- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Uhhh, köszi!
Ez lesz az! Brutális hogy mennyivel élénkebbek a színek, mennyivel élesebb minden!
Nálam nem lassított semmit, futtattam egy benchmarkot (1680x1050, minden kimaxolva):min 86 fps, avg 108 fps.
Közben sikerült egy HRing Wet global 2. hely:
drevin_71: jaja, a statusbar még fontos lenne, gumimodot már találtam.
-
polonic
félisten
Engedélyzeted a tűzfalon az f1-et, a live is ki van engedve? A 3074-es udp portot engedélyezni kell a tűzfalon.
Egyébként, ha hiba van, akkor ki szokott dobni egy hibakódot, arra rákeresve egyből megvan a megoldás. Meg egyébként FAQ-ban is írják ezt a port engedélyezést. -
Rolly Dy07
senior tag
Azt a menüz hozd be menet közben, amivel a gumit is kiválasztod a következő boxkiállásra, ha változna az idő, és ott ki tudod választani melyik gázprogram kell. De ez hogy kinél melyik gomb? Lehet állítani, de alapból valami 1-es 2-es billentyű asszem.
Elég annyi, hogy a Quick Menu-t be állítod valahova és azt nyomkodd! -
JJános
addikt
Nagyon kedves vagy!
Lehet, hogy egyszerű, de nekem elég kínaiul van. Mit kell beleírni aztat nem tom.
A csúszkálást értem, főleg mert Williamsel mentem. Előtte Torróval mentem, és az nem csúszkált. Mondta is a pasi ánglikusul, hogy gumi. De nem akartam elhinni.
A 2.00.50-es legjobb köridő az nagyon gyenge?
-
Ice!?
őstag
te nagyon el vagy tévedve.
egyáltalán honnan veszed h játszottam már online?
biztos azért kérdeztem, hogy hogyan kell így játszani, mert tudom..logikus..
sareth írt ez üggyel kapcsolatba, neki korrektül felvázoltam, hogy mi a helyzet. neked nem fogom. annyit nem érsz, hogy válaszoljak egyáltalán.ha valamit akarsz, privát. ott legalább következmények nélkül küldhetlek el ahova akarlak.
-
Rolly Dy07
senior tag
Elmondanám, hogy vannak szándékos balfékek! Vagy csak én futok velük össze? Szánalmas kis köcsögök, akik nem bírják, ha megelőzik őket. Amikor hátulról belém bombáznak, azt meg ne is említsem.
Persze vannak normálisak is. Ha nem normális a társaság és én vagyok a szeró, akkor coll off és el vannak intézve az ilyen esetek.
-
Steady74
addikt
ez így van. Heti 1-2 alkalommal van lehetőségem játszani, van már egy pár külföldi "barát" a live-on, aki ha belépek azonnal játszani hív. Szerencsére egyre több a magyar is, szóval élvezetes meccsek vannak.
A második monzai futamot nem töltötte fel rendesen a yt valamiért, most itt a link rendesen:
-
-
Timbu
tag
Letöltheted a CM honlapjáról is. ~30MB.
-
Zoo123
senior tag
"amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
"
Mert az egy "viszonylag" lassú pálya, kipróbáltam 3 féle autót és egyikkel sem lehet elérni a 300 Km/h-t még setupolva sem, még a McLaren a leggyorsabb az 297-nél tilt le, SPA-ban meg 356-ot is mentem vele, érdekes na...
Amúgy Bahrein-ben hogy a bánatos p...ba lehet elérni? na ne álmodozzunk, szóval megközelíteni M.Schumacher 1:30.252 -es rekordját
Főleg úgy hogy lehetetlen átlépni a 300 Km/h-t. -
infectedmann
őstag
Windows Live-os játékoknál kell a gfwl mappa is ahogy polonic írta. Anno GTA4-nél nagyon megszívtam. Próbáld meg ezt:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658
vagy ezt:
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1882
Nem tudom más windows live-nél játéknál működnek-e, de GTA4-nél ez a két "hack" skippelt a gfwl-t és működtek a mentések.
Más.
Ezt magyarázza már el nekem valaki: http://www.kephost.com/view3.php?filename=uccbckrj1isbcm1frgde.png
Ez a három tuti nem volt kint a boxban. Nyakamat teszem rá.
Most 20%-os versenyeket tolok realistic szabályokkal minden segítség nélkül. És 30%-os versenynél is ezt tapasztaltam.
Most WTF van? Így csal az AI? Nem megy ki a boxba és meg sem bünteti magát érte?
Sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudok full versenyt menni és ez így eléggé illúzióromboló. Megyek a pole időt, méghozzá torony magasan a legjobbat esőben egy jó setuppal és kb. ennyit ér. Száraz setup-om is volt a practice-ról így az sem lehetett gond. Nem értem. Ne változtassak a verseny stratégián? Ha meg akkor megyek ki mikor kell a fél mezőny elmegy mellettem, tehát tök mindegy. -
"Infinity"
aktív tag
A controlls menüpontban találod, ott ahol keyboard-ról át lehet váltani joyra és kormányra. Ott van listában jó pár előre bekonfigolt kormány.
Nekem is mindig zöld a gumi csak a motor piros néha de azt sem lehet túlhevíteni. Ez a hivatalos leírásban is benne volt, hogy motorhibák csak az ellenfeleknél léphetnek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest