- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
akármit másolok bárhova uj mentést akar csinálni....csináltam uj mentést, kiléptem visszacsere a régi mappákra és ugyanaz jön megint. nagyon ideges leszek ha 4 évad repül
miért nem lehet ógy megcsinálni a mentést mint a többi "hagyományos" játékban hogy csak kicserélem a savegame mappát és fut?na... most nézem amit csinált uj mentés az ráadásul nem is online... még multizni se tudok...
-
Gaben1
tag
mi van akkor ha szépen bemásoltam a 2 mappát ahova kell , x live stb
de a játékban mikor rámegyek h bejelentkezés akkor uigyan be is jön a régi mentés nevem de nem hogy bejelentkezne hanem be kell írnom a kódot ujból és ez a mocsok új mentést csinál -
Gaben1
tag
válasz
Unbaised-Ben #5896 üzenetére
kösz
és akkor kimásolom, vissza miután fent van az uj game és menni fog? -
Gaben1
tag
üdv
úgy néz ki meghalt a win-em viszont dobtam egy másik wint a másik vinyómra
kérdésem hogy a mentést hogy tudnám vissza avrázsolni az f1 re?
ha jól tudom elég bonyolult mert nem csak sima "átmásolom a file okat" van hanem a win live -al is kell valamit ügyködni
lécci segitsetek h mit másoljak át :S -
Steady74
addikt
válasz
polonic #5890 üzenetére
köszönöm, én is kinéztem a szemem
nyomattam TT-ben tegnap koreát (nagyon tetszik a pálya), és a korábbi időimhez képest sikerült találnom 1,5 mp-et, így már közel vagyok az 1.33-as időkhöz. Ennek hála olyan multi futamokat kerestem, ahol korea volt belőve pályának és 3 ukrán gyerekkel nyomtam versenyt, és nagyon kellemes meglepetés volt: fair volt mind3.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5888 üzenetére
Amikor feltöltöd a képet, akkor a beillesztés gombra nyomj. Akkor úgy teszi be, hogy nagyhítható lesz és látszik minden.
-
hermanyi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5883 üzenetére
speed1267 tényleg nem szimpatikus
az meg ,hogy csiter-e azt nem tudom mert azért el el lehet verni igaz kigyorsításoknál rettentően be tud tapadni az autó alatta -
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Azért a ma este az jó volt! köszönöm a jó gamet. ezért már érdemes volt felmenni online ,egy jót gurulni jó társasággal!!
[link]
-
--Lorant--
aktív tag
ilyesmire gondoltam én is,de nem voltam benne biztos. hát akkor jól meg szívtam,pedig milyen jó versenyeztem vele,igaz nem értem utol de 2mp töl jobban nem ment el. de ezek szerint csak azt hittem hogy jót versenyeztem!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5883 üzenetére
na de annyira noob, hogy 3 o-val kelljen írni???
Hát nekem hál' istennek nem volt még szerencsém itt összeszólalkozni senkivel, mondjuk mire megírom a leb@szást, már régen nincs a szerón -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5881 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem boldogulsz fordítóval
Megírták
Az a gyerek alapból csíter, bunkó, és idióta... -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5881 üzenetére
Noob. Több cheatre van szükséged, seggfej, túl lassú vagy nekem, vesztes.
Kb ennyi. Jól leszidott. . .
Legközelebb a képet a ph-ra kéne feltöltened és úgy beillesztened, akkor normálisan rakja be. -
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! ha valaki le tudná ezt pontosan fordítani előre is megköszönném!!
....mert a google fordítóval nem boldogulok tisztán!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5879 üzenetére
Nem tudom komolyan venni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5878 üzenetére
Halálosan komoly
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5877 üzenetére
Kösz
A vörös bikás kérdésed komoly, vagy csak vicc? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5876 üzenetére
0:56-nál szépen megtartottad az autót
korai volt elrakni a negyediket
Amúgy miért utálod a Red Bull-okat?
-
Unbaised-Ben
senior tag
nem rég találtam egy videót, amit még februárban készítettem, nem nagy kunszt, csak látszott, hogy használom az íveket barcelonában, íme
-
drevin_71
tag
már megint a hanggal lesz valami, lehet kéne egy x-fi cucc...
-
drevin_71
tag
hali! valaki tolja itt gtx 570-el? nálam fagy a játék .korábban viszont a 8800 gt -vel directx9 alatt nem volt ilyen probléma....
-
polonic
félisten
válasz
hermanyi #5866 üzenetére
A megoldás a codies forumán megtalálható.
-
Steady74
addikt
egy dolgot viszont nem értek.
A korábban feltelepített játékban, ha indítottam egy grand prix versenyt, vagy ha ol line voltam, a játék betöltése a dx11 beállítása után hihetetlenül felgyorsult, max 1-2 tippet mutatott be a betöltés során. Na most ott tartok, mint az eredeti verzióval a dx9-cel 5-8 tippet is elhúz a játék... a config xml-t megnéztem, ott a force dx9 false, tehát elvileg jó
esetleg ötlet, illetve tapasztalat, hogy mennyi tippet villant fel a gép betöltés alatt? -
-
Steady74
addikt
emléxik még valaki, hogy a pics@ba kell a live reget megcsinálni?
Csináltam egy live ID-t, de azt nem fogadja el a belépéskor a windows live,és fingom sincs már hogy a tökömbe kellett megcsinálni... lsz segítseket -
hermanyi
addikt
Sziasztok lenne egy kérdésem tudom a megoldást csak lustaságból kérdezem mert nincs kedvem visszaolvasgatni ,hogy a pocsolyákat ,hogy lehet visszatenni a játékba .
szóval a pocsolya fix kéne nékem
előre is köszönömSteady74 én leszek a megszokott LegalBeku névvel igaz össze vissza
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5863 üzenetére
Hétvégén lesz valaki on-lány? Ha minden jó lesz, akkor jövök 0 xp ponttal
-
f1bjn
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem hogy , azt a pénz amit karrier módba kapok versenyek után azzal mit tudok kezdeni?
Vagy csak van és kész?
köszif1bjn
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5860 üzenetére
Én játszanék, de délután dolgozok, dél előtt meg nincs szerver. Addig Shift 2. Bejövős a fizikája.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5860 üzenetére
A topik is nagyon pang... lehet, hogy kifutotta magát a gamma....
-
Steady74
addikt
Polonic
a jelölésért
-
Steady74
addikt
nem emlékszem a regisztráció menetére, tudtok segíteni? Telepíteni holnap tudom az újonnan megvett gammát, de egy másik gépről szeretném megcsinálni az acc-ot.
leszedtem a gfwl progit, onnan linkről továbbmentem a fiók készítésre, csináltam egy fiókot, becenevet megadtam, Steady74 HUN. Ezek után kell még valamit csinálni, vagy innen már él ez a fiók, és kész vagyok?Köszi
-
Steady74
addikt
ja és ha van tipp, hogy hol olcsó a game, jöhetnek az infók
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5854 üzenetére
hát ja, de semmit nem tudok csinálni.
A legnagyobb baj meg az, hogy az összes beállításom veszni fog, mert ugye ahhoz az acc-hoz lett rendelve... Vagy ki tudom valahogy szedni a hardver, kocsi, kormány beállításokat?
-
Steady74
addikt
Túl vagyok az MS-sek folytatott telefonos beszélgetésem a LIVE fikkommal kapcsolatban:
- mivel be kell azonosítsanak, 4 kérdést kellett feltennie az operátornak:
- Nicknév: ez stimmelt
- Regisztrált telefonszám: ez is stimmelt
- Regisztrált lakcím: hát itt vérzett el a történet elsőre: akik az elsők között regeltek tudják, hogy nem volt kis hazánkban LIVE támogatás annak idején, így valami kamu angol címmel regeltem a korábbi munkahelyemen, az ottani gépről.
Az ügyfélszolgálatos amúgy tök segítőkész volt, mert beszélt a főnökével, akinek az az ötlete támadt, hogy a biztonsági kérdésre ha válaszolok, akkor én vagyok a fiók tulajdonosa. Na itt volt a kettes számú elvérzés, ugyanis a regisztráció során nem kellett ilyen kérdést kötelezően megadni, innentől kezdve nem is adtam meg... Elmondásuk szerint nem lehet belenyúlni a rendszerbe, így nem tudnak segíteni.
A történetben kicsit hibásnak érzem magam, mert nem írtam fel a regelt mail címet, de könyörgöm: nem miattam szállt el a windows automatikus felhasználónév és jelszó tárolása! És így bukom egy teljes játéknak az árát, mivel, ha játszani szeretnék Veletek, akkor újból meg kell vegyem, ráadásul a régi nick-emet nem is használhatom fel.
Ami felháborított, hogy hiába mondtam, hogy de ellenőrizzék le az IP címemet ahonnan a mélt írtam meg ahonnan csatlakozni szoktam a LIVE-hoz, hiába téptem a számat, hogy de igen is megadom a beregisztrált szériaszámot, és akkor be tud azonosítani, meg hogy viszem a játék számláját, az alapján meg csekkoljon le akármit, még anyámat is, de nem sikerült megoldani a kérdést.
Ha van az MS-nél valakinek kevésbé szabálytűrő ismerőse, kérem keressen megSteady74
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy lehet menni a 2009-es autókkal is?Mert volt videó ahol a 2009-es autók is voltak
-
Steady74
addikt
Polonic: köszi a linkeket, megnézem ezeket
drevin: az a fura, hogy nem dobja fel. És fogalmam sincs, hogy miért nem. kaptam egy telefonos elérhetőséget az ms-nél, hétfőn felhívom.
Köszi mindenkinek a segítséget, ha nem leszek meghálálom.
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5844 üzenetére
Figy Lóri. Fogalmam sincs, hogy pontosan mit írtál le...
Nekem a live-hoz @windowslive.com-os mail címem volt, de nem tudom mi volt a kukac jel előtt. Így azt gondolom a hotmail nem jön számításba. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #5843 üzenetére
A hotmailos címed megy mindenhova a GFWLivera és az Xbox.comra is !!! de jelentkezz be elsőnek itt kezd Windows Live ID csakis hotmail arra ha rájössz akkor jó uton jársz.... én is pontosan így jártam az elmult hónap elején. vagy 3 napig rágódtam rajta mire rájöttem de most belevéstem a falba
örökre megjegyeztem !!!
-
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #5832 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #5834 üzenetére
Kaptam leveleket az ms-től de mindegyik webes felületeket ajánlgat, ahol tudok magamnak segíteni, se kivétel nélkül mail cím kellene, ugye, amit nem tudok, szóval egyelőre zsákutca.
Visszaállítottam egy korábbi állapotra a win7-et, ami látszik is h sikerült, mert a VGA driver nem volt feltelepítve pl, de ez a kib@szott Live nem javult meg, h rohadjon meg
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5836 üzenetére
köszi, akkor ez egy újabb x-akta lesz
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5832 üzenetére
én is felraktam a shift 2-őt( btw eléggé tré a kormányzás), és nálam nem kúrt el semmi F1-ben.
-
Motion_Blur
félisten
Felraktam az Shift2-t és az F1 2010-ben elk-rta a 'degress of rotation'-t, konkrétan akármennyit tekertem a kormányon, nem bírtam elfordulni a Loews-ben... kiléptem, G25 kihúz, visszadug. Indítom a játékot, most meg túl sokat fordul a játékben a kormány a G25 kormányához képest
Hiába állítok be a Logitech Profilerbe külön profilt a játéknak, és hiába fixálom akár 180, vagy 270 fokra, teljesen össze-vissza működik
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5826 üzenetére
xboxhu@microsoft.com
Erre a címre írj egy levelet. Mindent írj le részletesen, azt is, hogy azért nem tudsz az xbox.com-on támogatást kérni, mert ugye be sem tudsz lépni, mivel elfelejtetted még az e-mail címet is.
(#5827) Unbaised-Ben
Igen, abszolút fapad. De azt a célt, amire van, normálisan kiszolgálja.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5823 üzenetére
Persze, jobb a steam, nem is ezt írtam. Csak annyit, hogy ezzel sincs baj és normálisan működik.
(#5824) Steady74
Nincsen. Szétnéztél már az xbox.com-on támogatásért kutatva? Aztán írj nekik.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #5822 üzenetére
ez ok, de az hogy a frászba lehet, hogy valami automatikus eltárolás egy rohadt frissítés miatt elszáll??? tele van a tököm, mert frissítettem a mozillát is (illetve csak rányomtam az ok gombra), azóta nincsenek meg az előzmények a böngészősávban
gyerekek, tuti nincs az adataim között semmi xy@windowslive.com vagy ilyen f@szág a live-ba belépve? kezdek parázni
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5819 üzenetére
hát ezt besz@ptam...
tudok vajon másik fiókot csinálni ugyanarra a serial számra, ami a játékhoz tartozik? -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5817 üzenetére
arra gondoltam, ha belépsz az F1-be, akkor a nevem mellett látszik-e a live hoz kapcsolódó mail cím pl,mert a jelszót sztem tudom, ha nem akkor meg tudom resetelni
amúgy köszi szépen az eddigieket
-
Steady74
addikt
esetleg nézzétek már meg lsz, hogy a live-ba ha beléptek, a nevem mellett látszik-e valamilyen mailcím, amire regeltem. köszi!!!
-
Steady74
addikt
gyerekek, szarban vagyok, segítség kellene.
most frissített a win7 valami bing-es faszságot, és ezzel a live a bejelentkező adatokat szépen el is felejtette... és fogalmam sincs a mailcímről, amire regisztráltam ezt a sz@rt, így jelszó emlékeztetőt se tudok kérni, nincs hová...
van 5letetek mi a t@k@met lehetne csinálni? -
polonic
félisten
Ezeket nézzétek meg.
A március 30-i dátummal jelzetteket és a végéről haladva kezdjétek visszafelé nézni. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5800 üzenetére
Nem tudom, az az igazság. Nem néztem meg jobban. Beállítás előtt nem indítottam futamot, beállítás után índítottam csak. Úgyhogy nem emlékszem, milyen volt régebben.
A topikot sem olvastam el normálisan.Elképzelhető, hogy ez a patch előtti dx11 előhozásának a próbálgatásai. Lehet nálam, mivel már van dx11 a játékban, ezért tűnik el az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest