Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
Elindultak az altok is vegre. Marmint az olyan altok aminek ertelme is van nem a memecoinokea gondolok.
Erdekes lesz mert nem hiszem h most lesz akkora altszezon mint 2021ben. -
3800+
őstag
válasz
tomy88trance
üzenetére
Kb. annyira tartok a revoluttol mint a binancetol. Engem inkabb a dijak es a felhasznaloi felulet erdekelne, illetve hogy a coinokat ki lehete kuldeni cold walletre.
-
3800+
őstag
Elindult a Revolut X! Probalta mar valaki? Megeri atterni ra Binance-rol?
-
3800+
őstag
Szia!
Saját példámat tudom mondani, a revolutra USDT utalás működött és ott át is tudtam váltani. Minden hamar megtörtént, nem kellett sokat várni. Azt nem tudom, hogy van-e olcsóbb megoldás, de talán ez a legegyszerűbb, főleg ha eleve Revoról utalsz be. Azt szokták még javasolni hogy érdemes a Revo fiókot hozzá szoktatni a nagyobb összegekhez fokozatosan, mert volt aki regisztrációt követően egyből vizsgálat alá került mert pár milliót akart róla utalni vagy fogadni. Ez már nem saját tapasztalat, nekem eddig minden okés volt. Milliós összegeknél is...
-
3800+
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Revolutra elküldöd az USDT-t és átváltod.
-
3800+
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Hat ez tenyleg szuper hir! En miatta kerultem a topikot! Borzaszto mergezo volt a meglevo es az ujdonsult kriptosok fejere is…
Nekem csak altjaim vannak es ettol en is tartok hogy mivan ha a BTC beszakad akkor minuszba mennek az altok?
En azert meg varnek egy altszezont, igaz mar nagyon szetdarabolodott minden szektor, ha lesz altszezon nem szamitok ilyen tobb 10x-re. -
3800+
őstag
válasz
nort_on
üzenetére
De hosszu tavon, ahogy csokkeno kamat miatt ataramlik a kockazatosabb befektetesek fele a penz, inkabb arfelhajto lesz. Lasd 2019-2020.
En a rate cut elott vasaroltam inkabb, bar en sem voltam teljesen biztos hogy erdemes-e megjatszani az elsot. De annyira nyomtak le az arakat, hogy mondom proba cseresznye.
-
3800+
őstag
Hát ez tényleg durva, már egész megszoktam a discountokat, de ami az altjaimmal megy az fatality.
Veszek még, mi baj lehet. -
3800+
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
Szerintem az ETF mánia miatt az igazi altszezon még várat magára. A legtöbb csak ilyen rugpull amitől én személy szerint fosok. Az egyik altból a másikba ugrálások általában nem jöttek be, nehéz eltalálni és szerencse is kell hozzá.
És a kereskedés része sem mozgat már, sokkal jobb nyugodtan feküdni és nem kényszeresen chartokat nézni 5 percenként. Irigylem azokat akik el tudják kapni az új és sok x-et menő altokat, sajna nekem ez nem megy.Egyébként rengeteg olyan chart van ahol kiegyenesedik az árfolyam hónapokra, évekre, majd kilő. Ebből még szerintem nem következik hogy a projekt elhalt. Mikor vegyünk, ha nem akkor amikor lent van az árfolyam? Én azokat kerülöm amik az elmúlt időszakban mentek sok x-et, az nekem nem jó beszálló.
Szerk.: Vechainnel annyi a probléma, hogy retail oldalra nem igazán fókuszál. Ha kitalálnak rá valamit, ami a kisbefektetőket is mozgatja, akkor bummm. Vebetterdao egyébként már egy ilyen irány.
-
3800+
őstag
válasz
refrigerator
üzenetére
Nekem a portfoliom 60%-a Vechain, kovetem a munkassaguk 3 eve en bizakodo vagyok. Most kezdik felkapni az RWA szektort es ebben ok 7 eve tevekenyen jelen vannak, tuleltek azota is minden csapast ami a kripto piacot erintette. A token rendszere miatt ketlem hogy 1 dollar fole menne mostanaban, viszont a friss pump and run altokhoz kepest talan kevesbe kockazatos. A korabbi ATH kornyeke nekem a kiszallo.
-
3800+
őstag
válasz
lupus_l
üzenetére
Raketa sem kell, olvastam valami olyasmit is hogy hackerek lekapcsoltak a villanyt egy idore a fobb varosokban. Ez lenne a civilizaltabb verzio…
A problema az, hogy hetfon a stock market is le fogja reagalni az offenzivat, ami szinten lefele fogja huzni a piacot. De ha Total3 chartbol saccolunk akkor szerintem max 10-15% van meg lefele az altoknak es jok vagyunk. Brutalis mennyisegu tokeattetes pozit likvidalnak… elobb utobb elfogynak es hetfon a kinai tozsden is megnyilik a BTC mint opcio, szoval annyira nem szar a helyzet. Akinek maradt parkolo palyan cash az most orulhet.
-
3800+
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Irán megtámadta Izraelt, amcsi egységek is érintettek újabb háború…
-
3800+
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Black Friday
Sztem a hong kongi vasarlashoz nyomjak le a btc-t. -
3800+
őstag
Csakhogy valami technikai téma is legyen, mit gondoltok az RWA szektorról? Egyre nagyobb trendnek örvend a mainstream vonalon, és remélhetőleg a gaming, AI szektorról kicsit ebbe az irányba is terelődik a hangsúly.
-
3800+
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
Mert ha visszanézed kb 25-30% a jelenlegi és az elmúlt bikapiac DIP-jeinek az átlaga, miután menetelés volt tovább fel. A legutóbbi 17% volt, amit ugyanúgy megvettem, csak jobban örültem volna egy 30%-os discountnak.
És lesz is olyan persze, az idő a kérdés. Figyelni kell és parkoltatni lóvét, hogy gyorsan lehessen reagálni. -
3800+
őstag
Az is nehezíti a tanácsadást, hogy itt még sosem járt a BTC innentől az átlagnál is érdekesebb a történet... én is kicsit tanácstalan vagyok, de ilyenkor azért nem árt a portfólió egy részét kicsipegetni és buy limit ordert berakni, mert ha van is korrekció az max egy flash crash lesz amit nehéz elkapni.
Ha tankönyvi tanácsot vársz az az, hogy ahogy emelkedik az árfolyam, X%-át a portfóliódnak eladod. Így lesz egy jó átlag eladásod. De a valóság az, hogy mind a 100.000-es BTC-t várjuk.

-
3800+
őstag
válasz
NorDezs
üzenetére
Én nem mertem belevásárolni, csak a Grayscale dumpolt, szerintem még lesz egy korrekció 50-55k környékére. Eleve ATH közelében nagyobb a bukóra az esély mint amennyit érdemes kockáztatni. Jó lenne ha egy kicsit lehűlne a piac. A kövi ATH támadásánál is borítanak majd az ETF-ek, de ez persze csak a magánvéleményem.
-
3800+
őstag
válasz
üzenetére
Sajnos pont annyi a komolytalan, tapasztalatlan, de klisé mondatokat folyamatosan válaszoló karakter ebben a topikban, hogy bárki akit esetleg őszintén érdekel a kripto és ide beír, olyan választ kap amit értelmezni és felfogni is nehéz, de legalább jó negatív a hanghordozás. Kár ezért a topikért, azelőtt lehetett érdemi kommunikációt folytatni. Most, ha valakit kérdez azonnal jön ctrl-c ctrl-v szokásos tartalmatlan bullshit.
És ha rákérdezel konkrét dologra akkor azért kiderül hogy semmi nincs a nagy szövegezések mögött...
-
3800+
őstag
Ez az XRP kiborító, szembe megy a piaccal. Érdekes, hogy lekövette az USD zuhanását. Áprilisban zárul a pereskedés második fordulója, addig még érdekes lehet de ha utána sem mozog semmit akkor dobom. Nem bírom szeretni...
Nektek mi a vélemény az XRP-ről? -
3800+
őstag
Hat ezt most itt eleg hosszu es felesleges lenne leirni… google, sajat oldaluk es kepbe is kerulsz nemi utanajaras utan. A lenyeg hogy 2015 ota mukodik, sok egyuttmukodessel es real felhasznalassal, nem egy olyan coin ami hopp eltunik, bedol, scam stb… legalabbis minimalis az eselye ilyesminek.
-
-
3800+
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ez csak egy lehetőség, ettől még nem veszik el a kriptok lényege.
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Ez így pontos!
-
3800+
őstag
Jól jött a mostani discount, lehet vásárolni.
SEC eltolta a Bitcoin ETF-ek jóváhagyását, ezért a hulló kés. -
3800+
őstag
válasz
NorDezs
üzenetére
Szia!
Revoluttal simán kártyás vásárlással veszel ott EUR-t vagy stabilcoint és bent is van a pénzed binancen. Ez azonnali, a beutalás több napos is lehet.
Revolutot gondolom tudod hogy kell felölteni, azon átváltani a forintot eurora.
Illetve a megvett kriptót gondolom célszerű HW walleten tárolni, kivéve, ha daytradelni akarok vele.
Ez így igaz. -
3800+
őstag
Gyorsan megjott, de meg nem hasznaltam. Az alkalmazas szimpi, jol atlathato.
-
3800+
őstag
válasz
spkkill
üzenetére
De ezek már évek óta mennek és nem történt semmi csak rémhír terjesztés. A legnagyobb tőzsde, ha bedöntik vége a kriptonak. A mozgásokból is látszódik, hogy tavaly-tavaly előtt egy binance-t érintő negatív hírre erősen mozgott a piac. Manapság már az általad írt dolgokra alig van mozgás. Persze nekem is a "bigmoney" ledgeren van, de azért nem gondolnám hogy a binance veszélyben lenne.
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Miért rezeg a léc?
-
3800+
őstag
Crypto bull market ON?
-
3800+
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
"Azert ne jussunk mar el oda, h keresnunk egy jo eros kotelet meg egy szep szal gerendat, mert nincs mas megoldas."
Ezt mire reagáltad? Én szerencsére messze vagyok ettől. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy egy FTX botrányban masszívan érintett embernek ez megfordul a fejében sajnos.Az egyoldalúsággal egyetértek abszolút! Ha a szabályozás alatt azt értjük, hogy auditon hitelesen bizonyítsák hatóságoknak ezek a CEX-ek hogy az ügyfelek pénzét nem rulettezték el az szerintem simán megvalósítható, és talán ez is a cél. De a kripto jellegéből adódóan lehetetlen szerintem is a hagyományos pénzrendszerhez hasonlóan szabályozni.
-
3800+
őstag
válasz
üzenetére
Valóban ez egy új piaci környezet lesz. Erre nem gondoltam... annyi előnye azért lesz a válságnak, hogy akinek van pénze az elég jó áron tud befektetni. Ami viszont tök érdekes, és nem mondok újat tudom, de az itteni kommentekből is mennyire látszik a piaci hangulat. A 2014-es Mt. Gox ügynél még nem igazán voltam jelen a befektetések és a kripto világában, de gondolom akkor is mindenki temette a kriptot. Kb hasonló a helyzet most is. Én azért bízom abban, hogy ez is csak a szokásos ciklikusság, lesz még sokkal sokkal jobb is. Kilapátolom a kriptom ledgerre aztán mozi.
-
3800+
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Sajnos szabályozással is volt ilyesmire sok példa az életben, számos területen. A szabályozás nem egyenlő azzal, hogy nem tudnak átb@szni. Illetve ez nem is olyan egyszerű, hogy írok egy 100 oldalas jogszabályt, mindig lesz kiskapu amit ki tudnak játszani, ha akarnak.
Valamelyik nap azt nyilatkozta a binance vezér, hogy ez valahol jó, mert megtisztul a piac a simlis tőzsdéktől, ahol fiatal informatikus hülyegyerekek akartak fél év alatt meggazdagodni és tulajdonképpen sikerült is nekik az ügyfelek pénzén. Én sosem értettem hogy miért jobb újonnan induló tőzsdéken tartani a pénzt, meg ott kereskedni, mikor van pár több éve működő. Hozzáteszem az én bizalmam is megingott kicsit, és inkább kihúzom binanceről amit lehet, de kétlem hogy ők belebuknának egy medvepiacba. 2013 óta egy páron túl vannak és működőképesek tudtak maradni eddig is. Ha jól tudom ők az ügyfelek által beküldött USDT-t is átváltják BUSD-re mert arra van fedezetük. -
3800+
őstag
Tudtok esetleg megbizhato boltot ajanlani ahol ledgert lehet kapni? Gyorsan kene, es emiatt nem szeretnek kintrol rendelni.
-
3800+
őstag
Az FTX tőzsde mizéria jól keresztbekúrta az emelkedést.
De legalább újra lehet vásárolni... 
-
3800+
őstag
Holnap este 8kor a FED megint emelni fogja a kamatot, szóval addig nem érdemes vásárolni. Szerintem holnap is, mint eddig minden alkalommal, le fogják rántani a piacokat.

-
3800+
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Igaz! Magyar idő szerint 14:30-kor érdemes sasolni.

Nekem személy szerint az egyre több wallet feltörés (legutóbb a SOL) az aggasztó. Ezek pl biztos nem tesznek jót az általános vélekedésnek. Jó lenne már eljutni oda, hogy ahol több 100 milliárd dollár parkol, ne lehessen feltörni, ellopni stb....
-
3800+
őstag
Azért most egész pozitív a hangulat, én arra spekulálok a 17k körüli BTC volt a piac alja. Szeptemberig nincs semmi kamatemelés, inflációs elemzés ami esetleg lehúzhatná a piacot. Vannak kriptok amik kiléptek a medve trendből szóval tök jó, de persze stratégia nélküli lutri az egész.
-
3800+
őstag
Az egész tőzsde piacra hatással LEHET. (Akkor igy fogalmazom)
Én yahoo finance live-on szoktam követni youtube-on élőben. Az a tuti, mert lehet csúszás a bejelentésben.
-
3800+
őstag
Este 8kor FED bejelentés, aki szereti az ilyet meglovagolni annak érdemes figyelni.
Valószínű vérfürdő lesz utána. -
-
3800+
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
A DCA szerintem is alapvetően "szerencsejátékabb", mint a tudatos kereskedés. Ha egy bika piac tetejétől, mondjuk tavaly novemberben valaki az első zuhi után elkezdett bele bele vásárolgatni, még most is hatalmas mínuszban van.
Szerk: de persze ez is egyéni preferencia kérdése, működő stratégia lehet az is, csak nagyon hosszú távon. Én megelégszem a biztonságosabb verzióval és a szinte mindig hozzáférhető tőkémmel és profitommal. Mostanában ha összejön, valamennyi veszek valamit, amit amúgy fizuból nem tehetnék meg, és így azt a profitot már nem tudom elbukni.
-
3800+
őstag
válasz
korcsi
üzenetére
És mennyire vicc, hogy volt pár % pluszom dél óta és tudtam hogy figyelni kell, az időpontot is tudtam de annyira belemerültem egy cikk olvasásába pár percre, hogy mire felnéztem a megnyitott oldalfülre, hogy áll az elem amit vettem, kiütötte a stoppom...
Így a kicsi pluszból lett kicsi mínusz. A sikeres daytrade titka, hogy ne vedd le a szemed a kijelzőről!
-
3800+
őstag
En is vettem egy kis LUNA-t kis osszegert, ennyit nem sajnalok lottozni.
-
3800+
őstag
Mostantól azokat a coinokat kell keresni amik nem pusztulnak el egy macipiacban teljesen.
En banom hogy az elozo bikapiac kozelen kezdtem el foglalkozni ezzel a dologgal, a kovit nem szeretnem kihagyni ugyhogy lehetosegkent is lehet erre az egesz szitura tekinteni. Volt mar ilyen brutalis eses es a kriptopiac idovel mindig talpra allt belole. En csak azon gondolkodom hogy BTC-t kene venni kisebb rizikoval vagy bovitsem a VET portfoliom. Bar bizom a VET-ben, de sokan a Lunaban is biztak… -
3800+
őstag
A beragadt VET-nek azt hiszem en is rendelek egy ledgert…
-
3800+
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Március 21-én írtam hogy figyeljétek mert jó eséllyel trend fordulót nyom... azt nem fogom leírni hogy vegyél, mert azt majd mindenki eldönti maga.
Az emelkedés volt látható ne haragudj hogy konkrét célárat nem tudtam neked megjósolni.
Ha köcsögök vagytok legalább olvassatok vissza mire reagáltok, a ti hozzászólásaitok is rendkívül hasznosak voltak.
-
3800+
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Igen, nagyjabol marcius 18. ota jol kovetheto az emelkedo trend. Az utobbi 7%os 1 oras gyertya csak hab a tortan.
Sajna en par napja kiszalltam mert nagyot ment es jott a hetvege... ez most faj is rendesen a lelkemnek. De az 5.8 centre valo visszateszt kornyeken en jo long poziciora spekulalok, legalabbis en ott szeretnek ujra vasarolni, aztan persze lehet csak egy fakeout az egesz es megyunk tovabb lefele, de jelenleg erre azert valljuk be minden indikator szerint kisebb az esely. -
3800+
őstag
Remelem vettetek VeChaint par napja. :)
-
3800+
őstag
Borzasztó ez a topik... olyat nem lehet hogy csak simán méltósággal kezeljük a nyerőt meg a bukót és örülünk egymás sikerének?
Én másfél hónapja sikeresen kereskedek VET-tel és ma hajnalban is a régóta tisztelt 0,0492 centes support vonal, egy szintén több napos trendvonal és az RSI, hétfői nap miatt szinte biztosra vettem az emelkedést és hát meg kell nézni... és ehhez az is vezetett hogy többek között itt is követem azokat a hozzászólásokat amik valóban segítik az embert megszokni és megtanulni a kripto tőzsdézést. VET-et figyeljétek, mert trendfordulót nyom jó eséllyel, mint több más coin is. Az a szomorú hogy valószínű ez a hsz is többekben ellenszenvet vált ki, meg mi az hogy nem szóltam időben... de én csak egy kezdő vagyok aki örül mint majom a farkának ha sikerül 5%ot kiakasztani fél nap alatt. 
Szerk: ja és ébredenek az amcsik, a délután is pozitívnak fest eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erdekes lesz mert nem hiszem h most lesz akkora altszezon mint 2021ben.
Valamelyik nap azt nyilatkozta a binance vezér, hogy ez valahol jó, mert megtisztul a piac a simlis tőzsdéktől, ahol fiatal informatikus hülyegyerekek akartak fél év alatt meggazdagodni és tulajdonképpen sikerült is nekik az ügyfelek pénzén. Én sosem értettem hogy miért jobb újonnan induló tőzsdéken tartani a pénzt, meg ott kereskedni, mikor van pár több éve működő. Hozzáteszem az én bizalmam is megingott kicsit, és inkább kihúzom binanceről amit lehet, de kétlem hogy ők belebuknának egy medvepiacba. 2013 óta egy páron túl vannak és működőképesek tudtak maradni eddig is. Ha jól tudom ők az ügyfelek által beküldött USDT-t is átváltják BUSD-re mert arra van fedezetük.
Bár szerintem azért ha az FTX assetek kimenekülnek, újra emelkedőre állhatunk.

Sajna en par napja kiszalltam mert nagyot ment es jott a hetvege... ez most faj is rendesen a lelkemnek. De az 5.8 centre valo visszateszt kornyeken en jo long poziciora spekulalok, legalabbis en ott szeretnek ujra vasarolni, aztan persze lehet csak egy fakeout az egesz es megyunk tovabb lefele, de jelenleg erre azert valljuk be minden indikator szerint kisebb az esely.