Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz nort_on #8658 üzenetére
Stabil coinokra kb mindenhol ennyi. De találni 10-12%-os lehetőségeket is. Néz körbe pl, Nexo, Celsius.
FPSTunker: Igen, mondjuk csak kis összeggel száltam be még az elején de ahoz képest szépen ment. Meg még megy is. Utoljára hagytam benne egy minimálisat de azóta az is 15X-be van. Most azon filozok hogy vegyem ki vagy hagyjam aztán megy ameddig megy. Ma eléggé beszakadt, azt hittem vége is, de most ahogy nézem kezdik visszahúzni. Mondjuk Pancaken nem frissül az ára egyenlőre csak Coingeckon. -
törölt tag
válasz nort_on #8663 üzenetére
Nekem auto earn-be rak mindent, pl bitcoin is ott van évi 2%-ért.
Ja de te a fix-et nézed, igen ott több a kamat. Viszont az fix idő, mondjuk stabil coinnak mind1.
Sőt vannak 7-15-30 napos locked steakingek amik 25-50 % éves kamatra vannak, nekem sok coin abban van.[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz nort_on #8696 üzenetére
Aztán ki tudja 2 perc múlva mi lesz.
Sajnos vasárnap és a hét elején toltam bele a nagyobb pénzt, ma csak kb a negyedét. Elsőre nem olyan rossz.
Most jöhet a tréning, long-term strategy, portfolio building, stb.
Egyébként érdekes élmény, amikor szurkolsz egy limitárnak. LOL
Bocsánat a duplázásért, az eredetit nem engedte szerkezteni.
[ Szerkesztve ]
-
Resike
tag
válasz nort_on #8702 üzenetére
Stablecoin-ra locked is max 7%-os kamatot kapsz, ha befizeted utána az adót már az is rosszabb mint egy állampapír. És akkor még mindig ott marad a többi kockázat. Ami vonzó itt hogy elég flexibilis a lekötés és feltörés, de itt nem te szeded meg magad hanem a Binance aki ugyanezt a pénzt 25%-os hitelre adja el.
[ Szerkesztve ]
-
siemenss65
tag
válasz nort_on #8744 üzenetére
Abszolút magánvélemény. Ez egy szép kiegyensúlyozott portfólió. Annyira kiegyensúlyozott, hogy nekem ránézésre hiába vannak benne az egyébként jól megválasztott apróságok, azok tényleg annyira aprók, hogy még abban az esetben sem ugrasztják meg a portfólió összértékét, ha közülük akár több is egyszerre emelkedne. Látom, hogy long term, de mégis, ez így szerintem ugyanúgy fog viselkedni, mint ha egy homogén BTC vagy ETH tömb lenne.
-
_ocsisajt
őstag
válasz nort_on #8873 üzenetére
Rámegyek a buy crypto-ra kiválasztom amit szeretnék, majd amennyi USD-ért. Utána a bankkártya adatoknál ha beírom a revolut-os virtuális számát, el fogja fogadni? És mennyi lesz úgy a sáp?
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Resike
tag
válasz nort_on #8910 üzenetére
Szerintem nem sikerült az LP vétel mert akkor egy ilyen CAKE-LP lenne a tárcádba (nem írták ár PANTHER-re a nagy copy-paste-ben), és valószínűleg azért nem sikerült mert túl kevés BNB-d van.
Egyszer az LP vétel kerül 0.0012 BNB-be, majd azt berakni a farmba is valamennyi talán 0.0001 BNB, és akkor még kellene valamennyi BNB ami ugye maga megy bele a poolba.[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz nort_on #8918 üzenetére
És bekerült a rendes píz is! Jessz!!
Nagyon brutál ahogy termel! És napi 1x compound.
Hogy lehet majd kiszedni belőle? Gondolom Harvest, és akkor kerül vissza a tárcába. Ezt most még nem próbálnám ki.Ezek kb meddig szoktak futni ilyen magas kamattal? Mennyi idő után érdemes kivenni? Vagy ez változó?
-
-
Krethx
aktív tag
válasz nort_on #8965 üzenetére
Majd beteszem. Most várok hagy termeljen.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
vzozo
senior tag
válasz nort_on #8958 üzenetére
Visszaolvastam, épp arra a hozzászólásra reagáltam.
rendes coin-nal kell stake-elni.
Amikor kb. minden ATH-n van, persze át lehet váltani a fiatot coinra. Kérdés, hogy érdemes-e.
Viszont az EUR az EUR marad, én abban kapom a fizum. A .10%-os lekötéshez képest már a 3-4% is nagyságrendi ugrás, nem szabad kapzsinak lenni. -
nort_on
senior tag
válasz nort_on #8965 üzenetére
Panther szépen megy, tegnap óta csinált egy egészséges majdnem 30%-t.
Telegram csoportban olvastam egy jót a sok mém, meg to the moon között, tegnap este számoltam is egyet.
Szóval azt néztem meg, hogy a farmolt PANTHER-t mibe érdemes betenni. Leginkább valami másik token-be (BNB vagy BUSD), mert ki tudja mi lesz vele, de legyünk optimisták és használjuk ki a kamatoskamat előnyét.
A pool és a farm kamat között kb 3.35-szeres különbség van, így jobban megérheti a farm-ba visszapörgetni a pénzt. Aktuális árakkal számolva (PANTHER illetve PANTHER-BNB LP), meg a -5%-kal, meg a gas fee-vel ez jött ki.
1. Naponta 1-szer a farmolt panther megy a poolba. A folyamat: pool-1x compound, farm-1x harvest >1x stake a poolba, ez 3x -5% a mozgatott pénzre, meg 3x gas fee
2. Naponta 1-szer a farmolt panther megy vissza a farmra. A folyamat: farm: 1x harvest, 1x a farmolt panther fele swap BNB-re, 1x liquidity BNB+panther, 1x stake vissza a farmra, ez 4x -5% a mozgatott pénzre, meg 4x gas fee
Számokban a következő jött ki (5 naponta a + hozam-kerekítve, első a pool, második a farm):
5: 35% / 35%
10: 68% / 75%
15: 105% / 126%
20: 145% / 195%A farm szépen elhúz, hosszabb távon még jobban. Ebben nincs benne a lehetséges árfolyamemelkedés, illetve a kamatok idővel csökkeni fognak, de feltételezzük hogy marad a 3-szeres különbség a farm javára.
Az árfolyam hogyan befolyásolja a dolgokat, pl ha a panther 10x-et csinál, akkor gondolom a PANTHER-BNB LP csak 5x-et mivel felesben vannak, szóval PANTHER-t vagy PANTHER-BNB LP-t érdemesebb gyűjteni? Lehet érdemesebb mégiscsak a PANTHER-t, mert abban nagyobb potenciál van többszörözésre?
Ilyesmit szoktatok számolni?
A gyakorlatban hogy csináljátok? 1-es vagy 2-es opció?Illetve a farmon számolni kell egy lehetséges impermanent loss kockázattal!
Bocs, ha hosszú lett és köszi az észrevételeket!
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz nort_on #9007 üzenetére
Fontos információ PantherSwap farmosoknak!
AMM LAUNCH!
-Smart contracts of PantherSwap AMM exchange have already been deployed on BSC. (Check the contracts here)
-The new swap interface will be deployed at May 8th, 5:00:00 AM UTC.
-New PANTHER-LP farms will be added one by one starting from May 9th, 5:00:00 AM UTC.
-No deposit fee for all PANTHER-LP farms.
-Tax-Free for PANTHER transfer from May 9th, 5:00:00 AM UTC to May 10th, 5:00:00 AM UTC.
-The multiplier of CAKE-LP farms will be reduced to 1/10 at the same time PANTHER-LP farms be added.
-All CAKE-LP farms will last for 3 days and then be removed at May 13th, 5:00:00 AM UTC.Keep reading the FAQ here:
https://docs.pantherswap.com/amm-launchLesz videó is, hogy mit kell majd csinálni holnap:
https://t.me/PantherProKb ez a lényeg:
1. PANTHER/BNB LP Farm unstake on PantherSwap
2. Go to Pancake. Remove liquidity.
3. Then go back to Panther site add liquidity again.
4. STAKE again. It will go to new farms[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz nort_on #9017 üzenetére
Sikerült Köszönöm szépen! Csak valamiért sosem akaródzott neki felajánlani az eurót, max usdt-ig jutottam... elèg sokat kellett erőszakoskodnom mire valahol megtaláltam az ltc/eur párost
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
nort_on
senior tag
válasz nort_on #9018 üzenetére
Bárki próbált már kivenni pénzt a farmolók közül az új PANTHER-LP-ből?
Eddig ugye a pancakeswap hátterében CAKE-LP tokeneket lehetett csinálni, és ezek mentek be a CAKE-LP farmokra (ezeket holnap ki lehet szedni a PancakeSwap oldalon). Most van a váltás, ma már az AMM az új PANTHER-LP tokeneket készíti, holnap indulnak az új PANTHER-LP farmok.
A trade > liquidity-ben csak az add működik, de a remove nem... Illetve elindul, de mindig hibára fut. Ami elég para, ha szeretnéd feltörni a tokent és szeretnél hozzáférni a pénzedhez. Vagy nagyon béna vagyok, vagy nem jó ez a sz@r (már a TG csoport adminokkal is leveleztem). Remélem holnapra megoldóik, mert így nem szívesen tenném át a pénzt az új rendszerbe...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest