- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Steady74 #5997 üzenetére
Na szóval. eddig virágbolti verzióval toltam. De tetszik a játék és vettem egy kulcsot. a virágbolti verziónál ha nem crackelem nem indul a játék (tegyem be az eredeti lemezt blablabla) ha crackelem meg nem tudom aktiválni a kulcsot mert valami network gondja van.
Van egy régebben regelt gfwl-fiókom amin nincs semmi. oda próbáltam belépni. De lehet, hogy kéne regelnem egy új Fiókot ahol mondtad? És ha így is teszek akkor a külföldi fiókos megoldást válasszam vagy éljek a magyarországon is elérhető hozzáféréssel?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Steady74 #5995 üzenetére
azzal megvagyok! az a bajom, hogy ez nem olyan mint a steam? beadom kódot és tölti stb? mert nem tudok mit kezdeni azzal, hogy honnan töltsem le meg kódot hova adjam meg... ez a fő problémám! Felvennél msn-en? vagy skype-on...
hajaj most nézem. hiába vettem mondjuk originál meg + elő kell fizetnem valami aranyra, hogy tudjak multizni?
-
ЯΞD
senior tag
nagyon nem akar nekem összejönni, hogy kell aktiválni? eddig virágbolti verzióm volt. csináltam reget Gamesforwindows live-nál. egyszerűen nem akar összejönni. hol kell a kódot megadni semmit nem tudok. sőt letölteni sem tudom honnan kell. Valaki segítene?
-
ЯΞD
senior tag
üdv! olyan kérdésem lenne, hogy én most szeretnék venni egy accot. De előtte érdekelne, hogy online multiban hányan játszanak? Illetve irták fentebb, hogy vannak csalók. ez miben nyilvánul meg? mi az, hogy csalók. valami anticheat rendszer van?
-
--Lorant--
aktív tag
amm Zomachert látta valaki mostanában? mi lett ezzel a gyerekkel így el tüni?!!felsz1vódott vagy csak én nem találkozok vele sosem??
-
Csabee.
nagyúr
Multiba vannak szellemautós autók? Mert lanon előjönnek és marha idegesítő.
-
Csabee.
nagyúr
Hangot nem tudom állítani, nálatok sem lehet?? Hiába állítom bármilyen módban , nem reagál.
-
ЯΞD
senior tag
tudja valaki mért van az, hogy multiba pl másodikként lépek be kivan választva a mercedes és később belép valaki ő kapja meg. előtte nem volt bent nem volt senki másnak kiválasztva. természetesen nekem ki van választva alapértelmezettnek.
-
Rototti
senior tag
-
szacsee
nagyúr
válasz
Steady74 #5975 üzenetére
Van jobb megoldás is, de az kicsikét drága, bár Nakos megengedhetné magának, de a helyében ezen az áron én is S-VPA, vagy IPS panelest vennék... bár lehet a NEC is az de 8000 dollár kicsit sok. (8db 980X, vagy 990X Gulftown kikerül belőle).
Tökéletes megoldás addig nem is lesz, amíg teljesen kör ívű monitort nem csinálnak egyenlő képponttávolsággal és a kör képzeletbeli középpontjánál nincs a User szeme... ami valljuk be messze van még.
Szerintem Nakos modora nem arcoskodó, nála vannak itt a PH-n nagyobb arcú emberek kisebb konfiggal is, illetve hasonló konfiggal de sokkal nagyobb arcal.
Megtehetné, hogy a SuperPi, LinX, Cinebench eredményeit tolja a topikokban, de nem teszi.
Általában Yana, vagy az ismerősei dobnak be eredményt ami tőle származik, de ez már szerintem nagyon off.
Mindenesetre tetszik maga a megvalósítás a gyártók részéről és Nakostól is (nem TN paneles monitorokat tett az asztalra). Lehet más szögből, vagy kicsit más elhelyezésben mást mutatna, de az is bejátszhat, hogy nem a fejénél van a kamera, hanem hátrébb és ezért csalóka... -
Steady74
addikt
Pali,
Téged ismerlek, tisztellek.
A barátod kicsit nagy arc... a GRID-es videó alatt is vannak beszólásai (gyönyörködjetek a billentyűzetben), meg ebben is, ami miatt nem szimpatikus.
Viszont nagyon de nagyon szar a két oldalsó monitor szerintem, iszonyatosan torzak benne az autók is meg az ojjektumok is. Nem tudom, hogy az AMD-s verzió (eyefinity) is ezt tudja, de ha igen, akkor inkább nem kell. -
kpal
nagyúr
válasz
--Lorant-- #5971 üzenetére
Lehet ettől ugyanúgy játszani .
#5972) Csabee.
#5973) ftomi74 :Majd lesz másik video is a magasabb beállítással ha jol értesültem
Az aki vesz ilyet az saját maga és az igényei + pénztárcája dönti el -
kpal
nagyúr
Nézzétek egy PH-s barátom videója - egy kis F1 3monitoron [link]
-
polonic
félisten
Nyitottam egy topikot a következő F1 játéknak. Egyelőre ennyi informáicó tudható róla, amit beleírtam.
-
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #5962 üzenetére
Most felnéztem a hsz-ed miatt és nem kellett sokáig keresgélnem... Pont az megy, mint amikor ott hagytam őket. Nem érdemes ezzel foglalkozni. Azt nem értem csak, hogy akik még mindig ott fórumoznak, azok ezt hogy bírják elviselni??
Most már bánom, hogy endre megemlítette ezt a bajnokságot, sok felesleges hsz megírásától és vádaskodástól kíméltem volna meg magam...MÁS: Aki játszik mostanában délutánonként/kora esténként tudna nekem egy kis statisztikát mondani arról, hogy mennyire gyakoriak a 20%-os vagy a feletti, szimuláció: on-os versenyek?
-
Patrick
addikt
Gyerekek, az f1game-en még mindig a csalózás megy?
K.Gyuri akkora egy áhh.. hagyjuk.Aki megelőzi az csaló, de már ez megy egy ideje, hát nem szánalmas?
Azt hiszi magáról, hogy ő itt a legnagyobb F1-es.
Megszakadok a röhögéstől...
-
Rossi
addikt
Catalunya mellett Monte Carlo is csalós pálya? Mert ott is érdekes idők születtek a géptől... Van még több gázos rész? Rendesen el tudják venni a kedvemet...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5951 üzenetére
biztonságosat
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5947 üzenetére
RDDev TrueWeather Ultra DX11 ez nem jobb ennél??
Steady74 számomra fontosabb azért az hogy élénkebbek legyenek a színek, nem ilyen "kopottas"
-
Csabee.
nagyúr
Szerintetek érdemes időjárás mod-ot feltelepíteni rá? Vagy tudtok ajánlani olyan mod-ot amitől élvezetesebb esetleg jobb lesz a játék ?
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5942 üzenetére
Szerintem a többieket hallja , vagy a saját hangszóróját a mikrofonján visszafelé.
Esetleg a játékos -ra katt majd jobb egérgomb játékos elnémítása vagy a Home gomb settings saját mikrofon lekapcsolása... -
-
spiercell
aktív tag
Sziasztok!
Megint nekiálltam F1-ezni, hosszú idő után. Viszont van egy súlyos problémám a játékkal.. Laptopon nyomom tv-re kötve, külső hangfallal.Na most ez teljesen jól működik single playerben. Viszont ha multizom, akkor a külső hangszórón a rádió/mikrofon beszélgetés hallatszik, a beépítetten pedig a játék megy, na most a 2x2 w-os lapi hangszóró elég kegyetlen ehhez a játékhoz
Valaki találkozott ilyennel, vagy tudja a megoldást? Gugli kilőve...
-
Rossi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5928 üzenetére
Ismerem a bill. kombinációkat, csak zavar, hogy ablakban indul.
-
-
Csabee.
nagyúr
Én a hivatalos patchet használom és nagyon jó úgy is a játék. Nagyon eltalálták
!!
-
drevin_71
tag
válasz
polonic #5930 üzenetére
az 1.01 fönn van
az 1.4 az egy gyüjtemény a korábbi linken a hozzászólásomban meg tudod nézni
az a vicc ,hogy dx11 -ben ment a játék ezzel csak online -ra nem engedett fel
Úgyhogy tegnap visszaraktam az eredeti fájlokat és mentem is monzában egy versenyt
anélkül ,hogy ledobott volna az elejénmarad a dx9 + pocsolyafix amíg nem jön ki egy újabb hivatalos driver a karihoz akkor majd megint megnézem dx11 be
-
drevin_71
tag
válasz
Steady74 #5926 üzenetére
patch-t el lehet felejteni nem enged be online futamra
amúgy erről lenne szó:
http://www.gphungary.hu/hirek/f1_2010_kiegesztiok_egy_helyen
a játék úgy tűnik megy . dx9-be ...legalábbis ma sikerült befejeznem benne egy -két futamot,a dx11 úgy látszik amd ati szponzoros....
a dirt2 -vel is hasonlóan jártam ,viszont dx9-el se néz ki rosszul és legalább nem fagy.
meg a pocsolyafix is úgy tűnik hogy működik csak többet kell várni betöltéskor ,ez van.
talán a következő driver frissítésnél menni fog dx11 -ben, fagyi nélkül
-
Rossi
addikt
válasz
Motion_Blur #5925 üzenetére
Igen, az AI... Mind1, akkor ez van...
-
Rossi
addikt
Mióta felraktam az 1.01 patchet, ablakban indul a játék.
Catalunya még mindig rémálom, vagy ezt nem is orvosolta a javítás?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Csináltam egy videót, igaz, köze sincs a F1-hez, ez inkább Race 07-nek tűnik, (igen, amiről sokszor beszéltem
), de mivel én itt egy közösséget is megtaláltam, így belinkelem
A lényeg annyi, hogy F1-es videót nem sikerült készítenem, igaz Rolly?
, mert az nem olyan egyszerű, ehelyett megcsináltam inkább ezt
, ebben van replay funkció, ami felveszi az online csatákat, különböző kamera nézetekkel, így sokkal egyszerűbb, nem a nagy hévben kell fps-t veszíteni...
-
drevin_71
tag
én nem tom mi van amióta kicseréltem a videókarit azóta vagy kifagy a játék vagy a futam végén nem ment ...
még megpróbálom újra feltenni, viszont win7-et nem igazán szeretném ,de lehet h az lesz a vége ,hogy teljes új rendszer és friss játék ha akkor sem megy akkor game lemez vs balta.
-
Ice!?
őstag
meglestem mindet. a gumi és az időjárás modot felraktam. sokkal szebb lett. tényleg, még a hangulatán is sokat dobott.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Elkezdtem a játékot, és a nagyon tetszik! Majd ha végigvittem, vagy ha már nagyon jól megy, kipróbálom a multit is.
-
--Lorant--
aktív tag
Ahogy Unbaised is írta ezekre gondoltam. (nekem okozott már problémát,azért írtam hogy csak saját felelősségre ....mert ha netán ráfutsz valami illegális dologra mint én akkor nem enged be online,vagy is odáig elmegy hogy boxba vagy ,de mikor töltené be versenyre akkor van az hogy pápá kivagy tiltva
......meggondolandó dolog
-
Ice!?
őstag
válasz
--Lorant-- #5912 üzenetére
például? : )
saját felelősségre? volt már itt olyan, akinek okozott valami hibát? gyakran előfordul? -
Ice!?
őstag
hi.
még mindig csak az 1.01 -es patchet az utolsó javítás, vagy van valami más is hozzá? : )
-
Gaben1
tag
válasz
--Lorant-- #5905 üzenetére
pedig dejó lenne ellenetek versenyezni egyet... a kedvenc játékaim egyike és ilyen bosszuságot okoz...
-
Gaben1
tag
egyszerüen képtelen vagyok online módban játszani
-
Gaben1
tag
odáig eljutottam hogy ha az uj mentés offline és letörlöm és visszarakom a régit akkor offline módban fut
de bejelentkezni akkorse tudok.. amint bekapcsolom hogy bejelentkezzen akkor egyböl ujat csinál
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest