Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #3901 üzenetére
Montreal-ban egyébként még mindig 12.6-nál tartasz, vagy már azt is megjavítottad?
-
[CS]Blade2
addikt
Nálam is ez van, de más csapatokkal. Ferrari 1-2 (az egyik én vagyok) aztán a 2 Mclaren és a 2 Williams.
Ami érdekes lehet, hogy én az első (vagyis az előző) szezonomat hard-on toltam végig (vagyis nem volt sem gumi szimumláció, sem legenda ellenfelek) a Williams-el így rögtön VB lettem, de a csapat is. Most meg verik a RedBull-t, meg a Renyot.
Mondjuk a Senna győzelme miatt még a HRT is bejött a Renyo elé. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #3801 üzenetére
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #3797 üzenetére
1.34:728 a legjobb, amit a neten találtam.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kircso13 #3764 üzenetére
Kétszer is találkoztam vele. Nem értem, hogy azt miért nem csinálták meg, hogy 1 felvezetőkörnyi ideig senkinek le legyen ideje, nem hiszem, hogy nehéz lenne a megvalósítás, és már jobb lenne a játék.
1. esetben: Rögtön ahogy elkezdődött az időmérő, kimentem, és látom, hogy Hamilton 1:30 alatt ment egy felvező, és egy gyors kört, ami 1:34 lett.
2. esetben: Alonso mögöttem jön közvetlenül (Brit időmérő), épp az új részre érünk, és kiírja, hogy ALonso megjavította az idejét, már az ő az 1.A másik amit észrevettem, hogy ahogy közeledek a többi autóhoz, átmennek átlátszóba, és át lehet rajtuk menni.
Inkább tartsanak fel, ütközzek, de ne hogy már szellemautók ellen kelljen időmérőzni.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kircso13 #3657 üzenetére
Pontosan úgy van ahogy mondod, csak nálam nem lehet, ha lett is:
Ráadásul a HRT veri a renyo-t a konstruktőri bajnokságban ezzel a 25ponttal.
[Teljes méret]
Szerk.: Telóval fotóztam, mert nincs fent képlopó. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2 #3588 üzenetére
Nekem is odatesz azokat a foltokat, szóval biztos, hogy bug.
Egyébként eddig 0x volt az AA, mert a 4x-es már lassította a játékot egy kicsit, most viszont 8x-oson van, és ugyanúgy meg, mint 0x-ossal. És ami érdekesebb, hogy szerintem 0xAA-val sem olyan recések a betűk a menüben, mint a patch előtt. Szerintem itt valami trükközés van, a 8xAA ki kéne hogy fektesse a 96GT-t.
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem azért lett gyorsabb, mert nem DX9-et használ, mivel aktiválták a DX11-et, így amit tud a kártya, azt használja lefelé. Nekem 1920x1080-ban 8xAA-val High-on indította a patch telepítése után, és a mérő szerintem átlag 39, minimum 33FPS.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3521 üzenetére
Ne már, ez volt a legnagyobb hiba, és pont ez maradt benne? Az még oké, hogy 1-2autót elenged, de az egész mezőnyt.
Megcsinálhatták volna legalább azt, hogy szól a rádión, hogy sok autót várnak, gyere a következőbe.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2 #3502 üzenetére
Egy enyhe esővel még talán körbemegyek, szárazon pedig nincs gond, de heavy rain-t adott, folyamosan szakadt, élőben idén rögtön előszedték volna piros zászlót.
Más pályán ilyenkor a gép is lassan óvatosan megy, de itt egyszerűen akkor is csúszott. A loews kanyarban legjobb esetben is súroltam a falat a kijáratnál, az azt követő kanyarban (7-es) pedig állandóan megpördültem.
Egyébként egy idő után megfogtam, és megfordultam, ami megint egy vicces eset, közel fél kört lehet menni visszafele, mire bedobja a fekete zászlót. -
[CS]Blade2
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
Először egy Lotussal kezdtem, és végignyomtam egy szezont, de expert szinten, így nem nagyon teljesítettem a követelményeit, és a végére a 3 kicsapat-tól volt 4-4,5millás ajánlatom.
Aztán restartoltam, és a Williams-el kezdtem Hard-on, és minden versenyt lazán nyertem akár száraz volt, akár esett, kivéve párszor megszívatott a bug, így ahogy teltek a versenyek én ment fel a szintem jöttek az ajánlatok, elöször a kicsiktől, majd jött a Sauber, STR, aztán a Renyo, és kb Singapúrban azt hiszem 20-21-es szinten voltam, és a Ferrari-tól jött egy ajánlat, amit rögtön el is fogadtam, de csak a következő idényben ülhettem át.
Most a Ferrarival megyek, Bahrain-t lenyomtam expert-en, P1-p2-p3, Q1-Q2-Q3, verseny 30%,, de 100%-ot akarok menni, csak a bug-ok miatt nem akarok 40-50kör után restart-olni. -
[CS]Blade2
addikt
Én ilyen kb értékre gondoltam, hogy a héten, vagy november, esetleg december
Most vagyok a 2. szezonom 2. hétvégéjén, de így inkább jegelem, amíg kijön a javítás, nem merek expert szinten 100%-os versenyhétvégét futni, még a végén megszívat egy 40-50 kör után a box-ban, vagy egy kisebb koccanásért, esetleg pályaelhagyásért még a végén kitilt 28 szerzonról.Hard-on meg túl könnyű.
-
[CS]Blade2
addikt
Nem lehet még tudni, hogy kb mikor készül el a javítás?
Kicsit idegesítő, hogy defektet kapok, elmegyek a boxig, 4. vagyok, erre jönnek a többiek, és 25sec-et áll a boxban, közben mondja, hogy jó munka, jó munka, és kienged tök utolsónak, rossz esetben ugyanazzal a defektes gumival. Ha tesztelték a játékot a kiadás előtt, akkor ez elő kellett, hogy jöjjön a többi sz*rral együtt, egyszerűen nem értem, hogy adhatták ki így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- World of Tanks - MMO
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- További aktív témák...
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest