- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
beszédes terra címek
A második címen levő tranzakciókból látszik hogy nagyságrendieg már abból is 130M USD-t vagy annak megfelelő profitot realizálhattak a frissen megkeletkeztetett LUNA exchangere utalásából és ott 0.00001-0.00002-es áron való eladásból / swappolásból
és ez nagyságrendileg az egyik kisebb a kb 70 cím közül amelyik részt vett a támadásban, csupán 720 mrd db mintelt Lunát borított a piacra
az első link ugyanezt csinálta, a végén 56 mrd db Lunát összelegózvaa gyakorlat ugyanaz volt, exchangeről beküldték az UST-t és LUNA-ra cserélték. Az első tranzakcióknál még kb 1:10-hez volt a cserearány (100K UST -> 10K LUNA), a végére pedig már nagyságrendileg jobb. Az első cím pl az 56 mrd LUNAért össz 2M UST-t áldozott be, de visszaküldve exchange-re 5-6M USD-t kaszált belőle
és a 70 cím össz kb 5000 mrd LUNA-t zsákolt be -> mostani 0,0001 körüli nyomott árfolyamon is majdnem 1mrd USD profit. De gondolom jó részét félrerakják hogy magasabb áron tolják majd el
Szép profit, gondolom kiszúrták, hogy üres a pool és csak Luna mintinggel lehet fedezni a swapot
Do Kwon-t közben beidézték kormányzati meghallgatásra szülőhazájában
-
xy.zsolt
őstag
válasz
dobolan #16497 üzenetére
Minden úgy történt eddig rbls-el ahogy jóelőre mondtam privátban winchester95-nek (oké, 0.3-nál picit alább ment)....viszont nem toltam bele ott pénzmagot mégsem mert rájöttem, hogy fingom sincs olyan dolgokhoz amit pl dobolan írt.
A játék kezdeti sikere fogja meghatározni az újabb hype nagyságát....pesszimista becslésem az 1$, az optimista 3$ körüli.....de ez csak megérzés. Én kihagyom.
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95 #16495 üzenetére
Persze. De a kezdő 150ezret - amiből már 60-at eladtak a guildeknek- 75 usdc-ért lehet megvenni, ráadásul királyságot is random sorsol úgy olvastam. Amúgy játékon belüli piactéren illetve harci robot minteléshez kell majd a token. Minden azon múlik, mennyire lesz népszerű és pörgős a játék. Szerintem nagyon sok eladott föld lesz értéktelen, mert egy olyan rebel NFT van a királyság élén, amivel mondjuk nem is foglalkozik a tulaja.
Azzal a földdel lehet jól járni, ami egy olyan rebelbot NFT tulajhoz tartozik, aki quildben érdekelt, mert akkor később drágán eladható lesz a föld. -
Winchester95
őstag
válasz
rozsgyi #16491 üzenetére
Szia!
Ezek már rég lefutott dolgok.
Discord szerveren tájékozódj, olvass vissza stb....
Mindenre választ fogsz kapni.Dobolan: Mikor kijön a játék az rbls lesz a fizetőezköz.
Olvasd vissza a discord csatornájukat te is.Más:
Aki gyorsan kaszálni akart rajta és belevett az vagy jól járt vagy benne ragadt. De mondjuk egy 3-6 hónapos periódusnál szerintem megtérül.
Most van az az időszak ha valaki belevesz szerintem nagyon nem tud mellé fogni.
Hosszútávon szerintem jó döntés belefektetni, még most. -
törölt tag
válasz
Andreaspasco #16478 üzenetére
Ne rémizgess. Azért remélem előbb is lesz valami.
Igazából nagy pénzzel 40 nél szálltam be sajnos, mert akkor még mindenki várta a 47-49 es felszúrást, ami nyilván elmaradt, hogy beszálltam.
