Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
papci80
csendes tag
A legutóbbi frissítés óta gyakorta pályabetöltés után ledob a tálcára a játék és feljön egy "steamwebhelper.exe alkalmazáshiba". A pályák betöltése is több ideig tart és a pingem is magas 80-90ms, holott 28-32 között szokott lenni. A hiba ablakot bezárom, a játékba visszalépve látom h betöltötte de csatlakozási hibát ír és 60 pertől számol visszafelé az automatikus szétkapcsolás. Csak DM-ezni szoktam. Ha nagyritkán betölt normálisan akkor következő körben történik ugyan ez.
Valaki tudna segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
papci80
csendes tag
CSgo skins-ről hogy tudom rátenni steamre az összeget amit pörgettem, vagy h működik ez az egész?
-
papci80
csendes tag
az itteni marketen ha veszek skint, bekerül a raktáramba ugyan úgy?
-
papci80
csendes tag
sziasztok, droppolt egy winter offensive ládát, megéri most eladni, vagy várjak vele?
-
papci80
csendes tag
Valaki játszik CEVO-n? Ma akartam kipróbálni ,de folyton ledobál a szerverekről ezzel a szöveggel:
"Could nor verify you are running and logged into the CEVO client." . Mit kéne csinálnom, próbáltam h kilépek a kliensből is miután betöltött, de ugyan úgy kidob csak más szöveggel. A nevem előtt mindig VERIFYNG ír, kb. 20mp és kidob a főmenübe. Indítottam már rendszergazda ként is, ugyan ez van. -
papci80
csendes tag
válasz ATM_automata #39796 üzenetére
Nem fogod visszakapni a beállításokat, érdemes a cfg mappádat lementeni és majd bemásolni.
-
papci80
csendes tag
Az AK-mat szeretném átnevezni, de nem engedi az orosz karaktereket, azt írja érvénytelen név. Próbáltam h oroszra állítom a játékot de akkor sem jó. Ötlet, h tudok orosz neved adni fegyvereknek?
-
papci80
csendes tag
Üdv,
ha demót vagy saját meccseimet nézem vissza h tudok bele v visszatekerni a lejátszásba? -
papci80
csendes tag
Üdv,
fanobetet használja valaki?
nekem nem engedi feltölteni a skineket depositnál, betölti őket de egyet sem tudok kijelölni, mi a gond? -
papci80
csendes tag
Skines frissítés? tegnap nekem is megszokott 300 helyett volt 150-160 és sokszor lement 56 köré is az fps :S
-
papci80
csendes tag
Summer salen mekkora áresés várható a skineknél? Tervezek beszerezni egy 50-60€ olcsó kést, érdemes várni pár hetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest