Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz fireman123 #833 üzenetére
ERSTE bankból utaltam tegnap, ma 13:44-kor jött az email, hogy menetrendszerűen megtörtént a deposit jóváírása.
(#836) Gyurma_13: Ha a június eleje-július közepe részt nézem, az medvepiac, olyan most is jöhet, a 300 EUR árfolyam sem elképzelhetetlen. Csak nehéz elhinni, hogy megint lesz egy olyan visszaesés, mint nyáron. Aztán hogy utána megint meglódul az árfolyam, és még magasabbra tör, azt fene tudja.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
g4bb3r
tag
válasz fireman123 #1392 üzenetére
Hali.
Van itt valakinek NEO-ja és desktop walletben is tárolja? Nem tudom mi történt egy ideje nem néztem rá de most.. Az van hogy nem syncel egyáltalán a blokkal is le van maradva és állandóan azt mutatja, hogy 0 connected. Ha webes kliensel megnézem minden OK mutatja a NEO-t és a GAS-t is.. Tranzakciókat is csak Okt elejéig látom. Probáltam utalni magamnak, semmi.
Próbáltam kikapcsolt tűzfalla+virusirtóval hátha az blokkolja de ugyanaz.. Valaki más tapasztalt ilyet? Google-n nem találtam semmi értelmes segítséget. 3-4 féle wallet verzóval is teszteltem..
-
őstag
válasz fireman123 #1392 üzenetére
Én VGA-ra költöm a Fiat-ot.
Passz, nem tudom, hogy oldanám meg, ha szükségem lenne rá. -
Smithy87
senior tag
válasz fireman123 #1415 üzenetére
Ez szerintem a senki nem tudja mi vonatkozik rá. Fel merült már itt is és a bányász topikban is. kis összegekben utald haza. A NAV legutóbbi infók szerintem nem tudja mi ez (addig jó nekünk).
-
Avicularia
veterán
válasz fireman123 #1415 üzenetére
Nekem van svéd és magyar bankszámlám is. Mindkettőnél, ha más valutában kapom a pénzt rá mint amire szól ( svédnél svéd korona, magyarnál értelemszerűen forint) akkor díjat kell fizetni az átváltásért. A svéd számlánál 40 korona, a magyarnál (raiffeisen bank) kb. 1750 ft-ot számolnak fel összegtől függetlenül az átváltásért.
-
Yany
addikt
válasz fireman123 #1715 üzenetére
Rebesgetnek valami gondot a Krakennel kapcsolatban ott a Variance-on, úgyhogy ezért electrumoztam ki én is a dellát, de kb 1 órányi tökölés volt a felületen végigtolni. Akinek van kedve, valószínűleg érdemes a scriptet megcsinálnia, mert kész káosz, amilyen hibaüzenetekkel traktálja az embert a Kraken webes felülete. Nekem pl. azt is kiírta párszor, hogy a Tier 3 nem elég, hogy kiszedjem a pénzem. Persze újra meghívva a sok 520-as hiba között feltűnt egyszer-egyszer a kiutaló felület is, de azután is folyton lehalt. Szóval nem egyszerű. Végül csináltam egy non segwites címet Electrummal (nem kockáztattam, hogy a Kraken kompatibilis-e vele) és átnyomtam a dellát.
Van valakinek tippje, hogy melyik paper wallet generátort érdemes használni? (akkor már megadnám a módját, ha már egyszer HODL és nem csak egy sima fecnit csinálnék
Én ezt találtam: Paper Wallet @ bitaddress.org
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Because
őstag
válasz fireman123 #1978 üzenetére
én se találtam... csak annyit tudok, hogy 1 vagy 1000 euro is 2600ft
-
Szőrös
veterán
válasz fireman123 #2868 üzenetére
Áhh köszi, így már értem. Pont tegnap utaltam még lóvét, de akkor most várok a vásárlással.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #3066 üzenetére
....másnak is gyanús a tegnapi beesés és a a CBOE futures zárás egybeesése [link] ...
-
Szilu
tag
válasz fireman123 #3070 üzenetére
Szerintem ha valaki(k) akkora állománnyal vagy befolyással bírnak egy adott eszközre, hogy a hangulatot tudják befolyásolni, akkor mindig nyert ügyük van piactól függetlenül. Ez a sima tőzsdéken is így van, ha egy alapkezelő befektetést vált, vagy csak mikor Matolcsy beböffent valamit aztán 2 hét múlva visszavonja
Ha nem sikerül a hangulatra hatással lenni, akkor nem működik az lenyomom az árat olcsón visszaveszem.Ezen nem kell morgolódni, csak szélirányba kell állni pisiléskor, ha ezt észleljük.
-
DNReNTi
őstag
válasz fireman123 #3172 üzenetére
Ezek szerint ne varjak a 3K$-os ETH-ra?
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
mhmpista
aktív tag
Igen ez a poszt és következtetés fogott meg engem is.
És ezért kérdezem hogy most mi lesz?https://prohardver.hu/tema/crypto_trade/hsz_3162-3162.html
És ha ez igaz. Ha a nagyok abban lesznek érdekeltek hogy ne menjen fel, eszközük és indítékuk is van, akkor mi lesz itt? Leszakadhat a bitcoin a többi coinról? Vagy hogy lehet velük úszni? 2/14 a következő zárás akkor hogy lehet ezt az infót kihasználni?
[ Szerkesztve ]
-
Szilu
tag
Az első linken lévő elmélet szerintem még mindig nem teljesen 1x1. A teljes állományt eladni a nekünk tetsző áron, majd szintén egy ekkora mennyiséget kedvünk szerint zárni, vagy lejáratig tartani szerintem nem ennyire egyszerű. Na és akkor ott van a vételi és eladási átlagár, ami szintén nem magától adódik. Nem tudom, milyen erők lehetnek ilyenkor a túloldalon, sem azt ez mekkora mennyiségnél kivitelezhető. A történet végen aztán megint pénzünk van, amit nem lenne rossz befektetni...
Ezt még szeretném majd jobban megérteni, mert továbbra is úgy gondolom, nem abból van a biznisz, hogy mi adunk veszünk, hanem hogy jön velünk a piac.[ Szerkesztve ]
-
butch3r
senior tag
válasz fireman123 #3178 üzenetére
mért ne lenne kifizetődő a hodl? mmint ha keresni akarsz a mozgáson akkor nyilván nem, krédés elcsíped e le illetve felfele a mozgást de ha nem és az emelkedő trend megmarad akkor a hodl-el szerintem továbbra is nyerni lehet. szvsz
-
YASKATIR
senior tag
válasz fireman123 #3241 üzenetére
En remelem, hogy igy van es ez miatt az XLM ugy kilo, hogy orom lesz nezni (a fairx indulasaval)
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
-
KilgoreTrout
senior tag
Hát, ha nem akarják véglegesen földbe állítani a bitcoint, akkor valamikor pumpálniuk is kell a szerződések lejárta előtt, különben nem nyernek vele sokat.
-
Tilos az Á
junior tag
Nem azt írja, hogy utána az égbe viszik?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png
-
DNReNTi
őstag
válasz fireman123 #3250 üzenetére
Igen en is azt latom, hogy a nepszeru coin-ok kozzul szinte mindegy mibe teszed a penzed, nagyon pici elteressel, total magaval huzza a BTC oket is.
-
Tilos az Á
junior tag
válasz fireman123 #3250 üzenetére
Igen ez a hullámzás van lényegében a nagy esés óta. De mindenki azt jósolta korábban, hogy nagymértékben beszakadhat s az égbe mehet a futurék miatt. Biztos hogy képesek ilyen szinten kordában tartani állandóra? Oké hogy akár tartósan is képesek, egy darabig, de én arra fogadok, hogy lesz itt még olyan kitörés amit nem tudnak egykönnyen megfogni.
-
Tilos az Á
junior tag
válasz fireman123 #3259 üzenetére
Igen, ezt én is olvastam.
Mondjuk amit én írok az csak hit, nem komoly elemzés.
Arra a megfigyelésre épül, hogy mintha a bitcoinnal lenne egy természetes növekedése, amit a piaci hatások ráncigálnak. És mintha esés és stagnálás után lennének nagy növekedések, hasonlóan, mikor a slagot befogjuk. Most pedig igencsak be lett fogva az a slag...
De hangsúlyozom, ez csak hit, nem komoly elemzés.http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png
-
FanTomasz21
tag
válasz fireman123 #3261 üzenetére
bocs ha láma lesz a kérdés ... ebben az új rendszerben ezek az emberek hol veszik a btc-t? arra fogadnak hogy x dátumig y értéknél több/kevesebb lesz az árfolyam és ez alapján húznak hasznot? vagy éppenséggel buknak ha nem jön be?
-
Tilos az Á
junior tag
Nekem is van kérdésem. Nem az várható, hogy ebbe ugyanúgy be szálnak további nagybefektetők, ahogy most? S hasonlóan újra meg újra beletolják ezeket a nagy összegeket ahogyan decemberben tették?
Mert ha igen akkor nem lehet örökké 9-13 000 dollár között tartani max. egy darabig.http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png
-
Tilos az Á
junior tag
válasz fireman123 #3264 üzenetére
Mindenesetre én nagyon remélem, hogy tévedsz...
-
Szilu
tag
Már sokadszor hivatkozol erre, ugy érdekelne az igazságtartalma.
A végén egyébként továbbra is 1:50 nel számol, azért nyer 10%on 500%ot (illetve 400at).
Ugyanakkor nem tudom mi van például 1:5 -ös futures shortnál, ha az ár 20% plusszban tartozkodik (a példában 12k), hiszen lenullazódtunk, bár ezt még csak mi tudjuk.
Nem kérdéses, hogy valahogy így megy, de örülnék, ha valaki még egyszer kifejtené a módját más szavakkal.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz fireman123 #3423 üzenetére
Igen, de az ma fog lejárni. Azaz eddig iszonyat pénzeket vettek ki, h essen, meg a gyenge kezeket rávegyék h ők is meneküljenek, de kb mai határidőig tudják ezt kimaxolni, gondolom? azaz nem hiszem, h lejárta után megint shortolnának, mert ami pénzt már ki tudtak venni, azt már kivették? azaz most longra fognak menni, s visszateszik?
legalábbis én ezt várom, aztán majd meglátjuk -
Szilu
tag
válasz fireman123 #3429 üzenetére
Igen, de ezt eljátszod egyszer vagy kétszer, majd oké itt nem törvénytelen (illetve az, csak nehéz az elkövetőt elkapni), így nem vagy védve, ami bizony a nagyoknak is veszélyes lehet. Egyszer jöjjön csak egy még nagyobb hal, aknek az érdeke ellentétes, és a teljes kezelt vagyonát lenullázza az áttétellel sortolóknak.
A short túloldalán longosok vannak, akik ugyanúgy áttételes nyereséget realizálhatnak, ha van erejük befolyásolni a piacot. Így előbb utóbb mindenki azt érezheti, hogy tudja mi fog történni, mi meg csak bámulunk :-)
Remélem idővel kisebb mértékkel, óvatosabban próbálják ezt meg előadni.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz fireman123 #3730 üzenetére
Csak a zöld gyertyák
-
Dexar007
veterán
válasz fireman123 #3732 üzenetére
Most irjam be megint,hogy bullshit? Ha ment volna a btc 6-5k fele,akkor mar reg 100 alatt lenne.
Give me your cum,bull!
-
ktg3
őstag
válasz fireman123 #3730 üzenetére
-
DNReNTi
őstag
válasz fireman123 #3944 üzenetére
Mindig 15 cent az utalas fee. En mar tobbszor utaltam ki, 1-2 munkanap alatt mindig megjott.
-
Árpi001
senior tag
válasz fireman123 #3944 üzenetére
Ok,köszi.
De ezt a május 2 akkor sem értem...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
bajaki
őstag
válasz fireman123 #4202 üzenetére
Aha, még egyszerűbb is így mint gondoltam.
A SEPA utalás Kraken-ről milyen költséggel jár?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
válasz fireman123 #4210 üzenetére
Sokkal durvább, 9 cent + amit a bankod levesz. Tapasztalat alapján KH HUF számlára 1 nap sem általában, deviza vételen írják jóvá.
Never go full retard.
-
DNReNTi
őstag
válasz fireman123 #4238 üzenetére
Nem bannam, en is arra varok.
-
DNReNTi
őstag
válasz fireman123 #4240 üzenetére
Egy biztos, valamelyikonknek be fog jonni.
Elobb-utobb...but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
htc07
addikt
válasz fireman123 #4693 üzenetére
szerintem csak a ledger szervere vacakol, ha a block exploreren látod, akkor az ott van.
-
zichie
senior tag
válasz fireman123 #4695 üzenetére
Hasonló problémával találkoztam Zcash kapcsán a Crypto Trader Hungary facebook csoportban. Ott is ugyan ez volt a probléma, de ma reggelre megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz fireman123 #4701 üzenetére
...és mi ..szom folyik megint a kripli piacon?
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
sparks
senior tag
válasz fireman123 #4845 üzenetére
Eddig én is leginkább Blockfoliot használtam, de ez a Delta is nagyon tetszetős. Pláne, hogy benne vannak kisebb coinok is, ami a BF-ben nincs. Király.
-
zichie
senior tag
válasz fireman123 #4845 üzenetére
Korábban a Blockfoliot használtam, de voltak vele gondok, egy ideje a Gravychain alkalmazást használom.
-
butch3r
senior tag
válasz fireman123 #4925 üzenetére
mt.gox még a sírból is kísért...
-
Árpi001
senior tag
Mennyi van még nekik?
Meddig fogja még elcseszni az árfolyamot?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Möhe
addikt
még mehetne a levesbe, aztán végre beesik olyan szintre ahol visszaülök
-
Iginotus
addikt
válasz fireman123 #5454 üzenetére
Remek köszi..
Gondoltam ott fogok kereskedni, végül is még mindig jobb mint coinbasen eladniPlug and Pray... :)
-
LámaZ
addikt
válasz fireman123 #5696 üzenetére
Miért mindig a legócskábbakat ajánljátok?
A Krakenen bankkártyával nem lehet kriptót venni, csak banki átutalással.
Ha egy árfolyamvölgyet az ember ki akar használni, nem fogja tudni, mert amire átmegy oda a pénz rég más az árfolyam. A gyorsaság nagyon fontos.Apropó: a Binance-on nem lehet szintén bankkártyával kriptót venni? Mert épp azt nézegetem (azt is agyonsztároltátok itt)
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz fireman123 #5737 üzenetére
Ja, ja!
Amúgy képzeld a következő szitut: te jössz a dollároddal, ami USD, átadod nekem, én meg cserébe adok neked egy virtuális fecnit, amire az van írva, hogy USDT, és menj Isten hírével!
Nekem Pinokkió jut eszembe, amikor a két rókalelkű csávó elkéri az aranypénzét azzal, hogy ássák el, mert aranyfa nő ki belőle holnapra (vagy valami ilyesmi).Olvasom egyébként Friedman Gyuri nyilatkozatát a CNBC-n. Ugyanazt mondja mint amiben a napokban egy BME-s tanár ismerőssel megegyeztünk: a kriptó addig kriptó, amíg megjelennek a kvantumszámítógépek, mert onnantól befellegzett a blokkláncoknak. De nem holnap lesz ez, ahogy nézem.
Addig is, tartsuk vissza a lélegzetünket (is)!
HOLD, HOLD IT! Sőt, HÓDÍT!
(Bár most épp nem hódítunk, hanem vert hadaink visszavonulnak megint. BTC -1,6% / 24h)[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
default.
őstag
válasz fireman123 #5737 üzenetére
Köszönöm, elolvasom.
LámaZ: : ) így van, türelem tornaterem -
default.
őstag
válasz fireman123 #5805 üzenetére
Értem, köszönöm.
zichie: köszönöm.
-
zichie
senior tag
válasz fireman123 #5805 üzenetére
"...99,9%-a a bukó oldalon áll."
Két és fél éve vettem 9000 HUF értékben BTC-t, ezzel kezdtem el kereskedni, többel nem mertem. Azóta sem fektettem több fiat pénzt kriptóba. Ha nem nézzük a devizanemet, akkor buktam, mert most már nem 9000 van, hanem csak 4200, igaz ez nem forintban értendő, hanem USD-ben. Végül is 9000-ből lett 4200, tehát buktam!
Ezek szerint a 0,1%-ba tartozom, vagy mégsem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest