Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
lemehetne 1000ig az ether aztán bevásárolnék belőle. A mostani befektetéseknél úgy is szánalmasan kevés a kamat.
-
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
kötve hiszem ,max annyit mondtam hogy lesznek még beszakadt árak kriptó tél van.... majd még sokkal jobban lefog amortizálodni az árfolyam. Igen majd fel is megyünk ,de nem mostanában , az eth meg magáért beszél , de ennek idő kell és le fog szakadni a mergével teljesen a btc mozgat mindent kategoriáról ,de ez még idő ,hogy rendesen befejezzék a fejlesztést amit elkezdtek.
-
Frozen
addikt
válasz
peterr85
üzenetére
ez már többször ki lett tárgyalva , a bányász nem tudja egy egy érme árát befolyásolni ,mert mindig elad...... itt a befektetők vannak hatással egy egy árfolyamra és nem a bányászok.
Az eth pedig igen szépen felfog emelkedni és lehet ,hogy sokan fognak majd nézni pusztán meg kell várni a bikapiacot és időt kell adni neki plusz ugye 55% os a projekt még csak -
LuckyL
őstag
-
törölt tag
Benne van, csak becslés az előző ciklus alapján, meg arra jó, hogy megfigyelje az ember, mennyire zaklat fel másokat.
Ahogy haladunk előre és több információ lesz (mint pl. a FED döntés holnap vagy holnapután) mindenről, közben derül ez ki úgyis.
Van, aki még humorosabban áll hozzá:
3 digit ETH![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xy.zsolt
őstag
tárgytalan
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kiragadtad a lényeget.
Nem 400 volt, de megvolt gyepálva mint minden más.
Ha esetleg találsz 2021-es kommentet, jöhet.De ez a kriptó megmondom mennyi lesz majd olyan, hogy most ideböfögöm, hogy...
pl...
Jövőre az OTP 30kHufot fog érni.
Elmenten a hsz.-m linkjét, hogy azonnal tudjak itt vagdalózni vele.Szóval inkább ne. Nem vedd a fáradtságot.
Szarok rá. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
"Miért kell mindig az ördögöt a falra festeni?"
Ördög, milyen ördög? Szerintem szuperül alakul.
In progress -
peterr85
tag
válasz
üzenetére
Szerintem nincs benne riogatás. Most, hogy a bányászoknkak nem áll érdekükben egy bizonyos árszint fölött tartani az ETH-t, szép lassan visszaadja azt a "pluszt", amit a BTC-hez képest szedett össze az elmúlt hónapokban. Aztán majd meglátjuk, hogy tényleg így lesz-e..
-
Cexnel nem lesz kulcsod. Sot meg defiban se hiszem, mert gondolom egy poolba kell ezt beraknod es onnantol kezdve meg contractnal lesz az ethd. Bar vannak a liquid staking tokenek, de ugye itt a terras temakornel is elvalt egy ilyen az ethtol (mergenel is volt szo rola,h ezzel szeretnek demokratizalni a lancot, szoval opcio, de ebben is van risk). Akkor vagy szerintem a legnagyobb biztonsagban, ha sajat magad csinalsz egy nodeot. Btw ftxen 8%ot adnak 10k usd ertekig, etht berakva etht ad es nem kell lekotni. De az is cex, befektetes topicban most volt szo rola.
-
törölt tag
18.300 alatt is volt a BTC ma reggel...
Juni-ban volt 17.500 is, ahogy nézem, az volt az eddigi mélypont - idén.
-
3800+
őstag
Holnap este 8kor a FED megint emelni fogja a kamatot, szóval addig nem érdemes vásárolni. Szerintem holnap is, mint eddig minden alkalommal, le fogják rántani a piacokat.

-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hányan használtok Coinbaset, de friss regisztráció után normális hogy nem lehet a buying limitet felvenni heti 100 Euro fölé? Azt olvastam hogy egy algoritmus állítja be lokáció stb alapján. De ne vicceljunk már, ez borzasztóan kevés.
-
Merlini
tag
Inlock meghívót szeretnék kérni privátba.
Jelenleg is van reg után 1 hónapra arany jelvény amivel + 20% kamatot ad?
USDC, USDT-re adnak még évi 8% kamatnál többet megbízható helyen, extra tokenek vásárlása nélkül? A Binance 10%-ról a napokban csökkentette 8%-ra és 2000 -> max. 1000 (B)USD(T)-re.
A Nexo is megbízható? (Néhány hónapja már regisztráltam oda $ 25 meghívós bónuszért.) -
xy.zsolt
őstag
Mostanra meg is lett a merge utáni eth fel vagy le kérdésre a válasz. Én az esésre tippeltem 1-1.5hónapja, de nem a merge miatt. Remélem kevesen ragadtatok be a 2000 közeli szinten

-
Kobe
veterán
Egyelore kulfoldon vagyok,elegge 3rd world helyen igy nem tudtam meg a merge utani hireket megnezni + walletekbe sem akarok belepni.
Merge utan lett valami normalisabb kamat ETH stakingre? Nem ilyen terra szeru, hanem nor alis platformon, ahova 10-20 ETHt is be mersz rakni
-
-
Frozen
addikt
eth nál milyen ocsó lett a fee az utalásokra én úgy vártam már a mergét szépen a % jutalom is már járt a stekelésre.
-
torma1981
veterán
Látom szép zuhanásba kezdett az ETH. Minden más jól tartja magát.
-
Lmh
őstag
ONE és SOL halott? Vagy van esély? Nem figyeltem mostanság mik történetek?
-
-
-
Ahhoz képest hogy ez a Merge mekkora visszhangú elég nagy csönd van itt is, meg kb világszerte.
Pedig jaj nem lehet vgat kapni ezek a kurva bányászok mindent elvisznek előlem. -
ETH merge sikeres. A kereskedési platformok még állnak.
-
trek81
senior tag
ETH Hashrate: 784.12 TH/s.... 300thst lenyomtak🤣🤣🤣
az szép
2021 okt 9.én volt utoljára ennyi -
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok! Tudnátok segíteni egy kicsit? Coinbase-ről szeretnék kiutalni összeget. A wallet-emben lécő Kripto-t átváltottam Euro-ra. Ezt szeretném Revolut-ra kiutalni.
Ennek mi a módja? MErt azt írja hogy ezt a kártyát (hozzáadtam a Revolut bankkártyámat) nem támogatja a Coinbase Withdraw-ra. Továbbra is csak paypal-t enged. De úgy tudom, valahogy Revolut-ra is lehet küldeni.
Válaszotokat köszönöm előre is
-
Laraxior
titán
Lunácskának jól kicsengettek
-
momcrew
tag
Sziasztok,
crypto.com és NFT. Nem érdekel az NFT, de az applikációval lehet gyémántot gyűjteni és abból NFT-t venni. Gondoltam kipróbálom, semmiből nem tart. 300 gyémánttól indul. Már 200 nál tartottam mikor egyszer csak eltűnt a 300-as, utána 500-as volt. Na mondom elfogyott. elszórtam zsákbamacskára. Aztán megint lett 300-as. Nosza nyomogassuk az app-ot. Kb fél év alatt megint összejött a kb 200, aztán megint eltűnt a 300-as. Ez már nekem gyanús.
Vett valaki NFT-t gyémántokból az app-on keresztül? -
dobolan
senior tag
Na. Látszik, hogy medve piac van. 22 új hsz 0 profittal.
Amúgy meg ne etessétek a trollt (magamra is vonatkozik), jobb módszer a tiltásnál. A görgetés pedig nem fáj. -
-
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
igazad van az önfényezés, hogy most ki mennyit kereset ez mindenkinek a saját dolga nem másra tartozik. Ebben egyet értek ,de az hogy témázgatni kezdünk egy egy megugrásról vagy zuhanásról az rendben van szerintem. Az hogy előre valaki megmondja mire tippel és miért sztem ez is mindenki saját dolga, utána lehet nézni ahogy írod szóval részben itt is igazat adok. Viszont azt senki nem tudja ,hogy merre fog menni az árfolyam és ez egy fontos tény.
(elég sok lett az off a topikba
) -
törölt tag
válasz
Frozen
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy olyan dologra reflektálsz amit nem írtam. Nem beszólni akarok, de értelmezd a szövegemet.
Nézőpontról írtam, meg tippről amit át lehet gondolni és utánanézni.
Nem a vakon követésről. Ez két teljesen más dolog.De annak van a világon a legkevesebb értelme, hogy valaki utólag írja azt amit mindenki lát már.
Az meg, hogy egy anonim fórumon egy vadidegen utólag leírja, hogy hát neki ez bejött, az biztos, hogy senkit nem érdekel, mert nem volt előzménye.
Ha lenne előzménye, akkor érthető lenne a beírás mivel néhány embert biztos érdekelné, hogy hogy alakul a befektetése annak aki megosztotta.
Na de aki nem osztotta meg előre, az kit érdekel?Youtube on sem azt nézed aki utólag elmondja, hogy figyi ez ennyit ment, hanem aki előre leelemzi a lehetőségeket, hogy ez akár mehet ide is, ha minden jól alakul, de ha nem akkor meg oda esetleg.
Szerintem ezt nagyon szimpla megérteni... Ez valahogy csak itt nem akar menni 1-2 embernél. -
Lmh
őstag
unatkozom....
-
-
krepp
tag
Természetesen az hülyeség volna.
De nem is a nevekről kérdeztem..
Nem szeretnél válaszolni az általam feltett kérdésekre?
Tényleg kíváncsi vagyok.
"Legalább 50* írták már meg különböző emberek hogy Frozen, és trek81, usert ki kellene tiltani, mert folyamatosan baromságokat beszélnek. Lekötik az értelmesebb fórumozók figyelmét, idejét a baromsagaikkal. Legalább 10x olvastam már hogy valaki megunta és kb 1000 karakterben tételesen cáfolta a hülyeséget. De az csak mondja tovább..
Kérlek, magyarázd el nekem miért nem jár az ilyennek perma ban a topikra?
Simán lehetne jogalap, ha a közösség hangot ad annak hogy nem tetszik valaki jelenléte, miért kellene megtűrni?" -
-
Frozen
addikt
szerintem a személyeskedéseket tegyétek félre és ne offoljátok tele a topikot vele,mivel ennek a topiknak nem ez a célja
ha nem tetszik a téma nem kell olvasni/reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy haladunk előre és több információ lesz (mint pl. a FED döntés holnap vagy holnapután) mindenről, közben derül ez ki úgyis.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)