok coin elvérzik és eltünik a sülyesztőbe. Az hogy ép miért szerintem kár boncolgatni hiszen már múlt idő.
Mindenki tud tanulni a dolgokból és mérlegelni saját magában,hogy ez igazából bármikor bármivel megeshet.
Mostanában elég sok nagy bálna btc tárcában is volt mozgolodás ami már rég szunyadóban volt, Lehet tudnak vagy éreznek valamit a jövővel kapcsolatban. Minden esetre ha esetleg az is bedölne akkor volna érdekes látni,hogy mi lenne az egész kryptóval,maradna e még utána bármiben bízalom a fekektető szektorban.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kenwood
veterán
válasz spkkill #18094 üzenetére
Altokkal csak ovatosan,mert a Cardano meg mindig a 2020 nyari szint tizszeresen van, BNB 15x, Polygon 40X. Ha lemegy a btc 5-8K-ra,akkor az erosebb altok tovabbi 50-90,a gyengebbek meg 90-99%-ot is eshetnek meg.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Frozen
addikt
válasz spkkill #18134 üzenetére
csak ezeknek a fejlesztéseknek sincs értelme ,mert a pénz eltűnik és erre majd előbb utobb mindenki ráfog ébredni,hogy nem biznisz. Bőven elég ha a nagy bálnák egyszer gondolnak egyet és kiveszi a pénzt egyszerre vagy egy időben ,úgy beszakad utána minden mint a húzat és mindneki bukik akik ezek alatt van. Hogy ez az idő mikor jön el azt senki nem tudja ahogy azt sem mikor megyünk fel és mikor le. Viszont az egész egy nagy zsákbamacska és a végtelelnségig nem fog menetelni egy olyan dolog ami nem kézzel fogható bármit is programoznak le a háttérben egy egy token/coinnál.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
félisten
válasz spkkill #18134 üzenetére
Pedig mindenki penzbol el, es vegso soron penzt akar csinalni a vallalkozasaval.
> a többiek pedig rezzenéstelen arccal fejlesztenek tovább.
tul sok Clint Eastwood filmet neztel azt senki nem viseli jol, amikor azt latja, hogy mondjuk eddig 5 eve volt elkezdeni nyereseget termelni, de most ez lement 3 honapra, es fogalma sincs, hogy fog odaerni -- az embereket fizetni kell, nincs mese
while (!sleep) sheep++;
-
Drizzt
nagyúr
válasz spkkill #18168 üzenetére
Nem kell sok idő, hogy a bankban az ügyintéző megkérdezze "Milyen NFT-t adhatok a kártya mellé?" ,"Esetleg az új tokenizált részvény befektés nem érdekli?".
És ezeknek a dolgoknak mi értelme van? Milyen NFT-t akarna bárki is kapni a kártyája mellé és minek? Nekem NFT-t akarna adni egy banki ügyintéző, biztos azonnal kifordulnék a bankból. Mit jelent a tokenizált részvény befektetés?#18169 LuckyL: "nem kell hogy crypto legyen az amibe befektetsz, lehet részvény, ingatlan, gyűjtői dolgok, bármi amihez értessz és szeretsz vele foglalkozni (vagy akár saját vállalkozás is lehet)"
Okés. De nincsen ezek közül egyik sem, amivel szeretnék foglalkozni. Valamint te az elmúlt 10 évből indulsz ki, amikor erős QE volt. Ilyen időszakban az említett dolgok valóban szálguldanak. Most viszont valós esély van rá, hogy tartós QT jön. Ilyenkor teljesen más a leányzó fekvése. Amikor újraindul a QE, akkor ezekbe a dolgokba jó lesz újra fektetni, addig szerintem erősen kérdéses.I am having fun staying poor.
-
Frozen
addikt
válasz spkkill #18174 üzenetére
Nem feltétlen ,ezt a cikket már korábban linkeltem én is szerintem . Egyszer a btc nek is le fog álldozni és nem fog a végtelenségig mentelni.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz spkkill #18174 üzenetére
A DLT az etherium, ha jól értem, vicces akkor, hogy a bitcoin kerülne árucikk kategoriába, és elvileg azaz értékesebb, aranyhoz hasonlóbb...
Idővel úgyis kiderül mi lesz...
Coincash valószínűleg nem olcsó dolog, viszont talán egyszerűbb... ha mindenképp ilyesmivel akarsz foglalkozni járd körül a témát előtte szerintem.
egyébként Binance-re regisztrálni segítőd adataival... az sem hétköznapi eset...
Ugye később van még bevallás egyéb dolog...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spkkill #18182 üzenetére
egy éve ért 100 ft-ot, meg most ér 16 ft-ot (0,04$)... coincash-en 54 helyen áll... azt írja a honlap, hogy a "3. generáció"... hát ha így lesz akkor egyszer talán sokat érhet...
neked van? hiszel benne? Látom nagy cégek vannak feltüntetve... de annyira nem értek hozzá, hogy mennyire lehet komolyan venni...
-
fireman123
őstag
válasz spkkill #18184 üzenetére
Akár jó befektetés is lehet, ..........de "Hedera lesz a következő Ethereum és még technológiában is porig alázza" színtű kinyilatkozás eléggé bátornak tűnik ....és erről a csoda dologról a kripto közösségek semmit sem tudnak? ...hangsúlyozom, hogy pesze minden megtörténhet és az ellenkezője is...láttunk már sok coint ami felfutott pedig csak egy vicc volt, aztán vissza a mélybe vagy meg is szűnt....
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz spkkill #18500 üzenetére
Milyen tudas ?
A legtobb emelkedest/esest meg utolag sem tudja itt senki (en se) megmagyarazni. Nemhogy barmit elore latni.
Ez egy kaotikus vadnyugat, ahol max. olyan dolgokat tudsz megtanulni, hogy ami 20%-os eves kamatot fizet,az tuti PonziMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
G_Endre
csendes tag
válasz spkkill #18542 üzenetére
Az Eth hálózata, az első blokklánc, amely bevezette a gas fogalmát és meglehetősen drágának tekinthető, többek között, ezért is van szükség a skálázásra. Az összes ERC-20 token tranzakciója, az Eth hálózatán keresztül történik, így Eth gas ég el a tranzakciók során, viszont az, hogy a gas, az adott token-ben, vagy Gwei-ben mérhető, függ az adott token smart contract-jától. Más blokkláncok pl. (Near, Cosmos, Kaspa, Xlm, Sol, Dgb, Dot, Ada …) filléresek az Eth-hoz képest. A kriptoszektort, leginkább a Forma-1-hez tudom hasonlítani (pl. az ABS úgy kerülhetett a széria autókba, hogy előtte a Forma-1-ben kikisérletezték és tesztelték) A kriptoszetor szerintem, a blokklánc technológia kisérleti és fejlesztési területe, a jegybankok által bevezetendő CBDC-k előszobája. Az átlag felhasználók számára, ez a rendszer, ebben a formában rendkívül bonyolult ahhoz, hogy a fizetőeszköz szerepét átvegye. A Bitcoin, a sajátossági miatt (a hagyományos pénzrendszer felváltására) alkalmatlan fizetőeszközként és valószínűleg a jövőben megmarad, mint „digitális arany” befektetési eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz spkkill #18562 üzenetére
Ez a digital finance egy nagy lufi főleg tulajdonképpen eu ötlete.... Ezek mindent le és be akarnak korlátozni ,szabályozni. Sok más kivül eső országban sokkal szabadabb az élet minden egyes területen. Kezdenek tulbonyolítani mindent és látván a kriptot,hogy hasított eddig és az emberek beinvesztálnak ,beszabályozni normálisan nem lehet hiszen már sokan jól megszedték magukat és ki is vették azokkal utolag létrehozott törvénnyel sokmindent nem fognak tudni csinálni. Most pedig akkor ők is ki akarnak venni egy szeletett a tortából sőt tulajdonképpen egy teljesen másik tortát akarnak csinálni. Csak szerintem ez nem fog müködni hiszen ezek mögött országok lesznek kb mint az állampapír így kb a sokszoros profit is megy majd a 0-3%/évre... na meg ilyen olyan adó még pluszba amivel a végén még ennyit sem kapsz...
A bankok is azért nem müködnek megfelelően ,mert ők is haszonlesők. Gondolj bele ha berakja valaki a pénzt hány % kamatot adnak évente ... mikor kiveszed milyen levonások vannak még mire kézhezkapod... Elég vicc kategoria a hozzam az érme másik fele amikor te kérsz tölűk pénzt akkor már nem ez a csekély összeg lesz hanem a gatyádat is el akarják kérni kamatra...... (Én kötve hiszem,hogy az emberek ebbe belefektetnénenk önként ,igaz állampapírokat is van akik vesznek... , viszont akik benne vannak a kirptoba azok nem hiszem hogy átnyergelnének ...)[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
válasz spkkill #18753 üzenetére
De ezek már évek óta mennek és nem történt semmi csak rémhír terjesztés. A legnagyobb tőzsde, ha bedöntik vége a kriptonak. A mozgásokból is látszódik, hogy tavaly-tavaly előtt egy binance-t érintő negatív hírre erősen mozgott a piac. Manapság már az általad írt dolgokra alig van mozgás. Persze nekem is a "bigmoney" ledgeren van, de azért nem gondolnám hogy a binance veszélyben lenne.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Frozen
addikt
válasz spkkill #19151 üzenetére
Amilyen ütemben halad a világ az ai és a számítástechnika na meg a környezetkímélés ugy a következő években lehet reszelnek is neki. Bőven elegendő annyi,hogy legyen egy olyan gép ami képes bármelyik tárcát kinyitni és már meg is borul az egész rendszer,láttuk már korábban hogy akár pénzel is megoldható ha van elég és azért a mai világban elég sokan szaladgálnak multi miliárdosként lásd pl Musk is szinte már azt csinál amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz spkkill #19395 üzenetére
Kicsit tegyük már rendbe a fejben a dolgokat, mert úgy érzem, hogy sokan fordítva ülnek a lovon.
Nem a földben levő aranyérről van szó, hogy mindenki fél, hogy jaj a másik fogja termelni és neki nem marad semmi.
Nem is tudom mikor felsoroltam egy talicskányi coint amikben befektettem.
Most a XAI-ba indulónak beraktam 15 usdt-t, megnézem, hogy a naposon merre mozdul, a SONt, FLOKIT várom, hogy konszolidálódjon.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
kenwood
veterán
válasz spkkill #20260 üzenetére
Azert 40% meg dupla-tripla supply mellett sem nagy dolog egy altnak. Azt nem neztem meg, hogy milyen tempoban ontik a piacra, es azt sem ,hogy jelenleg hogy all a project, de ez a kijelentes igy eros.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest