- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Andreaspasco #16087 üzenetére
De hogyan élt benned UST-re a "gyémánt kéz" hit??
0.4x-et is megjárta odalent az UST,
most pedig kúszik vissza az egy-egyhez úgy néz ki mintha újra lehetne ez a koin dollar-pegged koin.
Lesz még újra az? És lesz még a mostani Luna per Busd érték tízszer ennyi is? ( "10x" ) ?
-
xy.zsolt
őstag
integethetünk a 30k-nak....érzésem szerint egy ideig nem látjuk viszont. Jó lenne ha tévednék....leolvadás helyett
-
viharhozo
addikt
válasz
dobolan #16173 üzenetére
Kozben toroltek, de ezt egyertelmu tenykent mondta.
Azert irtak masok is arrol, h az egesz nem fenntarthato.
Why Anchor Protocol is a Ponzi scheme
Is Terra (LUNA) And UST Game Changing Or Just A Big Ponzi?
Es volt, aki majdnem pontosan eltalalta.
Anchor is the engine behind the meteoric rise of the UST algorithmic stablecoin. UST is backed by nothing but itself (it’s supply is tied to burning / minting of LUNA tokens). The founder then uses the fake UST to buy Bitcoin (that he holds) to pretend it’s backed.
The size of the fraud has reached tens of billions.
Anchor is a Ponzi scheme that is made to drive UST adoption by offering 20% yields to people who deposit UST on the platform. Only a tiny fraction of this 20% is actually covered by income generated by loan interest and staking rewards. Anchor pays depositors from the “yield
reserve”…basically a UST slush fund.
It ran out of money to pay the ponzi a couple months ago, so they pulled hundreds of millions worth of Luna tokens out of their ass … then burned them to mint UST to replenish the reserve.
As the deposits continue to grow, the yield reserves are depleted at an ever faster rate. Currently about $5 million per day and rising. At the current rate they have just over 1 month before they run out of funds again.
Ez egy 22 napos komment.Es ez meg korantsem a vege, csak az USDC mukodik korrektul, a kovetkezo celpont az USDT lesz.
-
Frozen
addikt
Senki nem kárörvendezik valamit félre értesz azért ,mert azt mondom h sztem fog még esni egy dolog az elmúlt években mindig volt kripto tél amikor kiestek az altok nagy %ban és tényleg a nagyok maradtak ,de ezek is tört áron. Hogy mikor jön ez el nem tudom találgatni sem akarok ,de egyszer el kell jönnie ahogy eddig mindig is volt. Lásd a btc hiaba van annyi befektető stb a csúcs árának közel 60% már elvesztette. És akár hoszed akár nem sokaknak a régi hardwer walletbe élg sok coin van amiről megfeledkezet ,vagy csak nem is érdekelte ezek tények és nem csak egy egy emberrel fordult már elő hanem elég sokkal.... Volt aki még a szemétdombot is feltúrta.....
-
3800+
őstag
Mostantól azokat a coinokat kell keresni amik nem pusztulnak el egy macipiacban teljesen.
En banom hogy az elozo bikapiac kozelen kezdtem el foglalkozni ezzel a dologgal, a kovit nem szeretnem kihagyni ugyhogy lehetosegkent is lehet erre az egesz szitura tekinteni. Volt mar ilyen brutalis eses es a kriptopiac idovel mindig talpra allt belole. En csak azon gondolkodom hogy BTC-t kene venni kisebb rizikoval vagy bovitsem a VET portfoliom. Bar bizom a VET-ben, de sokan a Lunaban is biztak…
-
Frozen
addikt
Mindenki ugy forgatja a sajat portfoliojat ahogy szeretne ,es annyi penzt tarol benne amennyit nem fel elbukni. Szoval h miert van le stakelve az az en dolgom es mint irtam azt sem tudod hogy mióta van meg vagy hogy mennyi van még ezen kivül. Szóval egy aláírás elkezdte piszkálni a csőrőd ,de senki portfolioja nem publikus szóval további jó görcsölést rajta hogy mennyi lehet,meg miért lett lekötve stb.
-
-
MPowerPH
félisten
Igazatok volt, tenyleg csak egy rovid pump volt delutan.
-
cof
veterán
válasz
Winchester95 #16178 üzenetére
Én is, sajnos a Helium topikba is bekeveredett.
-
Winchester95
őstag
Egy ideje már figyelem ezt az egész topicot. Inkább csak figyelem most már.....
Lenne egy kérdésem.Szerintetek Frozen és Trek nem ugyan az a személy?
Mert ha nem, akkor szerintem találkoznotok kellene egymással egy sörre vagy valami. Szerintem jól kijönnétek. -
GIORGIONE76
őstag
Én már szinte mindent beleraktam (de csak szinte
), úgy gondolom, ha bejön akkor nincs olyan coin ami többet hozna, csak itt most nagyon jövőbelátónak kell lenni, a sima kriptókat meg NFT-ket már kilőttem, úgy érzem ezek a metaverzumok a szolgáltatásokkal tovább fenn fognak maradni
-
válasz
GIORGIONE76 #16160 üzenetére
Úgy legyen
telkeket is vettem már.
-
B-L-A-C-K
titán
A Terra alapítója végre bejelentette az UST helyreállítási tervét...
-
pyxystyx
tag
válasz
szabi__memo #16163 üzenetére
Viszont érdemes ránézni a Tether grafikonra. Mi a túró az a beszakadás?
-
janos1988
addikt
Jaj de fáj, hogy nincs pár millióm fölösbe. Most bevásárolnék a népszerűbb kriptókból. Most van az a helyzet, hogy kiáltják a farkast, az igazán nagyok (akik nem is léteznek...
) most léptek akcióba a kormányokkal karöltve, az emberre a frászt hozzák, amihez önként csatlakozik a klikkvadász média...és kész is a pánik. Nincs itt semmi látnivaló, csak az ember hamar felejt. Jól lenyomják a padlóra az árakat, bevásárolnak, aztán év végére minden soha nem látott magassákoba emelkedik.
Jöhet az áldás/átok rám, de majd olvassátok el ezt a hsz-t karácsonykor is.
Sajnos csak 600k-m van 3 kriptóba, de 6 milliót se sajnálnék rá.
-
Laraxior
titán
válasz
bobalazs #16162 üzenetére
Az ilyen elemzők munkásságát olvasva mindig eszembe jut (és elkap a röhögés) ez a video:
Gálvölgyi - meteorológus -
szabi__memo
nagyúr
UST egész szépen mászik felfelé
-
GIORGIONE76
őstag
koxx
Nyugi boogey, jó lesz azcsak nagy vonalakban követjük a piacot, úgyis a metaverzum, web3 a jövő, az NFT-k 90%-a éveken belül kuka, csak az igazán értékesek maradnak/amik mögött van még valami tartalom, szolgáltatás, de már most látszik, hogy a metaverzumokat is azért csatolgassák hogy ne csak egy jpg legyen,
aki teheti inkább vegyen egy metaverzum telket, mint bármiféle coint -
Frozen
addikt
Mielőtt.nagyon bevasarolna valaki.
-
dobolan
senior tag
-
nekem hatalmas csalódás volt ez a luna ügy, jó sokat buktam is rajta, de a legjobban az fáj, hogy ugy gondoltam ez lesz a jövő az algoritmikus stablecoinok
konkrétan sokkal több értéket láttam ebben mint a bitcoinban
jó lecke volt az biztos -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Andreaspasco #16145 üzenetére
Te mindig mindent jókor veszel, érdekes...
Amúgy nekem is sikerült vele kicsit játszanom, de én 2nél szálltam bele, és 5 nél adtam el.
-
South Velen
addikt
válasz
Zöld Róka #16146 üzenetére
Várható volt a fake pump. Lesz még pár ilyen mielőtt végleg kimúlik szegény.
Olyan ez mint amikor egy übermegashitcoin megjelenik egy exchange-en. Nincs kizárva, hogy visszapumpálják akár 10-20-ig (közben óriási kilengésekkel), de hosszútávon úgyis annyi neki. Mivel egy shitcoin már, és mém szerepe sincs, bár kitudja ebben a beteg piacban lehet mindezek miatt meme-pumping lesz.
-
Zöld Róka
kezdő
Úristen, megvásárolom, erre 5 perc múlva már 3 euró alatt van. Ilyen én én formám XD Nevetséges ez az egész piac...
-
Zöld Róka
kezdő
Vettem Lunát 4,5 eurós árfolyamon
Hátha visszamászik. 500 dollárért. Lehet kukába dobtam most ez az összeget
-
fireman123
őstag
válasz
Zöld Róka #16142 üzenetére
....azért erre ne vegyél mérget, mentsd el a posztodat és nézz rá pár év múlva
....minden megtörténhet és az ellenkezője is, nincs ember aki azt meg tudná mondani, hogy mikor mennyi lesz az árfolyam, .....lehet akár 5-10e is de akár 100e is, csak nem tudni melyik mikor
-
-
gooool
őstag
válasz
Zoli-bácsi #16139 üzenetére
Ez a kérdés így sántít, nem írtad oda milyen valutában kéne 100k-nak lennie.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi #16139 üzenetére
2000es BTCnél is elképzelhetetlen volt a 60K.
Mikor FOMO van, senkit se érdekelnek a veszélyek! -
kenwood
veterán
[link]
Erdekes elmelet. Az azert durva lenne,ha kiderulne, hogy tenyleg a FED all az egesz tamadas mogott -
Zöld Róka
kezdő
válasz
MPowerPH #16134 üzenetére
Tudom hogy sokaknak fáj ez, de én csak jóindulatból írom. Minden arra felé mutat hogy ez a piac esni fog. Még a "normális" piacok is esés előtt vannak, értsd, a tőzsdék, ahol azért igazi cégek vannak az indexek mögött. Nem gépparkok számolgatva.
Ha megnézed az utóbbi 2 éves teljesítményét a btcnek, igazából nagyon gyenge már...30-60 között ugrált... nem lehetett ezzel már sokat keresni az utóbbi időszakban se. Innentől még ennyit se lehet. Aki most beszáll, valószínűleg bukik rajta...
Ennek már az utóbbi években se így kellett volna mozognia, hanem linerálisan kellett volna felfelé mennie, ha igaz lenne amit írogatnak gyakran róla hogy ez valami digitális arany.
-
Zöld Róka
kezdő
A mostani kripto esés csak a kezdet. Elkezdődtek a kamatemelések, a mindenféle jegybanki QE programok futnak ki, jó buli volt sokaknak egy raklap pénzt keresni pár bithalmazzal az utóbbi években , de a bulinak vége. Hamarabb lesz 10 ezer $ alatt a BTC mint megint 60 ezer dolláron. Vége a bulinak!
-
MPowerPH
félisten
Jo, azert szerintem mara itt vege. Szepen kezdenek erore kapni, BTC is maszik vissza 30k fole.
-
Frozen
addikt
válasz
r3dsnake #16100 üzenetére
Erről volt szó,hogy az egész kriptopiac beszakadhat ha a stable coinokkal valami tortenik. Igen megeshet azokkal is az usdt is gazos mert nincs meg annyi usd fedezet mogotte amennyi kell. Az usdc nem tudom mennyire erinti de sztem ott is van trukkozes mogotte.
Vannak konkret videok youtubon ha keresel. -
Winchester95
őstag
Lassan zárhatjuk ezt a topicot, annyira lent vagyunk.
Milyen jó most a bálnáknak.
Na ilyenkor szállnék be BTC vagy ETH-ba.
Kadena 1.8-on :D
Már az RBLS is a végét járja.
Azt hiszem még csak most kezdődik ez az egész.
Nemsokára nem forintért hanem kenyérért és vízért fogunk dolgozni. :D
A tervezett kovidos háborús időszak meg még csak most kezdődik. -
Kobe
veterán
meglett a 100K-s btc árfolyam
USTben -
AcCEsS
senior tag
"2022 végére a legtöbb kriptoprojekt kihal, haldoklik vagy az összeomlás szélén áll. Míg a fejlesztők továbbviszik ötleteiket és innovációikat, maguk a tokenek nem. Egy nagy medvepiac kipusztítja az altcoinok túlnyomó részét. A kriptovaluta kísérleti szakasza – a genezis szakasza – véget ér." - link
-
kenwood
veterán
válasz
MPowerPH #16124 üzenetére
Haver 3.5 hete utazott el. Akkor meg azt neztuk,hogy visszamegy-e 2000 fole a marketcap.
Valahogy megerezte,es 3200-as ethereumnal kiszallt mindenbol. Most az a kerdes,hogy bemegyunk-e 2000-es eth, 1000-es martketcap ala,meg ma ?
Shiba egesz jol tartja magat azokhoz kepest,amiket kovetek, ahhoz kepest meg amiben vagyok, nagyon -
-
MPowerPH
félisten
A SOL -al mi tortent? A 22% sem normalis.... Jah hogy. A BTC-t es az ETH -t leszamitva minden 10-20-30% -os bukoba kerult hirtelen? Whatthefuck?
kenwood: Nekem csak ertesites jott errol. Amikor neztem par oraja, meg csak -2% volt, az ETH meg a BTC +5% -on allt.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
dobolan #16116 üzenetére
A baj itt kezdődött hogy :
he firm, which pledged to buy unlimited amounts of BTC to back its United States dollar stablecoin TerraUSD (UST), saw its first major test as a market participant mass sold UST worth almost $300 million.
De már ennek három napja hogy elkezdődött a lejtő neki.
-
dobolan
senior tag
Most az UST árfolyamát úgy akarják stabilizálni, hogy luna tokent nyomnak ki ezerrel? Nem sok hatása van, és lassan 1 dollár alatt van a luna is.
Am az arbitrage robotok se nagyon tudják követni a piacokat, akkora a szakadás. Van olyan exchange, ahol még 2 dollár felett van az ára a lunának -
viharhozo
addikt
Erdemes a keresobe beutni, h "luna" meg "terra", es olvasgatni kicsit. Vannak kifejezetten rosszul oregedo kommentek.
-
gooool
őstag
válasz
AcCEsS #16108 üzenetére
Nekem 6,6 Lunám ment a levesbe, ez sem egy hatalmas összeg, de azért inkább elittam volna vagy valami, ha már választani kell.
(Nem iszom egyébként egyáltalán)
Ilyet én még nem is láttam, hogy két nap alatt konkrétan 0-ra essen valaminek az értéke. Ez azért kicsit precedens jellegű, hogy itt aztán tényleg bármi is megtörténhet, ha valaki úgy akarja... -
Resike
tag
Mert az milyen hihető volt hogy a scamblecoinra 10-20%-os kamatot fizetnek zéró kockázattal. A CRO is milyen jól áll ugye.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Az egyik oldal nem fogadja el a binance tálcámat metamaskot vagy hasonlót kell használni. Amikor létrehozom, van egy szöveg ami le kell írni egy papírra csak úgy férek hozzá, gépre nem lehet menteni, mert akkor lenyúlják a pénzem, nem tűnik túl biztonságának
Van erre más alternatíva? opensea.io-re szeretnék regisztrálni
Illetve olyat nem lehet, hogy összekötöm a binance wallettel, hogy ne kelljen ide-oda utalgatnom?
Köszi! -
AcCEsS
senior tag
Nem azért, mert ténylegesen követik, hiszen mind azt akarja (csak némelyik nem tudja), hanem azért, met VALÓS és ELLENŐRZÖTT fedezett áll mögöttük, melyet auditor cégek ellenőriznek. Részletesebb infó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest