Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Cooler körében az a furcsa szerintem, hogy nagyon jól (túl jól) gyorsul az autója és még a féktávok is túl rövidek. Nem tudom milyen assistokkal megy, de ha nekem sikerült a múlt héten egy hasonlóan tiszta kört futnom kvalin, akkor kemény gumival kb. 1,5 - 2 mp.-el mentem rosszabbat.

Azt is tudom miért: azért mert nem gyorsul úgy az autóm és sokkal hamarabb kell fékeznem. Előbbi esetben a beállítások lehetnek kérdésesek, de az látszik, hogy elég hosszúak a fokozatai, mert 344-re gyorsul az egyenesben, ergo nekem, akinek kisebbre van lőve hamarabb kellene felgyorsulni. Egyéb beállítás is kérdéses lehet, de a szárnyam 1-1-en állt a többi meg kb. így (mint Cooler) tudjan bevenni a kanyarokat.
A fékezés megint talány, mert ha azon a ponton fékezek, mint ő, elszállok, mint a réti sas, de minimum blokkolnak a kerekek.
Szóval oda akarok kilyukadni nem tudom milyen assist-ot, meg kormányt használ, de valami itt nem stimmel, mert nálam ez így kivitelezhetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest