Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
"már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét."
Ez konkrétan azért van mert "szellemautokkal" versenyzel időmérőn és kvalifikáción is, gyakorlatilag csak szimulált idők ellen mész amire a 20x időgyorsítás miatt van szükség. A versenyen már szerencsére nem.

Na most konkrétan milyen időket mész

Én Torro rossoval
kis esőben (light rain): 1:15-ös köröket mentem,
száraz időben: 1:10 körül.Ha ilyen időket mész akkor nem fognak lehagyni, legalábbis prof ai-k nem, legend-en még
em próbáltam, de a 2. évadot McLarennél már úgy nyomom.Mindjárt megnézem Lotussal mit megyek...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

em próbáltam, de a 2. évadot McLarennél már úgy nyomom.