Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
igen, az elég lehet.
Gondolj bele, hogy a 450-es tápd dolgozik kb 70%-os hatásfokkal ( a 80az már bronz fokozat azt hiszem, a 90 meg gold), de lehet csak 65%, ami alig 300 watt. A VGA csúcson megeszik 200W-ot (kb), proci 90 W, mindez csak alapon, tuning nékül. Nem beszélve a vinyókról, egyéb eszközökről, szóval a 300W simán összejön, így gondolkodj.
-
fagy53
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Simán bírja a tápod, a játék nem terheli le teljesen a procit és kíméletes a VGA-val szemben is. A Dirt2-3, F1 2010 és a GRiD eléggé optimalizált, szerencsére.

Könnyen megtudsz győződni erről, ha LinX és pl. Furmark terheléssel teszteled a géped, ha azt kibírja félóráig, akkor nyugodt lehetsz, hogy játékokban sem lesz gond. -
polonic
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Akkor próbáld meg a dx11 kikapcsolását. A dirt 3 topikban megtalálod, hogy kell. Mindkettő játéknál ugyanúgy kell.
Esetleg van tuning? Ha igen, tegyél vissza alapra mindent.Szerintem már megunták a 2010-et és várja mindenki a következőt. Az elején azért sok session volt.
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Nem nagyon van tippem, hogy mi lehet a hiba.
Esetleg van MS egered? Volt olyan ember, akinél a dirt 3-nál az okozott hibát.
Esetleg megpróbálhatod kikapcsolni a dx11-et. Bár mondjuk a dirt 3-nál elvileg javították a dx11-gyel kapcsolatos dolgokat.Egyébként nagyon kevesen játszanak már a játékkal. Egyszerűen, ha nem a barátlisámon lévőkkel megyek, akkor nem lehet játszani. Nincs session, alig pár. Az is gyatra 3 körös versenyekből áll.
-
Trihorn
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Gondolom le kell menteni képfájlba valamelyik DVD szerkesztő progival. (Clone DVD, Nero, Alcohol 120%) és utánna bemountolni a képfájlt olyan progival, ami támogatja a Securom másolásvédelmet. (talán a Daemon Tools) De én még nem csináltam ilyet, pontosan sajnos nem tudom..
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Itt is van egy account, amire be lettek regelve a játékaid, azok ahhoz kapcsolódnak onnantól (régen még nem így volt, de ez most nem lényeg). Az e-mail címet megváltoztathatod, a becenevet is egyszer ingyenesen, utána pontért. De mindezek ellenére az account ugyanaz marad.
-
fagy53
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
A főmenüben, a controller setup menüpont alatt van a steering wheel setup, ahol a saturation értéket állítsd kisebbre mint a default.
Célszerű kimenni a pályára és álló helyzetben pause-vel az options menüpontban megkeresed a fenti műveletsort, állítasz, majd continue-val vissza az autóba, ahol láthatod, hogy a te kormányfordulatod hogyan viszonyul az autó kormányának a mozgásához.
Nincsen előttem a játék, de ezen a leíráson elindulhatsz. -
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
"hungaroringen próbálkozok menni 1:16os kört viszont 1:17:900 körülit tudok menni ez alá nemnagyon tudom levinni...utómata váltóval mentem, de gondolom ezzel se lehetetlen 1:16osat menni"
Ne haragudj de az 1:17.900 automata váltóval igenis nagyon jó idő!

Abból kb 1:17-re tudsz faragni de már ahhoz is tökéletes, mondom tökéletes kör kell, ami valljuk be ritkán jön össze.
Ha 1:16-os kör a cél akkor szokj át manuál váltóra, pályafüggő de olyan 1-3 másodpercet lehet nyerni a sokkal rövidebb féktávok és az ideális kigyorsítások miatt!
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Én is így jártam, nekem az offline profilom tűnt el, azt írta ki hogy "autoload failed, corrupt save game" vagy valami ilyesmi.
Rossz hírem van: hacsak nem csináltál biztonsági másolatot előzőleg a profilodról akkor buktad a mentésed!
Kezdheted elölről a karrier módot, sajnálom!
Ez egy ismert hiba, a kiadott patch javítja elvileg, ha nem rakod fel a patch-et akkor az "autosave"' kikapcsolásával elkerülhető.
pcguru1[/B
"az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
"Az a helyzet hogy csak akkor "érdeklődnek" irántad a nagy -Red Bull, McLaren, Ferrari- csapatok ha:
1. Minden versenyt lehetőleg dobogós helyen végzel, hogy (B)minél magasabb legyen a szinted(/B).
2. Minden (B)interjú során(/B) amikor szóbakerül hogy "gondolkozol e csapatváltáson", illetve hogy a "a csapattársad féltheti-e tőled a pozícióját" akkor (B)megfelelő választ kell adni(/B), ez fontos!
Én már az első évadban elértem a 22-24-es szintet már nem emlékszem pontosan, és amikor kérdezték hogy "szándékozok-e csapatot váltani", illetve hogy "szeretném-e ha egy nagyobb csapat felfigyelne rám" akkor mindig igent mondtam, illetve mindig dicsértem a csapatot is, és mindig pozitív értelmű nyilatkozatokat adtam.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Az feljebb linkelt setup szerintem elég jó lett Hringre

-
Rototti
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Ha tudsz multizni (látod az időket TT-ben), akkor fenn van a patch.

Én is észrevettem, hogy eltűntek az idők, bár engem nagyon nem izgat. Hivatalos fórumon írtak olyasmit, hogy a patch miatt kicsit kevesebb lett a tapadás, lehet ezért tisztázták le a leaderboardsokat.
hermanyi: Hát még jó, hogy megmaradt az invalid lap, mert különben mindenki levágná a kanyarokat.
Az utolsó szektorban meg alapvető, hogy le kell nullázni a következő kört is, mert ha az utolsó kanyart levágod, akkor azt az előnyt át tudnád vinni a következő körre, mert az invalid lap a cél után nullázódik.Am vki próbálta már a live honosítást? Műxik rendesen?
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
jozsi252:
"time trial-ba hogy lehetne kilőni azt a ***** invalid lap-ot."Sehogy!

Majd a patchben javítják!
Az invalid next lap pedig a pálya 3. (utolsó) szektorában történő pályaelhagyás esetén van."a ghost car-t hogy lehet kikapcsolni hiába nyomom ki a myf1-nél az edit profilba akkor is van time trialba"
Sehogy!
De ha a MyF1-ben kikapcsoltad, akkor nem menti el a te ghostcarodat és ha új TimeTrialt kezdesz akkor csak az "alap" ghost car lesz, amit te mentél az nem!
Rolly Dy07:
"A fékpedálba azért itt bele kell taposni rendesen és ez a pedál igen kemény a G27-en. Tehát nem úri kiváltság, hanem előny nálam. A gázt is jobban érzem.
"Na igen ha annyival keményebben járnak a pedálok akkor elhiszem hogy jobb cipővel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Traction Control: kipörgésgátló - off-ra kéne rakni
Flashbacks: mint a Dirt2-ben, egy hiba, vagy bukta után vissza tudod rögtön játszani az utolsó x mp-et, és ha kihasználod ezt az opciót, akkor visszaugorhatsz és megpróbálhatod újra bevenni a kanyart.. igazi szimulátorhoz méltó fícsör
(asszem a legnehezebb fokozaton nem is lehet használni, én még nem is találkoztam vele a játékban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VGA kibeszélő offtopik
- Yettel topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkSystem NE0152T Gigabit Ethernet Switch (7Y81CTO1WW) - Piaci ár alatt
- Edgecore Data Center Switch (AS4610-54T) - 48 portos
- Lenovo Local Console Manager 1754A1X - 8 portos
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az, hogy alapból olyan jól csinálják meg, hogy ott kell pörgetni a lemezt amíg el nem ég, hogy elindíthassad, nem vmi nagy előny
Ha feltöröd, akkor nem fog kérni semmilyen lemezt, és nem kell lemásolni az egész lemezt, hogy fölöslegesen rajta legyen.. De te tudod 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

felejtettem el vezetni...
(asszem a legnehezebb fokozaton nem is lehet használni, én még nem is találkoztam vele a játékban)