Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én értelek,és ezzel én tisztában is vagyok,hiszen én is már vagy 20 éve drukkolok neki. De,ez olyan összeesküvés elmélet amit a kolléga leírt hogy az már nevetséges...Egy 7 világbajnoki címmel rendelkező pilóta(aki képes 9 kocsit előzni 1 kör alatt
) aki szinte minden futamon ledarálja a kocsija széleit a nagy igyekezetben,tojik a lóvéra meg a csapat érdekeire,szerintem.Na meg a Rosberg fiú sem az a hétvégi autós típus...És a pénz is csak egy dolog itt,hiszen emlékszünk a Toyota éves keretére,és mire lett elég?Ők nem akartak győzni?Ebben a versenyben mindenki győzni akar,aki mást feltételez,hát szóval...az inkább nézzen focit. -
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a kormány 10k-ért,rendszeres használat mellett egy fél évet sem bírna ki...A controller csak egy alternatíva bakker!Ha polonic tud billel zsugázni,akkor a controllerel miért nem lehet?
Na mindegy,béke. -
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem mindenkinek futja G27-re(van akinek a gépe kerül ennyibe) meg momora...Lehet az arcból visszább venni.

-
samu74
addikt
válasz
moddingR
üzenetére
Ha sokkal drágább mint a sima xbox360 controller,akkor szerintem felesleges a Razer,akkor már valamilyen kormány...Én xbox360 for windows controllerrel játszom,lényegesen jobb időt fogsz menni mint billel,rajtnál a kormányosokat is elverem néha
.Analóg gáz meg fék gombok nagyon jók ám,viszonylag szépen lehet adagolni. -
samu74
addikt
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ha bekapcsolod(enabled) az Auto Sign in-t menüben,akkor automatikusan bejelentkezik a profilod.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ha használsz routert,kerüld ki,vagy az UPnP-t engedélyezd(a routerben).Próbaképpen a tűzfalat is kikapcsolhatnád...De egy új windowsal lehet jobban járnál.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
De, működik a magyar live,nekem a dirt2(anno magyar accal elszúrt) accountom is megy nov. 10-óta...Ha "külföldi" accod van akkor az xbox.com-on bejelentkezel és a régióváltásnál Magyarországot adod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Gyúrósok ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Offline-ba kezded a játékot,de amint a szerverre mentene,ott már megbukik a kódod...Kb. 65342-en használják ezt a kódot. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)