- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
Sziasztok!
Megvettem (pontosabban havertól kaptam karácsonyra) az F1 2010-et, de lenne egy kis problémám...
Visszább olvasgattam, de nem találtam bővebb infót, illetve semmi pontos dolgot.
esetleg, ha netalántán átsiklottam rajta akkor sryA gond a következő. Próbáltam multira csatlakozni, de ugyebár mivel magyarországon nem lehetséges, így belpróbáltam a következőt:
reg windows for games...-re co.uk-s emailcímmel (hotmail) -> kerestem gúgliban angliában post code-ot (valósat) -> és még így sem enged be... külömböző hibakódokat dobál ki (amiknek utánanéztem és ahányszor változtatok valamit, mindig mást hoz be), tehát nem tudok rácsatizni.
Engedélyeztem a routeren a portot (most fejből nem tudom, de valami 4096-volt vagy melyik), illetve kikapcsoltam minden védelmet a gépen, úgyhogy a kommunikációval nincsen gond.Kérlek segítsetek, hogy tudjam neten, multiban is tolni. (esetleg tanácsot adni, hogy mit cseszhettem el, vagy mit csináljak másképp. Esetleg egy jól szájbarágós leírást is elfogadnék
nem hülye vagyok, csak múlt héten elcseszerintettem rá 4-5 órát és semmi)
Válaszotokat előre is köszönöm
whabaky -
--Lorant--
aktív tag
Letöltheted nyugodtan,mert szépen müködik,csak aszt nem tudom mitöl változott meg enyire minden. mert én elég sok mindent letöltöttem és lehet azért de a lényeg h. müködnek. zárójelbe, nembántam meg semmit. aszt a tapadás növelőt nem szedtem le mert nem NFS-det akarok játszani.meg nem tudom menyire változtatná meg a játék fillingjét.
-
GuruZone
őstag
-
--Lorant--
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
feltamadas #4680 üzenetére
F1 hungagary-n regisztrálj és a letöltések menüben ott a magyarítás. Azt a fájlt bemásolod a játék telepített language mappájába.
-
polonic
félisten
válasz
feltamadas #4680 üzenetére
Szerintem ez a topik jobban hasznodra válik, mint egy F1-es játékkal foglalkozó topik.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
feltamadas #4678 üzenetére
Kicsit eltévedtél topic ügyileg
Amúgy a játék tök jó magyarul
-
feltamadas
tag
Sziasztok Kellemes ünnepeket mindenkinek
az lenne a kérésem hogy egy játéknak a magyarítása kellene én sehogy se találom
World Series of Poker 2008 Pc-re köszönöm a segítséget mindenkinek. -
D-evil
aktív tag
mi ez a kormány?tudja vki?elég fanatikus a gyerek
-
Csabee.
nagyúr
Feltettem egy MOD-ot amivel sokkal élénkebbek lettek a színek, és az időjárásnál is sokkal jobb lett a grafika..
RDDev Truelights Weather Ultra
-
Đusty
addikt
válasz
plaschil #4669 üzenetére
Akkor sorjában:
1 igen
2 igen
3 igen, bár gondolom kormánnyal többen, de játszható billel is (én is azzal nyomom)
4 jól, nincs vele gond
5 nincs külön költsége
6 igen, úgyis lehet
és amire már válaszoltak, hogy van már magyarországi LIVE is tehát az idézett szöveg már nem aktuális bár ez eddig sem volt megoldhatatlan probléma :-) -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném ezt a játékot megvásárolni a multi része miatt. Játszható a multis rész? Vannak szerverek? Sokan nyomják bill-lel? Én azzal akarom egyelőre. Hogyan lehet játszani vele neten? Van valami költsége? Vagy ha én csinálok egy szervert az látja a listában, és bejelentkezhet hozzám? (mint anno az F1 challenge-be)
Azért kérdezem, mert a cdgalaxis oldalán ezt olvastam:Fontos tudni: A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon.
A játékhoz korábban F1 2010 posztert adtunk ajándékba, ez azonban már elfogyott.
A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon magyar XP-n hazánkban még nem játszható.
Köszönöm a segítséget!
-
Rolly Dy07
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
-
Rototti
senior tag
Boldog Karácsonyt! grid-es fórumba érdemes átnézni, ott is vannak zodo-éhoz hasonló szép képek
-
bendeguz76
aktív tag
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!!
-
Steady74
addikt
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!!
-
--Lorant--
aktív tag
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4635 üzenetére
Látom hozod a formád mint anno a Gridbe.
Király vagy !
-
szocs30
csendes tag
Olyan gondom lenne hogy nem indul a játék , rá kattintok és csak jelzi hogy tölt és semmi nem jön be.Vki segítsen szorít az idő a selejtezőig!
-
jozsi252
veterán
Amikor Live-ra jelentkeztek be nektek is csomó idő mire a rendszer beloginol? van hogy nekem több mint 1 perc nagyon tetü, vagy ez a live terheltségétől függ inkább?
-
Dózer
tag
Beléptem a klubba: Laller91
-
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi #4646 üzenetére
Stop & Go-val én sem találkoztam még. Nem hiszem, hogy benne lenne.
Patrick: Ez sok mindentől függ. Bill-el vagy kormánnyal tolod, segítségekkel, vagy anélkül? Ahogy látom, most kezdted a game-t, akkor ez jó idő. (egyébként 15 vége a jó idő nekem, persze lehet, hogy vki lejjebb is tud menni)
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #4640 üzenetére
Döntsd el te hogy az az 1.5 az jó e ?
Szellem autó az előfordult velem is és engem zavart főleg akkor mikor egyszer szellem autó egyszer meg nem ugyanabban a versenyben .És lenne egy kérdésem találkoztatok már Stop & Go büntivel ,mert én eddig csak idő és áthajtásost kaptam
-
Csabee.
nagyúr
Miért van az hogy multiba néha "szellem" autó lesz a haverom.. ergo nem tudom kilökni sem pl
-
Patrick
addikt
1:18.113 - Hockenheim
Az jó idő?6. voltam, valami angol gyerek ment 1:16.6 körül.
-
Patrick
addikt
Fuh, jó ez a game.
Ma jött meg 1-kor. Mentem is onlineba, hát nem egyszerű, lehagynak rendesen, de azért van akivel tudok küzdeni. Mondjuk sok az agresszív sofőr.
-
--Lorant--
aktív tag
Azért én egyetlen egy német gyereket ismerek aki jol tolja. Gridben is fair versenyzo volt a neve Tiberius,F1ben pedig Tiberiuser.
-
ficsor001
tag
Hello mindenki,
A nyalókásembert nem lehet kikapcsolni? Hogy ne legyen ilyen gyökér f..sz...
Köszi. -
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #4632 üzenetére
A németeket simán el lehet verni a saját pályájukon, tisztelet a kivételnek (bár erős német versenyzőt nem ismerek).
A gond csak az, hogy ha időmérőn elseggeled őket, akkor az első kanyarban ők seggelnek el téged.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4632 üzenetére
Engem néha kirugdosnak mielőtt még versenyeznénk, mert nem szeretnek kikapni.
-
--Lorant--
aktív tag
Ezért érdemes játszani ,agyon verni a otthoniakat hazai palyán
-
--Lorant--
aktív tag
nem is anyira lényeg. de ha már itt tartunk akkor szoval beraktam a cd-t regiztem Livera . ennyi. kulon patchot kellene nekem telepiteni annak erdekeben hogy legyen felgumizott resz stb? vagy automatikusan mikor frisitett a Live vagy mi akkor felkerult a pocsolya stb??
-
Rolly Dy07
senior tag
Én speciel kikapcsoltam a DX11-et, mert nem megy vele a FRAPS sem. Míg DX9-ben simán veszek fel 30 FPS-el. Igaz a pocsolyák be vannak kapcsolva az XML-ben. Sőt ha nem rakod be a pocsolya fix-et, akkor szárazon sincs annyi gumi, meg ideális ív. Szóval üres nagyon a pálya nélküle.
-
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4628 üzenetére
Mondom, hogy van!
Boxutca, gyönyörűen tükröződnek benne az épületek, stb., rajtrács a GP-ben, tele van pocsolyával, de ahogy eltűnik pár másodperc múlva az autó sziluettje, úgy felszáradnak a pocsolyák és indulásnál semmi sem marad belőlük.
Karrierben hogyan van azt nem tudom, de ott sem lehet másképpen és biztosan nem újabb bugról van szó, hanem szándékosan tüntették el. Gondolom DX11-ben sok számolgatást jelentett volna futam közben a VGA-nak, ezért akkor kihagyják, de versenyen kívül látni őket! -
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4625 üzenetére
Gondolom éppen ez a tükröződés veszi le a teljesítményt és ezért hagyták el a patch-nél. A box utcában remekül lehet látni most is, még a rajtrácson is ott vannak, de start előtt felszáradnak!
Az az igazság, hogy menet közben éppen elég bajom van az előttem haladók vízfüggönyével, ezért csak az élen lenne értelme gyönyörködni bennük, no meg a manővereknél figyelembevenni őket...
-
polonic
félisten
Esős versenyen monacoban az alagútban is húzza maga útán a vízfüggyönyt az autó. Erre azért figyelhettek volna.
Egyébként a grafika bámulatos, ahogy a pocsolyákon tükröződnek az épületek. . . -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4623 üzenetére
Szerintem itt az írásokból kiderül.
A patch feltelepítése után eltűnnek a pocsolyák. Erre van egy fix, egy xml fájlba kell beírni egy sort. De ez a fix leveszi a teljesítményt eléggé. Ráadásul nálam meg nem látszódik a felgumizás. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4616 üzenetére
Mármint a pocsolya dolog? most akkor ez a pocsolya kulon kell telepiteni vagy belepiszkalni? vagy automatikusan felrakja?
-
szocs30
csendes tag
Megy mostmár!És kössz a segítséget!
-
szocs30
csendes tag
Hát most csináltam már egy fiókot de ott annyi mindent módosítottam hogy inkább csinálok egy újat amikor belépnék kiírja hogy ,,save to game progress and shut down your game to continue
with the update"!Itt elakadtam és vadonat új a játék. -
szocs30
csendes tag
Hello!Megvettem az F1 2010-et és amikor jelentkeznék be a live-ba a játkon keresztül és beírtam a kódot és azt írja ki hogy a kód nem érvényes.Segítene vki hogy hogyan tom ezt megoldani?Sűrgős lenne mert indulok egy bajnokságon és szorít az idő!
-
shteer
titán
válasz
Rolly Dy07 #4616 üzenetére
nem, amire válaszoltam
fagyás
-
Csabee.
nagyúr
Milyen pocsolyafixről beszéltek ?
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #4600 üzenetére
És mikor jönnek az első fejlesztések? 3. versenynél tartok és még nincsen.
Olyan rég játszottam már az első szezonom, hogy nem emlékszem.
A felgumizódásról esetleg valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest