- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
mephi666 #4101 üzenetére
"egyre kevesebbet adnak a játékok és egyszerűsödnek " - pontosan, bár ez nem igazán a topik címadó játékát jellemzi, de én is ezt érzem és látom.
A Codemasters eme jövőbemutató elképzelése reméljük csak a felvetés szintjén marad meg, mert sokaknak nem fog tetszeni pl az sem, hogy egy szezonon nem tudnak végigmenni, mert a dobozos csak pár bajnoki futamot tartalmaz. Az ár persze mérsékelt lesz, de még így is több, mint az ingyenes demó, amivel a bolti felér.
Sajnos éppen a kalózkodásnak kedveznek, nagyon sok kamionról leesett .exe lel gazdára.
Eszméletlen pénzbe kerül manapság egy játék fejlesztése, piacradobása, de miért nem fér bele egy marketing felmérés, egy matematikai modell alkalmazása a megtérülésről.
Teljesen elfelejtődött mára a - sok kicsi, sokra megy - elv.. -
puttputt
őstag
válasz
mephi666 #3583 üzenetére
Ki sem számoltam még.
Amúgy Bahreinben is kapott tőlem egy kört a kedves csapattárs.
Miatta kaptam a büntetést, mert vágtam a kanyart, hogy ne taszítsam félre.Nem, ezek elég jól meglettek végül...
Japán és Korea.
Valójában mindkettőt megnyertem, de visszasoroltak.Mondjuk, ezt a "ceremóniát" (pezsgőzés, kupaátvétel...) betehetnék,
akár úgy is, mint egy 1st person...
Majd a következőbe..Szerk.:
Igen, azt már én is észrevettem. Poén, mikor első köridősként agyondicsér. -
-
Enton
addikt
-
smkb
őstag
válasz
mephi666 #940 üzenetére
Szia,
Volt speedlinkem. Aztán lecseréltem XBOX360-as wirelessre (ugye ez az amikor valaki az olcsóbbat veszi meg, de mivel elégedetlen lesz vele, végül a drágábbat is ... és így jön ki a legdrágábbra). ÉG ÉS FÖLD! Semmiképp sem add alább. A box kontrollérevel az összes autós pc játék remekül megy, ráaádásul több játékban is alapból mennek a menükezelések is gombokról, a speedlinkről pl nem. Mindent be kell mappelni, már ha egyáltalán lehet.
Az analóg karjaai a speedlinknek nagyon rosszak, hatalmas a holttér, érzéketlen nem finom.
Mindezek mellett persze van egy Logitech MOMO kormányom is, de van egy két játék (pl Shift) ami elég arcadeos és egyszerűen nem az igazi a kormánnyal. Race ON viszont kormánnyal valami elképesztően jó! (na meg ugye az RBR is)
-
heihachi
addikt
válasz
mephi666 #930 üzenetére
Szerintem a kormányos és kontrolleres élmény két külön kategória, illetve, hogy a kontrolleres irányítást ugyan megszokni meglehet, de ettől még szar, tapasztalatból mondom. A kis analóg karral ugyan analóg módon tudsz irányítani, de annyira finoman kellene mozdítani, amihez órás kézügyesség kell. Nagyobb mozdulatoktól meg rángatózik a kocsi.
De ha majd a kontrollerre esik a választás, akkor tényleg mindenképp az Xbox 360 kontroller. Bár én a helyedben vennék egy használt kormányt, itt a PH!-n már 12k-ért van igazán jó kormány. -
Neoteric
addikt
válasz
mephi666 #934 üzenetére
Hát én egy ilyent vettem először, de megbántam mert elég kényelmetlen nekem a használata, de lehet ez csak egyén függő dolog.. meg a gombok is elég nehezen nyomódnak. Nekem sokkal jobban kézreáll az xboxos verzió. Meg hát nincs azaz érzésed, hogy szétesik a kezedben, szerintem jól össze van rakva.
Nekem megérte a felárat. -
Neoteric
addikt
válasz
mephi666 #930 üzenetére
Én X-Box controllerrel tolom és csak ajánlani tudom, a létező egyik legkényelmesebb gamepad. Plusz nem kell neki semmi driver meg progik, rádugod és megy. Sőt az ilyen Games For Windows címkével ellátott játékoknál még am enü is átvált X-Boxosra, szal nem az lesz pl h Enter a belépés ESC meg ki, hanem A belép, B vissza, stb.
Lehet kormánnyal még élethűbb lenne, de én kényelmesen fotelből szoktam tolni az ilyen játékokat, és arra sztem eza legjobb megoldás. Nemmellesleg a komolyabb kormányok, mint ahogy te is mondtad nem olcsók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest