Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Hy!
Lehet, hogy igazad van, és a G25 durvasága sokaknak jobban bejön... Nekem be volt lőve rendesen a 25, és nem is volt gondom a hangjával sem...
Konkrétan egy barátom ajánlotta a G27, mert kifinomultabb, tartósabb...
Igaza van... A tapasztalataim alapján a G25 markánsabb, erőteljesebbnek érződik, ezáltal nagyobb élményt nyújthat azoknak akik ezt a fajta játékélményt kedvelik... Nem sok kellett, hogy vissza térjek én is a 25-re, de beláttam, hogy precízebb, és kifinomultabb, ami egyre többször jól jön játék közben....
Én személy szerint meg vagyok elégedve a 27-mmel...

Új hozzászólás Aktív témák

- Autós kamera eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest