- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #5648 üzenetére
nem sokan tolják PS3-on én is ugy tudom
-
ftomi74
tag
válasz
manutdzoli #5648 üzenetére
Szerintem itt mindenki PC-n játszik.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5400 üzenetére
nem tudom sajnos, miért nem adja oda a győzelmeket, működnie kéne rendesen elvileg...
Egyébként ne Quick Game-t tolj, hanem custom lobby-ra menj, az jobb -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5398 üzenetére
"Reggel csak úgy kíváncsiságból megnéztem a győzelmeim számát,azóta nyertem 5-6 futamot,úgy hogy mindig beértünk min.3-an a célba.Ehelyett 1db győzelmet jegyzett fel."
Kiléptél a futam után azonnal, vagy maradtál a lobby-ig? Jobbat nem tudok...
"behúzódok szélárnyékba az ellenfél mögött,próbálom megelőzni,mire az befékez,de nem a féktávon,hanem jóval előtte,belementem és kapok egy 10mp-es büntit
"
Hát ez sajnos egy megszokott jelenség, ez ellen nem tehetsz semmit, nekem a kedvencem speciel az, amikor a lekörözendő ellenfél kezd velem harcolni, lelök a pályáról, és én kapok büntetést, megjegyzem a lekörözendőt simán berakhatná ghost car-nak, hiszen kurvára nincs helye annak, hogy az élmezőnnyel küzdjön
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5313 üzenetére
Szomorú dolog, de így van, sietniük kellett. Egyébként nem rossz játék, félre ne értsen senki, mert a versenyzés hangulatát, multiban, nagyon átadja
, feltéve, ha nem fagy ki valami miatt
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5310 üzenetére
De a fantasztikus patch-el, még több bug lett a játékban, kár is lenne felsorolnom is őket, kijavítottak 1 hibát (pontosabban csak enyhítették-nyalókás emberkére gondolok), de jött vagy 3 bug, ami elég idegesítő is lehet, szektor3-at se sikerült kijavítani, stb. Végtelen a lista -.-
-
puttputt
őstag
válasz
manutdzoli #3689 üzenetére
Ezt már én is vagy 3x megemlegettem. Mármint Anthonyt.
Szegény. Biztos vagy 1000/sec.-kel csuklik mostanság... -
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3696 üzenetére
Akkor bug lehet :S . Én most kezdtem az elejéről, elfelejtett menteni
. uninstall és install és most jó megint
-
romero28
senior tag
válasz
valószínűleg kaptál 10 mp-es büntit menet közben (vagy többet) , csak nem vetted észre...
(kanyarlevágásért , ellenfél meglökésért , sárga zászlós előzésért stb. ) -
kircso13
senior tag
válasz
Elolvastam, mikor írtam. Azt nem írtad, h mennyivel előzted meg, lehet hogy orr-orr mellett haladtatok!
-
D@ni88
addikt
válasz
manutdzoli #3687 üzenetére
sztem az a gond hogy online voltál, és valamiért előbb érzékelte a 2-at. Ennek oka lehet a lag is.
Volt ilyen a Grid-ben is -
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3687 üzenetére
nem csal, ha 20% menetidőn vagy , akkor ha beérsz ha nem első vagy akkor a különbséget megszorozza 5-tel. így jött ki a 2mp
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #3536 üzenetére
nincs ugyan ps3-am, de a pc-n a "custom grand prix"-nél van a sok online game, amihez tudsz csatlakozni, a party lobbyban TE csinálsz játékot, és ha másoknak nem tetszik,akkor nem lépnek be,vagy rögtön kilépnek. (az már más kérdés, hogy ps3-on mennyi online játékos "mozog"...)
-
mephi666
nagyúr
válasz
manutdzoli #3373 üzenetére
nem tudom, hogy ez segít-e? másnak is volt ilyen problémája már...
egyik srác kommentje szerintem a lényeg:
"When you start the game, do you start it by pressing the button on the PS3, or using a controller? The wheel has to be the #1 input, so Ive heard. I always start mine using the "button" on the PS3 and I've had no problems."lényegében: ha indítod a játékot, akkor a ps3 gombjával, vagy a controller-ről indítod? a kormánynak úgy hallottam, hogy a #1-es a bemenete... én a sajátomat mindig a ps3-on levő gombbal indítom és nem volt még problémám
...nincs ps3-am, de ezt vettem ki a kommentből
próbáld meg, remélem sikerül...
-
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #3373 üzenetére
Jó helyen jársz!
Nincs külön konzolos topik. Ha van akkor jól eldugva.
PS3 reset-et próbáltad miután feltelepíteted?
Kihúzni és újrarádugni a kormányt? -
Ice!?
őstag
válasz
manutdzoli #2594 üzenetére
a verseny melbourne-ben volt, az idő bahreinben.
mentem egy 1:52 elejét, ha használható lesz a netem, feltöltöm.Rubbi: köszönöm. : )
Enton: azt hittem, h azok a nehézségek csak a flashback-re vonatkoznak.
skylaner: az én világom az fps. autós játékoknál leragadok általában kipróbálási szinten.
még nem vagyok hozzászokva ehhez. idővel biztos jobban fog menni.
amúgy nem értettem, h hogyan tudsz abs és kipörgésgátló off-al játszani, és ilyen időket menni. ennyit számítana a tapasztalat?
grat, szép idő. -
polonic
félisten
válasz
manutdzoli #2471 üzenetére
Sokszor leírtuk, hogy nem. Nézd a hivatalos csatornákat, codamasters oldala pl. MI honnan tudnánk? Mi is ezekről a helyekről. Ha tudnánk valamit róla, akkor meg be lenne írva ide. Ha jön, akkor úgyis lesz hírekben a játékokkal foglakozó oldalakon.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #2360 üzenetére
Használj flashback-et
, állítsd 4-re mielőtt elindulsz a pályára...egy kicsit gagyi megoldás, de ez van
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
manutdzoli #2360 üzenetére
Én mióta OFF-ra tettem a törésszimulációt, azóta nem volt defektem, de amikor FULL-ra volt téve, akkor volt olyan futamom hogy 3 is volt.
Javaslom te is tedd ezt, nálam bevált. Így nem olyan izgi a futam, hogy bárminek nekimehetek, de legalább ok nélkül nincsenek idegtépő defektek.
-
puttputt
őstag
válasz
manutdzoli #2343 üzenetére
Szép, de legalább "reális".
Igaz, az előbb mentem két 0:00:000-ra azonos kört is.
Az se rossz. -
"Infinity"
aktív tag
válasz
manutdzoli #2332 üzenetére
Az a PIT hívást jelöli. Mivel ugye manuálisan is hívhatod, ha épp nem akkor mész ki amikor kéne. Ha piros, akkor a csapat nem áll készen, ha fehér akkor igen.
-
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #2104 üzenetére
Akkor arra csak az van hogy 2 körös difivel menj ki kerékcserére mint be van állítva, vagy mint mondja a rádióban.
Én még sosem voltam abban a körben amiben mondták. -
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #2091 üzenetére
Ha nagyon gyors akarsz lenni nyomd a féket a miután beálltál a szerelők közé.
Ha nem nyomod akkor szoktak 10-20mp elcseszni rád. HA nyomod a féket 6~8 mp is elég nekeik a kerékcserére. -
Steady74
addikt
válasz
manutdzoli #2088 üzenetére
Sajnálatos bug a játékban, amit Te váltasz ki. Megfelelő sebességgel kell bemenni a boxba, ha ott gyorsabban mész, mint a megengedett, akkor van az, hogy továbbtart a boxban, mint kéne. Figyelj, hogy a fehér vonalat milyen sebességgel léped át!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest