Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
ahogy nézem, lehalt a cs
Sessions Logon: WebAPI is down
Player Inventories: unable to get CS:GO statusPrivátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz IMIIKE1998 #41387 üzenetére
nem, teljesen random hogy ki kap ládát vagy itemet
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz _-ORANGE-_ #41765 üzenetére
ezt komolyan gondolod?
átírt doc file lesz a következő?
az ilyen legendákat hagyjuk már az istenit, mert felköhögöm még1x az ebédem...Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz wannnabeees #41788 üzenetére
kókusz volna az említett aimhuszár, ugye?
-
Lackki
őstag
válasz wannnabeees #41791 üzenetére
jaja, ölt 10et saját mapjukon... welldone
-
Lackki
őstag
válasz Coccolino_O #41795 üzenetére
én is épp pihentetőn vagyok
különösen nagy pofon volt már a sokadik orosz game után egy olyan amikor a 2. körben kilép az egyik és a másik kettő meg közli, hogy bocsi de vesztenünk kell és látom hogy megy előre zeusszal minden körben
és ez supreme teteje... Semmit nem jelent a rank mindenhol van katapultra érett 14 éves akinek nem tennék be ernyőt.Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz Coccolino_O #41798 üzenetére
jó széria... nem több. Meg nem tom hogy számolja ezt a rank feldobást, de 8 win után se dobott fel GE-be
-
Lackki
őstag
válasz vzsryl #41808 üzenetére
Pontosan. Ezért rázom le mostanában a cimbiket, ha jönnek hogy nyomjunk egyet 2en 3an... vagy 5en, vagy sehogy.
Múltkor egy litván első kör végén már kezdte a noobozást egyik haveromra, akinek monaco van megadva steamen mint lakhely, az meg közölte, hogy ő egy lengyel csöves és ha találkoznának akkor meghívná egy szendvicsre mert biztos nincs neki pénze... megnéztem a profilját a gyereknek. 14 éves litván 2 vac ban recorded... végig trollkodta a gametPrivátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
válasz Gentlelelele #41878 üzenetére
miért akarsz 4:3 felbontást széthúzni?
a nagy pr0k azért játsznak 4:3ban mert mint a garfield az ablakra rá vannak tapadva a kijelzőre. Persze ez nem mindenkire igaz... sokan 16:9ben játszanak (1366x768)
így ha te nem vagy garfield, nyugodtan tedd csak 16:9re, többet is látszPrivátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz CosmoBacsika #41960 üzenetére
nem hiszem hogy van ilyen.. régen ez IRC-n történt.
-
Lackki
őstag
válasz CosmoBacsika #41966 üzenetére
igen tisztában vagyok vele, de ez már rég nincs... kb a IRC-vel együtt halt ki
FaceIT vagy ESEA van, viszont esea fizetős. Akikkel régen 1.5/1.6ban játszottál, azok közül csak van még aki tolja... én is olyanokkal szoktam együtt játszani akikkel több mint 10 éve toljuk
-
Lackki
őstag
NE VEGYÉL RIVAL-t
épp supportnál könyörgök, hogy cseréljék ki az enyém, mert egy rakás ****
Gumi az oldalán lerohad, és a middle button is megadta magátPrivátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz #97716736 #42156 üzenetére
nem is razerről van szó hanem a csoda rivalról
ennél már csak a roccat kone pure volt rövidebb élettartamú ott a görgő és a middle button is elhasalt 1-2 hónap után és random görgetett fel-le úgy, hogy hozzá se értem az egérhez. Az 27ezer jó magyar forint volt
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz Gentlelelele #42302 üzenetére
sose volt bajom a görgős váltással mióta cs-zem neten azóta így használom és nem volt bajom belőle... persze megszokás
én IJKL-en játszom pl, mouse 4-5 a flash smoke, middle button a last used wep, jobb klikk a reload
Mivel én voltam mindig a wp-s a csapatban ezért anno zoomot átraktam egérről, mert így fixen tud állni a kezemben az egér zoomolgatásnál is és ez sokat számít. Anno sokat kiröhögtek, viszont egyre több playernél látom ugyaneztPrivátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
hamár configról beszélünk, akkor megkérdezem már tőletek, hogy nálam miért nem működik az autoexec.cfg?
sokan mondták, meg olvastam is ezt a scopelás közben ha mozgok akkor homályos a célkereszt és ezt 4 sorral meglehet oldani a cfg-ben és így játszanak...
Na most én hiába írok autoexecet és execelem játékban, vagy írom be launch optionsbe nem olvassa be. Config.cfg-be is ha beírom simán csak eltűnik onnan...Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
válasz demerion #42347 üzenetére
ilyen részletesen leírom én is hozzáteszem duke nukem óta játszom ezekkel a beállításokkal fps-t, talán csak BFekben nem használom, mert ott a járművek miatt elég nehéz.
IJKL
O - Jump
U - Crouch
P - Use
V - ingame voice
Alt Gr - Aim
Space - Walk
é - Reload
. - Molotov
, - KnifeAzért szeretem mert kisujjal nagyon sok gombot eltudok érni így. WASD-nél a hüvelyujjal azé nem olyan egyszerű
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz expander #42355 üzenetére
egy konzol parancs miért lenne illegális?
GuardiaN configjában is ott van. Meg úgy kb mindenkiében.
// removes the shifting of the arm when crouching down.
cl_viewmodel_shift_left_amt "0"
cl_viewmodel_shift_right_amt "0"
cl_bob_lower_amt "0"
cl_bobamt_lat "0"
cl_bobamt_vert "0"
cl_bobcycle "0.98"// removes the bobbing of the weapon back and forth, when you run.
cl_bob_lower_amt "0"
cl_bobamt_lat "0"
cl_bobamt_vert "0"[ Szerkesztve ]
-
-
Lackki
őstag
válasz BigBlue69 #42426 üzenetére
az a font
kifolyna a szemem...Tegnap este megint volt egy vicces privát profilos 3 vac-banos csalónk... 42 fraget lőtt, és végig ugatott persze. Kis haverjai dettó. De kis homi nem bírt nyerni, döntetlen lett belőle, köszönhető annak, hogy a maradék 4 kb a világát sem tudta.
Mostanában csak ilyeneket játszunk... kicsit kezd a tököm tele lenni.
#expander: 36 - adó = ~31
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz rumos XIII #43025 üzenetére
én is találkoztam ezzel tegnap, csak ott 5 méterre volt a faszitól a famas
-
Lackki
őstag
tegnap játszottunk egy nagyon "jó" meccset este felé.
Ellenfélnél 5 arcból 3nak vac banja volt már korábbról, de volt egy 4. arc akinek 90 órás csvel egy csodás leírással a profiljában, már sejtettük a meccs elején, hogy ez jó lesz.
Barátunk profilja (leírást olvassátok)
Trainen 15 kör alatt 32 fraget lőtt és végül 117ponttal zárt. Mondanom sem kell, hogy visszanézve a demót, jót nevettem... mintha "deszkát" láttam volna csak még WHzott is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest