- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
a gst coinról az alapitok azt mondták,hogy amennyiben 0 vagy megközeliti a 0 árfolyamot elkezdik égetni a coint (gondolom meg fogják emelni az appban a díjakat)
-
Kobe
veterán
Kene egy kis help, LUNA/UST temaban
Ki kellene vennem anchorrol a stakelesbol a bent tartott aUST t a snapshot elott, de a voteok miatt nem maradt szabad UST a tranzakcios feera a terra station walletemen
Binancerol meg mar nem tudok kikuldeni a terraraAkinek van olyan helyen 2 db szabad UST-je, segitsen mar ki pls
Valamilyen mas coinban meghalalom, reszletek privben -
Beca1990
senior tag
valaki el tudja mondani mi történik a LUNA(régi) holderekkel most hogy lekapcsolták a kereskedést?
30.-án LUNC néven tovább kereskedhetünk vele? -
korcsi
veterán
Ethereumot mi ütötte meg ennyire?
-
Frozen
addikt
válasz
xy.zsolt #16581 üzenetére
senki nem mondta,hogy ott kell tárolni a pénzt, de ezek váltok arra tökéletesen jók,hogy beutalsz ,vagy váltasz rajta és tovább küldöd...
de azért olyan hibák nincsenek,hogy nem enged küldeni meg letiltja a kivételeket ahogy kedve tartja stb mint amiket a binance folyamatosan csinál sok sok esetben... -
Beca1990
senior tag
+1
-
viharhozo
addikt
Az sztenderd es megszokott dolog, h Binance-rol nem lehet a Solana-halozatra utalni 16 oraja? Van esetleg ilyenkor vmi nem tul draga kerulo ut?
Az szinten sztenderd, h a Binance 12 oras atfutasi idot ad az utalasokra, mert az 5 dollar ertekut is megvizsgalja?
-
Beca1990
senior tag
EPX coinról mi a véleményetek? ma került be a Binance-be.
-
Frozen
addikt
válasz
r3dsnake #16568 üzenetére
gst vagy gmt attól függ hol jársz a cipővel.
a beszálló solonából veszel cipőt amit használsz, ezt a cipőt fel lehet rakni market placre van az applikációban és ha jól tudom van a binancon is már vagy ha nincs akkor tervben van hogy ott is fognak árulni cipőket. Nyilván jó cipőt hamar el lehet adni percek alatt, gatyit meg kb soha..
Appon ha lesz kulcsod akkor ott van saját wallet rész , külön van még egy belső rész amiből tudsz vásárolni is . Van piac ahol lehet venni és eladni ,ha magas a cipőd szintje bérbe is lehet adni pl stb... a wallettben lehet váltani sol,gst,gmt,usdc#16569xy.zsolt
Naponta max 10 percet lehet 2 energia pontért, ha sok pénze van valakinek 3 cipővel tolja vagy többel és akkor 2-3x ennyit lehet naponta, okosabbak vesznek egy uj telot és accountot és arra egy cipőt ez a legolcsobb.#16570r3dsnake
rengeteg csoport van ,discord, telegram ,reddit valahonnan vadászni kell nekem 3 napig tartott. és egy kevéssel vagyok bent kb 20 solal,lvl 10 es cipővel
[link] -
proof88
addikt
válasz
Andreaspasco #16562 üzenetére
Köszi, holnap veszek is belőle!
Van egy hasonló, a CALO.
Én futáshoz használom, Strava-n keresztül gyűjti ki h mennyit futottál, különböző challenge-ek vannak, és CALO coint lehet mozgással keresni.
Sajnos az utóbbi 1-2 hétben nem láttam új challenge-et az appban, de a twittert nézve máj. 27-én lesz valami beindulás megint. -
Frozen
addikt
válasz
Valaki tolja a stepnt?
Vaganyan lehet vele keresni -
Kobe
veterán
válasz
Ezt mar lattam de botranyosan szar a sitejuk mobilon
Valami reszletesebb leiras kering rola vhol? -
Andreaspasco
tag
-
Kaci84
őstag
válasz
szabi__memo #16558 üzenetére
Az nem kérdés, hogy nagyon megéri, persze ha tényleg megkapjuk. Azért van EUR állampapír 3,5% körül. Itt kb. 3x pénzt kapunk.
Engem az érdekelne, hogy miért éri meg nekik hozamot adni? Biztosnságos befektetésből nem tudják kitermelni. Ha pedig a saját cégükbe fektetik ezzel az extra pénzel mit tudnak olyant fejleszteni ami hoz ennyit? -
-
Kaci84
őstag
Mi a véleményetek a BUSD-ről? Vagy akár az USDT-ről?
Sok pletykát hallotam ezekről a stable coinokról, hogy egyáltalán nem biztos, hogy tudják "tartani" a $ árfolyamot. Tudom, hogy a valós kockázatot lehetetlen meghatározni, szóval inkább véleményt vagy, hogy valaki válllaja-e esetleg a 10% hozamért.
Nekem egy kicsit gyanus vagy fura, hogy miért adnak hozamot a pénzre? Miből lesz 1000$-ból 1100? Csak úgy lehet ha befektetik. Viszont ha befektetik az kockázat megint vagy bejön nekik vagy nem. Ha annyira biztos befektetés akkor meg nem kapnak rá banktól hitelt? Azért vannak hitelek alacsonyabb kamatra is nem?
A síma coinoknál még megértem, mert ha sokan tartják a hozam miatt akkor nem csökken annyit az értéke vagy jobban növekszik ha eladási oldalon elfogyogatnak az emberekék. -
dobolan
senior tag
-
törölt tag
Az igen a vol megháromszorozódott most, hogy felment. Mi történt?
Mondjuk tök értelmetlen várni bármit amíg nem égetnek ezerrel. De arról meg semmi hír, hogy lenne tervbe.
Sőt azt a hülye szavazást nézve mindenki fork ra voksol annak ellenére, hogy a neten senki sem akarja, csak az égetést.
Most nem tudom ez egy nagy megtévesztés megint, hogy ne számítsanak az emberek égetésre, de lesz, vagy tényleg komoly ez a fork hülyeség. -
-
dobolan
senior tag
-
Frozen
addikt
luna megmozdult +40%
-
Ideg
aktív tag
Hali!
Krakenre ti sem tudtok bejelentkezni? Ha megnyitom a bejelentkező oldalt már ott írja, hogy "Something went wrong, please try again.".
-
Frozen
addikt
válasz
dobolan #16535 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem mikor adok és veszek, pusztán azt mondtam aki benne van az simán kereskedhet mert naponta 10-20-30% körüli kilengések vannak , nagyobb összegnél vagy egy jó bottal simán olyanokat lehet akasztani amiből rengeteg pénzt lehet csinálni.
Nyilván sok ember már 666x eltemette a coint,hogy vége van ahhoz képest még mindig nagyon jó mozgások vannak amivel lehet keresni nem keveset.
Nyilván ahogy írtam kicsi ember beszállt pár euroval vagy dollárral nem fogja neki megérinti oda vissza cserélgetni mert 10 dollár/euro esetén keres 10% al 1 dollárt... amiből még lejön kb 2 váltás... De nyilván aki már pár nullával többe nyomja ott már kézzel fogható haszon van. Arról nem is beszélek sokan a kicsi összeget berizikozták ,hogy hátha felfut még a projekt nem 2 nap alatt vagy 2 hét alatt hanem évek alatt.. függetlenül,hogy most ki mit mond vagy ép mennyire fújong a coinra... van aki hisz benne ennyi. Mint ahogy korábban ki volt beszélve az egész kryptozás egy szerencsejátékhoz hasonlítható dolog.. -
-
B-L-A-C-K
titán
FPS megint megindult, kíváncsi vagyok meddig megy most szakadás előtt.
-
nort_on
senior tag
válasz
Beca1990 #16526 üzenetére
Ok, de aki 3 hete benne volt, annak nem mindegy, hogy esett még 20%-ot és most nem -99.98%-on áll hanem -99.99-en? Aki meg a bukás után vett bele egy ded koinba, az számíthatt rá, hogy (extrém) volatilis lesz a mozgása, főleg, hogy előtte pár nappal meg ment egy 100x-et. Szóval ilyen előzmények után egy -20% nem igazán hír, max Csipkerózsikának, aki épp felébredt a kómából. Písz.
-
Laraxior
titán
-
nort_on
senior tag
20%-ot? Lol. 99.99%-ot esett.
Ded, ennyi volt. Több mint 18 ezer kriptó (projekt) van, napi tucat jön ki. 1-2 eltűnik, benne van, észre se veszi senki. Aki meg nem kezeli megfelelően a kockázatokat és pl nem diverzifikál, az így járt.
-
Beca1990
senior tag
A luna körül érdekességek vannak, a Twitterről törölték a bejegyzéseket és az árfolyam is bő 20%ot esett 2 nap alatt.
-
r3dsnake
nagyúr
Nexo-val kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- Referallal regisztráltam, ami 1000usd 30 napig tartása után 100 usd bónuszt ad. Látom ezt valahol a felületen, hogy tényleg aktív-e a promó a fiókomra? Nem találok semmi ilyet.
- Mit érdemes benn tartani? Simán USD-t, vagy esetleg USDC-t? Nem teljesen egyértelmű számomra, hogy az USDC 8% Flex terms, vagy az USD 8% Fixed terms éri meg jobban?
- Milyen módon érdemes befizetni? Simán bankkártyáról? A withdrawal is oda megy később?
- Ezeket hogy érdemes beállítani:Köszi!
-
válasz
Winchester95 #16514 üzenetére
én mindenképpen örülök hogy leírtad a véleményed és köszönöm szépen!
hétvégén lesz időm megnézem a projektet alaposan -
rozsgyi
tag
válasz
Andreaspasco #16517 üzenetére
Axie infinity?
-
dobolan
senior tag
válasz
Andreaspasco #16517 üzenetére
Nem ez a lényeg. Profitot akar belőle kiszedni x időn belül. A játék még el sem indult.
-
Andreaspasco
tag
válasz
Andreaspasco #16513 üzenetére
Na gyerünk, melyik az a p2e ami még mindig p2e
Egyik sem. Mind kuka! -
BeLucZ
addikt
válasz
llacee #16515 üzenetére
Az a nulla még kijöhet, csak szerintem nem úgy ahogy te gondolod!
Viccet félretéve, most kb minden alt gatya.... De ha a BTC visszatér egyszer az 50-60K-s zónába akkor a sikeresebb altok remélhetőleg visszatérnek az ATH-juk környékére
Más nem maradt nekünk, csak a reménykedés meg a HODL
-
Winchester95
őstag
válasz
Andreaspasco #16513 üzenetére
Nem vagyok bástya, és ha ennyi információ nincs a birtokodban, akkor nincs miről beszélni. Ne kezdjük újból azt amit a legelején. Másodregeknek meg abszolút nincs kedvem leírkálni mindent.
Ha érdekel a project megnézed, utána olvasol, eldöntöd hogy beszállsz vagy sem.
Én úgy sem foglak tudni meggyőzni és nem is akarlak.
Egy jó beszálló most az rbls token véleményem szerint.
Lehet rajta nyerni és bukni is mint minden máson. Fogalmazhatunk úgy is hogy 0.5 alatti beszállóval nem foghatsz mellé hosszú távon.
Kivéve ha be sem fejezik a projectet és leáll az egész. De nem olyan társaságról van szó.Csak nehogy megint sírás legyen a vége mint a múltkor, mikor 1$-nál szóltam, aztán belevettek 2-3 dollár közelében
-
Andreaspasco
tag
válasz
Winchester95 #16507 üzenetére
Bástya mutass egy p2e játékot ami pár hónapnál tovább húzta ☝️☝️☝️☝️
-
dobolan
senior tag
válasz
LuckyL #16508 üzenetére
Én rendesen utána olvastam. 1. rebelbot nft-k kapnak earn-t a hozzájuk tartozó földek teljesítménye és a rarity alapján, és ezt meghatározott elv szerint lesz visszaosztva a földek között. 2. PvP bajnokságok díjazása, ez egyéni bevétel.
Elég komplex. Szerintem szólózással semmire nem lehet majd menni.
De ettől függetlenül mindent az dönt el, hogy mennyire lesz kedvelt a játék. Nyilván ugyanúgy működik benne a pénzszerzés, mint más játékoknál. A casual befizet, a profi kivesz. Ha ez pörögni fog -értsd lesz mindig elég casual játékos, mert a játékélmény ezt megadja-, akkor a token is.
Kezdeti hype meg felviheti a token értékét 2-3 dollárig simán, akkor is ha utána kihal. -
Kobe
veterán
válasz
Nem csak Eth meg BTC letezik, de nezd meg azokon kivul hanynak sikerult befutni
"Just because you are special, doesnt mean you are useful" ugyebarEn nem latom, ki lehetne tartosan felhasznalobazis. Manapsag a 7-8 eveseket sem erdekli, mert a fortnite es tarsai alatt barmi ingerszegeny, porgosebb jatekra teljesen alkalmatlan a decentralizalt platform, idosebbek meg mar oregek bohocnak. Maradnak azok, akik azert jatszanak, hogy kigrundoljanak valani szaros NFTt amit majd egy meg nagyobb bohoc remelhetoleg meg tobbert megvesz.
De olyan, akit tenyleg egy 20 eves grafikai szinten mozgo, unalmas, unkreativ debill jatek tartalma erdekelne sok sok 100 oran at, es ne a speka? Na olyan csoportot en meg egyiknel nem lattamA reverse marketing meg nem a legjobb omen. Kitalalom az NFT t amire onmagaban alacsony a kereslet (lasd ugye a korberohogott majomfejes sracokat) de mivel meg az is becsokken, csinalok hozza egy keretrendszert amiben konnyebb csereberelni oket. De ha eredetileg nem erdekelte a nepet, minek?
-
válasz
LuckyL #16508 üzenetére
Persze azt hozzateszem, ha valaki korai beszallo, akkor ha jo a game, akkor tud kaszalni, ha időbe rádumpol az ujakra
Ertha tokenem volt pl, szuper a weboldaluk, megtetszett, a videok is jok voltak. Aztan meg kihoztak egy beta jatekot ami ugy nezett ki mint egy sim city 92 ből beta verzioban. Csak ugy izzott a ledger olyan gyorsan adtam el az egesz szart. Azota esett is ujabb 80% ot kb -
válasz
szerintem igaza van
azt látom a crypto játékoknál hogy csakis a pénz miatt játszanak velük, mert amugy borzalmasan szarok
amikor elfogy az új beszálló, nem jön több pénz a rendszerbe akkor meg borulha hosszútávon pénzt lehetne keresni, akkor meg botokkal tennék tönkre (egykori wow gamerként ismerem a problémát), de a nagy részük el se jut oda hogy megérje botot fejleszteni rá, hamarabb borulnak
természetesen nem kizárható, hogy ez változik majd a jövőben
a konkrét projektről amiről beszéltek nem tudok véleményt mondani, nem néztem meg, csak úgy nagy általánosságban fogalmaztam meg, amit most a bullmarket alatt megfigyeltem -
Winchester95
őstag
Ez körülbelül olyan hozzáállás mint ahogy egyes okostojások álltak az nft-hez. Ha te leragadtál azon a szinten hogy a p2e csak egy játék a hülyegyerekeknek ami a 90 es éveket idézi akkor nem neked szól ez az egész.grafikáról és játékélményt nézed......
Nem szégyen egy kicsit utána nézni a dolgoknak, tanulni, informálódni, mert lehet előbb utóbb nem csak az értelmetlen fröcsögés fog áradni a hozzászólásaidból. :D
Manapság már nem csak BTC meg ETH létezik.
-
Kobe
veterán
válasz
Zoli-bácsi #16505 üzenetére
Ilyenkor eleg ranezni a jatekra magara, grafika / jatekelmeny / plot alapon es feltenni a kerdest hogy ez vajon valoban van e olyan jo, hogy azzal milliok jatszanak tobb100/1000 orakat belerakva. Mert ugye az emelekdeshez az is kellene
De a legtobb egy sima, 90es evek vegen / 2000es evek elejen irt kezdetleges flash alapu jatek szintjet mutatja....
Tul sok embert nem hsiezm hogy tul sokaig mozgatna -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Winchester95 #16504 üzenetére
Optimista, de legyen igazad.
-
Winchester95
őstag
Én minimum 3$ környékére várom még játék előtt, max 5$.
Utána meg határ a csillagos ég.
Persze bármi kis hiba becsúszhat.
De discordon látva komolyan gondolják a projectet. -
BeLucZ
addikt
válasz
Andreaspasco #16496 üzenetére
Erről jut eszembe:
GALA - MANA - SAND trióval mi lesz szerintetek a jövőben ? Nyilván azok is földbe álltak a legutóbbi vérengzés során, de van bennük potenciál ? Novemberben száguldottak, azóta csak lejtmenet van..... Vagy ez ilyen egyszer volt Budán kutyavásár story ? GALA-ban látok potenciált, ha beindulnak az ökoszisztéma játékai meg újra bikapiac lesz akkor még mehet nagyokat, MANA is ha beindul jobban a metaverse és nem csak egy kezdeti hype lesz a facebook miatt, sand detto, több van bennük jóval a mostaninál,csak most senki nem mer kockáztatni, mindenki be van kakkantva. Ezek árfolyammozgása általában erősen hajaz egymásra, úgy figyeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Bontatlan Sunlu High-speed PETG filamentek eladóak több színben - 4.690Ft/db
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 32GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával