Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz k1raly #11094 üzenetére
biztos az főleg ha személyesen megyek érte sokszor az a baj vannak akik sokszor semmit nem hisznek el és nem tudják,hogy országok közt nagy különbségek vannak. ez kb olyan mint amikor az ajtóba lerakják a csomagot mind1 mi legyen egy vadi uj gép vagy más és 2 nap múlva is ott van nem zsebre vágják meg lehúzák a másikat mint sokan gondolják
de hogy ne legyen off nft be utazik valaki?Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz k1raly #13265 üzenetére
enyni erővel már leírhatad volna ,hogy nft
Ez azért nagyott fog bukni hamarosan szerintem nem konkrétan erre hanem magára az nft vonalra gondolok.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
3800+
őstag
-
GoTReX
őstag
válasz k1raly #17610 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Nem olyan nagy összeg 45-50k Hufnak megfelelő. Viszont most nagyon hülyének érzem magam, sokat kell erről tanulnom, mert azt hittem a a különbség csak a kezelőfelület és nem ott tárolódnak tranzakciós adatok mint hogy kié stb.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
Frozen
addikt
válasz k1raly #17690 üzenetére
én sajnos nem emlékszek már rá,viszont van egy pool listázás és ott lehet szűrni ,hogy mi az új. Nyilván ide csak a bányászható coinok kerülnek ki.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz k1raly #18055 üzenetére
Egy biztos, semmi sem biztos. Azt mondják ha kiutalod magadnak fizikai tárcára, az most a legbiztonságosabb... Aztán, hogy ez kinek mennyire éri meg egyebek az is egy más kérdés...
Binance-ra mondanám én is... de kitudja... ezek a mostani események még a nyárira vezethetőek vissza.... és kitudja még mi lesz a elkövetkező hónapokban... beszélnek egy nagy biztosító cég hálózatról is, mint extra kockázat, cső lehetséges célpont...
Ami még aggasztóbb, hogy a kriptó beszivárgott már pár helyre pl f1. Lehet a végén igazuk lesz azoknak akik a köv válságot a kriptokhoz kötik...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz k1raly #18082 üzenetére
a másodikat megnéztem, oké hogy mindenféle botot árulnak majd kereskedésre, de miért kell ehhez tokent kibocsátni? miért nem lehet simán majd árulni a terméket?
lehet hogy azért mert sose lesz termék? vagy csak egy moneygrab az egész?
miért szállnál be iylesmibe főleg medvepiac alatt, amikor még az esély is kicsi hogy lesz bolond aki exit liquidity-t ad?
ha van valami mélyebb dolog benne írd le, csak rápillantottam az oldalra nem néztem meg alaposancryptot minden termékemért elfogadom
-
Fradipuma
tag
válasz k1raly #18141 üzenetére
köszönöm a válaszokat! Dilettáns kérdés, de nem nagyon vágom, szóval ha a ledgeren van a coin, és szeretném majd visszautalni binance, hogy vissza váltsam dollárba, majd kiutaljam magamnak kártyára az megvalósítható ezzel a nano S-el? ( Solana,BTC,Eth,Vet,Mana,Dot lenne rajt)
-
törölt tag
válasz k1raly #18951 üzenetére
Bocs, ETF-re gondoltam.
Értem, tehát akkor az idei várható növekedés csúcsa jövőre várható, a korábbiak alapján.
Lehet, ez nem képlet alapján megy, hanem emberi viselkedés, kell idő a pszichózisnakDe ha nagy a felhajtás előbb is elérhető, kitudja. Néha néha rálesek majd. Ti mennyire várjátok?100-150k az reális? utóbbi a 2021-es duplájához közeli lenne. Az nekem már nagyon pazar lenne De a 100k sem rossz...
bár kellett volna még venni pár dolgot alacsonyan ... most már ez van.
werszomjas, elvileg ezek Amerikában elérhetőek. De hatásuk az egész kripto bizniszre lesz. Több banknál is olvastam már hasonlót, pl Osztrák Raiffeisen.
Nagyon úgy tűnik, hogy ez az egész felszálló ágban van.
Nem biztos, hogy 2025-ben megéri kiszállni...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz k1raly #18964 üzenetére
Én akkor már nem vettem csak valamivel magasabban... pedig akkor egy 50-est belerakni pl 50 ezer forint, az 10x árfolyammal, már ütött volna... megkellett volna rizikózni.
Csak akkor nagyon nem lehetett tudni, hogy ott a vége, vagy lemegy 0-ába. De ami volt legalább nem vettem ki, és még vettem hozzá... a kettő esemény között...
De sok más lehetőség is volt, csak ez kiemelkedő...
-
Frozen
addikt
válasz k1raly #19158 üzenetére
[link]
Az a 20% nem kevés még pár felezés utána még kérdés mennyi szerver marad majd, mivel lassul a tranzakció is ezzel együtt. Ez nem károgás hanem tény minden személyeskedés nélkül.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz k1raly #19161 üzenetére
Erre alapoznánk akkor az 5 lottot is el lehetne találni ráadásul mindenkiből milliomos lenne hiszen egyre több ember tudná hogy 4 évente menne egy x a pénze. Előbb vagy utobb ennek nem lesz jó vége és azért valljuk be itt is nem mindenki milliomos és nem is lett az a sokszoros x ből.
Van a tiktokon egy csávó a laszika vagy hogy hívják az is belerakot elég sokat mégis csoringer a csávó pedig nem ma kezdte
Amugy itt egy gyors képlet.
10 millió usd lenne 1 btc 2060 ban naponta a világon a bányászok/bloklácot akik életben tartják csupán 87890 usd keresnének. 1000 embere vetittve ez csak napi 87 dollár ennyiért nehezen hiszem bárki is járatna bármit technologia+áramfelhasználás mellett.
Ami elég karcsu még a 10 millás árfolyam mellett is amit valószínű soha nem fog elérni.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- SSD kibeszélő
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest