Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Igaz! Magyar idő szerint 14:30-kor érdemes sasolni.

Nekem személy szerint az egyre több wallet feltörés (legutóbb a SOL) az aggasztó. Ezek pl biztos nem tesznek jót az általános vélekedésnek. Jó lenne már eljutni oda, hogy ahol több 100 milliárd dollár parkol, ne lehessen feltörni, ellopni stb....
-
törölt tag
BTCnél kíváncsi vagyok mit hozz a jövő.
Digitális arany szöveg bukott , jövő pénzeként bukott.
Tőzsdét követi le folyamatosan hiába van 21 millió darab belőle. És ez a legnagyobb coin. Szerencsejáték az egész ilyen ape , shiba meg a több száz coinon csak nevetni tudok. Lehet Buffetnek lesz igaza és semmit se ér , de már 10 éve temetik franc se tudja mi lesz ebből. -
3800+
őstag
Azért most egész pozitív a hangulat, én arra spekulálok a 17k körüli BTC volt a piac alja. Szeptemberig nincs semmi kamatemelés, inflációs elemzés ami esetleg lehúzhatná a piacot. Vannak kriptok amik kiléptek a medve trendből szóval tök jó, de persze stratégia nélküli lutri az egész.
-
varmi2
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
senki nem tudja. Ahogy azt sem, hogy az otp részvényei felfele vagy lefele fognak menni.
-
varmi2
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ez mindig így van, nem csak a kryptóban.
-
varmi2
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
gyors profitra ne számíts, max szerencse kérdése.
-
varmi2
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Nagyobb eséllyel felfele fog menni. Ha lesz hiba a rendszerbe akkor lefelé.
-
egyedülülő
őstag
AZ ETH merge után mit vártok a piactól? Illetve van az ETH árára ez milyen hatással lehet szerintetek?
-
Hory84
tag
Tegnap estefelé jött egy random érzés, és kipucoltam a phantom tárcám, mindent beküldtem krakenre. Erre ma olvasom mivan…
-
viharhozo
addikt
Erre a CEX-ek letiltjak az osszes SOL-depot.

Nyilvan ez fogja megallitani a hekkereket. De az egyszeru juzer nem tud hova menekulni.
-
Ha most az ETH grafikonjára bárki rá tud értelmeset rajzolni....
-
varmi2
nagyúr
Tudtok valami pozitív hírt a cro-ról? Nagyon megindult felfelé.
-
Csak reagált piac úgy tünik most kúszik lefelé.
-
Ennek nem felfele kellet volna húzni a kyptókat?
A befektetőket nyugtatja az Amazon és az Apple -
pohár
félisten
na, én meg 293$-on eladtam a 9.5BNB-met, gyors 333$ jött is

jöhet a következő kiszemelt, na ez már nehezebb dió lesz úgy érzem...
-
Krethx
aktív tag
válasz
trek81
üzenetére
Már az előző hozzáoszlásom útán 1 órával nem is figyeltem. Mikor még 3x-50 között volt gondoltam beteszek 1000USD-t aztán meggondoltam magam. Ilyenkor belevenni nagyon veszélyes. Pillanatok alatt a nullára is lehet kerülni. De én is ámulok most hogy ránéztem.
14-15 óra között volt 38 - 57 is. Nem is nézem tovább. 
-
FireKeeper
nagyúr
az ilyeneket amúgy mi hajtja? Elon tweetelt egyet róla?
-
Laraxior
titán
Köszönjük a Wingnek ezt a csodálatos hétvégi indítót, hogy a szabadnapomon is kereshettem annyit, mintha dolgoztam volna

-
Krethx
aktív tag
válasz
trek81
üzenetére
Na az ilyeneket volna jó tudni előre. Neked is csak szerencséd volt. (Nem irigylem tőled.)
Napi szinten vannak ilyen coin-ok amit mennek 30-50-60%-ot stb. Ezeket pedig előre nem lehet tudni. De én is jártam már így egyszer. Mindenki jósolgatott hogy X coin mennyit megy. Aztán vettem egy olyat amit meg sem említettek. Pár nap alatt meg 4 szeresét érte a pénzem. Szerencsém volt. Tiszta Tip-Mix ilyen téren. Inkább HODL.
A Wing még elérte a 39-et is. De ilyenkor már venni nem szabad.
-
válasz
trek81
üzenetére
Megmondom őszintén én elengedtem ezt a grafikonosdit.
Senki sem tudott semmit olyat mondani ami be is jött az elmúlt három hónapban. Kb mint a kavézaccból jóslás. Aztán lehet van olyan daytrader aki egy két órára jól be tudja lőni de napokra hetekre kb lehetetlen...
Szóval ha felmegy örülni ha lemegy venni kell. Kb ez a legjobb tanács...
Nem érdemes ezen stresszelni. Belerakni meg csakis "játszós" pénzt. Az biztos hogy jobbak az esélyeid mint a Rouletten. -
Hory84
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
butaság. a gyors ragtapasz letépés helyett inkább elnyújtják a problémát.
-
Pietrosz
addikt
Valaki járt már úgy, hogy USDT-ből EUR lett a binance számláján?
USDT volt a funding számlán, ki akartam venni otp-s atm-ből pörgött vagy fél percig aztán kiírta, hogy sikertelen. Aztán itthon bele nézek mi van erre EUR lett belőle wtf -
xy.zsolt
őstag
én komolyan nem értem miért ez a hatalmas optimizmus.
Az eddigiek szerint recesszióban van az usa gazdasága. A klasszikus Monty Pithon jelenet jut eszembe: "Nem süllyedünk, nem süllyedünk" 
-
peterr85
tag
-
trek81
senior tag
Binance... Aki lemarad róla....
neve WING... Reggel 10től nyomtam... Hatalmas volt benne
900$... 2749
[kép] -
peterr85
tag
válasz
torma1981
üzenetére
Vagy csak próbálja figyelemmel kísérni az ember, hogy mi milyen hatást vált(hat) ki, és ennek megfelelően igyekszik befektetési döntéseket hozni. Lehet, hogy baromira nem az történik, mint amire számítunk - pl. most a vártnál rosszabb adatok jöttek, mégsem indultunk meg lefelé egyelőre - de még mindig inkább ez, mint a FOMO, vagy a szerencsejáték szerű kriptózás.
-
törölt tag
válasz
Flashback
üzenetére
Léteznek brutális bear market rally-k. A piac tartott az 1%-os emeléstől, és most irracionálisan "örül" a 0,75%-nak. Amikor a piac rádöbben, hogy attól még ez továbbra is egy 0,75%-os kamatlábemelés (ami 1,5 hónapja még tragédiának tűnt), pénznyomtatás továbbra sem lesz, az infláció sincs még helyre rakva és további kamatlábemelésekre lehet számítani egész évben (ráadásul most már úgy néz ki, hogy forward guidance nélkül, abszolút az aktuális adatokra reagálva, nyami
- van egy olyan érzésem, hogy magasabbra megyünk, mint az előre meghatározott 3,5-4%), akkor szépen megy ez tovább majd a Tartarosz felé.
Nem beszélve arról, hogy a FED rámutathat erre a bear market rally-ra azzal, hogy "oh, a 0,75%-os kamatlábemelésre emelkedtek az árfolyamok, úgyhogy van terünk emelni még az infláció megfékezése érdekében, nincs itt gond".
Amikor legközelebb, rövidesen fordul, az valószínűleg elég agresszíven fog történni.
Év vége nálam 400$ továbbra is ETH-re.
-
-
ETCvel mi történt?
-
-
shteer
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Valszeg. 2.5% lesz a kamatláb vagy 2.75 - utóbbi “merészebb” lenne
-
FireKeeper
nagyúr
ez amúgy nincs már rég beárazva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
14-15 óra között volt 38 - 57 is. Nem is nézem tovább.

Az eddigiek szerint recesszióban van az usa gazdasága. A klasszikus Monty Pithon jelenet jut eszembe: "Nem süllyedünk, nem süllyedünk"