- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4018 üzenetére
értem,akkor már nem vagyok annyira szar manual-al se..
. Egyre jobban érzem, alakul,persze a gyakorlás mindenek felett. Megértem Zoo123-at, nagyon ódzkodtam én is a man. váltótól, (tudod, soha nem ugy mentem, semmilyen játékban), de megértettem, hogy ha tovább akarok lépni egy következő szintre, nincs más alternatíva (no persze a beállítás is rettenetesen fontos!!!), és mostmár sokkal jobb köridőket nyomok man. váltóval azokon a pályákon, amiket jól ismerek. Szép lassan elsajátítom majd mindet, és akkor lehet nyomni ezerrel!
ymdar111: nem is azt mondtam, hogy hibás a kormány, hanem az övé is ugyanazt csinálja,mint a tied, és tényleg nem sok force feedback van benne (éppen most próbáltam ki nála
), ez van
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #4018 üzenetére
"
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót..."
Az lehet hogy csak az idegeit védi!
Én most toltam Melbourne-t aut váltóval 1:24.362, manuális váltóval: 1:23.782, de míg aut.váltóval 10 körből egyszer hibázok, addig manuális váltóval 10-ből 9 szer, visszaváltásnál állandóan keresztbeállok/túlcsúszok a kanyaron, és ez rendkívül frusztráló!
Lehet hagyom a francba a k..va manuális váltót, szétvet az ideg, ennyit meg nem ér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest