- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
jozsi252 #7136 üzenetére
igen, az elég lehet.
Gondolj bele, hogy a 450-es tápd dolgozik kb 70%-os hatásfokkal ( a 80az már bronz fokozat azt hiszem, a 90 meg gold), de lehet csak 65%, ami alig 300 watt. A VGA csúcson megeszik 200W-ot (kb), proci 90 W, mindez csak alapon, tuning nékül. Nem beszélve a vinyókról, egyéb eszközökről, szóval a 300W simán összejön, így gondolkodj.
-
fagy53
nagyúr
válasz
jozsi252 #7136 üzenetére
Simán bírja a tápod, a játék nem terheli le teljesen a procit és kíméletes a VGA-val szemben is. A Dirt2-3, F1 2010 és a GRiD eléggé optimalizált, szerencsére.
Könnyen megtudsz győződni erről, ha LinX és pl. Furmark terheléssel teszteled a géped, ha azt kibírja félóráig, akkor nyugodt lehetsz, hogy játékokban sem lesz gond. -
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #7133 üzenetére
Akkor próbáld meg a dx11 kikapcsolását. A dirt 3 topikban megtalálod, hogy kell. Mindkettő játéknál ugyanúgy kell.
Esetleg van tuning? Ha igen, tegyél vissza alapra mindent.Szerintem már megunták a 2010-et és várja mindenki a következőt. Az elején azért sok session volt.
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #7128 üzenetére
Nem nagyon van tippem, hogy mi lehet a hiba.
Esetleg van MS egered? Volt olyan ember, akinél a dirt 3-nál az okozott hibát.
Esetleg megpróbálhatod kikapcsolni a dx11-et. Bár mondjuk a dirt 3-nál elvileg javították a dx11-gyel kapcsolatos dolgokat.Egyébként nagyon kevesen játszanak már a játékkal. Egyszerűen, ha nem a barátlisámon lévőkkel megyek, akkor nem lehet játszani. Nincs session, alig pár. Az is gyatra 3 körös versenyekből áll.
-
Trihorn
tag
válasz
jozsi252 #7005 üzenetére
Gondolom le kell menteni képfájlba valamelyik DVD szerkesztő progival. (Clone DVD, Nero, Alcohol 120%) és utánna bemountolni a képfájlt olyan progival, ami támogatja a Securom másolásvédelmet. (talán a Daemon Tools) De én még nem csináltam ilyet, pontosan sajnos nem tudom..
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #6936 üzenetére
Itt is van egy account, amire be lettek regelve a játékaid, azok ahhoz kapcsolódnak onnantól (régen még nem így volt, de ez most nem lényeg). Az e-mail címet megváltoztathatod, a becenevet is egyszer ingyenesen, utána pontért. De mindezek ellenére az account ugyanaz marad.
-
fagy53
nagyúr
válasz
jozsi252 #4239 üzenetére
A főmenüben, a controller setup menüpont alatt van a steering wheel setup, ahol a saturation értéket állítsd kisebbre mint a default.
Célszerű kimenni a pályára és álló helyzetben pause-vel az options menüpontban megkeresed a fenti műveletsort, állítasz, majd continue-val vissza az autóba, ahol láthatod, hogy a te kormányfordulatod hogyan viszonyul az autó kormányának a mozgásához.
Nincsen előttem a játék, de ezen a leíráson elindulhatsz. -
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #4216 üzenetére
"hungaroringen próbálkozok menni 1:16os kört viszont 1:17:900 körülit tudok menni ez alá nemnagyon tudom levinni...utómata váltóval mentem, de gondolom ezzel se lehetetlen 1:16osat menni"
Ne haragudj de az 1:17.900 automata váltóval igenis nagyon jó idő!
Abból kb 1:17-re tudsz faragni de már ahhoz is tökéletes, mondom tökéletes kör kell, ami valljuk be ritkán jön össze.
Ha 1:16-os kör a cél akkor szokj át manuál váltóra, pályafüggő de olyan 1-3 másodpercet lehet nyerni a sokkal rövidebb féktávok és az ideális kigyorsítások miatt! -
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #4151 üzenetére
Én is így jártam, nekem az offline profilom tűnt el, azt írta ki hogy "autoload failed, corrupt save game" vagy valami ilyesmi.
Rossz hírem van: hacsak nem csináltál biztonsági másolatot előzőleg a profilodról akkor buktad a mentésed!
Kezdheted elölről a karrier módot, sajnálom!Ez egy ismert hiba, a kiadott patch javítja elvileg, ha nem rakod fel a patch-et akkor az "autosave"' kikapcsolásával elkerülhető.
pcguru1[/B
"az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
"
Az a helyzet hogy csak akkor "érdeklődnek" irántad a nagy -Red Bull, McLaren, Ferrari- csapatok ha:
1. Minden versenyt lehetőleg dobogós helyen végzel, hogy (B)minél magasabb legyen a szinted(/B).
2. Minden (B)interjú során(/B) amikor szóbakerül hogy "gondolkozol e csapatváltáson", illetve hogy a "a csapattársad féltheti-e tőled a pozícióját" akkor (B)megfelelő választ kell adni(/B), ez fontos!Én már az első évadban elértem a 22-24-es szintet már nem emlékszem pontosan, és amikor kérdezték hogy "szándékozok-e csapatot váltani", illetve hogy "szeretném-e ha egy nagyobb csapat felfigyelne rám" akkor mindig igent mondtam, illetve mindig dicsértem a csapatot is, és mindig pozitív értelmű nyilatkozatokat adtam.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252 #3909 üzenetére
Az feljebb linkelt setup szerintem elég jó lett Hringre
-
Rototti
senior tag
válasz
jozsi252 #3875 üzenetére
Ha tudsz multizni (látod az időket TT-ben), akkor fenn van a patch.
Én is észrevettem, hogy eltűntek az idők, bár engem nagyon nem izgat. Hivatalos fórumon írtak olyasmit, hogy a patch miatt kicsit kevesebb lett a tapadás, lehet ezért tisztázták le a leaderboardsokat.
hermanyi: Hát még jó, hogy megmaradt az invalid lap, mert különben mindenki levágná a kanyarokat.
Az utolsó szektorban meg alapvető, hogy le kell nullázni a következő kört is, mert ha az utolsó kanyart levágod, akkor azt az előnyt át tudnád vinni a következő körre, mert az invalid lap a cél után nullázódik.Am vki próbálta már a live honosítást? Műxik rendesen?
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #3296 üzenetére
jozsi252:
"time trial-ba hogy lehetne kilőni azt a ***** invalid lap-ot."Sehogy!
Majd a patchben javítják!
Az invalid next lap pedig a pálya 3. (utolsó) szektorában történő pályaelhagyás esetén van."a ghost car-t hogy lehet kikapcsolni hiába nyomom ki a myf1-nél az edit profilba akkor is van time trialba"
Sehogy!
De ha a MyF1-ben kikapcsoltad, akkor nem menti el a te ghostcarodat és ha új TimeTrialt kezdesz akkor csak az "alap" ghost car lesz, amit te mentél az nem!Rolly Dy07:
"A fékpedálba azért itt bele kell taposni rendesen és ez a pedál igen kemény a G27-en. Tehát nem úri kiváltság, hanem előny nálam. A gázt is jobban érzem."
Na igen ha annyival keményebben járnak a pedálok akkor elhiszem hogy jobb cipővel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252 #3247 üzenetére
Traction Control: kipörgésgátló - off-ra kéne rakni
Flashbacks: mint a Dirt2-ben, egy hiba, vagy bukta után vissza tudod rögtön játszani az utolsó x mp-et, és ha kihasználod ezt az opciót, akkor visszaugorhatsz és megpróbálhatod újra bevenni a kanyart.. igazi szimulátorhoz méltó fícsör
(asszem a legnehezebb fokozaton nem is lehet használni, én még nem is találkoztam vele a játékban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Ford topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest