- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
drevin_71 #6100 üzenetére
Nem! nem is tudtam róla pedig a winfos magától szokta updateelni. mikor volt pontosan? mert nem olyan régen frissült kb néhány hete.
nekem ez volt az utolsó:
Games for Windows Software V3.5
Telepítés dátuma: 2011.05.06. 20:03
Telepítés állapota: Sikeres
Frissítés típusa: Ajánlott
This release is the latest version of the Games for Windows software, which includes an updated version of the Games for Windows Marketplace client and the Games for Windows – LIVE in-game experience. This is a minor update that improves the downloading capabilities and includes fixes to improve overall stability and reliability. For more details on what’s included in this update, please click on the “More Information” link below.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127755Súgó és támogatás:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127762 -
-
polonic
félisten
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
drevin_71 #4289 üzenetére
Alaplapi van. Én is újra backupolom a rendszert mert akkor működik jól az online is, de 1 idő után újra kezdődnek a gondok. Nem értem. Raktam 1 új VGA drivert és a játékon belül a LIVE-ban böngészve simán fagyott a játék és kis várakozás után disconected. Most a gépem hülyült meg vagy tényleg a netem lett ennyire szar?
-
polonic
félisten
válasz
drevin_71 #4120 üzenetére
Na ebből nekem nem sikerült egyelőre kibogarászni, hogy mi a hiba.
A hibánál nekem is egy log fájlra hivatkozott a patch telepítésénél. Én belenéztem és az jóval rövidebb volt, azt írta, hogy nem találta a játékot, közben fel volt telepítve, működött is rendesen. Valami regisztrációs bejegyzés tűnhetett el nekem, bár nem tudom hogyan, semmit nem csináltam. Aztán én újrainstalláltam a játékot, és utána felment a patch.
Bár ezzel, amit leírtam, úgy tűnik, nem segítettem neked, mert a reinstall neked nem használt, azt hittem ugyanaz a gond, mint nálam volt. -
szab.tam
nagyúr
válasz
drevin_71 #3990 üzenetére
elvesztettem a fonalat:
ha jól értettem, az előbb azon nyavalyogtál, hogy futam után kifagy. a dx9 visszakapcsolás azon nem segített?
mert most meg azt írod, hogy "vannak hibák amit látok"
most akkor hibákat látsz, vagy kifagy, vagy mi van???
szerk:
a vezetésedben vannak hibák? nah, én is fáradt vagyok.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
drevin_71 #3982 üzenetére
tedd vissza dx9-be.
ha nem tudnád, itt van:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettingsWin7 :
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettingsés itt a config file-t jegyzettömbbel megnyitod, és
directx forcedx9="false"
helyett
directx forcedx9="true"
majd ment.próbáld ki, mert egyes driverek néhány nvidia karival nem szeretik dx9 fölött dirt2-ben, f1-ben. egyszerűen load/save-kor kifagynak. nekem is úgy mondták, én a dirt2 dx11 óta szívok ezzel.
ha ez megszünteti a problémád, akor vagy örülsz és játszol, vagy el kezded egyesével vissazrakni a régi drivereket, és meghagyod, ahol nem csinálja...
de mivel csak dx10-es karid van, így nem lesz túl nagy különbség a dx9 és a dx11 (mert az nálad csak dx10) között...
instabilitásnál futam közben is kifagy. ha csak save-kor csinálja, akkor nálad nagyon valószínű, hogy ez megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest