- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prérifarkas
csendes tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Teljesen legális mindenfajta tranzakció. Eddig volt a Coinbase Ireland ami MIFID engedélyes már egy ideje tehát nemcsak hogy engedélyezett minden fiat jellegű akció de a bank se tagadhatja meg a be/kifizetést, max kér egy azonosítást ha gyanúsnak találták, azt meg leokézod vagy felhívod őket és ennyi.
Emellé jött most a MICA miatt a Coinbase Luxemburg ami a kriptózást fogja vinni, illetve már igazából most is. Aug. 18-tól annyi változik hogy hivatalosan is szét kell válasszák a 2 tevékenységet cég szinten (még .eu domain se kizárt), ott kapsz egy policyt hogy mostantól ők a hunyók, rányomsz és megy tovább a móka. Addig meg házon belül egymás közt lerendezik hogy ki merre meddig ér, de azzal meg nem kell törődni.
Long story short: take it easy.
-
-
-
Addel
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Szintén, HODL van jelenleg.
Az az igazság, hogy már így is több kriptó van a portfoliómban a tervezettnél, úgyhogy már csak tartom, és mivel nem is nézegetem napi szinten, ezért nem kommentelek mostanában.
Mikor legutóbb augusztus elején leszúrt 50k alá, rádobtam amit tudtam.
-
Frozen
addikt
válasz
Árpi001
üzenetére
Sok hírt olvasni erről arról ,és mindig van egy ilyen olyan okos aki ennek meg annak a hírnek tudja be a dolgokat.
A binance beleöntött vastagon pénzt röviden tömören. Lehet emlekszel rá ,egyik évbe mikor musk is bevásárolt akkor is ilyen 4-8 ezer koruli ertekel ment fel 30 valahanyezerol az arfolyam.... -
törölt tag
válasz
Árpi001
üzenetére
A Binance beküldött 1 milliárd $-nyi BUSD-t BTC-be, ETH-be, és BNB-be. Emellett megy a rate cut narratíva, ami nagyon bátor így a 13:30-as CPI adatok előtt, és jelzi, hogy totális fejetlenség és agyhalál uralkodik. Múlt héten még 5,7%-ot jeleztek év végére, most meg 4%-ot. Röviden a "mindent is beárazó" piacnak fingja sincs, mi várható.

Ez a hetente extremitások között ingadozó változás bankcsődök közepette nekem nem tűnik túl biztatónak.
A rossz CPI ma és 50 bázispont emelés 1,5 hét múlva azt hiszem igazán jó atyai kijózanító pofon lenne mindenkinek.
Ha a FED emel tovább, szerintem kő kövön nem marad a tőzsdéken, mert most van a - nekem irracionálisnak tűnő - reménykedés a tetőfokán.
(ami számomra még gyanúsabbá teszi a helyzetet, hogy milyen agresszíven van tolva most ez a "pause, rate cut" narratíva... - aztán nehogy jöjjön a "senki sem gondolta volna, hogy a FED hawkish marad, jujj"
) -
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Árpi001
üzenetére
Általában véve akkor, amikor valamilyen elmozdulás van, vagy botrány. Szoktam nézni az árfolyamokat. Beszállni biztos nem fogok, túl nagynak ítélem a kockázatát. Olyan belső értéket meg nem látok benne, ami engem meggyőzne. De a részvényekkel is hasonlóan vagyok, nézem az árfolyamokat érdeklődésből, de nem akarok részvényt venni. Viszont részvényem már volt, mert néha kapok. Meg ott látom a valós fundamentumokat. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kriptónak semmilyen fundamentuma nincs. De az én szememben azok a fundamentumok rétegigényeket elégítenek ki, a kriptók értékeltsége meg alapvetően abból fakad, hogy azt gondolják a vásárlók, hogy ez hosszú távon remek befektetés lesz nekik, mert mindig magasabb lesz az árfolyam.
Most kíváncsian nézem a Binance sorsát. -
Frozen
addikt
válasz
Árpi001
üzenetére
ezt azért nehéz elhinni, ha feltörték volna a fiokod tuti nem lenne rajta semmi, de az hogy átváltotta valaki és otthagyta elég hihetetlenek tünik
vagy csak nem emlékszel már vissza anno,hogy hagytad ott a fiokot, egyébként van trade history és ha más lép be a fiokodban azonal kapsz értesítést, továbbá a 2 faktoros belépés is elég erős kell email és telefon is hozzá... (kötve hiszem hogy mindened feltörtek volna) -
törölt tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Akkor ezt most neked.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz nem 2017.
https://twitter.com/naiiveclub/status/1433624505730043930?s=09 -
zsola400
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
1,5hónapja vettem az első adag vizslát, kb 10x idáig nekem. 19k holders, augusztus 23-án a Hotbit is listázza, szerintem nem rossz amit a srácok csinálnak (pl. kutya menhelyek támogatása), elértek és magyar a csapat. Én egyenlőre tartom, hosszabb távon.Az aug.23-ra kíváncsi leszek, mit hoz majd.
-
Lmh
őstag
válasz
Árpi001
üzenetére
Persze, hogy benne van, attól még 60k-n vettem, ez jelenleg kb csúcs, ez tény. (najó 63-on volt a csúcson). Lehet olyat csinálni, hogy csúcson veszel
Amúgy nem izgat, csak hülyültünk kicsit, talán szabad :-)
Egyébként személyesen az a véleményem, hogy a kryptonak van jövője, de a bitcoin tetőzőtt.
Keress vissza, korábban is írtam, hogy nem fog már 65k fölé menni. Ezt tartom, emelem
-
margithid
veterán
válasz
Árpi001
üzenetére
Kb annyit mint az emelkedésről.
Ugyanott vagyunk ahol voltunk egy napja.
Azért ha Zilliqa birtokos lennék, lehet idegeskednék.
BTC korrigál egy egészségeset mondjuk 8k-ra, akkor Zilliqa hol lesz?
Kb 50%-ra van a decemberi csúcstól...
Nekem úgy tűnik a mozgásból, hogy ah esünk egyet akkor altokat kivégzik... -
DNReNTi
őstag
válasz
Árpi001
üzenetére
En is eladtam tegnap 3450€-nal a BTC-t, ~9-10% haszonnal, most varok arra hogy visszavasaroljam ~2800€ korul, de nem szamitottam erre a reggeli zold ugrasra. Jolvan az, ha maskor nem, majd januarban berottyan.
(#7101) sparks
Meg jo, hogy.
Aki ~200$ korul vette a BTC-t... 
Ha jol emlekszem. -
csaba951
veterán
válasz
Árpi001
üzenetére
Elvileg CET 22:15-kor van CBOE zárás.
Más. Ma úgy nézz ki, hogy (átmeneti) korrekció várható a részvénypiacokon. Ezek szerint ma elmarad a világvége.

Más. A tőzsdén (NYSE) december 25-én és január 1-én lesz kereskedési szünnap.
#7090 Árpi001
A rádió azt mondja, hogy 1 autó szembemegy az autópályán. Mi az, hogy EGY??? Mindegyik!
-
csaba951
veterán
válasz
Árpi001
üzenetére
December 19-én lesz az idei utolsó CBOE lejárat. 1-2 nap és látjuk majd a realitást. Részvénypiac folyamatosan esik, már most 2017 novemberi árfolyamok vannak. Értsd a teljes idei növekedés elveszett! Közben meg a BTC emelkedik. Nyilván olyat tud amit a többiek nem!

Dow falls 400 points amid worst start to December since 1980
Nagyjából ennyire pozitív a helyzet. -
válasz
Árpi001
üzenetére
ha az adott oldalon a 2FA aktiválásakor kapott kódot / QR kódot lemented, akkor bármikor visszaállíthatod a Google Authenticator-t, mert az akkor kapott titkos kód állandó (hozzád lett rendelve), az alapján számolja neked az aktuális időkódot
nincs semmi ördöngősség, csak a lementett QR kódot jó helyen kell tárolni
-
butch3r
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Az authyt meg igen. igen
De GA nál kiskapunak ott van ha lementem valahogy a qr kodót.. igen
Ezek szerint az adott oldalak qr kódja örök? legjobb tudomásom szerint igen, kb 3 éve hazsnálok 2fa-t, még sehol nem kellett újat csinálnom (ellenben bitstampen jelszót pl 3 havonta kell cserélni de ezt egyszer sem kérte)5527: igen stimmel a 2fa=nem csak totp féle lehet, lehet az sms meg még sok más egyéb. a crpyto tőzsdék többnyire totp-t használnak. hát, googlenek az elmúlt 2-3 évben nem sikerült, mikor a msotani telefonomra váltottam akkor migráltam át authy-ra és még mindig nem elérhető ez google-ben szóval ebben szerintem nagyon ne reménykedj

5529: nem, a backup nem feature. https://www.protectimus.com/blog/google-authenticator-backup/ ha beírod google-be, én nem találtam olyan találot, ami alapján bárkinek sikerült volna (mert nem lehet)
-
LámaZ
addikt
válasz
Árpi001
üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy Android esetében a Beállítások → Fiókok → Google → Alkalmazásadatok bekapcsolásával a GA adatait is menti a Google, mint ahogy elmenti a Chrome a jelszavakat és könyvjelzőket (a Chrome-ban ezek simán elérhetők, függetlenül attól, hogy milyen eszközön használom). Még nem volt alkalmam kipróbálni, hogy ez így van-e. Akik szerint nincs így, azok lehet, hogy elszúrták, mert nem kacsolták be a szinkronizálást.
-
-
golya87
őstag
válasz
Árpi001
üzenetére
Bár nem részletezted, de nekem pl iOS-en a full restore iTunes-ból semmit nem változtatott a Google Authenticator-on. Plusz amikor veszek fel az új account-okat, akkor kapsz egy QR kódot, amivel újra ugyanazt fel tudod venni.
Az első opció nekem egyszer bejött, igaz csak egy alsóbb rendű tőzsdével próbáltam, a másodikkal pedig csak a leírást mondtam el, nem teszteltem. -
butch3r
senior tag
-
Dexar007
veterán
válasz
Árpi001
üzenetére
Kampósindex. Még nem terjedt el igazán..de dolgozok rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
08.18 után szinte biztos hogy jóhiszeműen jársz el és minden létező szabályt, törvényt igyekszel betartani

Bár mivel mindenki erre számít, hogy 2025 up...