Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1raly
aktív tag
válasz
Troy66
üzenetére
Bybit.eu az mica kompatibilis és nem köthet beléd senki ha itt kereskedsz.
A kiutalásnak van egy díja revolutról, de ezt írja utalás előtt. A váltás díja itt 0.1%.
Bár én eladnám revoluton és újra venném egy mica kompatibilis váltón ha még tartani szeretném, a küldözgetések helyett. -
k1raly
aktív tag
válasz
formula01
üzenetére
Ha az adózás vagy a szabályok betartása miatt kérdezted akkor is az a válaszom hogy pl bybit.eu-n eddig is el tudtad volna adni és nem is szegtél volna szabályt.
Nem tudom milyen coinokat tartasz de azt amit ki lehet szedni én biztosan kiszedném, ha nem jó a mostani árfolyam, amiket pedig nem lehet kiszedni megvárnám még eladja magától a revolut. -
k1raly
aktív tag
válasz
formula01
üzenetére
Revolutról már hónapok óta ki lehetett szedni a meglevő cryptod és eladni egy tőzsdén, akkor amikor megfelelő az árfolyam, az hogy te ezt nem lépted meg mert hogy "itt nem lehet eladni" az a te dolgod.
Most is ki lehet szedni másik crypto tőzsdére és később eladni ha a mostani árfolyam neked nem elég jó. -
k1raly
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Én a helyedben most csak figyelnék ha eddig nem követted a dolgokat. Vagy ha nem zavar hogy ha lemegy ez a mostani felfutás utána lehetsz -70-80%ban néhány coinodnál akkor vehetsz most is.
Ott úgy kell nézni hogy "akciós" most, és ezzel javítani az átlagod.
Ha nagyon mínuszos a portfolió még nem tudod előre hogyan fogsz rá reagálni. Én a múltkori csúcsot végig néztem nem adtam el semmit, azt hittem csak felfelé megyünk aztan szar volt nézni a nagy mínuszt. Ott eldöntöttem hogy nem adok el, hanem veszem végig, ma már látszik hogy jó döntés volt.
Májusban mindig volt idáig korrekció és utána ősszel indult be újra a piac. "Sell may and go away"
Szerintem btc top 120-130k attól függ hogy most áprilisig lesz e vagy csak ősszel. Utána 1 év lefelé aztán kezdheted a dcat, és veszed végig a következő 2 évben. Utána lassan halving aztán megyünk felfelé.
Egyébként szerintem lesz még a btc 30-40k, ahhoz képest meg most elég drága.
Intézmények eddig nem voltak ekkora részt benne a cryptoban mindig manapság. Ez jó és rossz is egyben szerintem.
Mindenképp ledgeren vagy trezoron tárolnám a cryptot a helyedben. -
k1raly
aktív tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Engem kezd érdekelni mi lenne az összeg amit bele akarsz tenni ha már így túlgondolod a dolgot.
Ettől függetlenül sok sikert.
De szerintem itt nem kell meggyőznöd senkit hogy te gondolkodsz jól, csináld amit jónak látsz és kész. -
-
k1raly
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Persze gyors kereskedésre jó. De alapvetően egy meme coinban nem érdemes vagyonokat tárolni azzal a céllal hogy majd egyszer hátha sokat fog érni. Nem mondom hogy nem volt erre példa, de több az ellenpélda.
Inkább vegyenek az újak a top20ból pár coint, hosszútávon sokkal több értelme lesz szvsz.
-
k1raly
aktív tag
Coingeckon keresd meg a coint. $Trump Nézd meg a piacok fület az adott coinnal és látod hol tudsz venni.
Trumpot tudsz már binancen de én nem javasolnám hogy egyből meme coinokkal kezd.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
k1raly
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Felajánlottam hogy küldök neki etht a tranzakciósdíjakra, elküldi a coinbasemre és kivesszük a cb kártyámmal egy automatanál.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Csak oda nem tudja a plutont küldeni. Csak ha már swapolja előtte ethra, de ez még néhány feladatot eredményezne..
-
k1raly
aktív tag
Rajtam kívül más is bízik abban hogy ha a fet, agix és az ocean összeolvad és $asi lesz belőle akkor jót fog menni?
Nekem eddig is voltak ezek a coinok, de mióta kijött a hír vettem még belőle.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Arra nem gondoltál hogy nem a gép kikapcsolása mellett döntenek, hanem majd nem adják el aktuális áron a bányászott btct, és pont ez indítja be az árát felfelé?
Még "pár" felezés után is elég agyalni azon hogy mi lesz ha, addig mi csinálunk egy kis pénzt.
Te meg károghatsz tovább, és retteghetsz egy olyan dologtól amin nem tudsz változtatni.
-
k1raly
aktív tag
válasz
üzenetére
Eddig felezes után kellett 1 év az új athhoz.
[Btc halving countdown]
Nem értékpapírrá minősítés történt, csak a a nagyobb alapok készítettek btc etf-eket.
[Mi az az etf?] -
k1raly
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Én igen.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Fradipuma
üzenetére
Hello, csak annyira bonyolult mint egy sima küldés bárhová. Szóval semmi extra nincsen benne, de utána csak akkor tudod kivenni a coint ha nálad van fizikailag a ledger. Mivel ugye ilyenkor nem közvetlenül a ledgerre kerül a coin, csak a egy másik walletra amiből a ledgerrel tudsz utalni, ezt sokan rosszul tudják.
Az aktuális utalási díjak vonatkoznak rá, solana pár napja 0.01sol volt, avax is ugyanennyi bár ahhoz kell egy külső wallet is. Eth most 0.3$ körül van.
-
k1raly
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék valaki nézte e az impt.io projektet vagy a dash2trade-et, elég hasonló a weboldaluk. Nekem a dash kicsit koppintásnak tűnik. Bár lehet hogy mindkettő scam.
Ezért érdekelne hogy más foglalkozott e ezekkel.
Impt presalenek elvileg 2 nap múlva vége és listázzák több helyen. -
k1raly
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
Sziasztok, régen találtam egy oldalt ahol fent voltak azok a coinok amik nemsoká indulnak, nyílván főleg shitcoinok. Esetleg valaki nem tudja ennek az oldalnak a nevét? Köszi!
-
k1raly
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
Sziasztok, az a lenne a kérdésem hogy más is vett [elysium] tokent?
Van még ebben lendület vagy ennyi volt? Nyílván nem a varázsgömbből kell megmondani csak véleményt kérdezek. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest