Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
Az egész tőzsde piacra hatással LEHET. (Akkor igy fogalmazom)
Én yahoo finance live-on szoktam követni youtube-on élőben. Az a tuti, mert lehet csúszás a bejelentésben.
-
3800+
őstag
Este 8kor FED bejelentés, aki szereti az ilyet meglovagolni annak érdemes figyelni.
Valószínű vérfürdő lesz utána. -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Ledger NanoX-et szeretnék venni a gyári oldalról rendelve természetesen.
Állítólag egyes kriptós YouTuberek-nél és "kuponkódos oldalakon" elérhető -20%-os kód.Tud esetleg valaki ilyet, ami most elérhető és aktív?
Köszönöm
-
llacee
őstag
Az elmúlt hónapok adtak lehetőséget hatalmas befektetéseim átlagának javítására.

Egy valamivel szkeptikus voltam az a SOL és sokáig mellőztem, természetesen azzal is szarul állok.A kérdésem az, hogy, amig így lent van érdemes lehet-e belevenni átlag javítás címszó alatt vagy inkább kerülendő?
Nem a jósgömb kategória, de hátha tud valaki olyan infót, amit én nem.Az olvastam, hogy 21$ valami határ, ahol nagyobb kintévőség borítja az egészet.
-
viharhozo
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Mert nincs juzer, nincs eleg likviditas, szar a szoftver, genyaznak a kifizetesekkel (ezt meg a joval regebben futo Stepn se merte meglepni).
Bar mar annyira beesett, h a floor nincs 100 dollar se, szoval annal tobbet nem veszthetsz.
kenwood: sztem az osszes M2E-ben akkor van penz, ha adod-veszed a hozza kapcsolodo NFT-ket es/vagy a legeslegelejen szallsz be. Bar ugye a Stepnnel ez se volt garancia a sikerre, mert pont utana zuhant be a Sol.
-
kenwood
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
A srac, aki a Lunarol az osszeomlas elott megmondta, hogy ponzi, a gmt-ben is hasonlo veszelyeket lat : [link]
Hetek ota nem tudott 1.1 fole menni, ami kb. 10-15 % emelkedes lenne (ezalatt a Matic dupla felett is volt). El is adtam egy oraja 98 centen. Ha beleszamoljuk ebbe A Wojak-faktort, akkor estere biztosan 1.5 dollar lesz
-
proof88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Na most végre bejelentkeztem.
Most 5 mp alatt megjött emailben a verification kód.
Sajnos 0 km-t mutat nekem, és 21 CALO-m van, nem emlékszem hogy eredetileg mennyi volt.De ahogy látom, most küldenem kell FIT tokent kívülről hogy vehessek cipőt, hogy futhassak. Meg ahogy látom, most már nem kell párosítani a Strava-val az appot.
Na majd lesz valami.
-
itg
tag
válasz
Hory84
üzenetére
az alap dolgok megvannak, csak úgy érzem valamit kihagytam a számításból.
igaz, az előző hsz-ban kihagytam forgó coin mennyiséget, de még így sem áll össze a matek.
van aminek hasonló a piaci kapitalizációja, hasonló a forgó mennyiség, de iszonyatos különbségek vannak az árfolyamokban.
erre keresek választ, hátha. -
itg
tag
Sziasztok!
Egy nagyon láma kérdésem lenne.
Két éve figyelem az árfolyamokat, kissebb összegeket be is fektettem.
De egy dologgal kapcsolatban sehogy nem jön ki a matek.
Mitől függ, hogy egy coin 9.000.000 Ft, vagy 0.00004 Ft.
Az ok, hogy kereslet-kínálat, meg hype, meg mögöttes tőke, de ha két hasonló coint nézek, mi lehet a felsoroltakon kívül a magyarázata ekkora eltérésnek?
pl. Monreo vs. Stellar
vagy Shiba Inu vs. Tron.Köszi.
-
Veron
addikt
Hogyan tudnám legolcsóbban gate.io-ról és FTX-ről crypto.comra átvinni az USDT-m?
Múltkor XRP-vel abszolváltam egy hasonló kört, de az most nem opció ha jól látom. -
xy.zsolt
őstag
Ha veszel és lefelé megy akkor max 100% mínuszod lehet....ha emelkedik akkor akár 300+%od is lehet. Csak azt döntsd el mekkora összegben vállalod ezt a rizikót és vegyél....ilyen egyszerű
Ha meg emelkedik majd veszel hozzá
Egyedül a tőkeáttétes kereskedéstől tartózkodj....több okból is -
mepet
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
Biztos láttad már ezt ábrát: [link]
Bekarikáztam két részt kékkel.
A csúcsnál lévő karikánál MINDENKI azt mondja, hogy BUY, BUY, BUY. Ez egyszerű pszichológia: ahogy írva is van a képre: kapzsiság, megvezetettség, hit az új prardigmában, majd mikor már esik, akkor pedig tagadás.
A második karikakor, mikor jellemző az elkeseredettség, akkor mindenki el van keseredve, MINDENKI csalódott, mindenki azt tanácsolja, hogy SELL, SELL, SELL.
Ha hallgatsz rájuk, végez veled a piac.
Ez az én elméletem egy mondatban: amikor mindenki ugyanazt mondja, akkor ne higgy senkinek!De én alapvetően hodler vagyok, a tradinggel összességében mínuszos vagyok BTC alapon, így inkább rám se hallgass!
-
törölt tag
válasz
Flashback
üzenetére
További kamatlábemelések, recesszió, risk-off környezet, a cryptopénzek szolid 10+ éves történelme vagy akár az ETH előző ciklusa, időtávok figyelembevétele, a BTC-vel kapcsolatos következtetések (tekintve a korrelációt)... lehetne sorolni, persze mindenki tévedhet.
Majd kiderül év végén, addig azért folyamatosan lehet gyűjteni az új információt. Az is lehet, hogy túlbecsülöm. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Érdekes lesz ezeket a kommenteket újraolvasni év vége felé, amikor 400$ környékén jár az ETH.

-
mepet
addikt
-
varmi2
nagyúr
Nem lesz nagy eladási hullám. Aki évekkel ezelőtt betette a pénzt az eth 2.0-ba, és látta, hogy majdnem 5000$ ér egy darab eth, az nem fog hanyat homlok meneküólni, és azonnal átváltani 1500$-on. Ellenben, a pos után sokkal kevesebb eth keletkezik majd naponta, ami árfelhajtó hatású lehet.
-
-
ithomas
őstag
válasz
trek81
üzenetére
Nem vagyok jövőbe látó, és szakértő sem, csak próbálok informálódni.
Jelenleg közel 13 millió ETH van stakelve.
Akinek most stakelve van az ETH-ja, az semmilyen módon nem fér hozzá a pénzéhez, amíg nem történik meg az átállás.
Addig ez teljesesen le van zárva.
Ha akkor majd sokan gondolják úgy, hogy hozzá akarnak jutni a pénzükhöz, akkor eladási hullám lesz, és le fog menni az ára keményen.
És az, hogy nem lesz bányászható, szintén el fog tántorítani jónéhány embert...
Ezt nem tényként írom nyilván, csak esetleg érdemes lehet ezt is mérlegelni, ahelyett hogy cinikus hozzászólásokat írogatnánk...
-
ithomas
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
ETH-t én most biztos nem vennék.
Szeptembertől elvileg már bányászni sem lehet, szóval a mergenél van esély hogy nagyon beszakad az ára...
20k-n vettem nagyobb mennyiségű BTC-t, majd BNB-t akarok venni még...ha lemegy újra 220-ra az ára.
Szerintem ez 1 hónapon belül meg fog történni
-
-
mepet
addikt
Láttam technikai elemzést, ami szerint USD alapon erősödnie kell. De BTC-hez képest egyelőre nem látszik, hogy kitör-e végre felfelé, vagy marad a triplacsúcs. Akkor derül ki, ha a mostani BTC erősödés megáll (egyáltalán nem biztos, hogy megáll, a BTC szerintem 30k USD alatt még mindig ajánlott vételi szinten van), mert így nem nagy kunszt az altoknak erősödni, hogy még így is esnek BTC alapon. Én nem zárom ki, hogy továbbmegy a BNB BTC alapon is, megvan hozzá a funda alapja, a váltó egészséges 25% alatti market shareje (ellenpéldának lásd mtgox) mellett rengeteg user megbízható működés mellett, továbbá rendszeres token burnök is bíztatóak. Persze a triplacsúcs az komoly visszatertó erővel is bírhat, az éves átlag 0.01 pedig továbbra is támasz lehet.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Robi86
üzenetére
Nem!
Csak téged szopat a világ!
Végre bejött a terv!
Igaz hogy ehhez kicsit sokat feccölt bele az elit, de az összes szabadkömüves, végre elégedetetten hátra dőlhet!
Lám megérte a covid a háború,mindezt hogy csak a Te altjaid járjanak mindig rosszul!
Lebuktunk, de csak összejött! -
Robi86
senior tag
Altok közül másnak is van olyan, hogy "BTC emelkedésnél ez megy a legkevesebbet, BTC esésnél ez esik a legtöbbet"?

-
Beca1990
senior tag
KON Pay-ről és annak a tokenjéről van valakinek infója miért esett ekkorát? Twitter-en és sehol sem olvastam semmit róla...
-
Laraxior
titán
-
-
pohár
félisten
hogy ne az altcoinos bányászós topikot szemeteljem: nagyobb összeget tettem be Binance-re, vennék ETH-t, vagy BNB-t, mennyire okos ötlet most?
jobban hajlok a BNB felé, mert abból tudnék venni 9db-ot, és ott egy 10%-os emelkedés mindjárt hamarabb összejöhet, mint egy ETH-nál mondjuk
nem tudom mitől indult be ennyire a dolog az elmúlt napokban, csak nehogy valami temporális dolog legyen...
-
momcrew
tag
Mi történ 03:00 óra környékén, hogy szinte minden megindult?
-
-
xy.zsolt
őstag
matic szépet erősödött...zajlik a vissza teszt
-
ronson
őstag
Sziasztok.
Szeretnék pár millió Ft-ot bitcoinba ( esetleg egy részét ethereumba) fektetni. Milyen platformon lenne a legmegbízhatóbb? Nem kereskedni akarok napi szinten. A legfontosabb, hogy a pénzem biztonságban legyen, ki is fizessenek nagyobb emelkedés esetén, illetve ha szükséges, akkor gyorsan reagálni lehessen az eladásra.
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy annak mi a pontos menete, hogy egy projekt felkerüljön vagy felkerülhessen a CoinGecko-ra?
-
proof88
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Szóval az volt, hogy én egy idő után már bejelentkezni sem tudtam. Az app elvileg frissen volt tartva google play szerint. Kb 1 hónapja új telóm lett, áthozta automatikusan az összes programot, a CALO-t is. De sajnos továbbra sem tudtam belépni, elfelejtett jelszó opciónál hiába adtam meg az email címemet, hibaüzenetet dobott az app, és nem kaptam semmilyen emailt. Most letöröltem az appot, kíváncsiságból feltelepítettem úgy hogy most letöltöttem megint google playről és láss csodát, teljesen máshogy néz ki az app mint eddig, pedig a google play szerint eddig is a friss verzió volt fent. Akkor ezek szerint mégsem. Ez megmagyarázza, miért dobott hibát az elfelejtett jelszónál is. Itt már alapból a belépés is email verification code-dal megy. Ezt már megkapom, igaz, 60 mp után, úgyhogy majd még próbálkozok, hátha később 60 mp-nél előbb megkapom az emailt.

szerk.: bocs, most látom az emailben hogy a kapott kód viszont 5 percig érvényes. Na majd még próbálkozok

-
PROHARDVER!
Tisztelt mindenki!Kéretik a topik témájához nem kapcsolódó,off,személyeskedő és bomlasztó postokat nem megirni.Most szólok utoljára nem szeretnék embereket napokra kirakni innen.köszi
-
t72killer
titán
válasz
dobolan
üzenetére
CHF paritás már megvolt. Az Európai gazdaság háború ide vagy oda, szimplán nem olyan erős, mint aminek képzelték az euró bevezetése környékén. USA sokkal hamarabb talpraállt a 2008-9es válságból, és covid alatt is kevesebbet bukott - plusz nem volt odaát se brexit se német atomexit. Ezt kb most árazzák be. A német atomexit lesz valószínű a legdurvább csapás az említettek közül, crypto-témában ugye nem lényegtelen az energiaárak kérdése: már évek óta Európa motorjában, a legnagyobb GDP-szeleten üldögélő németeknél ez extrém drága.
Egy kis mythbusting: lehet nem is a háború miatt szállt el az olajár? A 2020 eleji nagy covid pánik óta folyamatosan, egyenletesen emelkedik. A lövöldözés egy picit megzavarta az elején, de visszatért a sávjába. Tény, az EURUSD gyengült, azaz EUR-ban drágább az olaj, de még úgy is beleférne a 2éve zajló trendbe:
-
Frozen
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
Ezt hívják korrekciónak nyilván folyamatos esés nincs sokáig ahogy emelkedés sem , mindig van mikor átbillen az árfolyam a másik irányba. Mivel már nincs bikapiac ezért ezek az apró felfele mozdulások arra jók csak,hogy belevegyenek azok az emberek akiknek nincs tapasztalatuk és azt hiszik most majd megy fel az árfolyam és pont az ellenkezője törénik. Akkor pánikul elad és így tovább... 1000 euro környéke árfolyam amin most áll +/- 100-200 euro billeg , ha elindul felfele akkor kb dupláját kéne hogy lásd rövid időn belül nem hónapok múltán.
-
szabi__memo
nagyúr
Koreai-amerikai együttműködés a kriptós nyomozásokban
Dont know biztos izzad
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha meg emelkedik majd veszel hozzá
?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)