- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
rakjatok fel videot a tegnapi csapatásrol kiváncsi vagyok.
-
pityaa23
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4997 üzenetére
én kicsit később megyek csak! Viszont felvehetitek barátok közé ferqles -t is!
-
Unbaised-Ben
senior tag
20 perc múlva csapatom a multit, remélem valaki még jön, én hozok egy új embert
-
Rototti
senior tag
válasz
Hurkafej #4991 üzenetére
Úgy tudom ezek kellenek: [link]
pH érték: Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod előhozni azt a menüt verseny közben, ahol ki lehet választani, hogy milyen gumit rakjanak fel, illetve a szárnyállást is meg tudod menet közben változtatni. A controlsban a quick menu left/right/up/down résznél tudod ezeket más gombra átrakni.
-
pityaa23
senior tag
Ebéd után kicsit megmutattuk a németeknek !
[link] -
pH érték
aktív tag
Azt hogy tudom állítani verseny közben, hogy ha szárad a pálya, akkor ne újra az intermediate gumikat rakák fel hanem mondjuk az optiont?
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
Ma újra akarom telepiteni a gépet, és érdekelne, hogy hol találom meg a mentéseket?
Már 3 szezont végigjátszottam, nem kéne, hogy elvesszenek -
Steady74
addikt
Köszönöm mindenkinek, jó volt!
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #4983 üzenetére
Mégis elvertél több pályán is, nem kicsivel
Kössz a játékot mindenkinek, jó csaták voltak! -
pityaa23
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4976 üzenetére
a 200as tábla előtt kell fékezni!
Mondjuk én a rajtnál sosem tudom, hogy mikor kezdjem el nyomni a féket
-
polonic
félisten
Köszi a játékot mindenkinek!
Élveztem nagyon. Legközelebb is számíthattok rám! Csak legyen minimum egy esős verseny, hogy néha legyen esélyem. -
Unbaised-Ben
senior tag
ááá, ez a monza kész, elnéztem a féktávot (mint mindig
), és kizárt a mocsok, pedig végig nyomtam a féket, blokkolt is a kerék
-
whabaky
tag
Hát srácok, köszönöm mindenkinek a játékot, de elteszem magam holnapra.
Ismét sokat tanultam, és próbálgattam a beállításokat... hát Valencia nagyon nem feküdtezúton is elnézést szeretnék kérni Steady-től, hogy az elején véletlen keresztbe raktam előtte az autót Valenciában
A videó linkjét pedig várom, hogy lássam végre mi folyik ott elől mindig
Jó éjt mindenkinek. -
krazsó
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #4972 üzenetére
SZUPER MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!
Hát ezt nem hittem volna igazad volt egy árva garast se tettem volna rá.TE TUDSZ VALAMIT KIRÁLY VAGY.Most bedobok pár nyugtatot aztán durmulok holnap meg nyomom egész nap kösszöntem krazs!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4962 üzenetére
A map-ot nem használom, engem csak zavar. ha közel van valaki azt úgy is hallom, vagy látom
Ja és persze vagyok
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszönöm a kis csapatnak a versenyzést. Amint kész a két napi összefoglaló felrakom YouTube-ra.
Köszönet all
-
krazsó
csendes tag
Ha billenytyűzettel nyomtam még a motor hangja is más voltpörgöt és gyorsabban váltott mint a kormánnyal.
-
krazsó
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #4965 üzenetére
Kipróbáltam megy 350 és most mit csináljak ezzel a kormánnyal v beállitással?
-
krazsó
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #4960 üzenetére
Már egy órája keresem de nem találom amit mondassz.Melyik menüpontban van ez a beállitás?
-
krazsó
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #4962 üzenetére
Most még idesebb lettem hogy látom megy a dolog.
Tuti hogy egy valami nincs jól beállitva mert a jobb lábam már a házalapot nyomja.Amikor kalibrálom a kormányt megnyomom a gázpedált és okézza azt látom hogy alatta további kalibrálási lehetöség van a menü pontban de oda nem enged be.Ez lenne a baj? -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4960 üzenetére
én vagyok már egy ideje, sziszifusszal együtt.
Steady, a videón nem látom a "mapot", ami pl mutatja a kanyar ívét, többieket. Nem is használod? -
-
krazsó
csendes tag
SEGITSÉG!
Hát ez nem megy.Megpróbáltam az összes varit megin de az autó nem megy PARABOLICA elött nagy nehezen 300 cél utáni első sikánnál 305.A versenyen is az egyenesekben nem tudok mit kezdeni velük csak a féktávon hozok rajtuk mert többet kockáztatok.Nektek mi avégsebesség.Addig nem akarok más pályára menni amig alegkőnnyebben nem megy gyorsan.Legjobb időm 1:30.299
-
Rototti
senior tag
A sorrend nálam is stimmel. Kimi óta "csak" nézem az F1-et.
-
Dózer
tag
Ez érdekes...
Én is ebben a sorrendben: Mika, Kimi
Aztán jött a törés: nem szeretem a pirosat csak a nemesfémet-> Alo/Ham
Mivel Alo ment Kimi ellen így maradt Ham...
Kovának is szorítottam(finn vonatkoztatás) de most Buttonnal meg maga a tökély.
Remélem idénre összeérik a Mc-But-Ham csomagMikortól lesztek?
Szerk: #4946: A játékban nem
-
Jani09
tag
Köszönöm a válaszokat
-
whabaky
tag
válasz
Steady74 #4943 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen
Akkor meg fogom nézni az oldalt amit ajánlottál, mert soha nem értettem multiban, hogy miért vagyok olyan gyengusz, mikor a carrierben nyerem (néha necces
) a futamokat.
Na, majd próba cseresznye, aztán lehet este megint felmegyek egyet "tesztelni"
csak lenne már vége a műszakomnak -
Steady74
addikt
válasz
whabaky #4940 üzenetére
Igen van, sőt kell!!
Nézd meg racedepartment oldalát mennyi féle beállítás van, száraz, könnyű eső, nehéz esőre. Figyeld meg, hogy mennyire más beállítások kellenek különböző körülményekre azonos pályán, így láthatod, hogy igen is állítani kell a beállításokat.
Persze ez sok idő, a móka,a játék élményéhez elég a quick setup meg az a 30 mp amíg indul az verseny
-
-
Jani09
tag
Sziasztok!
Egy győzelem után egy interjúban milyen válaszokat kell adni, hoy más csapatok is felfigyeljenek rám? -
whabaky
tag
válasz
Steady74 #4938 üzenetére
Jaaa... tehát az elmentett beállításokat tölthetem be és annyival "jobb vagy rosszabb" az autóm az alaphoz képest (értem ezt az egészet a multiban), illetve ez alá sorolható a gyors beállítás is. Tehát összegezve, van értelme multiban is állítani az autón, mert lényegében változik a kocsi menetstabilitása, tempója.
ha jól értelmeztem az utolsó 2 hsz-ed, akkor már értem
szerk.: jaja, a TT-st az időmérőre szoktam néha állítani
-
Steady74
addikt
-
whabaky
tag
Sziasztok
Most lesz egy nagyon "ámátőr" kérdésem, kérlek ne kövezzetek meg érte
Mint pl tegnap este is, úgy volt beállítva a szeró, hogy minden autó azonos tulajdonságokkal bír. Tehát elvileg egy Lotussal is lehet olyan köröket menni mint a RB-al (ha jól értem).
Namost, lehet félreértettem valamit. A fent leírtak alapján a beállítások (gyors, illetve finom beállítások/átállítások, pl: fékerő, leszorítóerő, vagy vízes-száraz beállítás, stb) változtatnak az autó menetstabilitásán, vagy gyorsaságán? Ugyebár logikusan, ha azonos tulajdonságúak az autók akkor nem, de arra is gondoltam, hogy ugyanolyanok, de a beállítások által változik az autó sebessége, leszorítóereje stb.
Most ezek közül melyik igaz?Nem vagyok béna az autó, illetve technikai sportokban (ez a hobbim
), de a játékra vagyok kíváncsi. Igazából tegnap lehetett volna rá alkalmam, hogy kipróbáljam, de elfelejtettem
A sok meló, meg a jó kis vizsgaidőszak elveszi az eszem
A válaszokat előre is köszönöm és mégegyszer elnézést, ha hülyeséget kérdeztem
üdv,
whabaky -
Steady74
addikt
Ezt próbáld ki, alapnak jó, de magadhoz kell igazítanod.
Updated setup for McLarenAerodynamics
Front Wing Angle: 5
Rear Wing Angle: 1Braking
Balance: F 5r0% - R 50%
Pressure: High
Brake Size: SmallBalance Ballast Distribution: F 100% - R 0%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 8
SuspensionFront Ride Height: 1
Rear Ride Height:
Front Spring Stiffness: 3
Rear Spring Stiffness: 4Gearbox
Gear 1: 156 kph / xxx mph
Gear 2: 190 kph / xxx mph
Gear 3: 222 kph / xxx mph
Gear 4: 255 kph / xxx mph
Gear 5: 291 kph / xxx mph
Gear 6: 343 kph / xxx mph
Gear 7: 380 kph / xxx mphEngine
Throttle map: Fast
Fuel: FixedAlignment
Camber front: -.90
Camber rear: -2.90
Toe front: 0.13
Toe rear: 0.44 -
Steady74
addikt
miért nem guglizol, ha egyedül nem egy a beállítás?
A gugliba írd be f1 2010 monza setup dry... -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
Én sem támogatom a 10%-os futamokat. Főleg időmérő nélkül, mert az a pár kör semmire sem elég szoros mezőnyben. Ráadásul pont az a lehetőség nincs meg, amit írsz, hogyha az elején kivágnak, vagy összetörnek, akkor simán ki lehet menni keményért és már nem kell visszajönni. A keménynek lehet adni, az sosem fogy el a végére.
A 3 körös és a 10%-os futamok arra jók, hogy gyorsan növeljük a pontunkat és a győzelmek számát, de a rendes versenyzés élménye nekem 20%-tól kezdődik.
Egyébként sztem ez a játék nem igazán ad lehetőséget a gumispórolásra. Még én sem találkoztam olyannal, hogy vki előnyt szerzett volna azzal, hogy egy körrel tovább maradt kinn, mint én.
krazsó: Használd a jobb oldali alap setupot (legkisebb leszorítóerős). Nem kell a részletekkel babrálni. Azzal fog menni 355-öt Monzában.
-
krazsó
csendes tag
Szevasztok,,
Végre megszereztem pc re a F2010 et.De van egy nagy problémám vele.A leggyorsabb pályákon sem tudom a végsebességet 300 fölé tornászni ld.MONZA 295,SPA 280,CAN 280.Órákig állitgatom a váltot a szárnyak min vannak mindhiába,mondanom se kell előznek jobbrrol balról esélyem sincs még a leggagyibb szinten sem pedig kormánnyal nyomom.Hiába próbálom a gyors stupot.Remélem tudtok segiteni.A chalengnél legalább tudtam 350-et menni.
-
Torry
addikt
válasz
kiscsavo74 #4928 üzenetére
Warez és bolti lopás között jogilag az ég világon semmi különbség nincs.
Ilyet kérdezni, hogy miért nem megy a lopott game neten... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
kiscsavo74 #4925 üzenetére
Szerintem hívd fel a codemasters support-ot, és jelentsd a hibát!
-
polonic
félisten
válasz
kiscsavo74 #4925 üzenetére
Mit gondoltál?
Ellopod a játékot és tudsz vele online lenni? Még szép, hogy nem lehet. -
kiscsavo74
csendes tag
Sziasztok.
A kérdésem az lenne,hogy f1 2010-es játéknál,csak eredeti f1-el lehet netezni?
Ami nekem van az Torrent oldalról van.
Megy normálissan,lan-on is.Csak a netre nem megy fel! -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4923 üzenetére
Én kb este 1/2 10 körül tudok csatlakozni, annál hamarább nem hiszem, de hajnalig tudok maradni.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ma mikor kezdjük a multit?
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
A gumi spórolásnak akkor látnám értelmét, ha 20%-oson a lággyal 1-2 körrell többet tudnál kint maradni, mint én. De ezt még senkitől sem láttam, már a plussz 1 kör alatt is bukni szoktak.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Pedig ez az igazi kihívás.
Én 20%-os Valenciát végig mentem kemény keverékkel úgy hogy az első körben voltam kint a boxban, mert lezúztak az első kanyarban. Többet nem mentem ki. Simán nyertem a futamot és nem lett piros a gumi a végére.
Lehet hogy néha lassú vagyok, de legalább ugyanúgy tudok támadni az utsó körben is, mint az elsőben, mert van még ragacs a gumin.
Ez csak stílus és autó beállítás kérdése.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4918 üzenetére
Ja az király volt. Pedig bénáztam annyit az elején, na mondom ez elment. Ja meg ha megcsúszol, kicsit elbizonytalanodsz és nem úgy jár a lábad, ahogy kellene. Plusz még természetesen, ha a poros ívre is lesodródsz okoz némi tapadás vesztést pár kanyarig, mert poros lesz a gumi. Szóval igen, ha sokat bénázol nem elég hogy jobban kopik a gumi, még a tapadása sem olyan.
Ezért szeretem ezt a játékot. Konstans köröket kell futni.
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Spa tényleg megvolt, de pl Valenciában, első kör 1. kanyar, előttem lévő nem tud befordulni, megforog, megvárom, utolsó hely... Feljövök 2.-ig, de az utolsó 2 körben pirosak a gumik, buktam vagy fél percet. Nem lehet versenyezni is meg spórolni is egyszerre. Én a versenyre szavazok.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Tegnap 10%-os versenyt nyomtunk online Singapoure.
Én lágy keveréken mentem, mert elfelejtettem átállítani kemény keverékre
, Rolly kemény keveréken indult. Így próbáltam tartalékon autózni az első helyen, de jött mögöttem Rolly, így nem mehettem nagyon bénán
, egy ideig tartottam a távolságot tőle, de a 6 körből, már az 5. körben piros volt az egyik hátsó gumi, így a kb 6 másodperc előnyből lett 3 másodperc.
6. körben, az utolsóban, pedig mind2 hátsó gumi katasztrófa volt, úgy, Rolly 3 másodpercet hozott fél kör alatt, és miután utolért a kemény keverékű gumival, simán körbe is autózott, és nem is mentem bele, ahhoz képest, hogy féktávnál ott is elindult a hátulja a kocsinak
Egyébként azt csak én vettem észre, hogy ha megcsúszol, pl keresztben állsz egy kanyarnál. Utána, sokkal könnyebben csúszkál a kocsi, mintha a kerekek károsodtak volna...
Tök fura, de sokszor észrevettem már, bár lehet, érzéki csalódás... -
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #4912 üzenetére
Pedig a 10%is kihívás ám! SPa pl megvan lágy gumival, Valencia az első köröktől függően szintén, a többi pálya kemény keverékes. Azzal meg kicsit másképp kell vezetni, ezért is mondom, hogy az is kihívás.
Multiban kifejezetten élvezet a 10%-os futam nekem, mert általában mindenki lágy keverékkel indul, és az utolsó 2 körben, ha tudom tartni a lépés többé kevésbé az élmezőnnyel, akkor sokat lehet előzni, mert elfogynak a lágy gumikEste leszek én is, a tegnap este egy kis nosztalgia keretében telt, Pepi-vel GRID-eztünk, de ma este jön Ő is!!
-
ftomi74
tag
Grat mindenkinek, állat volt!
Lallerral megkűzdöttünk rendesen az utolsó pályán
Csak 10%-ost ne játszunk többet, mert ott nem bírok a gumikkal -
Dózer
tag
válasz
Rolly Dy07 #4909 üzenetére
Biza én. Da ha kérhetem Laller
Lassan rázódtam bele, meg az exre is már ráférne egy mosásCsak tudnám hogy a pics@ba mentek több km/h_val gyorsabban mikor én is csak 3/1-es szárnyakkal megyek és még a 40 fps-em is megvan...
-
Rolly Dy07
senior tag
Én is köszönöm mindenkinek a csapatást.
Még most fejeztük be, maradt még sokáig Sziszifusz és Leller. Nagyon jó meccsek voltak itt a vége fele is.
Mondjuk az elején általában leszakadtam, mert ugye nem lökünk le a pályáról lassabb versenyzőt, de én nagyon élveztem. Remélem a többiek minél hamarabb felnőnek a feladathoz és okoznak majd meglepetést. Úgy érzem a nap fénypontja Singapour volt, amit sajnos nem rögzítettem, de holnap is kamerázgatok és csinálok 1 kis videót majd a meccsekről.
-
Dózer
tag
Az elején nehezen rázódtam bele, de a végén nagyon élveztem...
Főleg az utolsó csatát Sziszifusszal -
Unbaised-Ben
senior tag
Holnap is toljuk!
-
whabaky
tag
Köszi srácok, egy élmény volt
Van még hova fejlődnöm, de idővel minden javulÉlveztem még így is, hogy kaptam a lekörözést, mert igazán meglepő volt végre kék zászlót látnom a játékban
Egyenlőre a kormányhoz szokás nálam az elsődleges, aztán közben a pályák ismerete, majd pedig a beállítások...Még egyszer köszönöm, és annak ellenére, hogy talán 1 makulátlan köröm sem volt, remélem, hogy még game-elünk együtt
-
GuruZone
őstag
kiléptem, nem ment. Talán mert lázas vagyok megint...
KÖSZ MINDENKINEK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Battlefield 6
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest