Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
Mindenre rá lehet fogni,hogy más és anno az eth ra is ugyan ezt írták és szerintem nagyon sokan nem gondolták volna még innen a csoportból sem azt,hogy meg fog ugrani.
Én nem azt mondtam most 100 euros solanaból 5000 euro lesz de egy 500-1000 euro közé várom. És hogy miért azt is leírom a btc ből kifog áramlani a pénz és a töke ,mivel más projektekben sokkal nagyobb potenciál van.Hogy érthető legyen valaki berak 10.000 eurot akkor az nem mindegy ,hogy 50 ezer lesz vagy felmegy 13 ezere mint a btc esetében.Túl magas az ár és nagyon sok pénzt kell kockára tenni pici nyereségért is. Ha visszatekintesz akkor a solona sokkal jobban ingadozik 130-190 euro közt ugrált tavaly még 8-50 euro ért is volt darabja. Na most ha valaki 10 ezret berakot a 8 euros projektbe az már ment neki minimum 20x értéket. Ellenben a btc vel meg kereset volna kb egy 2-3x értéket azért nagyon nem mind1. (és kockáztatod a pénzed itt is ott is mint egy szerencsejáték szóval nem lehet azt sem mondani magyarul hogy a btc egy életbiztosítás az árra bármikor bedönthető az árfolyam a megfelelő mennyiségű érmével és ezek akár lehetnek különbőző walletokon is ,egy személy vagy társaságnál nem mondom 2x a Micro cég miért vásárolgat fel rendszeresen) -
fogselyem
senior tag
válasz
varmi2
üzenetére
Nem mindenki úgy irogat ide ebbe a topikban, hogy kripto spíler, fürdés közben a kádban fejben bányássza a btct, a hodlerek élő szobra akit csak azért nem öntenek bronzba, mert az neki fájna, de ha tehetné már rég szobrot állítatott volna magának, a pizza dayen btct éget mert annyi van neki.
Három éve még azt se tudtam, hogy hol lehet bitcoint venni, hallottam, olvastam a btcről, ethról és kész.
2023 december elején egy megvilágosodás után döntöttem ténylegesen úgy, hogy az állampapír helyett más befektetési forma után is nézek, mert az állampapír az szép meg jó, papíron jól mutat és ezzel el is fogytak az érvek mellette.
Volt pár nap szabadidőm, jobban beleástam magam a témába (youtube megmondó videók), beszéltem emberekkel és elkezdett körvonalazódni a dolog, hogy mibe lenne érdemes belefektetni, mire kell figyelni, stb.Próbálom a legtöbbet kihozni a jelenlegi helyzetből, de ahogy a megmondó videókban hangoztatják, még nem száguld a kripto vonat, addig és közben is dcazok, építem a portfólióm.
Tegnap eladtam azt a pici btct amim volt, kb. 35, 40 dollár hasznom lett belőle, "visszakapott" pénzt beraktam a MAVIA stakebe (launchpool) amiben már amúgy is benne vagyok.
Ezen kívül ott az earn, lending, szóval csurran, cseppen innen is, onnan is. -
dobolan
senior tag
válasz
varmi2
üzenetére
Én ezt értem, de szerintem Frozen azokról beszél, akik nem tudták eladni a stake miatt eddig se ATH-n, de ha feloldják nekik, akkor piacra dobhatják, mert nem tudhatod te sem biztosra, hogy a hodl!-al mikor lesz újra ATH. A japán részvénypiac se érte még el a 90-es évek elején felpumpált csúcsot, pedig annak már 30 éve.
-
-
South Velen
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
Jaja, ASIC-ok vannak már VGA helyett, mert jó pár éve nem rentabilis vga-kkal bitcoint bányászni. Mondjuk mostmár ASIC-okkal sem.
Nem mintha releváns lenne a mondandó szempontból, hogy pont mivel bányásszák, érdekes módon a gazdasági vetületekre elfelejtettél reagálni 
Kérlek azt is oszd meg velünk miért is van szüksége a világnak 30-50 féle kriptóra.
Én sokat olvastam a témában de érdemi hasznot, spanyolviaszt nem látok kb sehol az eddigi fiat-based rendszerekhez képest, hátrányt viszont dögivel.
BNB, CRO? Csak nem kripto tőzsdék? Ez olyan erős érv volt, mikor a LUNA/UST collateral-ja maga a LUNA volt.

Ettől függetlenül az emberi természetet ismerve simán nincs kizárva hogy lesz ez még egyszer 100K felett...
-
Zöld Róka
kezdő
válasz
varmi2
üzenetére
Az értékét az adja hogy egy széles tömeg elhiszi hogy ez csak felfelé mehet. FOMO van, abszolút a csordaszellem megy.
Attól nem lesz valami színarany hogy fix mennyiség van belőle, mert állandóan ez a fő érv hogy ebből fix mennyiség van, ezért marha értékes.
A hatalmas ingadozásaival pénznek se jó. Ki akar olyan pénzzel fizetni ami 1 hónap múlva 50 % al többet ér? Hát senki.. a tranzakciók lassúságáról már nem is beszélve.
Azért van veszélyes szinten a játék mert már mindenki hallott róla hogy ez a tuti.
S látod, a friss vevők nem igazán jönnek. Már régen zsákolnia kéne ilyen árfolyamon a kriptovalutát a hatalmas pénzügyi cégeknek, hiszen elvileg már lassan ingyen van és hamarosan 100 k lesz az ára.
Bankot lehetne ezzel robbantani. Mégse vásárolnak belőle, vajon miért? -
tobias40
veterán
válasz
varmi2
üzenetére
Jól megfogtad a lényeget...
Akkor azt kérdezem hogy mik az ajánlott crypto a mostani xar helyzetben.(mik a "sláger" és remélhetőleg jól működő crypto-k,és ha vki szán rá időt az leírhatná hogy miért!
)
Nyílván látszik a kérdésemből hogy nem igazán értem az egészet,csak kíváncsiskodom,mint kezdő...)
Ha ezt sem érted akkor inkább ne válaszolj!xy.zsolt:tennék bele kicsi pénzt hogy legyen tétje is..
) -
LuckyL
őstag
válasz
varmi2
üzenetére
nehéz erre mit írni mert általában hiába mondja valaki, van valamiylen triviális ok
de ha tényleg nincs semmi okosság, akkor esetleg lehet hogy volt olyan crypto depositja ami akár több úton de valamilyen crypto hackelésből, csalásból származott és követték
ok nélkül nem tiltanak le az biztos
mindenesetre ha kiveheti a pénzét akkor nincs semmi gond, nyisson pl egy kucoint vagy crypto.com ot helyette -
törölt tag
válasz
varmi2
üzenetére
Köszi, persze az egyértelmű, hogy csak jó projektebe.
Kisebb pénzeket tettem már rengeteg top altba, persze rosszkor, csak most picit izgat ez az eth körüli dolgok, hogy mire lehet számítani. Meg mostanság talán még jó beszálló lehet, de aztán fene tudja.
Meg nem tudom ez a metaverse dolog is, hogy fog hatni, meg esetleg melyik coinokra.
Egyébként remélem ez az rbls dolog bejön, egy kis zsebpénzt raktam bele
Bukni nem igen fogok vele sokat, viszont nyerni lehetne +1 fizut, ha bejön. 
-
kenwood
veterán
válasz
varmi2
üzenetére
axs-t en is batran ajanlanam.
Csak 625 millio dollaros hacket jelentettek be tegnap veluk kapcsolatban
-
Andreaspasco
tag
válasz
varmi2
üzenetére
Nem a százalékáért veszem, már gyűjtöm pár éve.
Viszont régebben több volt rá a kamat meg Gzil is járt hozzá de az már elfogyott.
1$ közelében realizálok belőle.Itt is indul a metaverzum.
https://www.cryptoninjas.net/2022/03/25/zilliqa-ready-to-launch-metaverse-as-a-service-maas-platform-metapolis/amp/ -
LuckyL
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
varmi2
üzenetére
Nem hiszem. Meg mondom az az érdekes abban az időintervallumban a telefonon nézegettem, viszont az 100% én küldeni nem küldtem senkinej, ezt a címet nem is ismerem, swap-eléseket nézegettem, de ott se okoztam le semmit. Na meg ott eleve nem is történhet olyan tranzakció ami send-ként jelenik meg az előzményekben.
szekra: Elküldtem privátban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
varmi2
üzenetére
Miért lenne hülyeség? Ha előreláthatóan tudod esni fog (hírekből, akármiből), ebben az esetben értem, mert azért vannak jelek. Akkor miért lenne hülyeség eladni? Tegyük fel XY cryptóból van 1 millió forint értékben, tudod, érzed esni fog a napokban, eladod gyorsan tegyük fel átszámítva 950eFt-nál (eladást értem az alatt átkonvertálod pl USD coinba), lemegy 800-ig, itt visszaveszed, ha esik még 600-ig, utána elindul fel mindenképpen jobban jársz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
varmi2
üzenetére
Értem, köszi, és nekem az átváltásoknál nem vesz le költséget?
Illetve még az is magas nekem hogy csináltam Coinbase fiókok nemrég, itt van egy minimális összegem, pl van ami euróba van, na most csináltam coinbase pénztárcát is, amit össze is kapcsoltam a coinbase fiókommal, viszont sehol sem találom hogy a sima eurot, vagy akármilyen meglévő crypromat hogy rakom át a coinbase felületről a coinbase walletbe...?
-
-
kenwood
veterán
válasz
varmi2
üzenetére
Azert eleg meresz dolog lenne egy olyan coint 130 dollaron lekotni egy evre,ami juniusban 3 volt.
Lattad mar a honlapjukat, tudod mi van a 8 milliard dollaros market cap mogott ?
Erdemes megnezni ...Ez tipikusan az a coin, ami egy ev mulva centekert fog megni
Veszel belole 10 darabot 1300 dollarert, jovore meg lesz belole 20 darab, ami er osszesen 10-20 dollart
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
Ez már nem az a shitcoin, aminek indult, elég komoly ökoszisztéma van mögötte, egy király váltó és a fejlesztők mindent teljesítettek az ígért dolgok közül. No meg mellette elég népszerű is lett és akkor most még Musk tweetje se kellett
Jóval több van benne mint a dogenál. Lesznek komoly dumpok de visszaveszik azonnal + ezerrel megy a burning is, van jövője sztem.... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a gyengélkedés amit produkál mostanában nem felfelé mutat. A tőzsde viszont szárnyal!

Nem tudom érdemes e átcsoportosítan bármit most az ETH kapcsán ennyi.