Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jozsi252
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sanya595
üzenetére
én valenciában néztem reggel
meg is lepődtem, hogy még hamilton is úgy félretakarodott, ahogy kell... tudja, hogy hol a helye
...viszont hiányolom, hogy csomó dolgot nem tudtak kitenni a képernyőre: szívesen látnám, ha a boxkiállások is ott lennének a nevek mellett 
mértem benchmarkot is: 1280-ban fullon az adatlapomon levő konfiggal, minimum 31, átlag 38fps... szerintem tökéletesen játszható

valenciára visszatérve: ahhoz képest, hogy asszony kedvenc pályája, mentem rajta egy 1.45.02-t, amikor a többiek 1.47 alá nem voltak képesek menni
...nem szeretem ezt a pályát... (gondolom rámvertek pár másodpercet, mert csomó helyen érzem, hogy van még idő bőven)jah, monaco-t is leküldtem tegnap: rühellem... de azért egy 8. hely összejött... (itt 1.21 alá nem tudok menni, mert béna vagyok még nagyon... a tiszta kör itt egyelőre csak álom...)
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Gondolom azon keresztül hanggal beszélnek, de az nekem sajna felejtős. Általában este 10 után tudok játszani, amikor a család már alszik, tőlem kb. 2 m-re. Asszony nem örülne, ha ott beszélgetnék. Nem tudtok valami felhasználóbarát chat felületről, akár a játékban, akár a live-ban?
(#2063) Steady74
.i..

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

köszi az infót 
akkor ezt benéztem.

meg is lepődtem, hogy még hamilton is úgy félretakarodott, ahogy kell... tudja, hogy hol a helye
...viszont hiányolom, hogy csomó dolgot nem tudtak kitenni a képernyőre: szívesen látnám, ha a boxkiállások is ott lennének a nevek mellett