Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Most akarom megvenni a játékot de előtte lenne egy kérdésem. Sajnos egy ideig csak wifin tudnék játszani, a nettel nincs gond, csak wifin csatlakozva játszanék. A ping így is stabil. Jelent ez valamilyen hátrányt a vezetéken kapott nettel szemben? Esetleg valaki aki játszott már mindkét módon, mik a talasztalatai?[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Tudom nagyon noob kérdés de most lett meg a játék. Azt tudom hogy 3as szintig nem tudok rankedozni, de addig hogy fejlődök fel?
(#38165) MurdR: Köszi! És mi alapján adja a pontot? Játszottam már egész sokat de még meg se mozdult az a csík a rangom alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Miért van különbség a leaderboardon mutatott és a net_graph-al kiírt ping között? Utóbbival ~10-el több általában. Akkor most melyik a valós érték?
-
Nxn908xxx
őstag
Első rankedemet lejátszottam, de borzalom. Úgy kezdődik hogy az egyik csapattársam már alapból mindenkit utál és ki akar kickelni. Lőttem 8-0t az első 3 körben és hacker noob felszólítással kb. 10x indította el rám a votekicket... Ugyan ez ott áll a bombánál és nem tudja hatástalanítani. Utána meg egymást lelőtte a csapat és mindenki bot lett kivéve engem... Remélem ha feljebb jutok már nem csak ilyenek lesznek. Csak azért jön be hogy elrontsa más játékát.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz zkas90 #38321 üzenetére
Nem szoktam idegeskedni, csak nem egy élmény így játszani hogy négyen támadunk, az ötödik meg a kezdőn áll és írogatja a [moderálva] meg pofázik. Utána persze a többi hülye is ment utána és egymást lőtték meg szidták végig. Ha csak egy kicsivel is értelmesebb embert dob be helyette, állítom megnyerjük. A vége felé bár kidobta teamkill miatt de akkor már mindegy volt...Mindegy, nyomtam rá egy reportot.
[ Módosította: Mate ]
-
Nxn908xxx
őstag
Miért van az, hogy néhány command nem működik ha configba írom, csak akkor ha játékba írom be, néhány viszont működik configból is?
-
Nxn908xxx
őstag
-
Nxn908xxx
őstag
Hali!
Kés skineket egyáltálan nem szokott dobálni a játék kör végén? Csak venni lehet? -
Nxn908xxx
őstag
Tudom nem a legjobb csapat ellen, nem is annyira szép, de mégis az első acem a játékban. Már annak örülök ha normális csapattársakat dob akik nem ölik egymást. [link]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz vzsryl #39613 üzenetére
Köszi Eddig 82 órám van CS-ben, még nincs rangom mert 10/9 hülyéket dob, úgyhogy szinte mindig ilyen 1v1 szerveren lövöldözök, nagyon szórakoztató szerintem. Lehet onnan is ragadt rám valami.
Aki akar felvehet, nagyon ritkán tudok ismerősökkel játszani, akár külföldi, akár magyar. [link][ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Heló!
Ugye kb. másfél hónapja van meg a játék, első 10 mm után nova 3-ba dobott. Két meccs múlva felrakott nova 4-be de azóta egyszerűen képtelen vagyok kettőnél többet nyerni egyhuzamban. Van mikor nagyon jó csapatot ad ahol mindenki beszél, de legtöbbször az első dolog amit hallok bemelegítésnél az a "cyka blyat" és nem az ellenfél játékosa mondja... Legutóbbi 4 meccsem lose, azóta el is ment teljesen a kedvem tőle. Nem vagyok még én sem egy olyan hú de szuper játékos de azzal nem tudok mit kezdeni hogy infernon négyen mennek A-ra akárhogy könyörgök. Legutóbbi meccsből ki is léptem, tudom nem szép, de nem bírtam hallgatni a 10 éves gyerek hangját aki az "idiots" szón kívül nem ismer mást.
Szóval aki nova 4 rangban van és tudnék hozzá csatlakozni játszani néha az nyugodtan vegyen fel. [link] -
Nxn908xxx
őstag
válasz shaddy1027 #41417 üzenetére
aimlock
-
Nxn908xxx
őstag
Flusha vacation?
-
Nxn908xxx
őstag
250 helyett max 100 fps-em van az update óta. Másnak is?
-
Nxn908xxx
őstag
Na 250h 74win alatt meg is van a LE. Nem sokban különböznek a játékosok egy nova 3-tól ahonnan indultam. Max annyi hogy kevesebb a nyávogó orosz kisgyerek.
-
Nxn908xxx
őstag
Arra van esély hogy dx12-re átportolják később a játékot?
-
Nxn908xxx
őstag
A NaVira fogadtam csgoloungen, hosszabbításban nyertek, így is számít?
Másik: Játszottam mm-et, vége lett és ugye kilépett magától. Nem tudom miért de kiírta hogy nincs vége a meccsnek és lehet visszalépni meg feladni. Rányomtam először kíváncsiságból arra hogy reconnect, de ugye offline a szerver, ki is írta. Jó, rányomtam hogy feladás és kaptam 10 perc bant. Nem is ez a kérdés, hanem hogy már 2 órája se a pontot nem kaptam meg, se a meccset nem mutatja watchban. Akkor most elveszett a meccs, vagy csak késik? (nem mintha zavarna mert lose volt)
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz IMIIKE1998 #44996 üzenetére
Nekem is ugyan ez, ugrál a ping. Faceit szervereken semmi problem. Szarok a valve szerverek, ennyi.
Plusz: nekem mostanában ha botok ellen gyakorlok akkor random kifagy a játék. Hang beakad és csak feladatkezelőből lehet kilépni. Online meg csincs ilyen... -
Nxn908xxx
őstag
Erről kinek mi a véleménye? [link] Jó, nem jó egy competitive játékban?
-
Nxn908xxx
őstag
Hali! Droppot csak olyan kaphat akinek megvan a csé steamen, vagy bárki aki nézi twitchen?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz IMIIKE1998 #46198 üzenetére
Ilyenkor milyen választ vársz amúgy?
-
Nxn908xxx
őstag
Hali!
Egy 20 centes skinből most jutottam el tradeléssel 1 kulcsig. Az a kérdésem hogy kulcsért mennyivel szokás értékesebb skint kérni? -
Nxn908xxx
őstag
Hi
Az mennyire igaz hogyha lebukunk egy rangot, azt könnyebben adja vissza ahhoz képest mintha még sose lett volna meg az adott rang?[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Ez zengamingen legit hogy csak 13000 érméért már falcion fade-et lehet venni? Tényleg odaadja?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz gorillaZZZ #46844 üzenetére
Nálam is ugyan ez.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz alexy92 #46858 üzenetére
Én egy mw usp guardianból 2 hét alatt eljutottam 4 kulcsig, de azóta sehogy se sikerül elcserélni még ezzel egyenértékű skinre se, nemhogy pár centtel értékesebbre. Az elején még meglepően szépen ment, de most megakadtam, nem lesz így késem úgy látszik. Nagyon sok offert küldök a kulcsok értékénél csak 30-40 centtel drágább skinekért, de az Istenért sem akarja senki elfogadni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Automobilista 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest