- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Csak most találtam rá erre.
Csináljátok végig, ha dx11-es vassal rendelkeztek. Nálam a minimum fps 42-ről 58-ra nőtt, az átlagos pedig 54-ről 71-re. -
bach22
tag
Üdv srácok! A kérdésem az lenne, hogy van-e valami módszer arra, hogy az F1 2010 elinduljon egymagos procival is. remélem kapok segítséget, mert forma 1 fanatikus vagyok, és jólenne játszani ezzel a játékkal
köszi előre is a segítséget
vagy ha nincs rá mód azért a választ köszönöm előre is
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #5786 üzenetére
nem baj, nálam még nem ment annyit a 2010 h azt mondanám megérte kifizetnem
-
shteer
titán
válasz
--Lorant-- #5790 üzenetére
lassan újra van normális vga-m, egy kis gyakorlás megint aztán én is beszállok
-
--Lorant--
aktív tag
De kegyetlen volt ez a mai este
,de minden esetre jól szórakoztam leszámítva a végét mikor már kezdtek elszabadulni az indulatok is!
-
Serpiko
addikt
Steam 50% off a játékra 50 euro helyett 22,50 euro. Steam
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5786 üzenetére
hát nem, viszont RD-en kijött egy elég érdekes mod, itt letölthető, megnézhető:[RDDev] Season 2009 Overhaul
Elég ígéretesnek tűnik. -
Motion_Blur
félisten
Szeptember 23-án érkezik az F1 2011. Nem mostanában lesz
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5784 üzenetére
Én nem tudtam
,még nem találkoztam vele soha....
remélem nem fogok többé egy szerón lenni vele.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5783 üzenetére
annak a TriGGlety-nek az a játék, hogy mindenkinek MINDIG elb***** a versenyét, megvár, kilök, megvár, kilök, beléd jön féktávon. Felesleges ilyen moslék emberekkel foglalkozni
-
--Lorant--
aktív tag
milyen fasát játszottam ma......
Kár hogy nem jött össze a gárda pont akkor....nem tudom mindenkit le csiterezett volna?
gyökér f...sz ,2x ugy szét vert mint állat
de szerencsére látták a többiek és fair play módjára viselkedtek.... de azért megáll az eszem ,mindég van akinek kivan az esze! vagy kezdődik az ami a gridbe? hogy bevár és széttör? (ezt a nevet nem fogom elfelejteni az tuti)
-
Sanya595
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5780 üzenetére
Én 20%-os versenyeket megyek,fast-on és még soha nem fogyott ki,peddig elég nagy a lábam.
Tehát teljesen egyettértek azzal amitt irtál. -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5780 üzenetére
Értem. azt hittem mekkora penge vagyok, erre kiderül mégse.
Polonic: köszi a kiegészítést!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5777 üzenetére
Már eleve indulásnál meg lehet határozni a benya mennyiségét, körszámra vonatkoztatva. Amennyiben ez nem elég, akkor marad a jobb láb illetve a menet közben a motorvezérlés állítása. Én utóbbit használom, már csak azért is mert sokszor bugos a setup, mert fast motorbeállítással megyek ki, és ha állítom, akkor standardként mutatja, és valóban úgy is használja. Régebben 20 vagy 30%-os futamokat nyomtam, ha éppen nem volt on line verseny, ilyenkor az első 5-6 kör fast beállításon volt, utána standardra vettem vissza, de sosem volt olyan, hogy kifogyjak a naftából.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Attila2003 #5776 üzenetére
De menet közben a motor vezérlést tudod állítani. Nem tudom melyik billentyű alapból. Van aki meg tudja mondani. Nekem kormányra van állítva. Benzin fix, csak a lábaddal kell szabályozni mennyi megy ki a csövön!
-
Attila2003
tag
Egy kis segítség kellene. On állitom a benzin szimulálást és nem jelenik meg sehol, hogy hol kell állitani. Amugy meg mindig elfogyik a benzinem a verseny végére. Benzin mennyiséget futamra nem lehet állitani?
-
zsoltinnó
aktív tag
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám hogy a Advanced Wheel Settings és a Force Feedback Options menűbe nem tudok bemenni!?Az a menűpont szűrkés!?
-
ftomi74
tag
Igen azok a CSODÁLATOS Senna-Prost párharcok
Pl 1988: nem ritkán több mint fél perccel veri egyik a másikat, és a 4.től kezdve lekőrözik a mezőny felét, a másik meg fele meg be sem ér. Izgi
Sumi a kedvencem, de sosem aludtam annyit F1-es futamok alatt, mint amikor nyerte a VB-ket.
Korábban sem volt izgalmasabb az F1, sőt... -
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #5769 üzenetére
Ez így azért nem teljesen igaz. Az oké, hogy Schumi miatt már jóval a vége előtt lehetett tudni, hogy ki lesz a VB, de a futamok sokkal többet adtak, mint most. Ráadásul ne felejtsük el a Schumi, Kimi, Alo triót, akik sokszor izgalmassá tették a vb pontversenyt.
Most meg minden sz.rt bevezettek, de csak egyre kevesebb előzést látunk. Tavaly a vb izgalmas volt, de a futamok kevésbé. Alo sem bírta megelőzni Petrovot, pedig biztos volt nem kicsi sebességkül. a két autó között. Na meg már nem látunk olyat, hogy valaki a 17. helyről nyerjen meg egy futamot... -
polonic
félisten
válasz
ftomi74 #5769 üzenetére
Ez???
Alig van előzés, sőt, nincs is. Izgalom csak akkor van, ha esik az eső. Mit gondolsz, Bernie is, vajon miért akar mesterséges esőt? Tudja ő is az igazságot.
Hol vannak a régi, igazi párharcok? Hol vannak az olyan esetek, mint, amikor Kimi átgázolt a mezőnyön. Hol vannak a Schumi és Mika féle párharcok, aztán a Senna és Prost féle versengés?
Ez a mai f1, egy agyonszabályzott valami. Mik ezek az abszurd szabályok?
A red bull megbízhatatlansága miatt volt tavaly és azelőtt is valamennyire kiélezett a vb küzdelem. Ha rendben van a megbízhatóság, még ennél is unalmasabb lett volna. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5763 üzenetére
A gp4-et még mindig jobbnak találom.
Azzal évekig játszottam. Míg ezzel egy fél évig, vagy tán addig sem. Nem mondom, hogy rossz, de nem is kiemelkedő. Lehet, benne van az is, hogy a mai F1, egy nagy kalap sz@r(#5761) JONAS77
Meg lehetne csinálni több játékosra is.
Csak gondolj már bele egy kicsit, hogy miért 12 játékos van!
Mert 12 csapat van. És ha 24 játékos lenne, akkor előfordulna olyan, hogy az egyik csapatnál 2 játékos lenne, míg a másiknál 1 játékos. -
Dózer
tag
Vlaki találkozott már ilyennel?
Játék újratelepítés sem segített, se videokártya driver reinstall...
Kedden meg még jó volt.Szerk: Ez a kezdőképernyő a két videó után.
-
Steady74
addikt
Tegnap végre sikerült multiban magyarokkal találkozni, erre verseny közben megszakadt a net kapcsolat, kidobott...
ftomi: köszi a beálltást, sikerült 3 tizedet faragnom koreában, 1:34 közepe felé tartok, nagyon tetszik a pálya, nagyon munkás -
--Lorant--
aktív tag
Már nem ezért vagy azért ,de szerintem amik eddig voltak forma1es játékok,azokat csak játszogattam vagy játszogattuk. és 1/2 rá is untunk...közbe állandóan azon járt az eszünk,hogy majd csak lesz már valami komolyabb formula1 is. szal szerintem eddig ez a legjobb. aki meg azt mondja hogy jobb a 2007es az b......g ,szerény véleményem ez!(vannak benne hibák,de mondjon valaki egy tökéletes játékot ahol minden ott van,ott is valami hiányzik tutira) én is díjaznám ha 24en lehetnénk egy adott szerveren!
-
Unbaised-Ben
senior tag
sziasztok, mennék én is hétvégén, de nem tudok
majd hétfőn leszek...
Motion: Asszem 990G pontom van a játékban, 1 achi hiányzik... -
JONAS77
aktív tag
Mármint milyen hibákra gondolsz? Nem játszottam konzolos verzióval, nem tudok véleményt mondani erről, csak a PC-s verzióról. Voltak hibák a pc-ben?
Ezt orvosolta a patch?!
Nekem nem nagyon jön be a játékban a motorhang, sokszor egy újszülött felsirására emlékeztet, pedig egy élő T-kamerás felvételnél én nem hallok soha ilyet!!!
Megvárom a 2011-et, azt pedig nem értem miért nem lehet GFWL-ben több játékos.
GTA4-ben lehet akár harminc emberke is egy pályán, és ugyanúgy GFWL-en keresztül!!!
Nem értem a kivételezést a codemasters felől!Nektek bejön ez a játék 100 %-ra, nem láttok benne semmi hibát, vagy csak én vagyok flúgos?
-
Dózer
tag
Úgy néz ki a hétvégén leszek
Mostmár egy DFGT-vel de még szokni kell.
Szombaton vagy vasárnap kéne egyet csapatni. -
Joke21
aktív tag
válasz
JONAS77 #5752 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék hogy miért hiszed úgy hogy a konzolok miatt lett árkádosabb jellegű a játék? Játszottál ezzel egyáltalán konzolon? Pl fele annyi hiba nem volt, mint amit itt a pc-sek leírtak. (Eszem ágában sincs pc vs konzol vitát szítani, csak leírtam a tényeket).
-
munky
őstag
válasz
JONAS77 #5752 üzenetére
Az F1 2011-ről egyelőre nem sok infó van azon kívül, hogy dolgoznak rajta és az előd hibáit próbálják kigyomlálni, valamint tovább csiszolni a játékmenetet és hasonló jól csengő dolgok...
A többjátékos mód nem hiszem, hogy jelentősen változni fog ugyanis a GFWL eleve kizárja a "normális" megvalósítást.
A biztonsági autó bevezetésére sem vennék mérget, de egyébként nem is igazán értem miért hiányzik ez mindenkinek
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.
A megjelenésre hasonlóan a 2010-es kiadáshoz ősz környékén kerülhet sor, a marketing halandzsa pedig a valódi F1-es szezon elindulását követően lassan el is indul vélhetőleg.
szerk: off
-
JONAS77
aktív tag
Tud valaki közelebbit az új 2011-es évadról?
Mikor adják ki, nekem egy kicsit csalódás volt ez a játék, hangulatilag, meg multilag is.
Az oké, hogy az új rész PS3-ra XBOX-ra, meg mit tudom még mire, (nem is nagyon érdekel), lessz még kiadva. Jó lenne ha összekapnák magukat már, és csinálnának egy élvezhetőbb játékot!!!!!!Ezen változtassanak már végre:
Multiplayer 22 fő!
Boxból is lehessen követni a másik idejét, sőt nézni is a vezetési stilusát!
SafetyCAR, tudom ez lessz!
Kicsit a motor hangon is javithatnának
Grafikailag, kidolgozottab gumik, gumikopás, törés, fizika!!!!
Meg ne legyen árkád jellegű a konzolok miatt, mert akkor nem egy rajongót elveszitenek, velem eggyütt!
Ébredjetek fel basszus- CODEMASTERS!!!!Vagy átpártolok az rFactor2-es részéhez.
ui.: juhtúró
-
SonyBlack
tag
válasz
--Lorant-- #5741 üzenetére
Na hát azokat nem mentettem le... Nagy a valószínűsége akkor hogy bebuktam az eddigi 2 évadomat???
Csinált már valaki olyat hogy vissza tölötte a régi mentéseket reinstall után?
-
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #5749 üzenetére
én sajna billel tolom profi szinten az ai ellen még a valóságos szintet nem próbáltam de szerintem az is menne mert 20% on kb 20mp et verek a népre
viszont nálam minden automata boxutca vezérlés, váltó ilyesmik -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #5747 üzenetére
olvasgatom a régebbi hsz eidet az ai ellen milyen nehézségi fokon mész? ill.kormány vagy bill?
egyébként karrierben szerintem a mclaren a legjobban kezelhető kocsi,aztán a ferrari már kicsit nyersebben fordul -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #5745 üzenetére
ennek hogy van a menete? fel kell vennem téged a barátok közé és majd valamelyikünk létrehoz egy versenyt?
mert eddig mindig csak gyors játékban mentem.. -
Gaben1
tag
hali
komolyan mondom hogy ennyi bunkó parasztot mint itt a multiban van, még nem láttam egy helyen .....a sok köcsög arra megy hogy kilökjön rendes küzdelemnek semmi nyoma..
jobban szeretek az ai ellen menni mert az legalább tisztel
gondolom ezzel nem vagyok egyedül
nincsenek itt olyan emberek akik ez ellen tennének és inkább valami külön játszmában mennénk? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5740 üzenetére
De hol van Unbaised? jaa,,vagy elég hoszu 7végétek van és ünnepel?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5740 üzenetére
Mást is játszik,vagy már 1ox-re tolja végig?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
SonyBlack #5738 üzenetére
Ez engem is érdekelne!! ,mert ugy be szoptam mint a torkos borz az elmult hónapba ujra raktam a gépet és a mentésem elment a csába,én azt hittem mint a GRID-be elég csak annyi! de nem!!!!
(valami a c-röl microsoft/GFWLive meg XLive? ezeket is le kell menteni? ) azóta valami ilyet találtam,de nem tudom,
de valaki leírhatná pontosabban is!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5739 üzenetére
Értem, Unbaised kollégának hogy a brébe van 53xx pontja?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5734 üzenetére
Ott bizonyos dolgokat kell meg csinálni,nem elég hogy sorra nyered a futamokat. pl mercedesszel hockemhaimba esős futamot nem is tudom 2o% ost gpbe? aszem! meg ilyenek ,de sok mindenre én sem tudom a választ ezért 66oG nél megálltam XD
-
SonyBlack
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. A problémám annyi hogy reinstall volt a gépen, és most szeretném vissza másolni a játék mentését, de valami miatt nem sikerül. Mi a rendes menete ennek? A mygames mappába előbb bemásolom aztán installálom a játékot, vagy a csinálok egy mentést, és azt felül tudom írni? Sajnos csak offline profilom van...
Előre is köszi! -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.Lehetséges az,hogy valakitöl ghostcar kapjak úgy hogy,nem csatlakozom a live-hoz.Eleve azt sem tudom,hol tárolja a játék a ghostcar-t.Ki lehet-e másolni csak úgy.
#5734) Motion_Blur
Lorant panaszkodott erre valamelyik nap,de aszem neki jó lett aztán.
Jahh és Ö is használ modokatt. -
ftomi74
tag
Ezzel picit javítottam, még van benne pár tized.
Yeongam:
Aerodynamics
Front Wing Angle: 2
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 50% - R 50%
Pressure: High
Brake Size: Medium
Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 1
Rear Anti-roll Bar: 11
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 7
Rear Spring Stiffness: 9
Gearbox
Gear 1: 150 kph
...
Gear 7: 365 kph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel: Fixed
Alignment
Camber front: -1.50
Camber rear: -3.50
Toe front: 0.15
Toe rear:0.50 -
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5730 üzenetére
Én ezt használom időt ne kérdez amikor csak tehetem kerülöm a pályát
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 50% - R 50%
Pressure: Medium
Brake Size: Small
Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 6
Rear Anti-roll Bar: 9
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 8
Gearbox
Gear 1: 151 kph / xxx mph
Gear 2: 186 kph / xxx mph
Gear 3: 220 kph / xxx mph
Gear 4: 255 kph / xxx mph
Gear 5: 291 kph / xxx mph
Gear 6: 329 kph / xxx mph
Gear 7: 369 kph / xxx mph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel: Fixed
Alignment
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.10
Toe front: 0.12
Toe rear:0.44 -
Steady74
addikt
Tudtok setupot ajánlani a kóreai pályára? Alapként jelenleg a qucksetup leggyorsabb beállításának kicsit módosított változatát használom, 1:35 körül vagyok jelenleg. Igaz, csak egy délutánt nyomtatm TT-ben eddig, 2,7 mp ftomihoz képest a hátrányom. Az első szektor még megvan a ghost car-ral együtt, az utolsó szektor meg kb 2 mp
Köszi előre is -
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #5654 üzenetére
hali,
ha minden igaz ez az ami a statusbart belövi...[RDDev] HUD Design 1.2
-
hermanyi
addikt
-
--Lorant--
aktív tag
áááá pillanatnyi elme zavarja volt ,hogy most ezt is a livenak köszönhetem e? nem tudom,de gyanus 50% monaco után felment 148ra
szivat ez a live! de legalább nyugodtabb vagyok.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5711 üzenetére
Lehet benne valami, de nem tudnám biztosra mondani. Nekem is vannak ilyesmik, de nincs gond nálam.
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5717 üzenetére
parancsolj de úgy látom regghez kötötték felteszem valamelyik tárra Rapidshare remélem nem warez
Én meg tanulhatok újra vezetni a kormánycsere miatt , G25 kissé másabb mint az EX -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5713 üzenetére
Nem raktam fel ezt de attol még ,nem számolja a győzelmeket,na de mind1 én sem tudom miért! xp-t azt számolja. így jártam....
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #5713 üzenetére
na feltelepítettem
most meglesem zavar e valamit és ,hogy néz ki -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5712 üzenetére
Felraktad, nem okoz semmilyen problémát?
Elsőre úgy tűnik hogy szépen megrajzolták -
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! ki ért nagyon ehhez? szóval ,most vettem észre ,hogy 147 a győzelmeim száma és szöget ütött a fejembe hogy mintha mult 7en is ennyi lett volna . rálestem mentem egy 3 köröst 7-8an voltunk első lettem ,erre maradt a 147-...!! miért nem megy 148ra?
Létezik,h. mert fenn van a gumikopás 1.3 ,meg sisakcsomag, 6_DX11-es_finomts,meg sponzorok a pályákra?!!?? és csiternek
tituláll?!!
aki tudja a választ az írjon!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #5709 üzenetére
Kösz, de már nem megyek vissza DX11-be.
Lehet, hogy telepítem a patch-t, mert idegesít, hogy még a következő kört is érvényteleníti és bevetem a pocsolya fixet, ha gond lesz a tócsákkal.
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Van valakinek tapasztalata, hogy XP-re telepítve a patch változtat a pocsolyákon, vagy ez csak a win 7 DX11 alatt/miatt van így.
Átraktam XP-re, de nem telepítem a patch-t / single-ben játszom /, míg ez nem biztos, a pocsolyákra szükségem van!A win 7-nél visszahoztam ugyan az elveszett pocsolyákat, de jobban tetszik a DX9-es kép.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ahogy itt írtátok az időket, kedvem támadt kipróbálni sziszifusz beállítását
Hát nekem valahogy nem jött be, mindig elindult a kocsi hátuljaEgy kicsit finomítottam a szárny állásodon, levettem az elejét 2-vel, és akkor is csak 1:11:811-et futottam, egy ideig még próbálgattam, de nem sikerült jobb időt menni.
Meguntam egy idő után, a custom beállításokkal való állítgatást, így hát beraktam gyári "full" high beállításra, és javítottam 1:11:342-re.Ennyire megszoktam a leszorítóerő nélküli vezetést, vagy mi? Mert ha nagyobb leszorítóerővel megyek, végem, csúszkálok... Bennem van a hiba?
szerk: mondjuk a gumiszimuláció nélküli vezetést annyira nem kedvelem...
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5705 üzenetére
Az jó idő
GP időmérőn próbáltam ki a 7-4-et azzal mentem 14.9-et, és abban is volt még egy kicsi, de ki fogom próbálni a 7-2-t is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #5703 üzenetére
Én 7:2 szárnyat használok GP-ben és kiválóan tapad. Tegnap nagy formában voltam időmérésen, de még így is feltartottak. 1:14:977-et mentem. Érzésem szerint 3 tized benne maradt.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5703 üzenetére
Pedig a Fast engine-t majdnem be sem írtam, mert egyértelműnek gondolom
-
ftomi74
tag
Barcelonában ha meggebedsz is rommá vernek
Monaco setup
Wings F: 8 R: 3
Brake 50/50 High Medium
Balance 60/40 antiroll F:4 R:10
Height 1-1 springs 6-6
Gears 114-280 (egyvonalban minden)
Engine Fast
Alligment -1,5 -3,5 0,15 0,50 -
KaraDani
addikt
válasz
Trihorn #5696 üzenetére
Köszönöm a tippet! De sajnos full experten kezdtem játszani, és azóta is csak flashbacket raktam bele, ennyiben lett custom. Lehet akkor megpróbálok egy reinstallt, hátha...
Amíg Formula Force Ex volt 200 fokkal nem zavart a dolog, mert ahhoz nem is árt, de nemrég cseréltem dfgt-re és napi szinten rfactorozok, teljesen lineáris irányítással, és néha funolnék ezzel singleben, de iszonyat zavaró, a két játék között így a váltás. Mert magában nem elég egy WTCC autó és egy F1 között ugrálni, még ez is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest