Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
dobolan
üzenetére
Jelenleg igen ,de azt is nézd ,hogy a btc mennyire instabil ha 60 ezeről képes 15 ezre is leesni az ára én sok pénzt tuti nem raknék bele senki helyében ,de mindenki saját maga döntése.
Azért nagyon nem mind1 60 ezret bukni vagy 3 ezret. (euroban eprsze)
Szóval ha számításba veszük a 3x ért ki mennyit kockáztatot akkor tuti,hogy az eth tulajdonosok jobban járnak és jártak ráadásul a későbbiekben még nagyobb potenciál lesz az eth ban.A btc ben már nem lesz akkora nagy x ,mert a világ pénze sem lenne elég hogy felpumpálja az árfolyamot millios tételig,de szerintem még a több száz ezer is csak állom marad.... -
Frozen
addikt
válasz
nort_on
üzenetére
Miért nem volt jó ötlet? 1000 euro/db körül volt az árfolyama ,jelenleg is több mint a dupláját éri. Aki nem pár ezer forintal kereskedett hanem pár darabbal az jelenleg is bőven duplában van nyilván volt ez idő alatt több is az árfolyam és aki kimákolta a tradelést jobb helyzetbe kerülthetet ,de ugye nálunk pl ilyen esetben -30-40% adó még lejön szóval nem biztos hogy megéri kockáztatni a tradelésel a fix vagyont.
-
Frozen
addikt
Volt már rá példa
, a tulajdonos elfelejtette a jelszavát ,de tudta pontosan kb mikor hozta létre a tárcát és megfejtették. Ezen kivül Kvantum gépekel bármelyik tárca tetszés szerint kinyitható lesz ergo senki nem lesz védve ezeket egy teljesen új kripto fogja kiváltani a jövőben ami ellenfog állni ennek a hatalmas számítási kapacitásnak is amit jelenleg a 24 szavas védelem nem tud elálltni. Erről a múltkor írtam korábban felesleges leírni még1x aki akar utána tud nézni. 
#20285G_Endre
Értem én mit mondasz,csak az itt kimarad a képletből ,hogy megszünik az ármozgás egyik bálna a másikon nagyon nem fog tudni profitálni csak abban az esetben mikor az egyik elad. Ekkora tételnél már nem fog megszorulni senki ,hogy sos be eladjon pár btc-t max a kicsik viszont ők lemorzsolodnak hamar és utána csak ott áll a pénzük mozgás semmi ez hosszutávon egy üzletembernek sem éri meg mivel nem keres vele semmit. Akkor keresne vele hogyha áramlana be pénz,viszont ki szállna be egy olyan kriptoba nagy tökével aminek pang az árfolyama vagy éppen szépen esik kihalóban van? (Max megint a kicsik amivel szén lassan a nagyon elkezdenek korrigálni-kiszállni) -
Frozen
addikt
válasz
G_Endre
üzenetére
Egyet értek , bár annyit ide fűznék még ha nem fog beáramlani pénz a kicsiktől akkor a nagyok sem fognak vele sokat keresni,hiszen csak addig van árfolyama amig döl bele apénz hacsak mindenki tartja egy idő után teljesen kilaposodik az árfolyam ,mert nincs felhajtó erő. Nyilván a milliárdosok is ha nem tudnak majd keresni ,mert nem lesznek akkora mozgások akkor más üzletet keresni hiszen ez így nem az számukra.Teschnologiai szinten már vége van az egésznek mivel kikerültek az etf ek a piacra az egész alap pílér megboroult ,mert most már így a bankok, a tözsdék politikusok és még egyéb ráteszik a kezüket szabályozás hatálya alá kerül stb..
Eddig ugye nagyon más volt évekkel ezelőtt ,de mostmár egyre jobban korlátozák az egészet mindenki szeretne egy szeletet a tortából és a szeletek egyre kisebbek mivel egyre többen kérnek belőle.Itt még pár év múlva majd ha visszanézik az adózási témát is sokan fentfognak akadni ,és akkor ők lesznek a legjobban felháborodva.
Szerintem teljesen új kriptoké a jövő és nem a btc-é mivel utobbit majd a szuperszámítogépekkel seperc alatt ki lehet nyitni bármelyik tárcát.Fejlesztése pedig nincs és nem is tudják,hiszen a jelenleg kulcsot is vissza lehet fejteni elég ha valaki tudja mikor hozták létre pontosan a tárcát ezt már a mostani technologiával és jó szaképzetségel simán kivitelezik. -
Frozen
addikt
[link]
Multkor volt tema a btc és ,hogy mennyire megbízható stb... -
Frozen
addikt
válasz
demmer123
üzenetére
Jelenleg az egész piac az a btc sem nagyon dominál 50-60 ezer euro körül mocorog lehet kap egy pár pofont és lemegy 20 ra is akár ezt előre nem lehet tudni bármi megtörténhet. Ha a bikapiac is 100% os lenne minden 4. évben akkor minden jötment már ezt csinálná ,hogy legyen neki profitja 4 évente...
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Nem is olyan távoli jövőbe igérték,hogy a világ leggyorsabb gépével elég rövid időn belül bármilyen walletet ki lehet majd nyitni. Nagy biztonságba lesz utána mindenki már nem is tudom 2030 körüli dátum rémlik.....Igazodik a tempo ,de ezen mit sem változtat az ,hogy a hardwerek is öregszenek és a végtelenségig nem fogják bírni. Ha pedig nem lesz benne nagy pénz akkor a tulaj elfog gondolkozni,hogy érdemes e neki egy újabb hatalmas mennyiségű tökét vagy profitot beleforgatni.
#20249szabi325
Én ezeket az utána olvasom ,megtanulom ilyen olyan tanfolyamon stb halandzsáknak nem hiszek mivel ezek le akarnak vasalni pénzel és csak valamit elmakognak amiből ugy tünik értenek hozzá. (Gondolj abba bele ha valóban értene hozzá akkor tényleg rá volna kényszerűlve arra a minimális bevételre? Ha magadnak megválaszolod bőven elég) kb ahogy korábban fogalmaztak itt a kollégák kaszino jelegű a dolog.
Azt viszont megnézheted,hogy minél jobban szétosztod a portfoliod annál nagyobb az esélyed beletalálni a közepébe. Hiszen ha mindegyikből veszel egy kicsit akkor bármelyik is fog jol bemozdulni neked a portfoliodba ott lesz az a crypto. Viszont ha belenyomod pl a 3 érmébe a pénzed pl btc -eth meg még valami akkor közel sem bíztos hogy ha megindul bármelyik alt ,hogy neked a 3. a tulajdonodba lesz így lemaradsz.A btc és eth kb alig fogsz nyerni valamit,hiszen ha duplájára is emelkedik az árfolyam pl 50 euroból max lesz 100 mire megveszed és eladod lesz az eredeti 50 euroból kb 97 eurod.... De ehez ugye a btc nek jelenleg több mitn 110 ezer eurot kellene érnie. (Nagy befektetési töke és nagy rizikoval minimális haszonért. Ha belegondol valaki hogy kb 1 btc esetén 50-60 ezer eurot rizikoztat pár tíz vagy pár száz euro nyereségért hát ez mindeki saját dolga bár saját véleményem elég butának kell hozzá lenni, ettől sokkal bíztonságosabb pl 1 kilo arany.....) -
Frozen
addikt
Azért ugrott vissza az ár ,mert a Microstrategy is abban az időszakban vásárolgatot
.
"Senki nem fog beborítani a piacra több milliós mennyiséget.,,
Ezt nem lehet tudni a németek csak 50-60 ezret raktak ki a piacra és azt sem egyszere.... A másik ,hogy a Microstrategynek jelenleg több mint 200 ezer van a bírtokában ekkora mennyiség már bőven elég egy lavinához . Mert ezt nem ugy kell elképzelni,hogy majd 1 ember elad hanem megindul egy hullám és megy a a lecsoba az egész mivel viszi magával a többieket is.Az pedig,hogy valósan kinek mennyi van nem is lehet tudni ,mert vannak olyan tárcák amiken szinte mozgás sincs már jó rég és azt sem tudják kié....Nem is 1 ilyen van szóval bárkié lehet sőt több ember is összeállhat mint egy társaság amiről nem tudunk.
Nem azt mondom így lesz és nem is szeretnék jóslatokba bocsátkozni ,de abban bíztos vagyok,hogy vége lesz csak ,hogy mikor ezt nehéz megválaszolni.Még annyit,hogy ha a későbbiekben az árfolyam nem fog drasztikusan emelkedni és jönn még 1-2 felezés akkor rengeteg bányász le fogja állítani a farmokat mivel nem fogja megérni járatni a masinákat, és ide jön még az is a gépark is öregszik.Azt hogy ezt mindent fedezen valaki annak a következő 2 felezés után már nagyon matekolni kell föleg akkor ha nem fog 80-100k tól följebb menni az árfolyam a következő 10 évben sem. Csak egy példa volt,nehogy reagáljon most valaki hogy a bikapiac majd beindul és lesz 100k hogy nem kelett neki 10 év..
A lényeg szerintem átment -
Frozen
addikt
" Ezért nem fog a BTC elértéktelenedni, de ezért értéktelenedhet el bármelyik másik altcoin amint "kimegy a divatból" azaz nem érdekes már az embereknek annyira....,,
Amikor a németek beborítottak a piacra közel 60 ezret már az is levitte elég rendesen az árat....Amit te mondasz az akkor történik mikor a piac még felszívja a dolgot ,de ha beborítanak a piacra több millios mennyiséget a 21 ből akkor a kutyának sem fog kellni és senkinek nagyon nem is lesz rá pénze vagy érdeke hogy utána megvegye. Hinni lehet a mesékben és abban a dologban,hogy ez majd mindig virágozni fog és soha nem lesz vége....Pedig szerintem előbb fog eldurrani a dolog mint sokan gondolnák, anno az eth bányászatra is aztmondták sokan nem fog megszűni ilyen bomba üzlet stb lesz mász stb... lett mai napig is látjuk a semmit. -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Felesleges felhozni a kaszinot és a szerencsejátékot és a többit a krypto ugyan az nyersz vagy vesztel ennyi. Ha nem tesznek bele pénzt az árfolyama elaposodik és elértéktelenedik. Csak addig van benne üzlet amíg öntik bele a pénzt ami előbb vagy utobb elfog fogyni hiszen véges igaz lehet nyomtatni ,de az mit sem ér mert a háttérben más hatások is felépnek ellene. Így az árfolyam egy idő után megfog ragadni egy szinten és utána már csak kifele fogják venni a pénzt persze nem a hétköznapi emberek hanem azok a cégek akik beleraktak k. sok pénzt és több tíz/száz ezer darabal gurigáznak...
Az etf nem egy kryptó hanem egy alternatív befektetési forma tözsdei papír amivel a bankok és egyéb brokerek szépen rátudták tenni a kezüket a dolgokra. Igaz több pénz áramlik be ,mert pl sokan jobban bíznak ezekben a dolgokban mint magában a kryptóban csak ezzel megint az a gond,hogy maga a politikai/banki és egyébb függöségtől így nem mentesülnek az emberek......
Amit portfoliot minél jobban elosztod annál nagyobb az esélye hogy kaszálsz vele. Mert ha a top 20 ból ha csak 1 érme is megy egy 50-100 ast már azal az egyel többet kereset vele a befektető mint amenyit a másik 19 en bukot (hozzáteszem itt sem garancia az hogy a 19 mind veszteséges lesz, ezekről ha bent vagy pár csoportba akkor biztos találkoztál olyanal aki 3000 euroból csinált 15 ezret 3 nap alatt és nem tradelt semmit csak vette és eladta....... )
A btc én személy szerint meszíre elkerülöm nincs is belőle semmim. Egyik haveromal szoktunk venni ő is vesz, én is mindig megbeszéljük mi az amit érdemes volna. És még mindig azt mondom minél jobban szétosztod a portfoliot annál többet kaszálsz.
A btc és eth akkor lehet jó ha tradelgetsz vagy botozol és van bent egy 10-20 ezer eurod vagy több ,persze amíg a bot egyszer be nem döglik és le nem nulláza a kontot. (lehet olvasgatni ezekről szép sztorykat a redditen 2-3 btc ből ,hogy lett 8 és hogy lett 0 utána
) Szóval mindenki ugy csinálja ahogy szeretné én annyit tudok ,hogy nekem az egész adómentes mivel bőven 1 éven felül vagyok már velük. És ilyen árfolyamon semmit nem veszek és nem is tradelgetek rizikozgatok pár % ért mert ahogy fogalmaztál fent kb azzal egyenlő....(Na meg még a nyereség 30% is kb mehetne adóra.... majd ha annyi eszem lesz.
..) -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Még el sem kezdödött a bikapiac..... De már temeted az összes altot.
Btc és eth ajánlasz amivel kb kis befektetés eseten kb semmit nem lehet keresni mert mikor eladod és lejön a hálozati díj kb még kevesebb pénze lesz mint mikor kezdte.......
Aki kicsivel akar beszállni a legnagyobb 10-20 coinból vegyen mindegyikből egy 50-200 euro körül attól függ mennyi a beszálója. A 10 vagy a 20 daraból az egyikel tuti párszorozni fogja a portfoliot. A btc és eth esetében ez kizárt. -
Frozen
addikt
Azért mert a btc és több alt is feltolta magát a legutobbi ath környékére ez nem jelenti azt,hogy már most elindult volna a bikapiac.
Viszont mivel kb. az összes altcoin a BTC mozgását követi
Mindig az megy fel amibe a legtöbb pénzt öntik. Mivel ennek az értéke egyre magasabb sokan másba fogják tolni a pénzt.Szóval lehet, hogy nem megy aBTC már akkorát de ilyenkor nem is esik nagyot.
Ez kinek lehet jó? Befektetői szemmel minél nagyobb a fel és a le mozgás annál nagyobbat lehet kaszálni. Vagy most 1000 ft ból lett 1050 és örül valaki hogy utána 950 re esik csak?
Csak ugye itt az a matek amit fent mondtam ezekből a cégek és azok tudnak profitálni akiknek van jópár db és nem kis pénzekkel játszanak. Ergo az összes kisember kb ha bármi másba teszi a pénzét jobban járhat még lassan a bnaki 3% kamattal is
-
Frozen
addikt
válasz
Franklin
üzenetére
Az emberek a pénzt befektetni szeretik és nem rajta ülni. A btc nél pedig a sokszoros szorzó már nem garantált a magas árfolyam miatt nem azt mondom nem mehet 2-3x értéket ,de nem fog 20-30x menni vagy még többet mint egy másik kripto projekt.Egy idő után a btc kereskedelem majd csak azoknak fogja megérni akiknek van belőle jópár darab viszont akik ilyen 10-10000 ezer euro körüli árfolyamokat reckiroznak csak egy példa volt az sokat nem fog nyerni btc vel.
-
Frozen
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
Mindenre rá lehet fogni,hogy más és anno az eth ra is ugyan ezt írták és szerintem nagyon sokan nem gondolták volna még innen a csoportból sem azt,hogy meg fog ugrani.
Én nem azt mondtam most 100 euros solanaból 5000 euro lesz de egy 500-1000 euro közé várom. És hogy miért azt is leírom a btc ből kifog áramlani a pénz és a töke ,mivel más projektekben sokkal nagyobb potenciál van.Hogy érthető legyen valaki berak 10.000 eurot akkor az nem mindegy ,hogy 50 ezer lesz vagy felmegy 13 ezere mint a btc esetében.Túl magas az ár és nagyon sok pénzt kell kockára tenni pici nyereségért is. Ha visszatekintesz akkor a solona sokkal jobban ingadozik 130-190 euro közt ugrált tavaly még 8-50 euro ért is volt darabja. Na most ha valaki 10 ezret berakot a 8 euros projektbe az már ment neki minimum 20x értéket. Ellenben a btc vel meg kereset volna kb egy 2-3x értéket azért nagyon nem mind1. (és kockáztatod a pénzed itt is ott is mint egy szerencsejáték szóval nem lehet azt sem mondani magyarul hogy a btc egy életbiztosítás az árra bármikor bedönthető az árfolyam a megfelelő mennyiségű érmével és ezek akár lehetnek különbőző walletokon is ,egy személy vagy társaságnál nem mondom 2x a Micro cég miért vásárolgat fel rendszeresen) -
Frozen
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Hat igen ez a savozos vasarlasnak a hatranya, en ezertszoktam akkor venni mikor nagyon medvevan es minden telibe beszakad ,mertakkor kb bagoert lehet venni mindent is meghanek is a legajat fogja meg az emberazert boven 30eeuro alattlehetetpl btc venni... desokmasis sokaig pangasban volt az alacsony arsavban.
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Nehezen fogytak ki a btc ből ha jól tudom kb 8 ezer db adtak el a közel 70 ezer darabból amit birtokolnak.Ha beöntenék az egészet az egyszere az árfolyam nagyon meredeken beszakadna és lehet ki sem lábalna már utána belőle hiszen más nagyhalak is eladnák utána akkor aztán gyorsan a földbe állhat az egész.De ez ilyen benne a pakliba
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Én ezeket ki is szoktam hagyni inkább egy nagybevásárlás a medvepiacon 20-25k körül és nem érdekel ha esik az árfolyam 70 ről 40 re vagy 30 ra mert akkor is pluszos vagyok. Foglalkozni nem kell vele amit nyitnék poziciot 50-60 körül teljesen értelmetlen lenne hiszen 100 ezernél is csak dupla lenne. Inkább akkor már félreteszem és teszek még hozzá és a legközelebbi 20-30k körüli medvédnél bevásárlok megint
. Ne meg ugye az hogy ennél az opcionál kevés esály van a hosszu távon való beragadásra is.
-
Frozen
addikt
Most 20 ezernél aki nem vásárolt és 50-60 ezer környékén kezd el kapkodi szerintem semmi jóra ne sázmítson.
Az alját csak sacolni lehet ahogy az ath-t is ,vagy szerencsével jól belenyulni. Aki szerint tanulható azt vagy lehuzták már pénzel vagy le fogják húzni
.(Hallkan megjegyzem ha utobbi igaz lenne akkor a cégek nem milliárdos gépark üzemeket építenének és veszödnének vele ) -
Frozen
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Gyors átolvastam .
Szerintem ebben semmi negatív dolog nincs. Ha akarsz előfizetsz rá ,ha pedig nem szeretnéd akkor pedig nem.
Viszont a kodokat ha rakod ide oda vagy elhagyod akkor viszont buktad az egész tárcát. Aki nem pár száz vagy ezer dolláral gurigázik azok egytől egyig be fognak rá fizetni és a ledger is tudja ezt. A másik ha nem akkor pedig jó egy tuti zárható komoly széf. Nyilván ahogy írtam előbb kis összegnél nem sok vízet fog zavarni ráadásul választható is a cikkben legalább is ez áll nincs rákényszerítve senki.
Fent írtam ,hogy nekem van ledger és trezor utobbi olyan szinten drága és nem támogat sok coint mint a húzat ha valamit felkap a piac a ledgeren nagy esélyel elég hamar ott lesz a trezoron fél vagy több év múlva sem,mert annyira lassan készülnek el rá a támogatot érmék.
Mindenki azt választ amit szeretne ,de alaposan tájékozodjon előtte mielőtt bármelyiket megveszi és ne csak egy negatív cikk vagy hsz alapján döntsön.
-
-
Frozen
addikt
válasz
Henkei
üzenetére
nekem van mind2
Trezor
- a recoveryt visszaálítani egyszerűbb ezáltal könyeben törhető is (komplet szavakat dobja fle cska választani kell)
- kevés érmét támogat (mikor még én vettem a solonat sem támogatta pedig benne van a top 10 ben ...elég lassan érkeznek új coinok támogatásai stb...)
-elégé átláthatatlan , mivel ha pl eth hálozat alatti coint veszel akkor azt bevágja az eth alá vagyis mögé .
- Váltások és utalások költsége horribilis (emlékszek amikor volt rajta usdc ,de nem tudtam vele mit kezdeni mert nem volt rajta annyi eth a csere meg a kiutálás is vagy 50-100 eurot vitt el régebben most mennyi paszolom)
(Nálam amugy be van vágva a fiokba nem használom csak a ledgerek mennek.Ledger
-A recoveryt visszaállítani egy rémálom minden egyes szót betűnként kell bepötyögni pár betű után dobja csak fel a teljes szót (sokszor már majdnem végig írod mire megadja a szót amit szeretnél elég macera) 2 ledgerem van és 3 fiokom szóval én elég sűrűn használom ezt az opciot mások nem bíztos.
- több érmét támogat és rengeteg stakinget bíztosít.
-van extra app is hozzá de ezen keresztül csak nézni tudod amíg nem dugod össze a készüléket a ledgerel adig csak egy monitor szerepet tölt be. Nem tudnak lelopni stb...
- van bankártyája is#20039Henkei
Szerintem arra gondol,hogy rossz az irány ,hogy a ledgernek van egy online webes része is ahol a bnakártyát lehet igényelni. Ez egy kicsit ingoványos talaj viszont ide én is csak akkor utalok fel pénzt amikor le is veszem. Amugy van egy ideje rajta valamennyi eth és btc is az online fiokomban semi különöset nem vettem észre. -
Frozen
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Minden egyes projektet kár megkérdezni,hogy kamu vagy nem ,különben lehetne gernerálni ezzel egy raklap hozászolást. Ajánlott utána nézni alaposan minden egyes projektnek és nem vakon utalgatni és vásárolni mindenhova.
Az új projekteket magyarul shitcoinokat ,nft és társai addig biztos elkerülném messze amíg be nincs listázva egy valamilyen neve van oldalra vagy tözsdére.Befektetni pedig vagy minimálisat pár eurot vagy belekaparni egy keveset ,ha van rá mod. -
Frozen
addikt
válasz
refrigerator
üzenetére
Saját véleményem ,hogy hiába olcsobb egy váltó ha nem ott vagy ergo lehet olcsobb lesz a csere ,viszont erre még rájön a 2x küldési díj is ,mert 1x oda kell küldjed a kriptot amikor átcserélted pedig vissza.... Összeségében nem bíztos ,hogy megéri ennyit vacakolni pár centért. Válton tárolni sok pénzt pedig erősen nem ajánlott.
-
Frozen
addikt
Le kell kötni és akkor folyamatosan növekszik. A riziko max annyi benne,hogy földbe áll a coin , ez pedig bármelyik érmével megtörténhet névtől függetlenül.
Viszont így nincs az ,hogy most eladtam és megugrott nem tudok visszavenni ,vagy vettem és beragadtam hónapokra eladni meg bukó lenne. -
Frozen
addikt
válasz
GuMipOkE
üzenetére
valami solona alatt lévő shitcoin ról volt szó csak törölték a posztot hogy nehogy mások belebukjanak/belevegyenek........
bár én is kizártnak tartom hogy több mint 100x menjen valami és érdemi tökét valaki belepumpáljon egy shotcoinba, mert ezekbe kb pár euroval vagy dolláral szoktak beszállni és nem többel. Ilyenekbe még az sem ugrik bele nagy lével akiknek van pénzük.
Másrészről kb 10 euroból a 100x val kb 1000 euro lehet ami mai világban kb semmire nem elég
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
"A ciklus végén (bármikor is legyen az) a Sol is kegyetlenül meg fog pusztulni (hacsak nem történik valami totális paradigmaváltás, "this time is different", amit nem látok előre
), így a 90-95% benthagyása esélyesen meglehetősen szomorú emberré fog tenni, de ahogy gondolod,,ez ugyan ugy igaz a bitcoinra és a többire is

-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Azért ezzel az adók veszek dologgal elég gyorsan lehet jó nagyot bukni. Lehet nem érdemes ugrálni ki és be a dolgokból és ugy is lehet szépen keresni föleg ha valaki leköti és kamatozik neki.

Pl nekem van egy kisebb halom solom mégsem ugrálok ki és be belőle még 10-20 euro környékén vettem őket szóval a 190 euros árfolyamon sem inogtam meg és nem is szándékozom eladni max akkor ha lesz 1000 -2000 euro/db. Ha nem akkor pedig kamatozik szépen
majd 500 nál kiváltom a kamatot meg egy kisebb résszt,de a 90-95% tuti bentmarad
-
Frozen
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Mutas már egy olyan kriptot aminek nincs küldési díja.... Itt vagyok már egy ideje ez igaz,de ennyit azért nem ártana neked is tudni.Azt is leírtam hogy amire neki kell nem biztos jó,hiszen nem támogat gatyi vagy nagy új érméket.Viszont cserében nem függ másoktól és viszonylag biztonságban tudhatja amije van.
-
Frozen
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Sokan annak hiszik magukat aztán mikor beragadnak egy szinten akkor jön a sírás. Volt korábbi bullnál is ilyen hogy a vége felé belefomozot aztána zota is lehet benne van
. Még szerencse mindenki tudja mi a trend én azért csak ovatoságra intek és nem unszolok másokat mikor vegyenek ezt nekik kell érezni. De akkor érdemes venni mikor ath alatt vagyunk bőven (ath ár 20-40% kb)nem amikor annak 80-90% körül billeg az árfolyam....
-
Frozen
addikt
válasz
madpapa
üzenetére
[link] Amugy egész más téma szóval mindenki azt gondol amit szeretne ,de azt hogy nincs erős kijelentés.
#19827Oppenheimer
ilyen áron már nem érdemes venni szerintem ,mert ha 100k is lesz az árfolyam akkor is max 50% nyersz a befektetet töke függvényében. Ha pedig tovább szakad akkor beragadhatsz. Szerintem medvés hangolatnál érdemes vásárolni mikor 10-20 ezer az árfolyam ott sokkal kevesebb a riziko. Ha pedig nincs rá keret akkor érdemesebb lehet megfontolni a következő medvés piacon egy nagyobb összegel a beszállót. Saját tapasztalatból mondom nem jók ezekbe a hirtelen emelt árakba csak beszálni ,mert vagy buksz vagy beragadsz és a hozam nagyon rizikós ebből a szempontból.
-
Frozen
addikt
Minden Devíza és állam mögött aranytartalék van. Nem kevés tonna számra ha nem is fedi le a 100% ot ,de nagy részét igen. Btc mögöt mi van? De most komolyan kérdem ,a híten kivül szerintem nagyon semmi.Lásd FTX és luna esetét arra nem volt tartalék ,hogy kártalanítsák az embereket. Ergo egyik mögött sincs semmi kézzel fogható még akkor sem ha rommá kereste rajta már valaki vagy valakik magukat.
-
Frozen
addikt
válasz
nort_on
üzenetére
Nyomtatni lehet,viszont valós fedezet nélkül az csak papír ezért mondtam azt,hogyha az összes nagyobb cég együttes vagyonát hozzáadnák a btc hez szerintem az sem repítené fel 1 milliora az árát,ráadásul mikor beszakad medvés hangulat van utána megint kellene ugyan annyi vagy még több pénz ahoz hogy felmenjen az ára, ennyit pedig ilyen ütemben nem nyomtatnak.
-
Frozen
addikt
Mielőtt a btc joslatoknak kezdünk el hinni érdemes volna megnézni azt,hogy mekkora pénz tökére volna szüksége a bitcoinak ahoz hogy ekkora árszintre ugorjon fel.
Közben meg kellene azt is nézni a világ legnagyobb cégeinek mekkora a tökéje pl nvidia ,microsoft stb... Szóval ha az összes alap btc be kerülne akkor körülbelül mekkora árfolyam várható. A probléma ott kezdödik ,hogy a pénz véges és egy idő után nem lesz árfolyam felhajtó erő injekció. -
Frozen
addikt
válasz
kuntics
üzenetére
Amit befektették összeget azt bármikor kiveheted hiszen az a te pénzed és te raktad be ,ugyan annyit is veszel ki. Ez kb olyan mint mikor veszel valamit a boltba és visszaviszed és visszakapod az árát.
A fentmaradó összegre annyit érdemes lenne utána olvasni mennyi éves szinten a nem adóköteles rész. Mert szerintem magyarban is van ilyen összeg meghatározva éves szinten. Szóval ahogy írtad tulajdonképpen a 240 dollár az amiről itt szó van össz vissz.
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Vagy az is... ezt nem lehet tudni mindenkinek ott a portfolioja ,de a részleteket hogy mi miből van senki nem fogja közzétenni így bárki mondhat nagyot és tünhet okosnak és hozzáértőnek ezért nem jó mások után menni
.
#19496kwzatz
Lehet egyetlen egy tradeléssel is annyit keresni sőt még többet is csupán az a kérdés mennyi tökét mozgat meg az ember ennyi nyereségért. -
Frozen
addikt
Én annak idején beleszáltam a stepn-be közel 2000 euroval , közel nem hozott vissza annyit és szépen kilaposodot a gst és gmt ára is. A cipőket akkor adtam el amikor nagyon leeset a solnak az ára és így egész szép mennyiséggel ki tudtam szállni onan ezzel a jelenlegi árfolyamal már bőven pluszos vagyok és vásároltam még hozzá 16-20 euro környékén. Amikor lejebb ment az árfolyam már nem volt mit belerakni hiszen nem csak kriptoba tolok pénzt hanem más projektjeim is futnak.
Én a sol ath kb 500-1000 euro környékére várom ,bár simán lehet egy kipatanása a bikapiac idején mint az előzőn az eth-nak.
Nekem le van stakelve a jelenlegi mennyiség fele 10% kamatra,még ilyen áron sem adtam el semmit van bent tözsdén egy aprólék kb 20db amit majd kiveszek ha lejárt az egy év aztán megy az arany projektbe
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
pszichológiával elhitetik sokan a másikkal,hogy ezt meg lehet tanulni de nem, másik ez a tanulod stb egy nagy etetés amit sokan hirdetnek ,hogy lehuzzák vele a kriptos közöséget. Soha de soha nem tudhatod mikor gondol egyet egy felsőbb réteg és beborítja a piacot amit a láncreakció lekövetve beszakadhat bármi lásd az ftx botrányt pár éve.
A tárcák nincsenek személyekhez hozzárendelve , sok tárcáról semmit nem tudni és nagyon könnyű walleteket is kreálni. Szóval igazából akár egy embernél is lehet rengeteg krypto anélkül ,hogy tudnád. (Pl a nagy hangárokban a régi bányász motorosok simán bányászhattak bármiből bármit még a régi időben különbőző címekre is anélkül,hogy bármilyen kapcsolat lenne köztük és teljesen anonymok tudnak így maradni.) -
Frozen
addikt
válasz
fogselyem
üzenetére
Teljesen noname újonan listázot coinokat nem nézegettem agyon a portfolioját a srácnak csak egy pillantás volt és láttam mennyi értékeket rakot bele ahogy írtam.
Ha ilyenbe akarsz beszállni akkor az összes projekt jó csak listázás előtt kell beszerezni amíg nem kerül fel a legtöbb oldalra.Tök 8 mi a neve vagy hogy hívják de sokat nem érdemes bele tenni ezeknél még nagyobb a riziko mint a top10 érménél. Kb ugy tudnám leírni hogy lottozol az egyikkel van 1 az 1 milliohoz esélyed a másikkal van 1 a 10 milliohoz esélyed,hogy nyersz vagy buksz. -
Frozen
addikt
válasz
fogselyem
üzenetére
az összes jó ,ha idő előtt hozzá tudsz jutni, akár pár dollárból is szépeket lehet szakítani csak kérdés ,hogy mikor tudsz hozzájutni mennyivel listázások előtt.
Nekem a kollégám a crypto appon vásárolt 70 euro értékben teljesen noname dolgokat mindenbe csak ilyen 3-5-10 eurokat szort szét ,teljesen tudatlanul egyik nap már dicsekedet a héten 1,5x be van. -
Frozen
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Hol eset be a btc az ath 8-10% ra? Mutasd már meg kérlek.... (csak ugy hallkan a btc nek a közel 60 ezer euros árfolyamból kellett volna 4-6 ezer körülire esnie ami nem történt meg.
ennyit érnek ezek a hozzászólások.....Várjuk,hogy megmutatod
-
Frozen
addikt
válasz
peterr85
üzenetére
Leírtad a lényeget csak kicsit máshogy, a btc és eth sincs kőbevésve bármikor lehet nulla. Ez benne van és lesz mindig a pakliban akármennyire is körbejárja valaki a témát nem lehet megmondani mikor merre megy az árfolyam (bőven elég pár nagyobb bálna/cégek akik gondolnak egyet és hirtelen eladnak mindent. Ha ezt ki lehetne kalkulálni akkor mindenki milliomos lenne,de nem az. Ez már a múltkor ki lett tárgyalva.
-
Frozen
addikt
válasz
peterr85
üzenetére
Soha nem néztem ilyen adatokat, és nem adtam mások szavára sem. Az ilyen megtanulom és kielemzem dologban végkép nem is hiszek ,mert szeritnem csak lehúzás a másikról a semmi.
ha vissza keresed akkor kb még 2022 ben írtam hogy 10 ezer környéke lesz szakadás után a btc amiből lett kb 16 ezer végül az eth is sokan azt mondták áh nem lesz ez már kevesebb azt is pár száz eurora lőtem be minden elemzés és egyéb nélkül sokat azzal sem tévedtem ,mert ezer euro alatt volt 2022 nyarán.
A solonának is a legutolsó ath 200 euro környékén volt valószínű mint mivel minden ez főlé fog menni én 15 és 20 euro körüli árfolyamon vásároltam mivel ez az akkori ath -nak a 10% érte így ez egy nagyon jó befektetés volt. igaz utána tovább szakadt még és lementünk 8 ig is , de szerintem a vásárolt árfolyamon sem lőtem nagyon mellé. Nem lehet tudni soha hol a mélypont és a csúcs. Persze összeomolhatott volna az egész ami mindig benne van a pakliban bármilyikről is legyen szó.. -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Sol-ba kell tenni a pénzt akinek esze volt 7-8 euro körül tudott is venni és már most több mint 10x szorzoban van bikapiac előtt. Arról nem is beszélve ,hogy a legutobbi ath az olyan 200 dollár volt ,ha elindul a rally akkor szerintem jó esélyel meglesz az 1000 környéke is.
nyilván ugyan ennyit aki pl btc ,eth ba fektetet az kb ment eddig egy 1,5 -3x szorzot. -
Frozen
addikt
válasz
prime_adam
üzenetére
Ezeket hívják shitcoinak és nagyon nem ajánlott pár eurotól (nagyon max 5 euro) belerakni. Aki ettől többet nyom be nagyon nagy rizikot vállal ezeknél a noname dolgoknál. Ha időben veszed és megy egy pár x et érdemes kivenni és egy minimálisat megtartani belőle hátha később megy egy nagyot még.(bár erre kevés esély van)
Sokan egyébként pont azt csinálják 1-5 euro körül tolnak be vagy 50-100 shitcoinba és ha már pár ebből több x et termel akkor pluszba van vele még ugy is ha a nagy része eltünik vagy behuzhan. De ehhez elég aktivan kell figyelni a chartokat és lépni időben. -
Frozen
addikt
válasz
LuckyL
üzenetére
Sokszoros x et csak altból vagy shitcoinból lehet csinálni amit felvesz a piac és öntik bele a pénzt.
A nagy coinokba hiába tolsz már pénzt ahoz,hogy érdemben kaszálj vele valamit akkora alaptökét kell rizikora tenni ami túl nagy kockázatot jelent sokaknak és pl ha megy egy duplát akkor is csak 1000 euroból 2000 lesz ami valjuk be öszintén a mai világban nem sok pénz. Viszont ha elbukod és a földbe áll az árfolyam akkor pedig buktad. Szóval ezt mindenkinek magának kell eldönteni sokszor 5-10 euroból lehet akár több száz eurot is csinálni minimális rizikoval. -
Frozen
addikt
válasz
korcsi
üzenetére
tisztába vagyok vele ,de ha nincs gép akkor nem lesz mit megfejteni remélem ezt vágod
, és ez csak addig megy amíg lesz olyan hozam ami megéri az üzemeltetőknek.
Másrészről ugye ott a szuperszámítógép amit terveznek és az ai is sok mindenre képes már ami nekünk kis embereknek ugymond le van tiltva vagy nem elérhető.
Kérdésedre a válasz nem égettem magam meg jelenleg is van cryptom lehet egy kicsit több is mint itt sokan gondolnák ,de ettől függetlenül nem az all in van alapul véve és ez mellett vannak más befektetések is mint pl az arany, telek, házak.Nem szeretnék senkit meggyőzni a magam gondolat menetéről pusztán óvatoságra intek ahogy az összeefoglaloban is van. Sajnos hajlamosak sokan átesni gyorsan a ló túloldalára , de mint írtam érdekes modon a 98% nem milliomos. Ezt láthatjuk nem rég abból is aki itt 10-20 dolláral szenvedet az elmúlt napokban. Aki igazán szakítani tud az a cégek és azok akiknek nem fáj ha több száz millát elbuknak, ha pedig nyernjek az jackpot mint pl musk is mikor felhajtja az árat részemről kb ennyit is ér ,hogy egy személy is ekkora befolyásal van az árfolyamokra akkor ez visszafelé is előfordulhat. -
Frozen
addikt
válasz
korcsi
üzenetére
Miért nem lassul?
ha kevesebb a számítási kapacitás akkor lassabb lesz mivel nincs annyi feldolgozo egység. Ha az összes gép leáll akkor el sem tudod küldeni a kriptodat ,mert nem lesz ami feldolgozza a tranzaktiot.
#19163k1raly
A lényeg a világon rengeteg bányász van és a felezés nagyobb hatással van a bevételre amit nem fog lekövetni idővel az árfolyam így mivel nem lesz aki futassa a drága minereket + a drága áramot na meg még kitudja milyen szabályozásoknak megfelelni pár év múlva akkor fog az egész mint egy kártyavár összeomlani. Vagy akkor mikor megépítik pár év múlva a világ leggyorsabb számítogépét és szépen feltörik bármelyik tárcát államilag és már borulhat is az egész.
Mint írtam fent ha ez igaz lenne akkor mindenki milliomos lenne már ,nem véletlen van benne az összefoglaloban csak annyit rakjon bele mindenki amit nem fél elveszteni ebből adódik az értéke kb 0,csak azért van értéke ,mert vannak olyanok akik azt hiszik ezzel nyernek majd annyit,hogy ne kelljen dolgozni
. -
Frozen
addikt
válasz
k1raly
üzenetére
Erre alapoznánk akkor az 5 lottot is el lehetne találni ráadásul mindenkiből milliomos lenne hiszen egyre több ember tudná hogy 4 évente menne egy x a pénze. Előbb vagy utobb ennek nem lesz jó vége és azért valljuk be itt is nem mindenki milliomos és nem is lett az a sokszoros x ből.

Van a tiktokon egy csávó a laszika vagy hogy hívják az is belerakot elég sokat mégis csoringer a csávó
pedig nem ma kezdte ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy itt egy gyors képlet.
10 millió usd lenne 1 btc 2060 ban naponta a világon a bányászok/bloklácot akik életben tartják csupán 87890 usd keresnének. 1000 embere vetittve ez csak napi 87 dollár ennyiért nehezen hiszem bárki is járatna bármit technologia+áramfelhasználás mellett.
Ami elég karcsu még a 10 millás árfolyam mellett is amit valószínű soha nem fog elérni. -
Frozen
addikt
-
Frozen
addikt
válasz
spkkill
üzenetére
Amilyen ütemben halad a világ az ai és a számítástechnika na meg a környezetkímélés ugy a következő években lehet reszelnek is neki. Bőven elegendő annyi,hogy legyen egy olyan gép ami képes bármelyik tárcát kinyitni és már meg is borul az egész rendszer,láttuk már korábban hogy akár pénzel is megoldható ha van elég és azért a mai világban elég sokan szaladgálnak multi miliárdosként lásd pl Musk is szinte már azt csinál amit akar.
-
Frozen
addikt
válasz
fogselyem
üzenetére
Nem csak ezek a dolgok a csalások azok is akik azt igérik meg lehet tanulni és fizes be hozzájuk egytől egyig lehúzás az összes. kiszámíthatatlan az egész ,hogy mikor melyik bálna gondolja ugy hogy elég volt lásd az ftx ugy beállt a földbe pedig senki nem gondolta volna. Ugyan így be lehet fogni bármelyiket, persze mondhatni hogy nincs 51% os sehol ,de azt sem lehet pontosan tudni melyik tárcák vannak ugyan annál a személyeknél. Szóval én az egészhez tényleg azt tenném hozzá ami az összefoglaloban is ki van emelve csak annyit amennyit nem sajnál az ember ha 0 lesz belőle.
-
Frozen
addikt
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Az egesz kripyto vilag egy "kaszino ahogy írtad,, fuggetlenul hogy minek hivjuk. Ezert is van benne az osszefoglaloban csak annyit rakjunk bele amennyit nem faj elbukni.
Haverom volt bena mert megbizott egy brokerben. Ugyan annal egy kollega meg tobbet bukott mint irtal az is annal volt
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Haverom is brokerezni kezdet aztán -15 ezer euroja lett.......
#19093fogselyem
+1 én is ezt mondom a btc nek már reszeltek ,mert túl drága cégek még tudnak vele szakítani mert írdatlan nagy pénzeket tudnak beletolni ,de mint magánszemély hogy veszel egy tört részt vagy esetleg max 1-2 coint azzal sokat nem fogsz keresni.
Altokban sokkal nagyobb a potenciál én pl akkor vettem solonát mikor 9-16 euro volt most kb 10x be vagyok már és a napokban stakeltem be még 10% hozamra a ledgeren.
Még annyit tözsdén sem érdemes pénzt tartani. -
Frozen
addikt
Elöbb vagy utobb az egész piac a 0 val lesz egyenlő csak idő kérdése. Van aki időben felismeri a dolgokat és lesz aki későn a bányászat is ilyen volt aki időben beszállt és tudta mikor kell kiszállni. Van aki pedig még mai napig is erőlködik vele közben a kártyák árából már akkora profitja lehetne amennyit az egész kártyák életük alatt nem kaparnak ki.
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem mikor 8-10 euros árfolyama volt és aki sajnált beletolni egy pár száz eurot ugy hogy az előző bikapiacnál 200 euro feletti árfolyama volt az szerintem ne utolag sajnlákozon. Ennyi erővel lehetne azon is,hogy miért nem 50 vagy 200 euroért vettünk btc-t évekkel ezelőtt.
#18955Gallmix
Tippelnem kellene 150-250k környékét mondanám az új ath-nak -
Frozen
addikt
Ki kell küldeni egy külső walletbe ennyi.
Ha be is kérik az adatokat és meg is adod pár hónap múlva ismét kopogtatni fognak. Engem már zaklatak szó szoros értelmében pedig nem is volt náluk pénzem,mert korábban kiutaltam ledger, trezor kombora. Persze a te dolgod nem szolok bele saját sztorymat írtam le. Szóval ha pedig ott maradsz akkor ne mérgelödj rajta ,mert az nem fogja megoldani a dolgot max a support részük.
(még annyit a cb hez mikor összetört a telefonom a cb volt a legnehezebb visszaszerezni a fiokom ők szarakodtak a legtöbbet, más szolgáltatónál elég volt egy személyi...) -
Frozen
addikt
Én már hagytam őket és ezt tanácsolom neked is.
Ugye németországban élek az adataim frissek voltak folyamatosan. Egyre több és több mindent kértek be pl bankszámlát... soha nem utaltam be és ki bankártyáról/ra stb....Folyamatosan jöttek az emailek hogy ezt azt adjam meg amit nem tettem meg mivel szinte nem is használtam az oldalt. "schufa" -ba is bekerült a dolog hogy informáciokat kértek le rólam.....
Én töröltem az egészet ezek után, semmi közük nincs hozzá én mennyire vagyok hitelképes föleg egy olyan oldal ahova soha nem küldtem be és ki 1 vasat sem.......
A crypto.com on érdekes nem szorakoznak 3-5 havonta dokumentumokkal.......Hozzáteszem ide már küldtem be pénzt nem 1x ,de a bankártyám továbbra sincs regisztrálva náluk..... (amit a coinbase már akart....) -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Mivel csak egy tippet kérsz arra azt mondanám,hogy az etf miatt már januárban elérhetjük a 80-100k környékét , ha megindul a rally a 150-200 sem lehetetlen hacsak nem fog valami elbukni mint az etf projekt vagy valamit megint nem nyúlnak és lapítanak ki.
Minden esetre szerintem túl sokáig nem fog ez a kiszámítható vonatozás menni ,hogy 3-5 évente többszörös profit mert az utolsó sarkon álló jancsi is ezt csinálná akkor.
Saját privát véleményem szerintem egyszer ez az egész a földbe fog állni és rengetegen lesznek akik nagyon sokat fognak veszteni még cégek is. -
Frozen
addikt
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Szerintem azért ne várjuk már el,hogy ingyen legyen egy hw walletünk. Nyilván aki a biztonságra törekszik az beruház egyre. A haveromnak is annyi esze van ,hogy 4-5 ezer eurot tözsdén tart már vagy 2 éve, persze hiába mondom neki ne szarakodjon már pár euron.(amikor pedig a hírekbe voltak a sec miatt rágta ám a körmét mit csináljon és mi lesz, persze azóta megnyugodott ,de nem tett érte semmit)
A ledger hírek szembe futottak velem a minap nem tudom mire mekkora kedvezmény jár. A cl kártyát sem tudom melyik ország támogatja.
Nekem németben gond nélkül meglett a kártya és atm ből szépen lehet kiszedni vele pénzt is.
A btc felezés és utána egy időszakot még kívánék merre kanyarodik az árfolyam.
Saját véleményem nem vagyok üzleti ,befektetési tanácsadó. -
Frozen
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Ha tudod még tartsd meg ,mert most fog jönni még csak a bikapiac amivel még többet fog érni.
Ha nem vagy biztos a krankenben akkor ruház be egy ledgere (ennek van bankártyája is)
Hallkan ,hogy most amibe kerül majdnem vissza is kapod cryptoban.
November 27-ig akár 50 USD BTC-t is kereshet ingyen, ha új Ledger eszközt vásárol.
Ezzel egyidejüleg a kivétel is megoldodik. -
Frozen
addikt
válasz
gipszklipsz
üzenetére
ledger wallet és annak van kártyája is lehet igényelni.
A probléma vele az ,hogy Btc vagy eth ba tudsz rátenni pénzt és mikor fizetsz aktuális árfolyamon számolja be a cryptodat.
(magyarul akkor érdemes vele vásárolni mikor az egekbe van az árfolyam) -
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Saját véleményem az,hogy nem fog fizetni senki vissza pénzt a kriptó világban. Ezért kell fentartásokkal kezelni és amikor valaki azt mondja nincs mögötte semmi akkor nem le kell hülyézni hanem bele kell gondolni abba,hogy bármelyik coinak az árát ki lehet lapítani csak a megfelelő töke kell hozzá. Utána már hiába fut bárki a pénze után és gyanusítanak bárkit abból a pénz nem lesz meg. Ez igaz a btc re és a többire is, ezért is van benne a kiemelt részben,hogy csak annyit tegyen bele az ember ha elbukja nem fáj számára. Aki pedig átesik a ló túloldalára az így járt.
-
-
Frozen
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Nem azt mondtam,hogy előre tudtam, csak azt hogy sejteni lehetett hiszen rengetegen öntötték bele a pénzt. És közel 50 centre emelkedet már az árfolyam még az itélet előtti napokban majd jött egy kis hullám és hírek majd felmentünk 80 fölé 40 valahány centről.
#18641Zoli-bácsi
Mindenki magánügye,hogy ki mennyit vásárolni és mibe fektet ne túrkálj mások zsebében. Mindenki más anyagi körülmények közt van és ha valaki elbukik valamivel lehet csak röhög rajta egyet, mások meg mennek az utcára.
-
Frozen
addikt
A riple nagyon hasított közel 50% os áremelkedés. Akik bevásároltak nagyon szépet kaszáltak. Én már akkor sejtettem,hogy benfentes infoi lehetnek a bálnáknak mikor elkezdtek durván belevásárolni.
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Akkor az értékpapírok most sokat fognak érni

Remélem postán majd elküldik a papírokat ami jár a coinhoz
Már csak az a kérdés kit érdekel a sec döntése...
Valószinűleg az egész világra nem lesz hatással csak amerikára. -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem nem , mert nagyobb összeg mozgásokat figyelnek a hivatalok és a legtöbb országban adozni kell, szóval érkezik egyik walletből a másikra xy összeg azt valahogy le kell igazolni honnan van mikor kiveszed.A másik pedig semmit nem ér külsőleg a pénzük , ha nem tudja feladni vagyis elküldeni amit venne belőle....
Szóval szerintem rossz irányba gondolkoznak sokan. Nekem inkább az a véleményem,hogy a teljes kriptot teljesen haza akarják vágni ,mert túl sokan meggazdagodtak ami árt már a politikának és minden másnak nekik meg nem maradt a tortából még egy szelet sem ,beszabályozni kb lehetetlen az egészet.
Sokat elmond az is,hogy szakadnak az árak és hab a tortára az,hogy a bálnák is elkezdték kivenni a nagyobb tökéket ami még további szakadásokat fog eredményezni. Ha pedig végleg becsukják a tözsdéket amik ellen mentek akkor az olyan pofont fog adni ,hogy nagyon sokan menteni fogják a menthetőt ,főleg azok a cégek akik vastagon benne vannak. És ugye sok ember tartja a tözsdén is a pénzét kriptoban..... -
Frozen
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Igazából addig nem tudják kinyírni amíg lesz olyan ország van bank intézet ahol vagy pénzre tudod váltani vagy fizetés formájában elfogadják. Ha ez megszünik utánna nagy eséllyel az egész mint egy kártyavár össze fog dölni és akkor lehet hinni benne ,hogy majd 1x még lesz belőle egy nagy felfutás ,de mint a bányászati oldalon is ez a remény hal meg utoljára.
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nyilván ha valakinek megszalad a kriptoja akkor nem fog egy raklap pénzt utánna fizetni. Hanem elmegy egy olyan országban ahol élvezheti azt. De tételezük fel megy valami nagyot és lesz 100.000 eurod ebből te 20-30% át beadóznád?
Egyébként kiváncsian várom a következő bika piacot ,mert a piacon szétnézve kezd pár dolog érdekes lenni az árfolyamok kapcsán 
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Bármikor kimehetsz dolgozni...
-
Frozen
addikt
válasz
Hory84
üzenetére
Az eu mindent is be akar korlátozni nem csak a kirptoval ,de más területen is. Lassan az egész ebbe fog belefulladni a sok szabályozásba.
érdekes hogy angliában elfogadták szerencsejátéknak titulálva és adomentes.....
Szóval aki nagyot akar szakítani az simán egy hardwertárcán névtelenül átrakja usd valamire a pénzét kimegy angliába 6 hónapra és utána kiveszi (az már ottélésnek fog számítani) utána visszajön és minden tiszta
-
Frozen
addikt
válasz
spkkill
üzenetére
Ez a digital finance egy nagy lufi főleg tulajdonképpen eu ötlete.... Ezek mindent le és be akarnak korlátozni ,szabályozni. Sok más kivül eső országban sokkal szabadabb az élet minden egyes területen. Kezdenek tulbonyolítani mindent és látván a kriptot,hogy hasított eddig és az emberek beinvesztálnak ,beszabályozni normálisan nem lehet hiszen már sokan jól megszedték magukat és ki is vették azokkal utolag létrehozott törvénnyel sokmindent nem fognak tudni csinálni. Most pedig akkor ők is ki akarnak venni egy szeletett a tortából sőt tulajdonképpen egy teljesen másik tortát akarnak csinálni. Csak szerintem ez nem fog müködni hiszen ezek mögött országok lesznek kb mint az állampapír így kb a sokszoros profit is megy majd a 0-3%/évre... na meg ilyen olyan adó még pluszba amivel a végén még ennyit sem kapsz...
A bankok is azért nem müködnek megfelelően ,mert ők is haszonlesők. Gondolj bele ha berakja valaki a pénzt hány % kamatot adnak évente ... mikor kiveszed milyen levonások vannak még mire kézhezkapod... Elég vicc kategoria a hozzam az érme másik fele amikor te kérsz tölűk pénzt akkor már nem ez a csekély összeg lesz hanem a gatyádat is el akarják kérni kamatra...... (Én kötve hiszem,hogy az emberek ebbe belefektetnénenk önként ,igaz állampapírokat is van akik vesznek... , viszont akik benne vannak a kirptoba azok nem hiszem hogy átnyergelnének ...) -
Frozen
addikt
válasz
G_Endre
üzenetére
Ez már volt korábban,hogy ez a megtanulja a mintát stb semmit nem ér. Semilyen garancia nincs arra ,hogy a jövőben is annak amintája alapján indulna valamelyik irányba az egész.#18555fireman123 itt is leírta a forúmtársunk egy bálna gondol egyet bármikor és elad az ár szakad ,ha vásárol ugrik fel. Ezt mintákkal nem lehet ellemezni hiszen előre látni az időben ,hogy mi fog történni lehetetlen, ez az egész maximum arra jó,hogy beetetik a zöldfülű embereket tanfolyammal és ilyen olyan oktatással,hogy meg lehet tanulni és igazából azzal a pénzzel is sok esetben szépen leveszik. Amit meg erre befizetnek az emberek valószinűleg vagy beforgatja a kriptóba vagy elkölti valami másra.
Amikor a feleződés szokott lenni akkor van rá pár hónap múlva a rally az elmúlt időszakokban legalább is kb így volt. Szóval most mondhatjuk azt hogy kb 24 vége 25 eleje lesz addig még mehetünk le és fel bármerre. És ez sem tanácsadás csak az elmúlt évek trendje ,hogy mennyire kapja fel a piac a mai világ állása alapján majd ekkora a piacot az is kérdés. Hiszen rengeteg cég/bank csődől be, olyan magas az infláció ami kiveszi az emberek /cégek zsebéből is a pénzt ergo lehet ,hogy sokkal kevesebben fognak beszállni és nem érjük még el azt a csúcsot sem amit legutobb.
(bármi megtörténhet ez az én személyes gondolatom volt) -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Semmit nem jelent a feleződés ,ha nem kapja fel a piac.... Sőt pár év múlva olyan mértékű feleződések lesznek ,hogy ezt kizártnak tartom ,hogy az árfolyam is lekövesse.... Ergo majd ha szépen lekapcsolják a gépeket és eladogatják a bányászott érméket szépen simán benne van hogy megy a lecsóba...
-
Frozen
addikt
válasz
Árpi001
üzenetére
Sok hírt olvasni erről arról ,és mindig van egy ilyen olyan okos aki ennek meg annak a hírnek tudja be a dolgokat.
A binance beleöntött vastagon pénzt röviden tömören. Lehet emlekszel rá ,egyik évbe mikor musk is bevásárolt akkor is ilyen 4-8 ezer koruli ertekel ment fel 30 valahanyezerol az arfolyam....
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Óra topik
- Vírusirtó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a tulajdonos elfelejtette a jelszavát ,de tudta pontosan kb mikor hozta létre a tárcát és megfejtették. Ezen kivül Kvantum gépekel bármelyik tárca tetszés szerint kinyitható lesz ergo senki nem lesz védve ezeket egy teljesen új kripto fogja kiváltani a jövőben ami ellenfog állni ennek a hatalmas számítási kapacitásnak is amit jelenleg a 24 szavas védelem nem tud elálltni. Erről a múltkor írtam korábban felesleges leírni még1x aki akar utána tud nézni. 
.
A lényeg szerintem átment
) Szóval mindenki ugy csinálja ahogy szeretné én annyit tudok ,hogy nekem az egész adómentes mivel bőven 1 éven felül vagyok már velük. És ilyen árfolyamon semmit nem veszek és nem is tradelgetek rizikozgatok pár % ért mert ahogy fogalmaztál fent kb azzal egyenlő....(Na meg még a nyereség 30% is kb mehetne adóra.... majd ha annyi eszem lesz.
. Ne meg ugye az hogy ennél az opcionál kevés esály van a hosszu távon való beragadásra is.