Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Haverom is brokerezni kezdet aztán -15 ezer euroja lett.......
#19093fogselyem
+1 én is ezt mondom a btc nek már reszeltek ,mert túl drága cégek még tudnak vele szakítani mert írdatlan nagy pénzeket tudnak beletolni ,de mint magánszemély hogy veszel egy tört részt vagy esetleg max 1-2 coint azzal sokat nem fogsz keresni.
Altokban sokkal nagyobb a potenciál én pl akkor vettem solonát mikor 9-16 euro volt most kb 10x be vagyok már és a napokban stakeltem be még 10% hozamra a ledgeren.
Még annyit tözsdén sem érdemes pénzt tartani. -
paolinho
addikt
Sziasztok!
Én még új vagyok a téma területén, de gondoltam megpróbálkozom ezzel is, mit veszíthetek, szóval próbaképpen beruháznék egy kis BTC-be.
Ami a kérdésem lenne, az az, hogy miként lehetne a leg-költséghatékonyabban vásárolni, na meg persze melyik oldalon? Beregisztráltam ugyan a Binance-ra, de képtelen vagyok vásárolni ott, ugyanis nem tudok fizetni. Ha a Google Pay-t választom fizetési eszközül, akkor ott csak Viza kártya játszhatna (ami nekem csak a Revolut lehetne), de már ott elakadok, hogy limittúllépést jelez, és 900e-t engedne költeni, azért is 18e-t vonna le. Hogy (vagy hol) lehetne kivitelezni, hogy mondjuk 2 Milkát tudjak befektetni, és ne ilyen horror áron, illetve bankszámláról is lehessen vásárolni?
Előre is köszi a segítséget! -
fogselyem
senior tag
Inkább altot vegyél, a BTC hiába megy fel annyit nem fog csinálni, mint egyes altok.
BEAM, LINK, ICP, PENDLE
Olyat (kell) venni aminek alacsony a piaci kapitalizációja.
A BTCbe a világ pénzét bele kéne tolni, hogy to the moon legyen.1INCH
AAVE
ACA
ADA
AGI
AIPAD
AKT
ALGO
APE
APT
ARB
ATOM
AVAX
AXS
BEAM
BLUR
BONK
BTC
CAKE
CAT
CCT
CGPT
CRO
CWAR
DOGE
DOT
EGLD
ETH
FAME
FET
FIL
FLIP
FLOKI
FMC
GALA
GCAKE
GMT
GODS
GPT
GSTS
GTAI
HBAR
HFT
ICP
ILV
IMX
INJ
IZI
JTO
KAS
KCS
KOK
LCX
LEVER
LINK
LTC
LUNC
MANA
MATIC
MELOS
MEME
METAV
MNT
MPLX
MYRAI
NEAR
OFN
OP
ORAI
PENDLE
PEPE
PEPE2
PRIME
PUMLX
PYR
QNT
RAIN
REAL
RNDR
RON
ROSE
SAND
SAVM
SEI
SFUND
SIDUS
SLP
SON
STX
SUI
SUIA
SUPER
TAO
TIA
TOKEN
TRX
TVK
UFO
UNI
VANRY
VRA
WAXP
WLD
XAI
XLM
XRP
XWG
ZRXEzekből válogass, szemezgess.
-
Jogos és jogos, de most csak ennyi van rá. Vettem 2-ért aztán hátha to the moon lesz!

-
Mi történt a BTC-vel? Érdemes lehet most 1-200 ezret bele fektetni vagy ez most egy peak és felesleges?
-
vkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Binance-ról szeretnék trust wallet-re kiutalni kb. 100$ BTC-t . Tud valaki valamilyen módot, amivel csökkenteni lehet a 0.00025-ös fee-t? -
kenwood
veterán
Nagyon eltakarithatna mar valaki ezt az orultet innen, meg a banyasz topicbol.
Binancerol Revolutra csak BTC/ETH halon lehet cryptot kuldeni?
Nincs valami olcsobb megoldas?
Tegnap el akartam kolteni 10-20 dolcsit, de tobb lett a transfer koltsege,mint az osszeg,amit at akartam dobni
-
Frozen
addikt
Elöbb vagy utobb az egész piac a 0 val lesz egyenlő csak idő kérdése. Van aki időben felismeri a dolgokat és lesz aki későn a bányászat is ilyen volt aki időben beszállt és tudta mikor kell kiszállni. Van aki pedig még mai napig is erőlködik vele közben a kártyák árából már akkora profitja lehetne amennyit az egész kártyák életük alatt nem kaparnak ki.
-
itg
tag
A binance hír miatti XMR beszakadáshoz mit szóltok?
Kicsit azért bevásároltam, bízva abban, hogy vissza (visszább) ugrik. -
törölt tag
A Válaszadók 33% Revolutot használta 66% egyéb tőzsdét.
-
mepet
addikt
Az XRP egy centralizalt "bankstercoin". Aki nyereszkedik rajta, azt megertem. Aki szereti, azt nem ertem meg.
-
fogselyem
senior tag
Bytbiten milyen AI, DeFi, gaming, tokenizacios coinokat tudtok mondani?
-
3800+
őstag
Ez az XRP kiborító, szembe megy a piaccal. Érdekes, hogy lekövette az USD zuhanását. Áprilisban zárul a pereskedés második fordulója, addig még érdekes lehet de ha utána sem mozog semmit akkor dobom. Nem bírom szeretni...
Nektek mi a vélemény az XRP-ről? -
törölt tag
válasz
kennystyle
üzenetére
Kinek mi a rövid táv, nekem 1-2 év is az, ebben a témában.
#18977 Oppenheimer
Az FTX összeomláskor volt mélypontponton nagyon... ha akkor valaki vett és nem adta el, az mára/tegnapra nagyon jól járt. És még lehet emelkedés is idővel, ahogy megindul a ralli... még jobban is járhat. -
Amennyiben 1-2 hónapon belül ki akarom venni a BTC-t szerintetek jó ötlet lehet most 43K körül vagy potenciálisan várható feljebb is a közeljövőben?

-
-
törölt tag
válasz
kenwood
üzenetére
Nem kell vele foglalkozni. Volt itt olyan, aki BTC esésnél inkább visszaváltotta komoly bukóban, hogy a többi ne vesszen legalább.. aztán meg szívja a fogát, ha maradt volna akkor nem csak visszajön, de még keresett is volna rajta. Ennek az lenne a lényege, hogy amikor rosszul állnak a dolgok akkor legjobb venni, mert amikor jól állnak, majd szépen el lehet adni.
pl 2008-ban akinek sok pénze volt és potomáron vett ingatlanokat, később szarrá kereshette magát, azok eladásán.
Türelem, és a jó választás fontos faktor. Nekem is volt már 60% mínuszban vagy több is, meg volt +pár száz 100% is már, pont emiatt, mert amikor visszament, még többet ért az alacsonyabb árfolyam vétel miatt. Utólag meg lehet mondani, mégis többet kellett volna venni

Ha lejárt a személyim és nem adom meg az újat Binancen, akkor annak mi a következménye? (nem használom, nincs rajta semmi). Ezért akkor adnám meg az újat, ha mégis használnám esetleg, valaha.
-
LuckyL
őstag
válasz
irrydium
üzenetére
Jaxx Liberty is a non-custodial wallet, which means users have always been in control of their assets. Neither Jaxx Liberty nor Decentral has ever had the ability to hold, access, or transfer your cryptocurrency.
tehát ha megvan a seed, akkor te rendelkezel a tárcáid fölött
ha tényleg elküldte valaki a cryptod, akkor az azt jelenti hogy megadtad másnak vagy egyéb uton hozzájutott, akkor az oda van, hideg vizet lehet inni rá -
irrydium
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek.
Egy kis segítségre / tanácsra lenne szükségem.
A Jaxx-Liberty megszűnt tavaly márciusban. Sajnos , a megszűnése előtt , nem lett kiutalva a rajta lévő egyenleg.
A Jaxx-Liberty wallett-be volt egy bizonyos összeg. Mivel megszűnt a Jaxx-Liberty és a jelenlegi weboldalukon az Exodust és az Edge-et ajánlották, ezért megpróbáltuk átvezetni az egyenlegünket az Edge-re. Ezt megelőzően 1-2 nappal, a bányagépet bekapcsoltuk.
Az egyenleg átvezetése során kiderült, hogy a bányagép bekapcsolása napján történt egy kiutalás a walletünkből és közel a teljes egyenleg eltünt.
Hogy lehetséges ez és kihez lehet fordulni segítségért ezügyben? -
szabi__memo
nagyúr
-
mepet
addikt
válasz
GuMipOkE
üzenetére
Folyton ezt csinaljak...
-
GuMipOkE
senior tag
[link]
Miért érzem azt, hogy a JP Morgan inkább piacot manipulál, minthogy becsületesen elemezne? -
mepet
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Szerintem ez a kerdes konkretan nem is trader vs hodler kerdes.
"Tehat egy laza 50% profitveszteseggel nem foglalkozom."
Persze, hogy nem. Ekkor mit tehetnel meg? No az ara valaminek, amid nincs. Kit erdekel? Azt sem ertem, ezt hogy tekinthetned egyaltalan vesztesegnek. Sohasem fogod eltalalni az aljat es a tetejet (ha megis, akkor jobb, ha tudod, hogy az veletlen volt, es legkozelebb mar nem fog sikerulni). A peldadban megtizszerezted a penzedet. Ez siker, egy nagyon jo trade. Egy pillanatig sem erdemes utana ragodni, hogy mi lett volna, ha... -
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Lesznek még piros napok, nyugi. Meg zöldek is. Ilyen ez.
Fear&greed 50 körül van, nincs itt semmi látnivaló. -
törölt tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Siman megindulhat ez lefele 15:30-tol.
Ilyen alacsony volumenal nem szamit par szazalek le vagy fel, megjon az elso nagyobb trader es borit mindent -
törölt tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nincs, ezek elég kicsi mozgások alacsony volume mellett, el is akadt minden az első ellenállásnál.
Várd meg az amerikai piacnyitást, akkor kezdődik az élet.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Mire gondolsz? Amiket en nezek (BTC es ETH) ott nincs szinte semmi es az is nagyon alacsony volume-mal.
-
kenwood
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Elfogytak az eladok
Az egyhetes chartok meg mindig brutal pirosak. A tobbsegnel a havi is. -
szabi__memo
nagyúr
Most mitől indult meg minden?
-
törölt tag
válasz
kenwood
üzenetére
"- mi van a ha vasarlas utani napon mar csak 5 cent ?"
--> nem foglalkozol vele, mert tartod hosszu tavon"- mi van ha az eladas utani napon mar 2 dollar"
--> akkor adod el amikor tenyelgesen kell is valamire ez a penz, mondjuk lakast vagy jachtot veszel es mar kurvra sokat kerestel rajta, szoval nem foglalkozol ezzel -
kenwood
veterán
válasz
üzenetére
Akarmilyen strategiat alkalmazol, mindig van egy "mi lesz ha?" kerdes.
Abban a pillanatban, ahogy ez a kerdes megszunik, mindenki raall a nyero strategiara, es felcsendul Ganxsta Zolee orokervenyu klasszikusa : "ha mindenki nyer, senki nem veszit"
Ez ugye egy esetben lehetseges : a piramisjatek azon fazisaban,amikor meg van eleg uj belepo,nem dolt be az egesz. -
szabi__memo
nagyúr
-
3800+
őstag
Hat ezt most itt eleg hosszu es felesleges lenne leirni… google, sajat oldaluk es kepbe is kerulsz nemi utanajaras utan. A lenyeg hogy 2015 ota mukodik, sok egyuttmukodessel es real felhasznalassal, nem egy olyan coin ami hopp eltunik, bedol, scam stb… legalabbis minimalis az eselye ilyesminek.
-
-
nort_on
senior tag
válasz
üzenetére
Kb 100% portfólió volt minden időszakaszban, állampapírral kezdtem 2020-ban (MÁP+), aztán 21-ben a VWCE, és 21 májustól kriptó is. Aztán veszegettem, tanulgattam, DeFi, stbstb, de csak vettem, nem adtam el semmit ATH-n sem. Portfólió olyan 10% volt főleg BTC+ETH, meg 1-2% top 20 ALT vegyesen. És 22 novemberben meg 23 januárban ment minden BTC-be. Evolúció.
wMA300-at nem lehetett nem megjátszani. 
Idén realizáltam, jelenleg nagyon kevés kriptóm van. DTLA pakkot kezdtem el építeni 4.2 dollártól, kb 20% van most, meg volt egy REIT pakkom, de azt is dobtam +15%-ban. Most meg a fenti szerint szállok vissza BTC-be. Nem így terveztem, B&H volt a terv, meg más arányokkal, de így alakult.

-
törölt tag
válasz
nort_on
üzenetére
Te nem is tartasz reszveny ETF-et, csak a kriptozol es abbol is ki-be szallsz?
Maskepp nem tudom hogyan lenne mindig ennyi penzed venni.
En biztos nem adok el semmit hogy vegyek, ha jon fizu es olcso lesz a bitcoin, akkor lehet abba rakom MSCI World helyett, de nem biztos, mert mar igy is eleg sok van kriptoban es eleg jo atlagaron.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Elég régóta érdekel a crypto piac és eljutottam arra a szinte hogy érdekel annyira, hogy rászánnám az időt, energiát, főleg a kíváncsiság hajt, a számok világát pedig mindig is szerettem. A Binance-t olvastam több helyen mint javasolt opciót, viszont mint teljes kezdő, mekkora összeggel érdemes beszállni? Illetve tudtok javasolni olyan felületet, akár yt vagy írott, ahol az alapokat el lehet sajátítani, nehogy egy rossz bandwagonra szálljak fel?
Mellécash dc-t figyelgetem, illetve yt-n pár magyar tutorialt, de félő egyedül csak menne a pénz a vakvilágba, így szívesen megtanulnam az alapokat egy normális felületen.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
nort_on
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
Leadom a tervet, 42.2k viszonyításnak (100%), 94%-ot vettem először és innen sávosan lefelé 2% meg 1%-onként, egyre növekvő csomagokkal. Így f@szán ki lehet DCA-zni az esést, és az alját sem kell eltalálni, automata az egész. És a növekvő csomagok miatt a drawdown sem olyan nagy, alig lesz mínuszban, ha fordul, akkor meg szinte rögtön pluszos. Ha 70% alá megy, akkor valahol all-in.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VBTC-t veszem (de ott a dollár ár is), ezzel csak az a baj, hogy XETRA/GETTEX nyitvatartási időben van, cserébe TBSZ-en adómentes. Szürkét nem veszem, zöld már papánál.

-
fogselyem
senior tag
Ki milyen gaming, AI, DePi? coinban hisz, tud jo szivvel ajanlani?
Myrai AInak. -
Plug Life
senior tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Szia Uram, bitkojin érdekel? Nemlopot 😂
-
egyedülülő
őstag
Érdeklődnék, hogy van e itt olyan aki vált kis tételben cryptot?

-
mepet
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Ne vedd magadra a videos csokat "szolitottam meg"

Mindekozben megneztem megegyszer figyelmesebben a videot. Kb. minden mondataba bele tudnek kotni. No de lepjunk tul rajta es jussunk el a kommentekig, ugyanis ott hangosan felnyeritettem a rohogestol, a kollegak csak ugy lestek. Minden masodik komment temeti a bitcoint. Nem tanulnak. Sosem tanulnak.
A bitcoin temetesehez a jol bevalt himnuszokat ajanlom:
Not this time 1.
Not this time 2.
Not this time 3. -
fireman123
őstag
-
mepet
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Maganvelemenyem a videohoz: "elmaradt a vart nagy rally". Hat abszolut nem ertesz hozza, ha erre vartal. Hetek-honapok ota errol beszel mindenki, hogy most tuti elfogadjak. Tehat hetek-honapokkal ezelott be lett arazva a hir. Eleve "sell the news"...
"A bitcoin majd egyutt mozog a tobbi termekkel": 2020 ota egyutt mozognak. Azota van szabalyozott piacon bitcoin derivatum. Ez nem feltetlenul jo. Amde a mass adaptation az pedig jo dolog. Ez a jelenseg pedig kez a kezben jar a mass adaptationnal. Pl: ha mindenkinek van Apple reszvenye es bitcoinja, es kitor valami valsag, akkor nyilvan mindkettot eladja a nep, hogy kajat vegyen, igy termeszetes, hogy egyutt mozog az aruk. Es ha innen nezzuk, ez nem is baj.A videohoz es a fentebbi cikkhez egyutt: az valahogy kimaradt, hogy eddig is minden amerikai maganbefekteto es hedge fund tudott vasarolni bitcoin derivatumot, hiszen europai eddig is volt tobb is, elerheto barmelyik brokernel. Kizarolag az olyan intezmenyi befektetok nem tudtak eddig venni, akiknek torvenyi eloiras, hogy csak amcsi cuccot vehet: pl. nyugdijalap, onkormanyzat, stb... Az, hogy a valosagban ok mikor es mennyi bitcoint szeretnenek vasarolni, azt vagy senki nem tudja, vagy aki tudna a valaszt, az meg nem kapta meg ezt a kerdest...
Szerintem ez az egesz ETF felhajtas az amerikai media tulsulya miatt tunik olyan nagy dolognak innen nezve, egyebkent meg sokkal jelentektelenebb kerdes, mint pl. hogy mi a helyzet a legnagyobb valtokkal (binance), vagy, hogy Kinaban most eppen szabad-e banyaszni vagy nem.
-
fogselyem
senior tag
Szerintem ez csak huhogas, felelem a valtozastol.
-
3800+
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ez csak egy lehetőség, ettől még nem veszik el a kriptok lényege.
-
fireman123
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
itt is egy hasonló vélemény: [link]
-
szabi__memo
nagyúr
-
fogselyem
senior tag
válasz
Pietrosz
üzenetére
Itt is érdemes nézelődni, olvasni a híreket,
CryptoReviewing Twitter ami már X, de a domainja még twitter.com.
-
kenwood
veterán
válasz
proof88
üzenetére
Szerintem ez rossz pelda. Ha mondjuk osszehasonlitod az Androidos es a Wines Excel, Word appot, akkor ott normal, hetkoznapi hasznalatban is erezheto az elonyben van a Win. Sot mar egy sima copy-paste, drag&drop eseten is.
Linuxot hasznalok a melohoz ( dns serverek, ssh, logolas, scp stb ...). Ettol fuggetlenul olyan dologba meg nem futottam bele, amiben nekem a hetkoznapi eletemet megkonnyitene a Linux a Winnel szemben. -
GuMipOkE
senior tag
válasz
kennystyle
üzenetére
Ha jól értem a helyzetet, akkor az ETF-é alakított GBTC-ket szórják ki, amiből van vagy 600 000 BTC-nyi, ha jól tévedek. Vanguard nem enged venni belőle, csak eladni.
Egyesek szerint a 1.5% fee miatt
adják a grayscalet, de ez szerintem hülyeség. Az ok, hogy az elmúlt hónapokban komoly diszkonttal lehetett megvenni a GBTC-t, és most realizálnak. Nem kizárt, hogy bennfentesek is vannak a dolog mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest