- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
werszomjas #3828 üzenetére
A 2012-t így kezdtem. Ezért ugye nem kellett átszoknom tulajdonképp, hanem megszoknom és a 2012-t megszoknom közben. Amit nehéz megszokni, hogy a DRS kicsi zöld LED-ecskéje alig látható, arra szinte nem is tudok hagyatkozni, hanem érzésre nyomom, ha elég közel vagyok valakihez.
No és a KERS használhatóságát a kormányon egy 400-ról visszafelé haladó szám jelzi. Mondjuk Red Bull-nál nem a kormányon, hanem a kasznin van elhelyezve. Ja és még nehézség lehet az is, hogy különböző autóknál különböző helyen van a DRS lámpa.
Ezeken kívül még a visszapillantó tükrök is nehézséget okoznak, mert belógnak a képbe bizonyos autóknál, ezért is választottam a Lotust a ligára. Ferrrarinál, Mekinél, Red Bullnál is magasan van a tükör.De mindezek ellenére már az elejétől élvezem ezt a nézetet, mert így élvezetesebb és a 2011-esben tapasztalhatónál azért feljebb van, épp pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED CFW + Extra Joy-Con + Extra Dokkoló + Hordtáska + Metroid Dread
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest