Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
Bár nem nagyon szólok hozzá a forumhoz, de minden nap benézek és látom mik mennek itt és milyen (hozzám képest) űridőket mentek. De mert jobbak vagytok, nem kezdek el csíterezni, fifában én lennék a jobb.
Basszus, ez az egész nem szól másról mint tehetségről és rengeteg gyakorlástól. Na de a lényeg, ha mindenki csaló és ő nem, akkor miért nem megy bele a face 2 face-be? Akkor bebizonyíthatná az igazát. Már ha lenne, de ő is tudja jól, hogy nincsen. Szóval csak azért nem megy bele, mert tudja, hogy szarrá vernétek és akkor nem írhatna ilyen cikkeket, hanem csak a leégés maradna meg neki. -
Joke21
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Joke21
aktív tag
válasz
JONAS77
üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék hogy miért hiszed úgy hogy a konzolok miatt lett árkádosabb jellegű a játék? Játszottál ezzel egyáltalán konzolon? Pl fele annyi hiba nem volt, mint amit itt a pc-sek leírtak. (Eszem ágában sincs pc vs konzol vitát szítani, csak leírtam a tényeket).
-
Joke21
aktív tag
Tudnátok mondani a japán pályához autóbeállítást? Vagy az is jó lenne ha megmondanátok melyik pályához hasonlít a legjobban. Sajna a codemasters foruman ehhez a pályához nem találtam beállítást.
-
Joke21
aktív tag
Hát nekem úgy látszik nem kell multiznom autós játékokkal. Számomra űridőket mentek. Kormánnyal nyomom boxon, de nekem ez nagyon nehéz.
Amit viszont kevésbé értek, hogy be van kapcsolva a gumiszimulácó, a törés fullon van, mégsem volt még defektem, pedig már moncao jön.
-
Joke21
aktív tag
Hali
Lehet hogy volt már a kérdéseimre válasz, de nem találtam meg.
Az első: Hogy lehet lemásolni a csapattársam autóbeálíltásait?
A második: Nincs valami jó neten elérhető autóbeállítás a pályákra külön-külön? A lotussal eddig egész jókat mentem, persze kellett gyakorolnom a pályákat, általában az első 10-ben benn vagyok időmérőn, de a spanyollal nem boldugolok. A második szektorban kapok majd 3 másodpercet. Kéne valami jó autóbeállítás...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Basszus, ez az egész nem szól másról mint tehetségről és rengeteg gyakorlástól. Na de a lényeg, ha mindenki csaló és ő nem, akkor miért nem megy bele a face 2 face-be? Akkor bebizonyíthatná az igazát. Már ha lenne, de ő is tudja jól, hogy nincsen. Szóval csak azért nem megy bele, mert tudja, hogy szarrá vernétek és akkor nem írhatna ilyen cikkeket, hanem csak a leégés maradna meg neki.