Már annak is örülnék, ha ki tudnék szállni 40 körül és visszavenni lejjebb, azért 24-25 ig remélem megvalósul, bár már idén lenne jó"Vagy éppen azért ami itt megy már hetek, hónapok óta az adok-kapok, nulla értékű hozzászólások"
Igazából, ha ez nem lenne teljesen halott lenne a topic... Konkrétan akkor nem lenne értelme azért a fél év alatt 10 hsz ért tartani. Igy legalább van valami.
Vagy nem tudom akkor az emberek meddig nézegetnék ezt a topicot, ha heteken, hónapokon át kábé semmi hsz nem lenne -
dobolan
senior tag
válasz
Andreaspasco #16490 üzenetére
Nyilván. De az elején azért várható egy felfutás. Kérdés, hogy meddig. Meg erősen függ attól, mennyire váltja be a p2e reményeket. A scholarship programja az nem rossz egyébként. Most még minden arról szól kb.
@rozsgyi
Én úgy gondolom 2-3 dollár közé várható egy felfutás a start előtt nem sokkal. De az még odébb van. Ha mostantól lassan felfele fog menni, az jó előjel mindenképpen. A jelenlegi mc 4 millió egyébként. -
rozsgyi
tag
válasz
dobolan #16489 üzenetére
Ha visszakerülne 1.5 közelébe az ár, akkor én valószínű eladom. Addig veszek még egy landet poénból.
Tanulság volt számomra (nyugodtan javítsatok ki, ha hülyeség), hogy mielőtt beszállunk valamibe, azelőtt a napi forgalmat, a market capet, és a twitter oldalakat alaposan át kell nézni. Ez egy aranyos kis játéknak néz ki, amiben esetleg, ha megcsinálják, van valamennyi potenciál, de közel sem annyi, mint amit a hurráoptimista közlemények sugallnak. Egyrészt még csak kis aranyos screenshotok vannak (több ezer ilyen grafikai minőségű játék jelenik meg mobilra havonta), meg valamilyen igéret, hogy ez egy jó dolog lesz, de ennyi. A jelenlegi market cap 160 millió, a napi forgalom 30-60 ezer dodo. Az ubi soft állítólag beszállt, de ahogy olvastam ez néhány millió dollárt jelentett csak. Ráadásul az egyik fejlesztő központjuk Kijevben volt, nem tudom mi lett azzal a háború óta, mert erről nem szól a fáma csak a robotos cukiskodásról. Szóval lehet benne potenciál, de a mérete egyelőre még nagyon kicsi.
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95 #16488 üzenetére
Nyomorultak amúgy a fejlesztők. Nem értem miért nem lehet földet venni tokenért. Elvégre governance token... Azzal be tudnák szabályozni a piaci árát a tokennek egy általuk meghatározott szintre, ami szintén jót tenne a projektnek. Szerintem. Nekem ez nagyon nem tetszik, főként úgy, hogy nem is teljesen világos csak elméleti, hogy miként fog égni, mivel még a játék nem indult be.
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95 #16486 üzenetére
A 0.000264-et talán még elérheti a közel jövőben, de én inkább lassú hanyatlásra tippelek. A Terra Labs is meg akarja ölni, nagyon ez látszik a nyilatkozatokból.
RBLS-be meg szerintem ne tolj be több pénzt, így is benne vagy már bőven, nagyon lutri az is. Hosszabb távon lehet megtérül. Én többet vártam tőle, sajnos a piac nagyon nem kedvez most semminek.
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95 #16484 üzenetére
0.28$-on vettél lunát?
-
Winchester95
őstag
Én 75 ezret toltam bele a lunába feleslegesen.
0.28-nál gondolkodtam hogy rbls vagy luna :W
Pedig mennyire ésszerű lett volna, átlagomat is javítom és már pluszban is lennék azzal a pénzzel....Most meg megy valami faszság hogy kapok valami új luna tokent és x évig nem vehetem ki vagy mi. :D Ez aztán megoldás mindenre.
Én örülnék a több tokennek, mert akkor egy binance listázás is lehetséges lenne.
-
dobolan
senior tag
válasz
Andreaspasco #16481 üzenetére
Annyit talán nem
Am a landsale inkább lefelé fogja tolni a token árát, ha sokan lesznek olyanok, akik eladják, hogy tudjanak területet venni. -
gyurma888
aktív tag
válasz
Winchester95 #16480 üzenetére
Én már beletoltam mindent, múlt héten vettem egy Rebel Bot NFT-t is. Várjuk a trailer robbanást
-
Andreaspasco
tag
válasz
Winchester95 #16480 üzenetére
Meg több tokent, ahogy a Luna???
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Gondoltam beírok hátha megint el lehetne csípni mint múltkor az elején.
Rbls.
Jó irányba megyünk.
Még ott van az ár szerintem ahol jó beszálló van.
Aki bentragadt 1-2-3 $-nál az most tud javítani az átlagán.
Hosszútávon pedig egy jó pénzkeresési lehetőség szerintem.
Jövőhét hétfőn jön a landsale, júni-júli a játék.
Azt hiszem ígértek erre a hétre egy játék trailert is.
Játék megjelenése körül még több tokent kibocsájtanak majd. Több CEX-el megy a tárgyalás a listázásra.Lehet jó beszálló lehet nem.
Gondoltam megemlítenem hátha valaki nincs képben. -
Frozen
addikt
válasz
dobolan #16473 üzenetére
Mint ahogy az osszes coin az,fent le volt irva a btc is durva egy egy musk kijelentesre is eleg rendesen beeshet az ara vyg ep megugorhat kb ennyit ér az egesz stabilitasa az osszes cryptonak. Aki nem hisz a szerencseben annak nem valo kriptovaluta.
Cof azert mert egy olyan erme a tema ami neked nem tetszik vagy mert sokan ezt mar most eltemetik amikor egy nagyon jo projekt es a tovabbiakban is sok jot hozhat az nem feltelnul hozza azt hogy ne is beszeljunk rola. Mivel a csoport cime is kripto trade ezert porog ez a tema mivel jelenleg ebben van a legnagyobb potencial. ( Ertsd napi 10-20-30% emelkedés amit más erme nem tud szova tok mind1 hogy egyesek szerint szerencse vagy haldoklik mar sok sok hullam volt es volt aki meg is lovagolja oket. Kockazat pedig mindenhol van ezert mindenki annyit forgat amennyit szeretne.)
(OFF)Hallkan jegyzem meg akit nem erdekel tovabbgorget ha esetleg nagyon zavarja van a premium opcio...(/OFF) -
cof
veterán
Juj, már nem tudom hova lejjebb... Moderátorok mikor lépnek már valamit?
Vagy legalább költöztessék át a topikot, mert nehogy már valakinek azért legyen "szakmai" egy hozzászólása mert beírja hogy bika vagy medve... Vagy éppen azért ami itt megy már hetek, hónapok óta az adok-kapok, nulla értékű hozzászólások.
-
törölt tag
válasz
Frozen #16460 üzenetére
Az a baj, hogy igazából aki nem folyamatosan tradel az tökmindegy mikor vesz bele, mert mindig bedől.
Konkrétan jó ideje már csak azt látom, hogy van még lejjebb...
Én is sokáig hittem, hogy bika van, de már a legbikásabb arcok is belátták, hogy medve van az az igazság.
De én fogok kábé a legjobban örülni, ha még sem, de egyenlőre inkább elfogadom, hogy szopó van. -
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #16472 üzenetére
Ez csak szerencse játék semmi más. 0,00017-ről felment 0,0002-re, aztán vissza. Ok. nyertél. De lehet, ha ma megjátszod megint (mert miért ne, tegnap bejött), és ma bezuhan -275%-ot, akkor bukó, és lehet, hogy onnan többé vissza sem tér.
Több ezer dollárral - ahogy írtad - szerencse kerekezni csak a gazdagok kiváltsága. -
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo #16469 üzenetére
Ahogy irod es onnan semmi nem hianyzik akkor kozel 2,5x erteket futot a coin amit az egesz piacon mas nem.
Kiraly mindenki mashogy nezi a bika piacot ogen a tradel lehet nagyokat kaszalni es nem a hold evekig. A btc nel meg a tobbinel is vannak medves idoszakok nem mindig csak bika piac utobbita pesig a gyors aremelkedes jellemző ami nem jelenti azt hogy az valoban emelkedesnek is indul siman lehet hogy zuhan es jtana ujra ugrik amivel jo penzeket lehet szakitani. Aki figyelmes kereshet rajta sokat nevtol fuggetlenul hogy most ep hogy hivjuk. Aki pedig csak holdoz evek alatt toredeket...
-
szekra
addikt
válasz
Winchester95 #16466 üzenetére
Évek óta..
-
Frozen
addikt
válasz
Resike #16467 üzenetére
biztos az én szemem rossz... a +275% nem is veszem figyelembe mert hiányzik a grafikon egyik fele az oldalról ,de kb a 25% így is megvan kicsit több is... csak nem bajlodtam sokat a 2 egyenes vonallal. Vannak akik többet keresnek ezzel az egésszel mint mások egy egész hónap alatt el kell fogadni nem kell rajta rágodni ,mindenki annyival szállt be amennyivel akart aki hitetlen az meg nem vett bele nincs ezzel semmi baj. Erről szól a krypto mindenki mindenbe ugy vesz bele ahogy érzi ,hogy jó. Nyilván aki benne van vastagon nem fogja örökre benne hagyni a pénzéd ,de minden egyes realizálás után bent hagyhat egy részt főleg ha naponta vagy akár naponta többször is be tudja játszani. Jelenleg ennyi hozama a top10ből szerintem egyiknek sincs. -
Winchester95
őstag
válasz
Frozen #16465 üzenetére
Ebben mi volt a személyeskedés?
Ez mind így van, de eléggé szánalmas már ez az egész körülötted. Ezzel nem azt mondom hogy te vagy a hibás, csak azt hittem hogy észrevetted.
Itt nem azzal / nem csak azzal van baj amit írsz, hanem magával a személyiségeddel és a stílusoddal van bajuk szerintem.
Leegyszerűsítve, ha azt írnád hogy kék az ég, akkor is te lennél a ....... és ez az egész már megy hónapok óta.
Tovább is lehetne görgetni, de már erről szól az egész prohardver kripto hónapok óta. -
Frozen
addikt
válasz
Winchester95 #16464 üzenetére
szerintem meg ne személyeskedj és pont nem érdekel, aki nem hisz benne le lett írva sokszor tovább lehet görgetni ennyi, más meg annyit keres vele,hogy nem jár dolgozni sem...
-
Frozen
addikt
bika piac egyenlő a nagyobb hirtelen áringadozásra kitörésekre, ezt a volatilitásos hülyeséget amit a könyvben írnak inkább hagyjuk pár napja ez megy aki benne van rendesen irrdatlan sokat akaszt le, aki meg pár euroval vagy dollárral van benne csak fujja hogy hát vége van így meg úgy mások meg jót kaszálnak rajta... Mindenki abban hisz amiben szeretne és olyan elemzéseket tudást bizonygat saját magának amit akar én soha nem adtam ezekre és nem is fogok. Minden esetre a grafikonon meg lehet nézni hogy hányszor volt már 20-30% os kitörés....
(ha nem mennne a matek 1000 euronál is már 200 euro a hasznon...) -
-
törölt tag
válasz
Frozen #16451 üzenetére
Már több, mint fél éve szálltam be, sokat hallottam, hogy bika piac van, de csak bukó van pedig szálltam be újra az első beszállómnál jóval lejjebb és még is minden nagy bukta, oldalazgatás meg lószar felszúrások még nagyobb leszúrásokkal és még több oldalazgatással.
Ez valami poszt apokaliptikus zombika lehet... -
MPowerPH
félisten
válasz
Andreaspasco #16456 üzenetére
-
válasz
Andreaspasco #16456 üzenetére
Jajj ez a kép de fasza. Lopom.
-
Laraxior
titán
Ülő Bika lesz az
-
Frozen
addikt
válasz
dobolan #16441 üzenetére
2 kulon utrol beszelnek es arrol hogy az egyiknel megszunik a btu mig az uj lancnal megint lesz valami hasonló.
Nagyon elkonyvelted ez mar sehova nem fog menni pedig sztem nem kellene tegnapi hirekre is +25-30% emelkedet. Egy jo bottal olyanokat lehet szakitani mint az allat. -
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Andreaspasco #16426 üzenetére
Majd az MNB elad aranyat (az úgyis esésben van most) és indulhat az intervenciók sorozata.
-
Frozen
addikt
meg is indult az árfolyam felefele
-
szabi__memo
nagyúr
-
Kobe
veterán
aki terraban voksolni szeretne a proposalokra, az itt talál leírást a hogyanról
[link]
utána terra stationben tud voksolni -
szabi__memo
nagyúr
-
Resike
tag
A Luna végre kiadott egy tájékoztatót hogy mi is történt:
[link] -
szabi__memo
nagyúr
-
kenwood
veterán
A terra egy peggelt coin volt. A luna erteknovekedesebol (tobb1000%) siman lehetett az apronak szamito 20%ot finanszirozni.
Dehogy lehet. A luna erteke novekszik, az azt jelenti, hogy a "reszvenyesek" gazdagodnak.
Nyilvan az uzemeltetok megtartottak egy reszet a tokennek, es igy ok is, de az nem fenntarthato uzleti model, hogy szepen felelik ezt azzal, hogy 20% kamatot fizetnek a semmire.
1-2% meg mukodhet is, ha befektetik valahol,ami biztonsagosan hozz 3-4% hozamot. -
Kobe
veterán
válasz
kenwood #16423 üzenetére
A terra egy peggelt coin volt. A luna erteknovekedesebol (tobb1000%) siman lehetett az apronak szamito 20%ot finanszirozni.
Ugyanezt csinalja barmelyik bank vagy befalap is forras oldalon, en nem tartom ordogtol valonak a 20% stabilt ha olyan projektet raksz moge ami a masik oldalon a sokszorosat tudja.
Egy penzintezetnel is par % a mindenkori tokemegfelelesi mutato, nem hiszem hogy itt is sokkal szarabb aranyok alltak fent.Egyebkent meg kriptonal barmit stabilnak nevezni onmagaban egy vicc. Nem veletlen hogy az exchangek toredeke vezet fiat parokat, csak tether szeru szarokat es azokra az exchangekre is beutalni 2 perc, kiutalni jo sok ido ahol oreganyad labmeretet is leveszik elotte.
Abban a pillanatban hogy az egeszet atraknak fiat parokra, az egesz kartyavarkent omolna ossze, mert meg a nagybankoknal elvart par %os tokemegfeleles sincs a kanyarban sem. -
xy.zsolt
őstag
közben eur/huf 390
-
kenwood
veterán
Na varjunk, te itt kevered a "beteteseknek" fizetett kamatot, es 1-1 token piaci arfolyamat. Attol, hogy egy coin erteke megduplazodik, meg nem fog a bevetel is megduplazodni. Ha van egyaltalan.
A 20% kamatot ket modon lehet fizetni :
- van valamilyen beveteled, ami tobb,mint a stakeloknek fizetendo osszeg
- az uj beszallok penzebol fizeted a kamatot, vagy titokban inflalsz stb ...
Az elso nyilvan nem volt meg a project mogott, szerintem nem is volt realis roadmap ra, hogy ez megtortenjen.
A masik meg sima csalas, ponzi.
Ok ugye az elsonek valasztottak egy kockazatos, ongyilkos formajat : a befektetok penzet BTC-be raktak, ami emelkedes eseten fenntartja a rendszert,esesnel pedig ha pont panik miatt torteno nagyobb tokekivonas tortenik, a nagyon rossz helyzet erositi fel katasztrofalisra.Vegulis megkoszonhetjuk a FED-nek,vagy a CIA-nek, hogy bedontottek, mert kesobb meg rosszabb lett volna.
-
válasz
bobalazs #16421 üzenetére
usdc- ez egy amerikai cég és elvileg minden coinhoz megvan a dollár készpénzben
usdt- nem auditálják milyen eszközökben vannak a tartalékaik, elképzelhető, hogy részben olyan részvényekben, amiken nagy veszteségek voltak, ezáltal hiányozhat a fedezet egy része
busd- nem olvastam utána milyen tartalékaik vannak, de a legnagyobb tőzsde, a binance áll mögötte
algoritmikus stablecoinok- ilyen volt a terra projekt, ezt a kategóriát valószínűleg hosszú időre el lehet felejteni, nem tudom valaha meg fog e bízni bárki újra ezekben
ilyen pl a dai, ami amugy régóta problémamentesen működik -
-
Frozen
addikt
válasz
dobolan #16413 üzenetére
Biztonsagi okokbol lett leállítva többször a rendszer,hogy ne legyen támadható amíg ki nem dolgozzák a megoldást
Ugyan így be lehet donteni barmelyik ermet csak pal nagy hall kell hozza a btc től kezdve bármelyik megborulhat egyikre sincs 100% garancia el lett mondva hogy egy lotto az osszes kb. ( Jol lattuk mar nem egyszer Musk szavara is mennyire ugrik es instabil tud lenni az egesz meg nagyon toket sem kell mozgatni hozza. Szoval mindenki abban hisz amiben szeretne )
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
South Velen #16418 üzenetére
Tetherben is eletveszely tartani a penzt, ez nyilvanvalo.
-
South Velen
addikt
Itt "stabil"coint hasonlítok állampapírhoz.
Leszarom, hogy dogecoin, shiba inu-n, vagy egy csomó mindenen az indulás óta két pont közt lehet +100000% pluszban, vagy mínuszban, nem is értem hogy hozod ezt ide ultimate érvként. Én a STABILcoin-nak nevezett akármiről beszélek. Nem én találtam ki az elnevezést.
De nekem oké, csak akkor mostantól felejtsük el a stabilcoin kifejezést. Akkor ilyen nem létezik, tekintsük akkor hazugságnak a terméket, mint a kriptó világban a termékek döntő többsége, nekem nem gond. Persze nyílt titok, hogy a Tether is ilyen, csak túl sok ember érdeke fenntartani a tether látszatot.
De a Terránál már eleve algoritmusba volt kódolva a halál, és ez csak egy volt a sok red flag közt. -
Kobe
veterán
válasz
South Velen #16414 üzenetére
Vagy stabil kockázatmentes 20% kamat usd alapon, mikor bárhol máshol 2-3%-ot kapsz? Még a magyar állampapírra is csak pár %-ot lehetett kapni év elején, pedig abban azért van némi kockázat.
Azert a kriptot az allampapirhoz hasonlitani egy eleg uj szemlelet....
Az meg, hogy evi 20%ot tudjon stabilan adni egy projekt, tenyleg elkepzelhetetlen? Egy olyan eraban, ahol evente tobb projekt is van ami Xezer szazalekot, vagy tobb10ezer szazalekot megy? Abban az eraban valaki meglatja a 20%ot es rogton ramondja hogy ponzi, mert kriptoban olyan meg sosemvoot? Na nee :) -
dobolan
senior tag
válasz
South Velen #16414 üzenetére
Ezt már leírtam a másik topikban is, de nincs olyan bankrendszer, ami talpon maradna, ha mindenki csak ki akarja venni a betéteit pár nap alatt. Központilag bezárják a bankot, és nem jutsz a pénzedhez. Gondold el, beteszel 100 milliót éves 2% kamatra, a bank kihelyezi hitelben a 80%-át 10% kamatra 25 évre. Ha neked kell a pénz, vagy megvárod a 25 évet, vagy semmi. Ezt most minden betétesre egyszerre gondold végig, nyilván x%-ra kötelező alap van fenntartva, de 100%-ot nem lehet kihúzni.
Mivel a Terra Fundation decentralizált stabil coin-t akart, nem fagyasztotta be azonnal -gondolom én emiatt az elv miatt.
Azt a 20% éves kamatot honnan tudod miből tervezte fizetni hosszú távon? Elképzelhető, hogy saját tőkefedezete volt rá. De arra nyilván nem, hogy a teljes piaci kapitalizációt kivonják pár nap alatt belőle. Ez mindent bedönt, legyen az egy Tesla méretű cég, akkor is. -
szabi__memo
nagyúr
Most megint mi történt hogy az UST megfeleződött? Pár napig egész stabil volt
-
South Velen
addikt
válasz
dobolan #16413 üzenetére
Pont ez volt amúgy az összeomlás okozója, hogy mind a Lunától mind pedig az UST-től próbált megszabadulni mindenki.
Na de igazából ez egy racionális, várakozásnak megfelelő reakció a piactól. Ergo bele volt kódolva az algoritmusba a halál. Elinflálás - > árcsökkenés -> panic -> további elinflálás -> további árcsökkenés > panic > death
Csakis addig működhetett igazán amíg nem jött el a medvepiac. Ennél egyértelműbb ponzit... Én nem nagyon foglalkoztam ezzel a lunával, és persze így utólag okoskodásnak tűnik, de ez hogy nem tűnt fel senkinek? Persze ahogy olvasom, sokak kifejezték az aggodalmukat, ez a stablekwon nevű sarlatán pedig konkrétan lehülyézte, leidiótázta őket twitteren, és még egy "have fun staying poor"-ral zárt. Bravó, igazi megbízható arc.
Vagy stabil kockázatmentes 20% kamat usd alapon, mikor bárhol máshol 2-3%-ot kapsz? Még a magyar állampapírra is csak pár %-ot lehetett kapni év elején, pedig abban azért van némi kockázat.
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #16411 üzenetére
Azzal nem ég el Luna, ha csak kereskedik. Ha még működne az algoritmus, akkor UST/Luna 1$ értékű váltáskor égett el (és UST keletkezett), ha az UST > 1$. Fordított esetben Luna keletkezett, ezért van most csilliárd belőle, és még így sem sikerült vissza pegelni az UST-t 1$-ra. Le is állították az algoritmust, most már önálló életet él a két coin.
Pont ez volt amúgy az összeomlás okozója, hogy mind a Lunától mind pedig az UST-től próbált megszabadulni mindenki. -
Frozen
addikt
Mint irtam gorges tovabb ha nem hiszel benne. A bálna az azért bálna mert van penze a masik pedig hogy ha lat a projektben fantaziat akkor siman lehet neki belole nagy haszna. Meg kell nezni mennyi volt az arfolyam a lunanak meg kell nezni mennyire volt ertelmes projekt es a tobbi.
Dobolan nem a sajatjat egeti el hanem arat pumpal es sokan eladnak es a tranzakciok utan lehet egetni... ( Ez hasznos lehet a balnaknak is hiszen aki az elejen belebesz azoknak sokszoros profit lesz mikor ujra erore kap a luna) nyilvan senki nem tudja mi lesz ez egy lotto kb mint a tobbi kripto
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #16396 üzenetére
Hát ez meg? Melyik az a befektető, aki azért vásárolna fel bármilyen áron Luna tokent, hogy utána elégesse, hogy azoknak többet érjen, akiknek megmarad? Itt a supply nem fog változni, csak abban az esetben, ha beváltással (=égetés) kapsz érte valami értékesebbet. Viszont a bizalom már elszállt a Terrától az Alfa-Centauriig kb.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Andreaspasco #16404 üzenetére
Jelzik. Egy órával előtte blogon. Nagy segítség
-
dobolan
senior tag
-
nort_on
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest