- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Vicc ez a játék....Először is kitörölte a profilomat 1-2 hónappal ezelőtt, mondom jó, akkor nem kezdek el újra carriert. De azóta a windowst is újra telepítettem, fel raktam a steam-et, de a játék nem akar elindulni.
Rányomok, fekete képernyő, majd utána ki dob, s azt írja, hogy nem sikerült elindítani, az alkalmazás már fut. És ki is írja, hogy játszom, de mégse, mert be sem tölti, mert állítólag már fut...Szánalmas ez az f1, még jó, hogy csak 3 ezerért vettem ezt a kalap kulát...Amúgy nem tudjátok, hogy miért csinálja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest