Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Metal213
üzenetére
Nem tudunk többet annál, mint ami a kézikönyvben van.
Időmérőn minden gyors kör pontot ér és pontot kapsz ha a végén a top3-ban vagy. Versenyen minden kör pontot ér, ahol nincs "incidens" (kör levágás, ütközés), de ezeket a pontokat csak akkor kapod meg ha beérsz időben (vagyis nem DNF van a neved mellett) és pontot kapsz azért is ha a top 10ben vagy. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Metal213
üzenetére
Köszi
én is úgy gondolom, hogy 3-4 tizedet lehetne még lehozni, az első mérési pont utáni bal kanyart pl engedi a gép szinte teljesen levágni. az több mint 1 tized. utolsó kanyart is elspóroltam az még 1 tized. ja és ez első repülőkör volt, szal a 'gép indított' = következő körben az egyenes végén már láttam a teljes autót a vissza pillantóban távolodni, az megint kb. 1 tized.majd ha nagyon ráérek összehozom

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213
üzenetére
Köszi!
Egyszerűen csak a játékból. Ha online vagy akkor a TT menüben leaderboards-nál. Ha nincs meg origibe nem fogod látni és nem is tölti fel ezeket a köridőket! Már pedig az időd nincs fenn és ha valamikor meglesz eredetibe ezeket újra kell futnod, hogy fenn legyél!
Én meg azt az oldalt nem ismerem. Ott hol kell keresgélni?
Konkrét link?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213
üzenetére
Gondoltam én is gurulok pár kört Malájban. Nevetséges ez a TT. Mindenféle segítség nélkül a világ ranglistán 28. vagyok ezzel az idővel. Ha bekapcsolnám az ABS meg TC-t biztos első lennék, mert 2 mp-el jobb lenne, de az már nem az én érdemem lenne. Ez ugyanaz az időm lenne GP-ben ha kikapcsolnám a gumi- és üzemanyag szimulációt, de ennek mi a franc értelme lenne? 6-7 mp-el gyorsabb legyek a legendeknél? Nem élvezet.
Maradt még benne 2 tidezed tuti: 1:29:773

Ennyit a TT-kről!

-
polonic
félisten
válasz
Metal213
üzenetére
Pedig a doboz hátoldalán is rá van írva figyelj olda. A kézikönyv hátulján, ahol van a kód, ott is ott van, közvetlenül a kód alatt. Azért ezt nem észrevenni.
Konkrétan az, hogy nem elérhető minden országban. Aztán az is, hogy nézd meg, az országodban támogatott-e a live, mielőtt beírod a kódot. A mielőtt szó ráadásul alá is van húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én is úgy gondolom, hogy 3-4 tizedet lehetne még lehozni, az első mérési pont utáni bal kanyart pl engedi a gép szinte teljesen levágni. az több mint 1 tized. utolsó kanyart is elspóroltam az még 1 tized. ja és ez első repülőkör volt, szal a 'gép indított' = következő körben az egyenes végén már láttam a teljes autót a vissza pillantóban távolodni, az megint kb. 1 tized.

Konkrétan az, hogy nem elérhető minden országban. Aztán az is, hogy nézd meg, az országodban támogatott-e a live, mielőtt beírod a kódot. A mielőtt szó ráadásul alá is van húzva.