- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- No Voice in the Galaxy
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Mert mindent úgy csináltam én is ahogy le van,irva+video+ahogy magyaráztátok. de minden egyes belépéskor ugyan az a kérdés és ugyan az a folyamat.szal nem enged fel. ez van ,gyorsan el is felejtem a f1 et.
-
--Lorant--
aktív tag
Szerintem mi Karajeval kivul estunk ,ebbol kimaradunk. majd esetleg ha uniosok leszunk az elovetkezendo 20 evbe majdcsak legalabb 1x gurulhatunk onlynen. addig is bb all . jo
-ast!!
-
Feccho86
csendes tag
Hello mindenkinek!
Egy pár kérdés játékkal kapcsolatban! Íme:
1) Van e olyan, hogy Safety cart küldenek be baleset miatt?
2) Valakivel volt már olyan, hogy verseny közbe eleredt az eső és be kellett menni a boxba intert vagy esőgumit felrakni, illetve fordítva napsütés lett az esőből!?:??? Erre is naon kivi lennék!Velem volt már olyan h szóltak rám pl. h tisztul az idő, de nem eléggé, igazából erősítsetek meg grafikától is függ mert alacsonabbra állítva nem dolgozza úgy ki az esőt, szal sztem ez lehet az oka, hogy végig esik ha esik, stb.
-
pincer01
tag
válasz
Rolly Dy07 #4295 üzenetére
Szerintem a gépednek nincs semmi baja!
Akkor az enyémnek is baja lenne!Más játéknál vagy alkalmazásnál nem csinál ilyet a gépem csak ennél.Legszivesebben kidobnám az ablakon ezt a játékot.Multiba is sikerül egy jó rajt vagy egy normális futamot kifogni és leáll hirtelen.Nagyon mérges vagyok miatta!
-
pincer01
tag
válasz
Rolly Dy07 #4293 üzenetére
Nekem is fent áll a dolog még mindig!Én az elsimítást vettem vissza 8x-ra és ugy stabil volt egy pár napig de most megint megdilult.
Nem tudom de nekem a patchelés előtt nem csinálta ezt.
Loránt:Én is sokat szenvedtem vele és nekem is csak frissiteni akart a live minden indításnál.Frissitettem és ujra inditottam a gépet de mindig ez fogadott.Windows Update nekem felajálotta a Live frissítést és a Silverlightot is felraktam,utánna nekem frankó lett minden.A játék akkor már rendesen frissitett és a patchet is felrakta.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4292 üzenetére
Backupolnám, de a Ghost is lefagy. Az már elég nagy gáz.
Valami nagy I/O hiba van, lehet hogy az alaplap megy a kukába, ezért ez a sok kínlódás. Holnap kiderítem.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
drevin_71 #4289 üzenetére
Alaplapi van. Én is újra backupolom a rendszert mert akkor működik jól az online is, de 1 idő után újra kezdődnek a gondok. Nem értem. Raktam 1 új VGA drivert és a játékon belül a LIVE-ban böngészve simán fagyott a játék és kis várakozás után disconected. Most a gépem hülyült meg vagy tényleg a netem lett ennyire szar?
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
nekem is patch-elni akar .le is tölt ,majd lementem kilépek .Aztán kapok egy hibaüzit h sikertelen volt az install ,viszont nekem már korábban 1x összejött a frissítés csak fagyott.
Aztán feltettem v 3x ,de azóta nem megy csak offline-ban... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
Ja egy párszor eljátszotta. De nem tudom miért. Én nem tudok normálisan játszani most kiakad a kép és 1 perc múlva indul tovább, de addigra szakad a net. Lehet a net se jó, de sokszor már a játékon érzem nem jól fut. Friss rendszernél semmi gond.
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4286 üzenetére
milyen hangkártyát használsz ?amióta kivettem az audigy4 -et és az alaplapi 7.1-es megy a hanggal nincs bajom,nem szaggat nem akad.
Viszont csinálok egy C:format -ot
aztán megpróbálok újra rakni mindent mert nem tudok most csak offline játszani
nem enged újra patch-elni remélem összejön és a korábbi online fagyást a hangkártyám okozta csak ,máskülönben ha megint nem tudok online gurulni bosszús leszek... -
Karajev7
tag
olyankor a patchet rakja fel -szerintem, de nekem is mindig az csinálta még mukodott. Aztán hiába restartolom a sz.gépet, ugyan azt csinálja. Mindjált felrakom a krekkelt változatot, és megprobálok ott bejelentkezni livera, az eredeti koddal.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4286 üzenetére
allandoan frisiteni akar a szar. neked is frisit mindig mikor be akarsz jelentkezni?lehet szar a netem is .
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4282 üzenetére
De hallik már töltéskor meg meg akad a hang, hogy valami nem kóser. Most ha megint bacupolom a rendszert jól fog menni, de idővel előjönnek ezek a hibák. Nem tudom mi lehet a baj!!!
Mondom tegnap úgy ment mint kés a vajban, ma meg már pfö. 1 versenyt se bírt ki.
-
Karajev7
tag
en mindjárt betuzelem ezt a xart. Elinditom a játékot, frissit, aztán restartolom a gépet és ennyi volt.. Megforgatja a lemezt és semmi. Most rakhatom fel ujbol a windowst, és akkor jo lesz, addig még nem rakja fel az uj pecset. De csak pozitivan Lorant! 8000ft az nem nagy vlmi, na meg nem azert vettél PCt hogy várd a Forma1et jo grafikával! áá
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4276 üzenetére
Nem tudom hogy nem lehet megcsinálni. A videó alapján sem megy? Mert akkor. . .
Ha azt írod azt sem tudod mit csináltál, akkor hogy vársz segítséget. -
Đusty
addikt
válasz
werszomjas #4279 üzenetére
Nekem még 20 más dolog hiányzik ami a korábbi játékokban megvolt csak a codemasters nem vette a fáradtságot, hogy játszon bármelyikkel is meg kipróbálja a sajátját.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4277 üzenetére
Nem igaz, hogy azt az átkozott videót nem tudod végig követni! Abban benne van minden. Semmi mást nem kell csinálni!
Simán a böngészőben menj már fel az Xbox oldalára és csinálj már 1 nyomorult accountot, hotmailt! Ennyi kell csak. Aztán a játékban a hotmailoddal fel tudsz jelentkezni.
-
werszomjas
addikt
Nem tudtok esetleg olyan extrát a játékhoz, hogy kiírja a verseny közben a helyezéseket?
Mint a tv-ben?
Tehát hogy ki hanyadik helyen áll, és mekkorák a távolságok időben.Ez az egy nekem nagyon hiányzik, nem tudom miért maradt ki
-
Đusty
addikt
válasz
--Lorant-- #4277 üzenetére
Ne add fel! Tény, hogy idiótán van kitalálva és túlbonyolítva ez az egész és még szar is de ez van.
Néhány korábbi segítség még a nem magyar regihez hátha segít:http://tv.gamestar.hu/video/hogyan-regisztralj-xbox-live-ra-magyarorszagrol
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=37
http://logout.hu/bejegyzes/jer1cho/games_for_windows_live_faq/hsz_1-50.html
Én valahogy ezekből raktam össze. Ha nem megy keress innen valakit aki tud segíteni MSN-en keresztül, nekem bejött én is szívtam ezzel a szutyokkal eleget.
-
--Lorant--
aktív tag
Nagyon ugy fest hogy jo lesz nekem a grid. hogy r...hadjon meg ez a szar live meg acountok,mikor a jatekba beakarok jelentkezni new account vagy create new accout???? a l...f...tudja mar mit nem csina;tam de tut ekurtam nem kicsit NAGYOOON!!
-
hermanyi
addikt
válasz
polonic #4274 üzenetére
Parancsoljatok
de polonic kolléga megelőzöttRolly Dy07:
nekem úgy látszik megszűnt a fagyás a config true átírassál (1920/1080/ ultra 4X-es élsimítással )
igaz csak tegnap próbáltam de 30% os versenyt simán bírta igaz néha FPS em be esett 23 körülire ami már akadt , de ezt sem értem mitől lehet mert a konfigomnak röhögve bírnia kellene -
Rolly Dy07
senior tag
Visszaszívom amit írtam! FAGY a játék mindenhogy nekem. 8-10 körnél többet nem tudok menni. Nem tom mi van, de qrva idegesítő!!!
-
Karajev7
tag
én se nem boldogulok.. Nemtok regizni. xbox live, vagy windows livera kell? és hol? Nekem ezt dobja ki az f1 http://www.gamesforwindows.com/en-US/live/ Ezmiez?
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4270 üzenetére
Érdekes, mindenkinek normálisan megy a live.
Egyáltalán mit csinálsz? Milyen hibát ír ki pontosan? Uninstalláld a játékot, a games for windows live-ot. Aztán töröld le az összes maradványát. Utána installáld újra ezeket. -
--Lorant--
aktív tag
Már kezd kilenni a hócipőm!
!meg mindenem!! most be ir egy ilyet !! the operating system is not adequate for running F1!! az eszem megáll a tört verziót simán játszottam. valakinek valami okoos ötlete??
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4265 üzenetére
nálam első nap megtörtént a migrálás, a 800 Microsoft pontomat pedig mosat kaptam meg érte a héten.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4262 üzenetére
De, működik a magyar live,nekem a dirt2(anno magyar accal elszúrt) accountom is megy nov. 10-óta...Ha "külföldi" accod van akkor az xbox.com-on bejelentkezel és a régióváltásnál Magyarországot adod meg.
-
--Lorant--
aktív tag
Valami utmutatot irjatok már TI,szal aszt akarom ki próbálni ami már müködik!! nem akarok kisérletezni
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok!! izé Microsoft mégsem terjesztette ki a LIVE szolgáltatását magyarországra, így ha egy magyar account-al próbál valaki fellépni a LIVE-ra ,kkor szomorú tényként közli a rendszer, hogy kívül esünk a támogatott régiókon. A megoldás rendkívül egyszerű, például az Eggyesült Államokat, Angliát, stb. na most akkor ha én angliát választom,birok majd onlyne játszani???? avagy látjuk majd egymást?? Rolly Te mit választottál régiónak?? vagy ti mit választottatok??
-
Karajev7
tag
Ha leformatálom a gépet, utánna már nem birom felrakni a játékot, vagy mi?
-
Karajev7
tag
Hello! Megvettem a játékot, telepitettem. Freissitett, regisztráltam is asszem, aztán restartoltam a pc-t és azota nem indul el az f1. megforgatja a DVDt, és egy 15mp.mulva leáll. Leszedtem aztán ujra raktam már tobbszor is, de nem indul el. Windows7esem van, de probáltam xp-re is felrakni, de ott nem fogadja el a kódot. Ha ujra rakom a windows7et, akkor már itt se fogja elfogadni a live acess codot? HELP!
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4255 üzenetére
én ilyennel még nem találkoztam
olyan már volt ,hogy 4. nek értem be és 1 nek mutatott de ott AI sem volt -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #4253 üzenetére
Még előfordult az előbb is, hogy megállt a kép fél percre és mindenkit szétszedett külön szerverre. Mindenki első lett a saját szerverén miután befejezte a versenyt. Ez is érdekes. Megjegyzem itt voltak betéve AI ellnfelek és nem is úgy ment a játék ahogy kellett volna. Érzésem szerint, ha AI van berakva online, akkor ott valami gubanc lesz nálam is.
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4252 üzenetére
nem csak te vagy "Én barom...vagy mégse barom" én is újratettem a rendszert
kipróbálom amit írtál hátha segíta pályákra beállított setupokat amúgy miért nem menti el , vagyis miért nem teszi vissza ha reinstal van és újrakezd az ember , a mentéseket visszatettem de a setupok nem maradtak meg , tegnap ezzel szívtam másfél órát mire nagyjából beirkáltam de ugye a finom hangolásaim meg nem lettek ki írva csak az alap setupok szal lehet újra finomítgatni a dolgokat
-
DigitXT
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4250 üzenetére
Mondjuk ez megint krvajó reklám a DX11-nek. (Ha igaz.
)
-
Rolly Dy07
senior tag
CSAK SZÓLNI SZERETNÉK AZOKHOZ, AKIKNEK FAGYOGAT A JÁTÉK ÉS DX11-ET HASZNÁLNAK!
PATTYOGJATOK SZÉPEN VISSZA A CONFIG XML FÁJLBA ÉS AZ ELEJÉN HASZNÁLT TRÜKKEL ÍRJÁTOK VISSZA A DX9-NÉL A FALSE SZÓT TRUE SZÓRA. EZZEL KI LESZ KAPCSOLVA A DX11, DE NEM ROSSZ EZ DX9-BEN SEM. HISZEN EZEK UTÁN NEM FAGYOTT LE EGYSZER SEM. BUGGOS MÉG MINDIG A DX11, AZÉRT FAGY, AKAD MEG HASONLÓK.
BENT VAN A POCSOLYA FIX IS ÉS KIVÁLÓAN FUT, SOKKAL STABILABBAN, SIMÁBBAN FUT, PONT ÚGY AHOGY A GRID.
ÉN IS CSAK LESTEM.
TEHÁT: - JÁTÉK FELTELEPÍT
- MINDENFÉLE PATCH FELTELEPÍT
- POCSOLYA BERAK
- DX11 KIKAPCSOL
TÖKÉLETES RECEPT 1 ÚJABB JAVÍTÁSIG! -
Steady74
addikt
válasz
spiercell #4245 üzenetére
Üdv, adeon!
Már ott tartok minta GRIDnél, szótárat kell vezetnem, hogy ki milyen ph-s és milyen F1-es névvel fut
Hát a tegnapi nap az tényleg szar volt, hihetetlen, hogy nem tudnak fékezni emberek az első kanyarban, ha meg meg akarom előzni mert elb@szott egy kanyart, tuti rám húzza az autót, büntetést meg én kapok, mint Valenciában, amit azért sikerült így is megnyernem.Este lehet felnézek, hátha tisztább lesz a levegő.
Amúgy üdv a klubban!!
-
fagy53
nagyúr
válasz
jozsi252 #4239 üzenetére
A főmenüben, a controller setup menüpont alatt van a steering wheel setup, ahol a saturation értéket állítsd kisebbre mint a default.
Célszerű kimenni a pályára és álló helyzetben pause-vel az options menüpontban megkeresed a fenti műveletsort, állítasz, majd continue-val vissza az autóba, ahol láthatod, hogy a te kormányfordulatod hogyan viszonyul az autó kormányának a mozgásához.
Nincsen előttem a játék, de ezen a leíráson elindulhatsz. -
spiercell
aktív tag
válasz
Steady74 #4241 üzenetére
Ma játszottam egy órát, ennyire még sosem idegesítettek fel a játékosok, mindig volt valaki aki vállalta hogy belémszáll, meglök és úgy előz meg. Én sem bírtam az idegeimmel és elkezdtem vadászni (főleg azokat akik már ártottak nekem az ő technikájukkal többé-kevésbé be is vált) Igaz, hogy csak egyszer sikerült nyernem egy 7 futamos bajnokságban, de végül 2 ponttal megnyertem 110 lett összesen. Valenciában tegnap meg megörököltem tőled az első helyet az utolsó kanyarig...
Amúgy adeon911 néven ismerősebb lehetek
-
GuruZone
őstag
Végre új szerver van a ph motorházteteje alatt. Már nem lesz olyan katasztrófikus esténként, mint volt az elmúlt hetekben.
-
Embiman
csendes tag
hello
valaki monacora tudna nekem írni jó beállításokat ? neten kerestem de nem igazán találtam :S hátha ti tudtok segíteni
előrre is köszönöm -
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4240 üzenetére
Tényleg jó volt, szoros csaták az elején. Sajnos kezd igaz lenni, ha nem lógsz meg az elején, tuti valamelyik idióta belédszáll, megtol. Ma szinte csak ilyenben volt részem. Ha meg vezettem, akkor meg a gyerek sír fel, hozzá meg menni kellett - ez volt Valencia, mikor vezettem vagy 5-6 mp-cel.
Köszi mindenkinek, Pincér kár, h beleunt
-
GuruZone
őstag
köszi Mindenkinek, nagyon jó este volt!
Volt részem mindenben, hál'Istennek 1. helyben is!
Unbaised-del hatalmas felzárkózásokat toltunk, 10-11. rajtkockából P2-P3
illetve végre előzhettem a Ringen a kettes kanyarban, belső ívről úgy igazán!Steady, hogy dobtad el Valenciában az egyenesben?
jó éjt mindenkinek!
-
jozsi252
veterán
Akkor azért tűnik számomra elérhetetlennek autómatával az 1:15 vége amit asszem motion ment ha jól emlékszek, 1:16 osat mennék akkor meglennék elégedve dehát 1 másodpercet nemtudok már javítani autómatával, akkor marad hogy áttérek manuálra.
Másik kérdésem az lenne hogy lehet-e a kormányon állítani hogy nem teljesen fordítom el pl balra hanem feléig és a f1-be már teljesen ellegyen fordulva a kormány balra remélem értitek mire célzok
Zoo123
Igazából úgyérzem a pályát ismerem már mivel 10ből9 -szer 1:18:000 as kört tudok menni +- 1 tized viszont, akkor megpróbálok áttérni amit tanácsoltál hogy manuállal próbálkozzak és azzal talán sikerül lemenni 1:17 alá.
thx a kis segítséget.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4237 üzenetére
rototti jobb nálad??? báz, hol leszek akkor én?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4235 üzenetére
Remélem holnap délután és este felé is ráértek, mert akkor tudok jönni. Akkor is legyen már 1 jó kis Hungaryan Team! Jó csaták ígérkeznek.
Van ahol még le vagyok maradva Rotottitól, de azért szoktuk marni egymást.
Egyenlőre csak az időmérőn, mert a futamon a sok barom mindig szétválaszt minket. Engem rendszerint az első kanyarban tolnak meg, vagy ha ott nem akkor később, mert a dirty air-t nem számolják bele a féktávba, meg a teli tankot.
Szoktam is anyázni. Pole-ból utolsónak lenni és még büntit se kapnak érte.
-
GuruZone
őstag
pontban 9kor fent leszek
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #4216 üzenetére
"hungaroringen próbálkozok menni 1:16os kört viszont 1:17:900 körülit tudok menni ez alá nemnagyon tudom levinni...utómata váltóval mentem, de gondolom ezzel se lehetetlen 1:16osat menni"
Ne haragudj de az 1:17.900 automata váltóval igenis nagyon jó idő!
Abból kb 1:17-re tudsz faragni de már ahhoz is tökéletes, mondom tökéletes kör kell, ami valljuk be ritkán jön össze.
Ha 1:16-os kör a cél akkor szokj át manuál váltóra, pályafüggő de olyan 1-3 másodpercet lehet nyerni a sokkal rövidebb féktávok és az ideális kigyorsítások miatt! -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4229 üzenetére
Hát lehet, hogy pörgős, de kb ott is az van, amit a Gridben sem szerettem, hogy az első kanyarért mindenki öl, és aki azt túléli és valamennyire ismeri a pályát az nyer. 3 kör alatt nem lehet jókat csatázni, de kinek a pap.
Más: a mai multis mezőny kritikán aluli volt. Lehet azért, mert nem találkoztam magyarral...
Mentem jó pár verseny ma du-án és időmérőn egyszer sem volt olyan, hogy vki 1 mp-n belül tudott volna lenni hozzám képest (versenyről inkább nem is szólok).
Persze aztán mentek a kilépések, amikor meglátták az időmet, vagy elment a kedvük az egésztől, vagy azt hitték, hogy csíter vagyok.
Egy idő után már direkt benne hagytam fél mp-t a körömben, hogy ne vegyem el a kedvüket. -
Katsu
aktív tag
Mindenkinek a tanácsát köszönöm. Igyekszem megfogadni őket.
Üdv: Katsu
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Valami hir van már a magyaritásal kapcsolatban
-
Rototti
senior tag
Arra figyelj oda, hogy TT-ben teljesen más a fizika, mint a multis szerverek nagy többségében és a karrierben. Sokkal könnyebb TT-ben menni, így nem tanácsolt azon megtanulni a pályákat. (persze ez csak az én véleményem
)
Steady76: Ne vicceljetek már, hogy 3 körös versenyeket akartok menni...
Én nem érek rá, nem azért mondom, de az igazi meccs az 20%-tól kezdődik!
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4223 üzenetére
8 éves vagyok, azért választom a 3 kört
Azért gondoltam a 3 kört, mert így több pályán tudunk menni, változatosabb a játék. A 10%-kal az a bajom, hogy csak kemény gumival lehet megcsinálni, a lágy elkopik alólam, cserére meg nincs lehetőség.
3 kör vagy 20% akkor?abban van egy kis izgalom a box miatt.
Assistok közül a fékezési segéd és az ideális ív tiltva, a többi szabadon választható, időjárás dinamikus.
Egyéb vélemény, hogy mi legyen? -
-
Katsu
aktív tag
Na, akkor neki állok gyakorolni.
Bár amikor TT-n néztem a leggyorsabb embert a Melbourne pályán... Na akkor elment a kedvem az élettől.
Azt hittem, hogy ott már király vagyok, de nem. Nagyon nem.Üdv: Katsu
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy hungaroringen próbálkozok menni 1:16os kört viszont 1:17:900 körülit tudok menni ez alá nemnagyon tudom levinni, motion amit linkelt vagy nemtudom ki egy kis doc abba vannak beállítások azzal mentem ezt a kört, szerintetek min lehetne állítani hogy 1 sec-et tudjak javítani? mondjuk autómata váltóval mentem, de gondolom ezzel se lehetetlen 1:16osat menni. Ja és persze minden segítség offon van.
Valamint 1 kérdés olyat lehet valahol állítani hogy a kormányt forgatom autó finomabban forduljon vagy az alap mindenhol nemlehet állítani?
-
Steady74
addikt
ja, este 10 körül felnézek on lány, hátha lesz valaki.
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4213 üzenetére
Ott a piros pont
Cheaterrel még nem találkoztam, illetve cikkekkel sem nagyon a neten, mint pl annak idején a GRID esetében.
Ha valaki nagyon gyors az nyilván azért van, mert valóban ismeri a pályákat. Rolly pl. 3 körön egyet vert rám singapúrban, mert fingom sem volt a pálya vonaláról sem, ő meg csukott szemmel végig megy rajta
Ace Grap 1st elég sokszor csinál szerót, hozzá érdemes csatizni, fair angol srác, általában az ő szeróján ritka a k@cs@g.
R -
Rototti
senior tag
Én még nem találkoztam csíterrel, de ettől még lehetnek. Ennek ellenére biztos, hogy a többiek nem ezért gyorsabbak. 1 hónapja kinn van a játék, sokan már az összes pályát betéve tudják, így simán elképzelhető, hogy annyival gyorsabbak.
Én végignyomtam egy szezont 20%-os versenyekkel és aztán mentem multizni, mert így már volt mire építeni és nem multiban kellett "eltalálni" a féktávokat és a beállításokat. -
Katsu
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4211 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ. Amiben én voltam ott sajnos nem volt egyenrangú a kocsik tulajdonsága.
Amúgy a neten nagyon elver mindenki. Néha néztem az időket, hát azért néha felmerült bennem, hogy itt is van valami cheat lehetőség. Remélem, hogy nem, mert az illúzióromboló lenne. -
Rolly Dy07
senior tag
Ha a szerver úgy van beállítva, hogy választhatsz autót, akkor az autók rangsorát a RANK(1-50)-hoz igazítja. Tehát azért vette el tőled, mert ő nagyobb rangú és azt választotta. Te csak kisebb rangú embertől tudsz autót elvenni. De nem számít többnyire ha equal car be van kapcsolva. Csak Force Indiával ne menjél ,mert a boxban szar. Lassan megy be-ki.
-
Katsu
aktív tag
Hali,
Gyors kérdés: Miért van az, hogy belépek valakihez játszani, kiválasztom az autómat, majd bejön valaki és elveszi tőlem. Hiába voltam már ready. Ráadásul visszavenni már nem is tudom... Ez azért bosszantó!
Üdv: Katsu
-
zodo
nagyúr
válasz
Steady74 #4205 üzenetére
Szia Steady!
Köszi a tanácsokat!
, de egyelőre még a kormánybeállításokon ügyködöm és amúgy sem vagyok még jártas a játékban, mert talán ha 100 kört mentem (ez csak Valencia, máshol nem is mentem még max. 1-2 kört kíváncsiságból ) akkor sokat mondok.
, de az se most volt, szóval teljesen előröl kell kezdjem a tanulást. -
Steady74
addikt
Szia Zodo!
Valenciában kétféle beállítás működik szerintem. Ha az időre hajtasz rá, akkor közepes leszorító erővel kell menni, és akkor a kanyarok előtti féktávokon illetve a kanyarokban tudsz időt hozni. Futamokon szerintem egyértelműen a kis leszorító erő az előnyös, mivel szinte csak a híd utáni gyors szakasz végén lehet előzni (multiban persze), viszont hátránya, hogy kicsit idegesebb az autó kigyorsításkor.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rototti #4202 üzenetére
Na, majd ha odaérek, hogy kell a víz akkor meglesem.
Rolly
Nem semmi ez a netes téma.
Tegnap futottam pár kört kb.10-et Valenciában, de valami nem stimmelt az autóbeállítással
a régebbihez képest, pedig ugyanazokat állítottam be, mint anno vagy csak hiszem.
Ma utána járok, mert nagyon ideges volt a verda azt irány 1:40 alá. -
Rolly Dy07
senior tag
Nem mértem sajnos se előtte se utána.
Az biztos, hogy néha exe hibával kilép a játék, az online fagyásokat egyenlőre meg betudom a szar netnek is.
Képzeld még mindig nincs net és azt mondták ma: Lehet hogy december, lehet hogy január. De szeretnék karácsony előtt bekötni.
Jajj de rendesek-mondtam- úgy látom másik szolgáltatót kell keresnem. Persze megijedtek, de csak ez volt a szándékom.
Addig bekötik a mikro hullámú netet 4/256 9100Ft-ért. Höhöhö, lópicsát elment emi nem volt ember.
Úgyhogy így állok. De írt 1 bennfentes hátha olcsóbban jutok hozzá a cucchoz addig, amíg nem lesz optika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest