- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Én is mennék játszani, ha mentek újból versenyezni.
Csak annyi, legyen már egy esős verseny, hogy legyen nekem is egyszer esélyem. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5085 üzenetére
Az szép kör
Bele kéne húznom ezen a pályán, majdnem 1mp-vel rosszabb az időm. -
szocs30
csendes tag
Hát de nem lehet más baja, mondjuk rosszul rakta fel a gép vagy vmi??????
-
Motion_Blur
félisten
-
szocs30
csendes tag
Na senki nem tud segíteni???Szar a live nem tudok menni multiplayerben mert minidg kiírja a verseny kezdete előtt hogy kapcsolódási hiba!!!!!!!
-
KaraDani
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5064 üzenetére
Japánban mit használtál? Kíváncsivá tettél
Amúgy félre ne értsd, nem vezetek különösebben jól, és nem is gondolom magamról. Egy szintet megütök azért, de egy rendes online ligába pl. biztos, hogy közöm nem lenne az élmezőnyhöz.(majd most kiderül, PH WTCC TEAM bajnokságon indulok, majd jól kullogok a végén, max a billesekkel jót küzdök ha nagyon béna leszek, a lényeg, hogy küzdelem legyen)
-
ftomi74
tag
Közös verseny valamelyik este vagy délután?
-
-
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #5057 üzenetére
Hát nem tom, én ha azokat a kanyarsebességeket és íveket használnám, amiket a TT-ben használok, akkor elég furán vezetnék multiban. Az tény, hogy setupolásra jól használható.
Nekem ez olyan mintha egyszerre két játékot játszanék, a TT-t (vagy multiban kikapcsolt szimulációs versenyeket) és a multit. A kettő egyszerre nem könnyű, bár van egy-két pálya, ahol mindkettő megy, de ha túl sokat megyek kikapcsolt szimulációval elkényelmesedek.Úgy tűnik ez csak rám igaz, mert mi kb egyforma sebességeket megyünk, miközben Te TT-zel én meg nem. Akkor ez az elméletem sem jó, tehát Gyuri csak szimplán lassú.
Egyébként kár, hogy nem tudtál maradni, mert eszméletlen 100%-os futamokat mentünk volna.
-
szocs30
csendes tag
Vhogy non nem akar menni ez a multiplayer a pc-n, egyszerűen nemtom mi a baja
, minden hely és net megvan a működéséhez és még újra is raktam a játékot!Vki tudna még pár tanácsot adni?
-
ftomi74
tag
válasz
Rototti #5056 üzenetére
Én szivesen használom a TT-t, az ideális ív megtalálásában a legjobb segítség, mert rögtön látod ha megtudod előzni a ghostodat egy másik íven, korábban vagy késöbb érdemes fékezni egy kanyarnál. A setup is kb ugyanaz. GP-ben csak kisebb a tapadás, de ez egy hosszabb versenyen is frolyamatosan változik a benzin fogyás és gumikopás miatt, ugyanúgy megvan a 4mp különbség az első és utolsó kör közt.
Engem már a selejtező előtt elzavart mert TT-ben kapta meg az 1 másodpercét
Nem a játék tudásával van baj, hanem a gyenge idegrendszerével, szerintem masszív alkesz az ürge. -
szocs30
csendes tag
Csináljunk má vmi féle bajnokság félét vagy olyat legalább hogy funnolgassunk mert pl. ezért vettem meg pc-re a játékot, mondjuk olyat csináljunk hogy nem muszáj pont bajnokság hanem csak találkozunk minden vasárnap mondjuk és nyomunk egy időmérő/futamot!
-
KaraDani
addikt
válasz
hermanyi #5043 üzenetére
Több pályán is van minimális eltérés nálam az alaptól, de tényleg minimális, pl. egy- két pályán nem 1-es, hanem 2-es hátsó szárnyállás jött be jobban karrier módban, de valószínűleg TT-re azokon is 1 lenne. Túl keveset számít a gyors kanyarokban a szárnyállás, mintha kicsit el lenne túlozva a mechanikus tapadás.
-
KaraDani
addikt
válasz
Rototti #5035 üzenetére
"de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel)."
Akkor ezek szerint nem csak én érzem úgy, hogy a setupolás része komolyabb szinten kb. felesleges a játéknak. Az elején furcsálltam, hogy minden pályán a setupolásom vége, kb. ugyanaz lesz, gyakorlatilag csak a saját vezetési stílushoz hangolt autót kell csinálni minimális szárnyállássokkal és kész. Remélem azért jövőre ezt a részt kicsit jobban kidolgozzák (elég sok minden hiányzik, nekem legjobban egy steering lock jönne jól a finomabb irányítás miatt, és ami van azok hatása is elég furcsa néha), mintának ott lennének a jól bevált F1 játékok már 10 éve.
-
hermanyi
addikt
-
sziasztok.
milyen VGA javasolt ehhez a játékhoz (közepes beállítások mellet)? -
Rototti
senior tag
ITT egy leírás, de ez még akkor készült, amikor nem volt live itthon, ezért csak a menetét olvasd innen, az angolos baromságok már nem kellenek.
A segítségek multiban változóak, hol vannak, hol nincsenek. Ha velünk csapatod, akkor kérésre bekapcsolva hagyjuk őket.
Tanulás multiban: igen ez jó, de ahhoz, hogy tanácsokat tudjunk adni, kell egy minimális pályaismeret, mert ha az nincs, akkor az első pár kanyar után már senki sem lesz a közeledben, aki segíteni tudna.
A beállításokat én sem vágom, vannak alap setupok, abból kell csak kiválasztani a legjobbat, de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel). -
válasz
Rototti #5032 üzenetére
Köszi
A regisztráció menetében tudsz segíteni? Teljesen kuka vagyok ehhez a Live témához
A Dirt 2-m is azért nincs felrakva még, mert nem voltam képes regisztrálni Live-raMultiban segítségek be vannak kapcsolva?
Azért jönnék multiban tanulni, mert ott látják a többiek, hogy mit szúrok el és közben adhatják a tanácsokat. A GRID-et is így sikerült nagyjából elsajátítanom.
Ja, a beállításokhoz is tök béna vagyok
-
Rototti
senior tag
Működik! Én még angollal regisztráltam, de utána honosítottam és most már magyar acc-al nyomom.
Eddig nem volt sok itteni verseny, bár múlt héten pénteken és szombaton volt csapatás. Természetesen bárkit szívesen fogadunk. Persze én azt tanácsolom, hogy a pályákat jobb ha singleben tanulja az ember, meg a beállításokat is jobb ott kiválasztani. (de ha Te multiban jobban tudsz tanulni, akkor gyere nyugodtan)
[ Módosította: ollie ]
-
Sziasztok!
Működik már Magyarországon is a Live rendesen, vagy még mindig "angolként" kell regisztrálni? Csak akkor venném meg a játékot, ha működik rendesen a Live szolgáltatás itthon.
A másik kérdésem az lenne, ha az elsőre igen a válasz, hogy vannak-e olyan szabad versenyek itt Nálatok, amire teljesen amatőrként be lehet "pofátlankodni"
, tanulni?
-
szocs30
csendes tag
Hello!Lenne egy kis gondom a Live-al, az a bajom hogy amikor elindítanám a játékot és kiírja hogy pl. ,,Ausztrál Nagydíj Multiplayer" és utána kiírja hogy kapcsolódási hiba.Az internettel sztem semmi gond mert a PS3-on megy a multi, de a px-n már nem akar menni, ezt meg lehet oldani egyszerűen vagy vmi kell hozzá, kössz a segítséget!
-
Patrick
addikt
Kaptam egy mailt az xboxtól, hogy kapok tőlük egy ajándékot, egy xbox kontrollert. Elvileg ez ingyenes, de még is kéri a cím stb-n kívül a bankkártyaszámot.
"Szeretnénk megköszönni, hogy csatlakoztál az Xbox LIVE játékosközösségéhez. Fogadd hát el tőlünk ajándékba ezt az ingyenes avatarkelléket - egy Xbox 360 kontrollert! "
Ti kaptatok ilyen mailt? Mert egy kontroller azért nem lenne rossz.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
bendeguz76 #5000 üzenetére
Ahogy kész leszek vele feltolom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #5009 üzenetére
Ilyet sokszor látok, de ezen miért kell kiakadni. Olyan is van, hogy esős verseny indul, rajtrácson meg mutogatja az autókat és van akinek szuper lágy gumi van fenn. És fordítva is száraz pályán extrém eső gumi. Persze nem az van neki, csak bug. De nincs csalás, csak ez van.
-
-
ftomi74
tag
Ki volt az aki "cigány módjára csalt"? (megint)
-
Jani09
tag
Sziasztok!
mit jelent menetközbe az engine beállításnál, hogy van cruise meg standard? első szezonom, egyenlőre easyben tolom. majd a következő szezonban váltok. -
Unbaised-Ben
senior tag
Jó volt a meccs megint, de számomra mára vége lett
Én nem tudok sajnos videót készíteni, max olyat, hogy otthoni kamerával felveszem a monitort, meg ahogy tekerem a kormányt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest